Autor Tema: Završnica seoske kombinirane lige – SoKoL 2009. ( Bedekovčina)  (Posjeta: 1284 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

shaka zulu

  • Gost
Završnica seoske kombinirane lige – SoKoL 2009. ( Bedekovčina)
« : Listopad 28, 2009, 08:22:47 poslijepodne »
Završnica seoske kombinirane lige – SoKoL 2009.       
Utorak, 27 Listopad 2009 


Seoska kombinirana liga za dječake i djevojčice u nogometu, odbojci i košarci završila je u subotu, 24.listopada, uzbudljivim i neizvjesnim završnim utakmicama u dvorani OŠ Stjepana Radića u Brestovcu Orehovičkom. Kao što je poznato Angeljeki su ovu ligu prije tri godine pokrenuli s namjerom da se kroz praznike djeci pruže dodatni sadržaji aktivnog korištenja slobodnog vremena.
Posebnost je te lige da se velika pažnja usmjerava prema odgoju djece sportaša i djece navijača i oblikovanju primjerenih oblika ponašanja sudionika sportskih nadmetanja te fair-playu tijekom natjecanja.

Liga je okupila velik broj djece iz Orehovice, Zadravca, Belovara Zlatarskog, Pustodola, Brestovca, Martinca, Vojnić Brega, Kebla, Graba, Luga Orehovičkog i Luga Poznanovečkog. Počela je još u lipnu ove godine nogometnim utakmicama na travnatim terenima u Orehovici, a na završnici u Brestovcu s(p)retniji od drugih bili su:

u konkurenciji djevojčica: ekipa “Opasne” koje su u finalu pobjedile ekipu “Vatrenih” i tako obranile prošlogodišnji naslov pobjednica;
u konkurenciji dječaka u izjednačenoj borbi tri su se ekipe izdvojile s istim brojem bodova, a zahvaljujući razlici u osvojenim poenima konačni rezultat je sljedeći:
1.Pustodol Orehovički

2. Brestovec Orehovički
3. Martinec Orehovički.

Svečano proglašenje pobjednika 3. SoKoL lige bit će na Saboru Angeljeka, 8. siječnja 2010. kada će najboljim ekipama biti uručeni veliki prijelazni pehari i nagrade. Tom prilikom proglasit će se i najbolji igrač ili igračica cijele ovogodišnje lige.
http://www.bedekovcina.com/