Svakidašnje teme > Čušpajz

branitelski.vg

<< < (4/13) > >>

Sledgehammer:
Si ti siguran da njezin 100% invaliditet uopće treba invalidska kolica?

Kao drugo, nikakva neoliberalna i kvazidemokratska shvaćanja koja prodaješ nisu prihvatljiva, a držanje do sebe i tradicije i mentaliteta naroda nije nazadnost, nego poštovanmje sebe i svoijega - to, uostalom, rade svi narodi, a budale jedine raskopavaju samo svoje oči za ljubav tuđina. To je vrhunac svega onoga što tebi kao ne paše.

I koliki si kreten vidi se i po tome da kroz sve te godine nisi uspio shvatiti da ja nisam carinik i da sa carinom nemam veze, no selaku kao što si ti je to se ionako svejedno. Da, to su oni tamo neki na nekakvoj granici...  8)

koko-vg:
Sledgehammer


--- Citat: Sledgehammer - Siječanj 04, 2015, 04:20:12 poslijepodne ---Si ti siguran da njezin 100% invaliditet uopće treba invalidska kolica?

--- Kraj citata ---

za nju trebaju jer se "šminka" u njima po potrebi, ali očito nekima ne trebaju, jer imaju invaliditet na glavu.

@Franjo@:

--- Citat: koko-vg - Siječanj 04, 2015, 09:03:03 prijepodne ---Gospodo, opet krivo tumačite.  Postoji još slika dotične gospođe, 100 % ratnog vojnog invalida bez kolica koja "odmarajući"  pozira s Kolindom.   Franjo, znam da ti fale tvoji, jedino nisi napisao pored slike, koji si ti.  Osim toga, jedna napomena za Franju ... još u  prvom razredu osnovne škole uči se pisati  imena, a pošto ti ni do danas nisi to u stanju napraviti, mogu jedino protumačiti da si  ili preskočio prvi razred, jer si bio "mnogo pametan" ili u tvojoj specijalnoj školi u Bosni to nisu učili, ... nikako da shvatiš da lopovluku kad tad dojde kraj, bez obzira odakle on dolazio. 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sve-sto-ste-htjeli-znati-o-tome-kako-se-raspala-hrvatska-oruzana-sila-a-niste-se-usudili-procitati-/793204.aspx

Rasipanja koja država plaća na sve i svašta, a ne bi trebala su ogromna.  Znam, sad ćeš opet reči da pišem protiv države. Očito ti još nije došlo iz guzice u glavu, da opcija koju ti podržavaš (ZNA SE) nemre ništa napraviti bez cjelokupne rekonstrukcije poslovanja. Naravno, nemre ni Josipović, iskreno gledajući.  Kak bi rekli, treba napraviti kompletnu inventuru, vidjeti što može ostati i opstati, a što ne. Između ostalog, tebe i tebi slične sa zatucanim stajalištima, plavim po prsima, od busanja i reklamiranja hrvatstva i crkve, u ropotarnicu povijesti.  Isto se odnosi na Sledgehammera.  Nek se drži carine i začkomi.   

Lopova i kretena i idiota  mi je pun kufer, bez obzira u kojoj je stranci, iz kojeg je sela i kojem se bogu moli, jeli vama dvojici sad jasno ?

Znam da će ćete sad upotrijebiti svu svoju maštu da napišete tri suvisle rečenice, obogačene psovkama iz zavičaja, ali ... boli me ona stvar za vaše mišljenje.

--- Kraj citata ---

ljubavi, koki, pile nase malo, zar tebe nije nimalo sram , da ti koji zivis na grbaci svojih roditelja , zgubidanis, da nekome spocitavas i pretrazujes poze..

koko-vg:
Franjo, ovo "ljubavi" govori svom dragom ... nek te ne bude sram, a kad naučiš čitati i pisati, onda se javi.

koko-vg:
PREDSJEDNIK katoličke udruge Vigilare Vincent J. Batarelo, braniteljima koji prosvjeduju u Savskoj je poručio da je vrijeme da odu na trg Sv. Marka.

"Đuro i dečki sa Savske vrijeme je da odete... na trg Sv. Marka, uspostavite šator za sve nas Hrvate ispred Vlade i Sabora. Uz vas smo!", napisao je na svom Facebook profilu.

Batarelo je nedavno inzistirao da se ukine riječ Xmas na javnim mjestima u Zagrebu jer se iz Božića izbacuje Krist i time vrijeđa vjernike. Bio je i jedan od glavnih pobornika referenduma inicijative U ime obitelji kojim je u Ustav ubačena odredba kako je brak isključivo zajednica žene i muškarca. A i jedan je od onih koji je u Hrvatsku doveo Judith Reisman.

Vigilare je udruga kojoj su ciljevi, kako kažu, promicanje izvornog identiteta braka i “traženje pristojnosti u javnim glasilima bez ponižavanja dostojanstva čovjeka u skladu s vrijednostima hrvatske uljudbene tradicije”.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/predsjednik-udruge-vigilare-poziva-glogoskog-i-satorase-na-markov-trg-vrijeme-je/793497.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju