Svakidašnje teme > Svijet

Svi teroristi su muslimani...osim njih 99,6% koji nisu

<< < (2/2)

Bilaj:
A to je logično jer se nikada ne kaže terorist nego isključivo islamski terorist.

tromblon:
uvijek se pakira drugima.

Sledgehammer:
I malo mirnodopskog terorizma:

=====================

Službena objava kraja Europe kakvu mi  znamo.
Da bi se kultura održala duže od 25 godina, mora postojati određena stopa nataliteta od 2.11 djece po obitelji. Sve ispod toga i društvo će nestati.

Gledano kroz povijest, nijedna kultura se nije spasila nakon što joj je stopa rodnosti pala na 1.9.

Stopu od 1.3 je nemoguće preokrenuti, jer bi trebalo 80 - 100 godina da se sama ispravi, a nema ekonomskog modela koji bi održavao društvo kroz to vrijeme.

Drugim riječima, od 2 para roditelja, svaki par ima jedno dijete, i ako svako to dijete dobije jedno dijete, biti će 4 puta manje djece nego baka i djedova. Ako se samo 1 milijun djece  rodi 2010., teško je imati 2 milijuna odraslih koji će ući u svijet 2030.

Kako se populacija smanjuje tako će društvo i kultura lagano nestajati.

Stopa nataliteta (podaci iz 2010):

Francuska je 1.8
Engleska 1.6
Grčka 1.3
Njemačka 1.3
Italija 1.2
Španjolska 1.1

31  zemlja Europe ima stopu nataliteta u prosjeku 1.38. Povijest nam govori da je ove stope nemoguće preokrenuti. Kroz nekoliko godina Evropa kakvu  mi znamo prestaće postojati.

Ali populacija Europe se ne smanjuje. Zašto?

ISLAMSKA IMIGRACIJA!

Od ukupnog populacijskog  rasta Europe od 1990. 90% je islamska emigracija. Francuska, dakle, ima stopu nataliteta 1.8% , a muslimani u Francuskoj 8.1. Južna Francuska povijesno gledano, jedna od regija s najviše crkvi u svijetu, sada ima više džamija nego crkvi.

30% stanovništva ispod 20 godina su muslimani.

U većim gradovima poput Nice, Marseillea, Pariza, taj broj je narastao na 45%.

Do 2027. godine, 1 od 5 Francuza biti će musliman.

Za samo 39 godina Francuska će biti islamska republika.

U zadnjih 30 godina u Velikoj Britaniji broj muslimana narastao je sa 8200 na 2,5 milijuna. To je povećanje od 30 puta!!!!

U VB sad ima preko 1000 džamija, mnoge od njih su bivše crkve.

U Nizozemskoj 50% novorođenčadi su muslimanskog podrijetla, i za 15godina pola pučanstva Nizozemske biti će muslimani.

U Rusiji ima 23 milijuna muslimana. Svaki 5-ti Rus je musliman. Za nekoliko godina 40% ruske vojske biti će muslimani.

U Belgiji 25% novorođenčadi su muslimani. Belgijska vlada je ustanovila da će 1/3 sve djece rođene u Evropi biti muslimanske vjeroispovijedi za samo 15godina.

Njemačka vlada prva je o tome javno prozborila. Tendencija pada (njemačke) populacije se više ne može zaustaviti. Njemačka će biti muslimanska zemlja do 2050.godine. Pokojni libijski vođa Moamer Gadafi je izjavio:

"Postoje znakovi da će alah osigurati pobjedu nad Europom bez mačeva, pušaka, bez osvajanja. Ne trebamo teroriste, ne trebamo bombaše samoubojice. 50 milijuna muslimana (u Europi) će je pretvoriti u muslimanski kontinent kroz slijedećih nekoliko desetljeća."

Sad ih ima 52 milijuna (podaci iz 2007. godine), za 20 godina taj broj će se udvostručiti na 104 milijuna.

Za 5-7 godina islam će biti dominantna religija na svijetu.

Svijet u kojem mi živimo nije onaj u kojem će živjeti naša djeca i unuci.

================

Napomenuo bih i da dobar dio zasluga za takovo stanje ima višedesetljetno propagiranje seksualnih aktivnosti koje ne mogu voditi začeću, od analnog seksa, istospolnih brakova i odnosa pa nadalje, a što se sve nameće kao "jako fora, vrlo moderno i "very in", što i rezultira ovako poraznim rezultatima.

Naravno, tu svoje prste imaju i masoni, iluminati, bilderberzi i NWO sa svojim ciljevima smanjenja populacije svijeta, iako im se u tu priču ne uklapaju muslimani, no obzirom su tehnika i opremljenost, te znanost oduvijek bile krajnje nepoznanice islamskom svijetu (i to im je glavni neprijatelj u vlastitim glavama, jer ne može se na današnji svijet gledati filozofijom petog stoljeća), i ne sumnjam da im brojnost na ikojoj višoj razini znači i neku veliku prednost, jer se oružjem za masovna uništenja "problemi" te prirode vrlo lako rješavaju.

Posebna su priča "lokalne" spike i pametnjakovići koji ne razumiju pravu prirodu islama i filozofiju Kurana, pa se bore protiv onih koji protiv njih istodobno nemaju ništa i ne rade ništa, a to je katolička crkva, ne shvaćajući da je odobravanje slobode kršćanske vjere u biti i borba i za njihov opstanak, jer kršćanstvo ne vodi politiku ikakvog nasilja i obvezivanja nevjernika da vjeruju, kao što kršćanstvo nema stav da vodi državnu politiku u  bilo kojoj zemlji, za razliku od islama koji shvaća da je islam i religija i politika, i da samo islamska zemlja - znači, sa islamskom vjerskom vladom i režimom i zakonima - ona ispravna i cilj im je da svaka zemlja u svijetu bude islamska. Drugim riječima, ateizam i iz njegove filozofije proizlazeće "slobode" će biti sve manje i manje kako islam napreduje, jer druge religije nemaju nasilan i ultimativan pristup prema neistomišljenicima i nemuslimanima, jer su im svi drugi "nečisti" i "nevjernici"... islam ne daje izbor, tamo je moraš"... a kada je moraš, zaboravi na pametovanje i uvrede, zaboravi na borbu za nekakva prava koja ti ionako nitko nikada i nije umanjivao... no sada bude! U mnogim mjestima u Belgiji, Nizozemskoj, BiH, Francuskoj to je već poduže gruba realnost.

Svađa sa katoličkom crkvom je nekome dokaz "slobode", iako ih u njihovim uvjerenjima crkva ne proziva niti na bilo što prisiljava, no što će kada će biti ultimativno prisiljeni biti ono što ne žele i ne razumiju?? Jer ono protiv čega se danas bore je (povijesno dokazano) jalov posao za kojim i nema potrebe... niti bi se išta promijenilo da se ne bore, obzirom ciljevi kršćanstva i Crkve i nisu da i oni budu vjernici... islam tako ne razmišlja, no dok to shvate, dimiskija će već biti na vratu, a bomba ispod auta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju