Svakidašnje teme > Čušpajz

Imati ili biti?

<< < (2/5) > >>

Sledgehammer:
Kaj ne valja sa tim portalom?

Ili je zaključak - koji treba biti usvojen - da se jedino smiju rabiti portali u vlasništvu i pod kontrolom EPH i Styrie, te - treba li govoriti - "neovisne, demokratske i tolerantne hrvatske Vlade"...  :-X

BobRock:

--- Citat: Sledgehammer - Studeni 11, 2014, 11:34:35 prijepodne ---Kaj ne valja sa tim portalom?

Ili je zaključak - koji treba biti usvojen - da se jedino smiju rabiti portali u vlasništvu i pod kontrolom EPH i Styrie, te - treba li govoriti - "neovisne, demokratske i tolerantne hrvatske Vlade"...  :-X

--- Kraj citata ---
Opet ti svoje znanje gradiš na svojim pretpostavkama. Kaj se nigdar nebuš naučil da je to majka svih zajeba?

Svi portali koji nemaju "Impressum" su mi i više nego sumnjivi. Još kaj vidim "Vjeru" kao jednu od glavnih točaka u meniju, onda je jasno odakle dolaze te "vijesti".

Sledgehammer:

--- Citat: BobRock - Studeni 13, 2014, 09:58:15 poslijepodne ---Opet ti svoje znanje gradiš na svojim pretpostavkama. Kaj se nigdar nebuš naučil da je to majka svih zajeba?

Svi portali koji nemaju "Impressum" su mi i više nego sumnjivi. Još kaj vidim "Vjeru" kao jednu od glavnih točaka u meniju, onda je jasno odakle dolaze te "vijesti".
--- Kraj citata ---

Nisu nikakve pretpostavke, nego je to tužna i crna realnost. U zemlji u kojoj komunistička cenzura itekako kosi i jebe mačku mater, glumata demokraciju a jedva se suzdržava da ne ubija od mržnje i netolerancije sve koji nisu kako partija kaže, u kojoj se svakome tko se usudi misliti drugačije i to stavlja na papir, a misli kontra mišljenja partije, direktno radi o radnom mjestu, pravnoj sigurnosti, jebenom pritisku sa svih strana, usiljenim inspekcijskim nadzorima, u kojoj se zabranjuje sve što ne paše vladajućoj garnituri - imati impressum uglavnom znači biti režimski poslušnik, i kao takav zaštićen, jer te u ovoj zemlji ni pravda ni iskrenost ne štete, dapače...

Glede vjere, kada budeš mogao svoju ateističku mržnju barem malo ublažiti, kada budeš prestao glumiti i kada ćeš izvaditi glavu iz režimskog šupka, tada će ti se otvoriti oči i shvatit ćeš da se tolerancija, demokracija i sloboda ne mogu glumiti. To je povijest nebrojeno puta dokazala, a narod nije glup. Kada jednom budeš najebao zbog svojeg sluganstva, ili ti ili i svi oni koji danas rigaju mržnju po javnim glasilima, kojekakva smeća iz kojekakvih udruga, kojekakvi Jergovići, Tomići, partizanski i oficirski  sineki - onda ćeš se buniti da je to "politički motivirano, da se kose tvoja prava" - no dok režim to radi drugima na pravdi BOga - do tada je to sve "u najboljem redu"... najgluplji posao, onaj najniži - je služiti laži.

Jednostavno, ne može se biti netolerantan, pun mržnje i zlobe kako si ti, i istodobno prodavati priče o "slobodi, jednakosti i toleranciji", a što je tvoje pravilo ponašanja i pisanja. Ti si običan režimski slugan, i to je preočito, preprozirno je tvoje glumatanje objektivnosti, vidi se sa Mjeseca da je tvoj glavni "drive" jedino netrpeljivost i netolerancija. ČIm se spomene vjera, skačeš na zadnje, pjena ti šprica i oči ti se zakrvave (u to ne sumnjam), sve su to simptomi "tolerancije, slobode i demokracije"... prokletinji služiš, no koliko god se trudio - ista NEĆE pobijediti, tvoj komunizam, ateistička diktatura i jugoslavenstvo neće proći. Vjera je obilježje ovog naroda stoljećima vjera ga je vodila i spašavala korz stoljeća, vjera je očuvala identitet, kulturu i ime ovog naroda, i nikakve partizančine, udbaški koljači i ubojice i slična izmišljena gamad neće to pobijediti, sve da se postave na trepavice.

Sa jedne strane, ja te razumijem - da ne prdiš u te diple, bio bi vjerojatno bez posla, no postoje kategorije od kojih normalan čovjek nije cijepljen - poštenje, moral, objektivnost itd... a niti bi ti trebao biti. Služi ti kome hoćeš - ali barem budi toliko normalan da se onda još ne javljaš u reklamiranju zla.

U zemlji u kojoj se zabranjuju udruge koje istražuju vlastitu povijest, a štite se propali režimi, države i zataškavaju zločini tih režima i država, slizuje se sa agresorom i u suradnji sa njim krivotvori vlastita povijest - imati impressum, ponavljam, jasan je znak samo dvije stvari - ili si jebeno ludo hrabar, ili si jebeno duboko u šupku vladajućih. Za tebe barem nema dvojbe...

BobRock:

--- Citat: Sledgehammer - Studeni 14, 2014, 01:39:02 poslijepodne ---Nisu nikakve pretpostavke,...

--- Kraj citata ---
Jesu. Sve! I to blesave do boli.

Oprostiću ti ovaj put ovu hrpu uvrijeda i smeća, ali neovisno od toga mogao bi svejedno ubuduće pripaziti na te tvoje laži i izmišljotine.

I ti onda još ideš ovdje pisati o objektivnosti i moralu? I kaj je najgore - nije te ni malo sram!!!

O jadan ovaj naš forum...

Sledgehammer:
Pusti tu šuplju demagogiju čuđenja i glumatanja, demantiraj me činjenicama i argumentima, a ne odvlačenjem teme u nekakve kulturološke teritorije gdje se možeš prijetiti položajem admina (jer položajem člana si potpuno inferioran u apsolutno svakoj raspravi, obzirom ne raspolažeš znanjem, činjenicama ili argumentima, već isključivo "mišljenjem" i nepatvorenom mržnjom prema svemu hrvatskom, tradicionalnom i vjerskom. Možeš se sramiti - kada bi znao što to je, jer dobar je strah i sram kome ih je Bog dao...).

Glede uvreda - ništa nije uvredljivije nego braniti politiku nesposobnosti i antidržavnosti. Da je to kriterij, ti odavno ne bi smio ni učitavati ovu stranicu, kamoli biti član, ili - sic! - admin... stvarno je forum šaka jada kada ga vode takvi kao ti. No nekome, tko ti je sličan (no svakako je pametniji i inteligentniji od tebe jer barem ne galami ideologiju na sva zvona) to očito paše. Zato i ima posve različite kriterije kada sam ja bio mod, i kada si ti. Ti si zaštićen kao endemska vrsta, mene je čerečio dozvoljavanjem apsolutno svakome da proziva i vrijeđa, dapače sam bio "moderator" koji nije mogao čak ispravljati ni vlastitie postove, jebenih li ovlasti.... zato ti možeš nekažnjeno i u neograničenom opsegu liječiti komplekse kako god ti se prohtije. Stvarno, "o jadan ovaj naš forum".

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju