Autor Tema: Parkiranje sa ili bez pauka  (Posjeta: 4569 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

plemenitashica

 • Gost
Parkiranje sa ili bez pauka
« : Listopad 15, 2009, 11:22:52 poslijepodne »


Do kad će se nekažnjeno ovako parkirati auti po gradu i još na zelenoj površini?

Offline manimal

 • Skoro pa pravi član
 • ***
 • Postova: 101
 • Karma: +0/-0
 • Spol: Muški
Odg: Parkiranje sa ili bez pauka
« Odgovori #1 : Listopad 16, 2009, 10:32:49 prijepodne »


Do kad će se nekažnjeno ovako parkirati auti po gradu i još na zelenoj površini?


...istina...  a kad je moj stari ostavio otvorena vrata na parkingu da se auto malo "ohladi" i otišel u šupu po nekaj, kad se vrnul žandar je stajal kod auta i počel ga zayebavat da zna li on da se nesmije ostaviti auto bez nadzora, da mu bude pisal kaznu i tako to  ???... a ovo??? nikom niš... 'ko zna, možda je i ovo murjački auto O0???
...mineri, padobranci i djevice griješe samo jednom...

plemenitashica

 • Gost
Odg: Parkiranje sa ili bez pauka
« Odgovori #2 : Siječanj 08, 2010, 08:09:01 poslijepodne »
Mene jako zanima kaj je s Paukom? Kaj s onima koji krivo parkiraju?

Offline Stjepan

 • Administrator
 • Jezerača
 • *****
 • Postova: 1898
 • Karma: +8/-2
 • Spol: Muški
Odg: Parkiranje sa ili bez pauka
« Odgovori #3 : Siječanj 08, 2010, 08:22:54 poslijepodne »
28.7.2009.
Gradonačelnik je postojeći koncesijski ugovor sa pružateljem usluge pauk službe ocijenio problematičnim, te najavio sastanak sa koncesionarom tijekom idućih dana.

Odgovor gradonačelnika na pitanje može se pročitati na stranici:
http://www.gorica.hr/2009/12/aktualni-sat-4-sjednice-gradskog-vijeca/

Gradonačelnik je rekao da je ugovor o koncesiji raskinut zbog toga jer koncesionar nije obavljao posao za koji je dobio koncesiju.

Gospođa Fabijančić mu je rekla da ne odgovara istinito na pitanje jer rekao da je politika Grada drugačija i da ova sadašnja vlast smatra da joj „Pauk“ služba nije potrebna.

Istina je vjerojatno u sredini, gradonačelnik je tražio razlog da ukine službu i našao ga je.

plemenitashica

 • Gost
Odg: Parkiranje sa ili bez pauka
« Odgovori #4 : Siječanj 08, 2010, 08:36:22 poslijepodne »
..........
Istina je vjerojatno u sredini, gradonačelnik je tražio razlog da ukine službu i našao ga je.

No, dobro, pauk služba je ukinuta, čitala sam taj aktualni sat:

........uglavnom pregovori su sada s gospodinom Galjufom. On potražuje, samo ću vam ukratko reći, predlaže nagodbu u visini od 4.683.034 kn, po osnovi sa njegove strane pretrpljene štete. Dakle, netko je napravio nešto loše za ovaj Grad! Netko je nekome dao posao, netko je počeo obavljati taj posao i nakon, samo tri ili četiri mjeseca više nije obavljao taj posao, radi se o koncesiji!
Nismo ga mogli vidjeti na ulicama Grada i sada traži nagodbom da mu se isplati 4.683.000 kn! Kakav bi ja bio gradonačelnik kada ne bi primio gospodina na razgovor? Kakav bi bio gradonačelnik kada se ne bi trudio, ja ću po domaći reći, razvuzlati taj čvor i vidjeti što se krije iza svega toga? Ali kakav bih bio gradonačelnik kada bih oštetio svoj Grad i odmah pristao na nagodbu? To naravno ni ne mogu.
Dakle, to je sada koloplet raznoraznih okolnosti, koloplet raznih razgovora, tužbi jer je gospodin podnio i tužbu i sada smo trenutno u situaciji da ćemo se sredinom ovog tjedna ponovo naći na sastanku i pokušati riješiti taj problem.
Uglavnom, podvlačim, „Pauka“ trenutno u Velikoj Gorici nema i neće ga biti od strane gospodina Galjufa, odnosno Auto šlepa „Damir“ jer je Ugovor o koncesiji raskinut iz ovdje navedenih razloga
.


i zanima me što je rješeno? Je li isplaćena nagodba, ili je li tužen Šlep Damir da nije obavljao posao, i hoće li u ovom gradu biti Pauk?

plemenitashica

 • Gost
Odg: Parkiranje sa ili bez pauka
« Odgovori #5 : Siječanj 12, 2010, 03:46:48 poslijepodne »
Citati sa aktualnog sata:

Tajana Amšel Zelenika: „Gospodine gradonačelniče…….Ne mislite li, gospodine gradonačelniče, da je sramota, bez obzira tko obnašao službu Pauka u Velikoj Gorici, bio to čovjek kojem smo dali mi koncesiju za prošlog mandata ili netko deseti, da Grad Velika Gorica nema osnovnu službu! Grad koji je šesti po veličini u Republici Hrvatskoj, da nema Pauk službu koja u ovakvim slučajevima može uskočiti! Hvala.“
.........................
Šest mjeseci je prošlo, odnosno punih pet od kada je raskinuta koncesija s dotičnim koncesionarom. Mene zanima zašto se nije uzeo netko drugi? Zašto se nije našlo alternativno rješenje?"


Gradonačelnik Dražen Barišić: …..Treći moment, koji je vrlo bitan kada govorimo o Pauku, je nova organizacija prometa koja nas čeka u Gradu Velikoj Gorici.
Postavlja se pitanje otvaranjem, a ubrzo će se otvoriti, već na proljeće i do kraja godine sve ceste na području Grada Velike Gorice. Govorim o obilaznicama, auto cesti, sjevernoj takozvanoj ‘južnoj’ kroz Miošićevu, auto cesti Zagreb – Velika Gorica prema Sisku i takozvanoj istočnoj obilaznici, u drugoj fazi, hoće li nam trebati Pauk ovdje u središtu Grada koji će biti rasterećen tranzitom i ostalim prometom, a na to će nam odgovoriti prometna studija koju očekujemo na proljeće.

gotovi citati

http://www.gorica.hr/2010/01/aktualni-sat-6-sjednice-gradskog-vijeca/

Inače, čitala sam to jučer, i vidjeh da gradonačelniku uopće pauk nije potreba, naročito ne dok ne dođu nove naručene prometne studije koje će dati odgovor na pitanje treba li u VG pauk služba ili ne. 
Jer kad se naprave zaobilaznice onda se auti ne budu zaustavljali na žutoj traci da bi vozač skoknul do bankomata, ili iz čiste škrtosti da ne plati 4 kn, ili još gore lijenosti.

A i biciklisti se ne budu vozili po žutoj traci, nego valjda po cesti jer po novoj prometnoj studiji auti ne budu prometovali po centru grada, nego po šumama i gorama kak veli dobola.  ;)

A do tada – mislim onaj, imali smo promet i bez pauka do sad, kaj ne bi i dalje. Ide to nama.
A još nam više ide popikavanje (vidim da i Štarkelj provodi istu strategiju) stupića, banderica, raznih prepreka po cijeloj dužini i širini grada, pa uz zelene površine gdje svaka budala ionako ne bi ni u ludilu parkirala itd…..

Užas…….. domaći dečki se ponašaju kak da se građani voze po poljskim linijama, a ne po gradskim ulicama. Ništa čudno, to im je u krvi. Tam odkud su neki došli ionak ni bilo asfalta dok nisu došli u VG.

Isto tako nije potreba niti na novoj ulici u gradu (od Zubaka prema Betonirki) obnoviti tj zbetonirati  „ležećeg policajca“ na pješačkom prijelazu od škole Nikola Hribar prema crkvi.
Zašarafili su onu glupost u pod, i sad već fali više pola. A dok netko tko potegne od Konzuma shvati da djeca idu prek ceste bit će kasno.
 
Da li je ta cesta dobila uporabnu dozvolu? Ali to je za drugu temu.

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7349
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
wwwg tablice