Tehnika narodu > Internet i računala

"Objavite svima"

<< < (3/4) > >>

Vegi:
I ja sem bil njihov redovni kupac i nemrem reći da sem imel nekih takvih negativnih iskustvi, al sem kupac prestal biti kad su se prestali javljati na telefone ( ona situacija kad čekaš pa odzvoni , pa opet , pa ti dopizdi), no dobro imali su ažurnu web stranicu, sa stanjem skladišta, cijenom itd, al kad je i to riknulo i kad sem jenput došel tam i rekel ja bi to i to , a oni meni toga nema ( a na webu ima) pak još onda očeš kupiti par adapteri kaj maltene i na kioski imaju-pak ni toga više nema, a veš mašina pun kulac, e onda sem odustal pa tak više tam i nejdem.
Hebiga dok je bilo donekle prihvatljivo, pa i makar čudne kvalitete sem kupuval, nisem zahtjevan i znam kaj kaj vredi, al dok su tu istu kvalitetu počeli tržiti skupo pa još i nemati najosnovnije usputno pisdarije , sem odustal od hodočašćenja po tom dučanu , u smislu polazne nabavne točke.

juraja:
Ja nisam niti jednom izašao iz toga dućana zadovoljan, i svaki puta sam reko da se ne vraćam. Kap koja je prelila čašu je bila neispravna MEMORIJSKA KARTICA. Nikad nisam čuo da je neko kupio neispravnu karticu, tu jednostavno nema kaj crknuti!!! OD tada sam izbjegavao hgšrot, ali danas sam navratio u namjeri iskeširat si laptop uz nezanemarivi popust od 30 posto. Zagreb je očito bio brži jer su police bile gotovo prazne.

Goričanka:
Kako još uvijek nisam kupila laptop, poveselila sam se da bi to mogla biti prilika u HG spotu, ali moj muž neće ni čuti.
Veli da ima traume od njih, i još se liječi od PTSP-a  :D

Vegi:
Čul sam da je prošli vikend bila neka akcija u stilu sve po pol cijene, kakti se rješavaju starog asortimana...

GrayWolf:
Bila. Prodaju se u pravilu izložbeni modeli. Petak popodne već nije bilo ni jednog notebook-a, bilo je 6-7 LCD TV-a ukupno u obje trgovine i to onih od 20k kuna. Računala i računalnih komponenti isto tako nije bilo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju