Osoblje > O forumgorica.com stranici

Rasprava o pravilima

(1/1)

Stjepan:
Na ovoj temi možete raspravljati o pravilima foruma. Ne prepucavati se i svađati već iznositi konstruktivne prijedloge, argumentirane kritike...

Goričanka:
Kaj se mene tiče, pozdravljam pravila i mislim još da treba napisati i kakve su sankcije za nepoštivanje to malo pravila kaj imamo.
Hoćemo li prvo upozorenje, pa ban, pa "doviđenja, sretan put, nek te sreća prati svud", za one koji baš ne mogu poštovati ni to malo pravila koje imamo.
Ili ide odmah "a sad adio i tko zna gdje i tko zna kad"?

Trs:

Predlažem još i ovu nadopunu pravila:

Nije dozvoljeno otkrivati identitet drugih članova foruma ili javno nagađati o tome.

Također, za kršenje bilo koje od tih nadopuna pravila predlažem isključenje s foruma. Opomene i baniranje na dan, dva, tjedan, nekome neće biti nikakva kazna, još će ga potaknuti da napravi prekršaj pa se povuče, pritaji, uživa analizirajući rezultate svog nedjela i kasnije ponovi stvar.

Stjepan:
Ja sam protiv bezuvjetnog kažnjavanja i mislim da najprije sa svakim prijestupnikom treba popričati, skrenuti mu pažnju na nepoželjno ponašanje. Bezuvjetno kažnjavanje neće popraviti stvari. Ljudi s kojima se može popričati će priznati svoju grešku, a napasnike koji namjerno provociraju neće zaustaviti bananje i s njima treba na drugačiji način.

@Trs: to s identitetom se podrazumijeva, ja stalno govorim da administratori podataka trebaju biti kao svećenici i da ono što oni vide ili čuju ne smije izaći u javnost. Ali budem to nadopunio jer nekome možda neće biti jasno.

Trs:

Nisam uopće posumnjao u profesionalnost administratora. Pratim vas na internetu godinama, obojicu. Mislio sam na članove koji bi se tako ponašali zbog neke prepirke, zbog bilo kakvih interesa ili iz čiste zlobe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju