Svakidašnje teme > Čušpajz

branitelski.vg

<< < (3/13) > >>

koko-vg:
 ...pozdrav svim braniteljima, ma gdje bili :-)

Sledgehammer:
Možda žena odmara... možda može kratkotrajno stajati (kod određenih ozljeda kičme i kukova).... no nema bijednije od korištenja svake prilike da se omalovaži bilo što hrvatsko, crkveno ili nacionalno. Zato imamo tebe. Jebenog li probitka.

@Franjo@:
 ljubavi, koki,

evo tebi tvojih,

http://sh.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Filaret_Mi%C4%87evi%C4%87_sa_pu%C5%A1komitraljezom_1991._godine.jpg

Sledgehammer:
Koki je vjerojatno dedi Filaretu "laštio močugu da star čovek ne hrama i lakše se uspne na sveti arhijerejski tenk"... tako mu Bog pomogao!

Pomoz' Bog, Koko junačino!

Bokte maz'o!

koko-vg:
Gospodo, opet krivo tumačite.  Postoji još slika dotične gospođe, 100 % ratnog vojnog invalida bez kolica koja "odmarajući"  pozira s Kolindom.   Franjo, znam da ti fale tvoji, jedino nisi napisao pored slike, koji si ti.  Osim toga, jedna napomena za Franju ... još u  prvom razredu osnovne škole uči se pisati  imena, a pošto ti ni do danas nisi to u stanju napraviti, mogu jedino protumačiti da si  ili preskočio prvi razred, jer si bio "mnogo pametan" ili u tvojoj specijalnoj školi u Bosni to nisu učili, ... nikako da shvatiš da lopovluku kad tad dojde kraj, bez obzira odakle on dolazio. 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sve-sto-ste-htjeli-znati-o-tome-kako-se-raspala-hrvatska-oruzana-sila-a-niste-se-usudili-procitati-/793204.aspx

Rasipanja koja država plaća na sve i svašta, a ne bi trebala su ogromna.  Znam, sad ćeš opet reči da pišem protiv države. Očito ti još nije došlo iz guzice u glavu, da opcija koju ti podržavaš (ZNA SE) nemre ništa napraviti bez cjelokupne rekonstrukcije poslovanja. Naravno, nemre ni Josipović, iskreno gledajući.  Kak bi rekli, treba napraviti kompletnu inventuru, vidjeti što može ostati i opstati, a što ne. Između ostalog, tebe i tebi slične sa zatucanim stajalištima, plavim po prsima, od busanja i reklamiranja hrvatstva i crkve, u ropotarnicu povijesti.  Isto se odnosi na Sledgehammera.  Nek se drži carine i začkomi.   

Lopova i kretena i idiota  mi je pun kufer, bez obzira u kojoj je stranci, iz kojeg je sela i kojem se bogu moli, jeli vama dvojici sad jasno ?

Znam da će ćete sad upotrijebiti svu svoju maštu da napišete tri suvisle rečenice, obogačene psovkama iz zavičaja, ali ... boli me ona stvar za vaše mišljenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju