Autor Tema: Lipa udruga poreznih obveznika  (Posjeta: 8440 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7221
 • ...besposleni internetski masturbator...
Lipa udruga poreznih obveznika
« : Travanj 28, 2017, 10:17:18 poslijepodne »
Lipa: 20 tisuća potpisa u 24 sata
19. April 2017
Udruga poreznih obveznika „Lipa“ u manje od 24 sata prikupila je 20 tisuća potpisa građana koji su potpisali peticiju protiv uvođenja poreza na nekretnine. Građani iz više od 300 mjesta diljem Hrvatske tako su već prvoga dana jasno iskazali svoje protivljenje ovom nepravednom nametu koji zahvaća gotovo cijelu populaciju.

Više od dvije trećine potpisnika mlađe je od 44 godine što znači da je najaktivniji dio hrvatske populacije – onaj koji potencijalno razmišlja o odlasku iz Hrvatske ozbiljno zabrinut zbog dodatnih troškova i opterećenja na kućni proračun koje bi moglo donijeti uvođenje ovog poreza.

Podsjećamo, Udruga poreznih obveznika „Lipa“ jučer je pozvala građane da izraze svoje protivljenje uvođenju poreza na nekretnine potpisivanjem peticije na

www.manjiporezi.hr/peticija .

Porezna presija u Hrvatskoj je previsoka te smatramo da nema prostora za uvođenje novih nameta građanima. Od svojeg osnutka zalažemo se za manje porezno opterećenje građana i pojednostavljenje poreznog sustava.
...
http://www.manjiporezi.hr

-

Pozivamo kandidate da se očituju oko poreza na nekretnine
21. April 2017
Udruga poreznih obveznika „Lipa“ poziva sve porezne obveznike da na predstojećim lokalnim izborima odaberu one kandidate koji jasno iskažu svoje protivljenje uvođenju poreza na nekretnine i povećanju ukupnog poreznog opterećenja.

Lipa poziva sve stranke, nezavisne liste i kandidate na predstojećim lokalnim izborima da javno iskažu svoj stav prema uvođenju ovog poreza. Hrvatski građani su u tri dana s više od 38.000 potpisa jasno poručili da se protive uvođenju ovog nepravednog nameta koji zahvaća oko 90 posto populacije, a uzrokuje brojne negativne posljedice.
...
http://www.manjiporezi.hr

-

www.manjiporezi.hr/peticija

52,028 signatures

-

"Harač, rajo, harač!" riče,
"Harač, harač, il još gore biče!"
 :-\

Potpišete.
wwwg tablice

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7221
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Lipa - nećemo stati dok ne skupimo 100.000 potpisa
« Odgovori #1 : Svibanj 04, 2017, 01:35:40 poslijepodne »
Dragi prijatelji,

hvala Vam na sudjelovanju u najuspješnijoj online političkoj kampanji u Hrvatskoj. Vaš potpis protiv poreza na nekretnine, kao i više od 50.000 drugih, jasna su poruka Vladi da porezni obveznici ne žele uvođenje novog nameta. Nećemo stati dok ne skupimo 100.000 potpisa, koje ćemo predati Vladi RH i zatražiti odustajanje od ovog štetnog i nepravednog poreza.

Lipa od prvog dana radi na smanjenju poreznog opterećenja građana. Najuspješnijom kampanjom koju smo proveli - „Brojač javnog duga"- primorali smo političare da se ozbiljno pozabave rješavanjem problema prekomjernog zaduživanja.
 
Pomozite nam da i ova akcija bude jednako uspješna i da hrvatske porezne obveznike zaštitimo od daljnjeg povećanja poreznog opterećenja. Proslijedite ovaj e-mail Vašoj obitelji i prijateljima, te ih zamolite da svojim potpisom pomognu u ostvarenju zajedničkog cilja.

(email)
wwwg tablice

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7221
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Lipa- Isprintaj za baku: “Svaki potpis je bitan!”
« Odgovori #2 : Svibanj 12, 2017, 10:06:25 poslijepodne »
Dragi prijatelji,

potrebna nam je Vaša pomoć. Zbog velikog broja upita građana koji peticiju nisu mogli potpisati online, uveli smo mogućnost davanja podrške fizičkim potpisivanjem peticije na formularu kojeg možete preuzeti ovdje:

Formular

Isprintajte formular svojim bližnjima, roditeljima, bakama i djedovima te ih obavijestite da je peticiju od sada moguće potpisati i fizičkim putem. Porez na nekretnine zahvaća najširi sloj stanovništa, stoga Vas molimo da pomognete da se čuje i glas onih koji nisu aktivni na internetu.

Najuspješnijim volonterima uručit ćemo prigodne darove – zahvalnice i majice. Potpisane formulare možete poslati poštom ili dostaviti na adresu:

Udruga Lipa
Hebrangova 21/III kat
10000 Zagreb,

odnosno skenirane poslati na e-mail lipa@manjiporezi.hr.

Cilj nam je prikupiti 100.000 potpisa do završetka lokalnih izbora, nakon čega ćemo potpise predati Vladi Republike Hrvatske i od njih zatražiti odustajanje od uvođenja ovog poreza.

(email)
wwwg tablice