Autor Tema: "Objavite svima"  (Posjeta: 4385 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

shaka zulu

  • Gost
"Objavite svima"
« : Studeni 03, 2009, 09:01:14 poslijepodne »
Citat:
Objavite svima da od sutra u Hgspotu traje akcija za kupnju proizvoda ali samo za keš sa popustima od 25% za bijelu tehniku,
Male kućanske 30%, fotoaparati 30% itd.....

Ponuda vrijedi 5 dana i vrijedi samo za keš ( znaći živa lova, ne može niti maestro).

Došlo na emajl,pa,ono...

Offline Sledgehammer

  • Jezerača
  • ******
  • Postova: 5156
  • Karma: +4/-3
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #1 : Studeni 03, 2009, 09:08:47 poslijepodne »
Da, još malo pa nestalo - tvrtke...  8) 8) 8)
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Stjepan

  • Administrator
  • Jezerača
  • *****
  • Postova: 1899
  • Karma: +8/-2
  • Spol: Muški
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #2 : Studeni 04, 2009, 08:26:54 prijepodne »
Da, još malo pa nestalo - tvrtke...  8) 8) 8)

To je tak kad menadžerija smatra da je bogom dana i da je dosta biti menadžer te da ne treba poznavati struku.

Offline Sledgehammer

  • Jezerača
  • ******
  • Postova: 5156
  • Karma: +4/-3
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #3 : Studeni 04, 2009, 01:54:44 poslijepodne »
Uvijek se sjetim kako sam mogao biti suvlasnik za pišljivih (a tada velikih) 5000 maraka, dok su još bili u Središću... kasnije bih, kao i LOnčar i Prpić, prodao svoj udio i bio milijunaš, i bolila bi me ćuna...

Njih (HG Spot) je uništila pohlepa i mitomanija širenja, jer su maltene u prekratkom roku izašli iz malog dućančića i objekt od 4 milijuna eura, na što se obrušila i recesija u informatici te povećanje kamata... kada sve zbrojiš, uz napuštanje osnovne filozofije koja ih je stvorila, rezultat je propast...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Bilaj

  • Gost
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #4 : Studeni 04, 2009, 02:08:07 poslijepodne »
S mog korisničkog stajališta -propali su zato jer kada sam štel uzeti jenu grafičku karticu- trebalo je čak pola sata da je donesu s skladišta. I tako je bilo za svaku naruđbu s skladišta.

Offline Sledgehammer

  • Jezerača
  • ******
  • Postova: 5156
  • Karma: +4/-3
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #5 : Studeni 04, 2009, 02:37:27 poslijepodne »
Pa i to je kaj veliš - i ja sam znal popizditi x puta... ionako su imali skladište u podrumu, a taj podrum je trebao biti po Građevinskoj dozvoli parking za kupce, jer da nije bio ne bi ni dobili Građevinsku... no poslije su odmah zatvorili taj dio, i dućan koji može primiti stotine kupaca imao je deset parkirnih mjesta za potrebe kupaca... inspekcije, naravno, nikada i niotkuda... a skurili su se i kada su otprli dućan - cijene su odmah otišle od najpovoljnijih u gradi na maltene najskuplje...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Alen

  • Iskusni član
  • ****
  • Postova: 344
  • Karma: +3/-0
  • Spol: Muški
    • VG Dnevnik
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #6 : Studeni 04, 2009, 04:54:55 poslijepodne »
Jedno sam pokušao kupiti tamo disk. Rekli su da ga ima, prepeglali mi karticu i ostavili me dva sata da čekam poput majmuna da bi na kraju utvrdili da diska ipak nemaju na lageru i još su mi umjesto storna transakcije isplatili keš. Mogao sam se natezati s njima za taj storno, ali mi se gadilo i disk mi je hitno trebao pa sam otišao u Vemil. S tim peglanjem kartice i vraćanjem keša otkrili su mi se kao obični perači love za pravog vlasnika. Ja jednostavno ne vjerujem da je par klinaca poput Prpića zaista podiglu jednu šupu u kojoj su slagali loše kompjutere u lanac dućana. Bojim se da im je netko jednog dana došao s koferom sumnjive love i preko njih je legalizirao.
The will to greatness clouds the mind
Consumes the senses, veils the signs
We each are meant to recognize.
(VNV Nation)

http://twitter.com/alenf
http://twitter.com/vgdnevnik

Offline Mlačanin

  • Global Moderator
  • Jezerača
  • *****
  • Postova: 3550
  • Karma: +3/-1
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #7 : Studeni 04, 2009, 06:20:02 poslijepodne »
Šteta je ipak, da kod nas zaista sve ode kvragu. Zar zaista ništa ne možemo imati svoje? Imao sam i ja problema sa njima ,kao i svi ostali,ali ipak pomalo žalim jer te se stvari stalno trebaju i trebat će i dalje.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

  • Jezerača
  • ******
  • Postova: 5156
  • Karma: +4/-3
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #8 : Studeni 04, 2009, 10:04:37 poslijepodne »
Jedno sam pokušao kupiti tamo disk. Rekli su da ga ima, prepeglali mi karticu i ostavili me dva sata da čekam poput majmuna da bi na kraju utvrdili da diska ipak nemaju na lageru i još su mi umjesto storna transakcije isplatili keš. Mogao sam se natezati s njima za taj storno, ali mi se gadilo i disk mi je hitno trebao pa sam otišao u Vemil. S tim peglanjem kartice i vraćanjem keša otkrili su mi se kao obični perači love za pravog vlasnika. Ja jednostavno ne vjerujem da je par klinaca poput Prpića zaista podiglu jednu šupu u kojoj su slagali loše kompjutere u lanac dućana. Bojim se da im je netko jednog dana došao s koferom sumnjive love i preko njih je legalizirao.

Imamo full identična iskustva.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Stjepan

  • Administrator
  • Jezerača
  • *****
  • Postova: 1899
  • Karma: +8/-2
  • Spol: Muški
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #9 : Studeni 04, 2009, 10:12:38 poslijepodne »
Jedno sam pokušao kupiti tamo disk. Rekli su da ga ima, prepeglali mi karticu i ostavili me dva sata da čekam poput majmuna da bi na kraju utvrdili da diska ipak nemaju na lageru i još su mi umjesto storna transakcije isplatili keš.
Imamo full identična iskustva.

Piši još jednog.

Offline Vegi

  • Iskusni član
  • ****
  • Postova: 474
  • Karma: +2/-5
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #10 : Studeni 04, 2009, 10:21:31 poslijepodne »
I ja sem bil njihov redovni kupac i nemrem reći da sem imel nekih takvih negativnih iskustvi, al sem kupac prestal biti kad su se prestali javljati na telefone ( ona situacija kad čekaš pa odzvoni , pa opet , pa ti dopizdi), no dobro imali su ažurnu web stranicu, sa stanjem skladišta, cijenom itd, al kad je i to riknulo i kad sem jenput došel tam i rekel ja bi to i to , a oni meni toga nema ( a na webu ima) pak još onda očeš kupiti par adapteri kaj maltene i na kioski imaju-pak ni toga više nema, a veš mašina pun kulac, e onda sem odustal pa tak više tam i nejdem.
Hebiga dok je bilo donekle prihvatljivo, pa i makar čudne kvalitete sem kupuval, nisem zahtjevan i znam kaj kaj vredi, al dok su tu istu kvalitetu počeli tržiti skupo pa još i nemati najosnovnije usputno pisdarije , sem odustal od hodočašćenja po tom dučanu , u smislu polazne nabavne točke.

Offline juraja

  • Inicijativni odbor i osoblje
  • Učim se pisati
  • *******
  • Postova: 81
  • Karma: +1/-0
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #11 : Studeni 04, 2009, 11:19:06 poslijepodne »
Ja nisam niti jednom izašao iz toga dućana zadovoljan, i svaki puta sam reko da se ne vraćam. Kap koja je prelila čašu je bila neispravna MEMORIJSKA KARTICA. Nikad nisam čuo da je neko kupio neispravnu karticu, tu jednostavno nema kaj crknuti!!! OD tada sam izbjegavao hgšrot, ali danas sam navratio u namjeri iskeširat si laptop uz nezanemarivi popust od 30 posto. Zagreb je očito bio brži jer su police bile gotovo prazne.

Offline Goričanka

  • Veteran
  • *****
  • Postova: 874
  • Karma: +9/-6
  • Spol: Ženski
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #12 : Studeni 05, 2009, 09:05:43 prijepodne »
Kako još uvijek nisam kupila laptop, poveselila sam se da bi to mogla biti prilika u HG spotu, ali moj muž neće ni čuti.
Veli da ima traume od njih, i još se liječi od PTSP-a  :D
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Offline Vegi

  • Iskusni član
  • ****
  • Postova: 474
  • Karma: +2/-5
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #13 : Prosinac 03, 2009, 01:23:31 poslijepodne »
Čul sam da je prošli vikend bila neka akcija u stilu sve po pol cijene, kakti se rješavaju starog asortimana...

Offline GrayWolf

  • Učim se pisati
  • **
  • Postova: 96
  • Karma: +0/-0
Odg: "Objavite svima"
« Odgovori #14 : Prosinac 03, 2009, 02:13:58 poslijepodne »
Bila. Prodaju se u pravilu izložbeni modeli. Petak popodne već nije bilo ni jednog notebook-a, bilo je 6-7 LCD TV-a ukupno u obje trgovine i to onih od 20k kuna. Računala i računalnih komponenti isto tako nije bilo.