Domaće teme > Gradska poduzeća i ustanove

Komunalije

<< < (2/8) > >>

kuntakinte:
ODLUKA KOMUNALCA
Cijene komunalnih usluga u Samoboru neće rasti
Komunalac neće ići s povećanjem cijena svojih usluga te bi one trebale ostati na razini 2011., osim ako ne dođe do povećanja PDV-a
http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/cijene-komunalnih-usluga-u-samoboru-nece-rasti_315871

E,Sanobor,Sanobor...

Bilaj:
HEP je poskupio za razinu PDV-a struju i Gradska plinara zagreb (oni distribuiraju plin u gorici) isto tako.

Kaj je sa vodom i čistočom?

Jaguar:

--- Citat: Bilaj - Ožujak 01, 2012, 08:43:10 prijepodne ---HEP je poskupio za razinu PDV-a struju i Gradska plinara zagreb (oni distribuiraju plin u gorici) isto tako.

Kaj je sa vodom i čistočom?

--- Kraj citata ---

Voda bi trebala pojeftiniti, obzirom je PDV na vodu smanjen sa 23 na 10%, no vidjet ćemo na računima hoće li to biti tako.

kuntakinte:
ZA RAZLIKU OD BANDIĆA
Krešo Beljak odbio potpisati poskupljenje vode

Službeno stajalište grada Samobora je kako ViO u 2011. godini nije izvršila dogovorena ulaganja, pa sad nije korektno povećavati cijene

Iako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potpisao suglasnost za povećanje cijena vode, njegov samoborski kolega Krešo Beljak to je odbio.
 
Naime, i samoborski vodovod je, uz zagrebački, pod ingerencijom Zagrebačkog holdinga, odnosno podružnice Vodoopskrba i odvodnja te je, sukladno zahtjevu za povećanjem cijena vode, Gradskoj upravi Grada Zagreba, isti poslan i samoborskom gradonačelniku.
 
Službeno stajalište Samobora je da ViO u 2011. godini nije izvršila ulaganja koja su bila dogovorena planom izgradnje i održavanje vodoopskrbne mreže, pa je sada u najmanju ruku nekorektno ići s prijedlogom povećanja cijene. Uz to, radi se o namjenskim sredstvima koja je ViO bila zakonski obvezna utrošiti na samoborskom području, ali su usprkos tome nije napravilo gotovo ništa.
 
Kako prema zakonu cijene vode u Samoboru mogu rasti i bez pristanka samoborskog gradonačelnika, Beljak je pozvao direktora Poljaka da to ipak ne učini jer će u suprotnom iskoristiti sva zakonski dopuštena sredstva da to spriječi.
 
- Suludo je pristati na povećanje cijene vode za Samoborce, ako se zna da novac koji mi uplaćujemo za razvoj i održavanje naše vodoopskrbne mreže ostaje u Zagrebu, to jest služi za pokrivanje nečijih dugova – rekao je Beljak te naglasio da se bilo kakvi razgovori na tu temu mogu nastaviti tek nakon što se počnu ostvarivati davno dogovoreni projekti održavanja i razvoja vodoopskrbe mreže na području Samobora.
http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/kreso-beljak-odbio-potpisati-poskupljenje-vode_316691

Ovo se zove "biti Man".

kuntakinte:
Jeftinija voda za Velikogoričane
...Možda se ne radi o drastičnom pojeftinjenju kakvom ste se nadali, ali svaka je kuna koja ostane u novčaniku dobro došla, zar ne?
http://www.cityportal.hr/vijesti/jeftinija-voda-za-velikogoricane/

E,a ja bi ove "nove" čiperane kante kaj ne služe svrhe uvalil Picule da je otplačiva i plača.Saka kuna dobro dojde...Il da ju Velkom otkupi od mene jel mene ionak netreba,jel za jemput mesečno...Em plačam smetje teroga nemam em otplačivam kantu kaj ima čip.
Ali imam viziju!
Dolazi Velkom za servis i ugrađiva nove dual core čipse jel su ovi prvi prestareli.I pak Kurte Murte plati.
* je kante v vr riti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju