Svakidašnje teme > Čušpajz

Misli 21. stoljeća

<< < (3/3)

kuntakinte:
Lučić podsjeća kako, kad je u pitanju HZHB i HVO, ništa iz tog vremena nije izgubljeno dok su u Sarajevu, kako kaže Lučić, uspjeli izgubiti i sam Daytonski sporazum.

...“Ja sam te navode već demantirao nekoliko puta, te optužbe su klevetniče i nema se tu što posebno kazati. Mi nismo izgubili ništa od naše arhivske građe za razliku od Sarajeva koje je uspjelo izgubiti čak i primjerak Daytonskog sporazuma”, rekao je povjesničar Lučić.

https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/u-sarajevu-lucica-optuzili-za-kradu-arhiva-hvo-a-i-herceg-bosne-evo-sto-im-je-odgovorio

kuntakinte:
"Velike nabave zlata od strane vladinih ili središnjih banaka rijetko su dobar znak za mir i suradnju u svijetu", citira list Ashovu izjavu.
https://hr.rbth.com/economics/84606-zasto-je-rusija-otkupila-zlato-iz-cijelog-svijeta

kuntakinte:
Kada dođe određeno vrijeme, Bog otvara sva vrata.

kuntakinte:
Kad bi za šport izdvajali samo polovicu onoga što izdvajamo za Frljića, Emira, Dunju Zubović ili ljevičarske režisere koji nisu uspjeli svi zajedno snimiti niti jedan suvisli film o vukovarskoj tragediji, bili bismo svjetski prvaci u još većem broju športova i digli bi rejting RH do neba.
https://projektvelebit.com/zasto-su-dalmatinci-izginuli-na-sutjesci/#US Empire Is a Desperate and Weak Power With Crumbling Credibility and Elites Incapable of Adapting to 21st Century.
 American Empire Is a Desperate and Weak Power With Crumbling Credibility and Elites Incapable of...
The kinetic events of the past week in Washington, Tehran, and the Persian Gulf were nothing if not revealing. President Donald Trump proved the k...
checkpointasia.net
https://twitter.com/Russ_Warrior/status/1143880010715058176

kuntakinte:
Reis Kavazović: Nema domovine bez truda, znoja i odricanja
https://vijesti.ba/clanak/474125/reisu-l-ulema-kavazovic-prisustvovao-manifestaciji-vecer-kur-ana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju