Domaće teme > Zagrebačka županija

Kirurška ambulanta vraća se u Samobor

(1/2) > >>

Stjepan:
Nakon: http://www.radiosamobor.hr/novosti.php/2011/05/02/Pocinje-potpisivanje-peticije-za-povratak-kirurske-ambulante.html?cpageblah=90

http://www.radiosamobor.hr/novosti.php/2011/05/20/Kirurska-ambulanta-vraca-se-u-Samobor.html

Potpisan je Ugovor o poslovnoj suradnji između Doma zdravlja Zagrebačke županije i Kliničke bolnice Merkur iz Zagreba o obavljanju usluge specijalističko - konzilijarne zaštite za korisnike Doma zdravlja Zagrebačke županije.

Prema Ugovoru, usluge liječnika specijalista građanima Samobora pružat će liječnici zaposleni u Merkuru, a kirurški pregledi obavljat će se u ambulanti u samoborskoj ispostavi, četri puta tjedno, od 15 do 20 sati. Ugovor je potpisan na godinu dana, a kirurge u Samoboru možemo očekivati već početkom lipnja - potvrdio nam je dr. Većeslav Bergman, ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije.

Prvi je ugovor novinarima, zajedno s priopćenjem, poslao predsjednik samoborskog HDZ-a, Tomislav Masten.

"Nakon više od godinu dana bez kirurške ambulante u Samoboru, gradonačelnik je pozvao sve političke stranke da upotrijebe svoj utjecaj za povratak kirurgije. HDZ Grada Samobora i ja osobno, kao predsjednik stranke, aktivno smo se uključili u rješavanje ovog gorućeg problema. Kao što vam je poznato, HDZ je aktivno sudjelovao u prikupljanju potpisa za peticiju kojom se tražilo ponovno otvaranje kirurške ambulante. No, paralelno smo razgovarali s našim stranačkim kolegama na svim razinama i pokušali iznaći kvalitetno rješenje. Stoga vas želim izvijestiti da smo primili informaciju da je potpisan ugovor između Doma zdravlja Zagrebačke županije i Kliničke bolnice Merkur o poslovnoj suradnji, koja obuhvaća i usluge specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite u djelatnosti kirurgije koja će se odvijati u Domu zdravlja Zagrebačke županije – Ispostava Samobor". Ovim putem zahvaljujem Zagrebačkoj županiji, posebno zamjeniku župana Vujeviću i ravnatelju županijskog Doma zdravlja Većeslavu Bergmanu, "jer su uspjeli na kvalitetan način iznaći rješenje i tako omogućiti našim sugrađanima višu kvalitetu zdravstvene zaštite u Samoboru" - piše u priopćenju samoborskog HDZ-a.

amarkulin:
Eto, vertikala ipak funkcionira...

Jaguar:
A gdje je tu Gorica? Kolika je Gorica po veličini a tu još gravitiraju Petrinja, Sisak pa i Glina
A istovremeno se rastereti Zagreb.

kuntakinte:
Dej budi čist,am nam autocestu nemreju završiti v kajtigajaznam kulko prolongerane rokov a ti bi sad i ambulantu...Kajgot...  ;)
Eto ti "Vodoskok" pak se veseli.

Jaguar:

--- Citat: kuntakinte - Svibanj 22, 2011, 11:27:11 poslijepodne ---a ti bi sad i ambulantu...Kajgot...  ;)
Eto ti "Vodoskok" pak se veseli.

--- Kraj citata ---

ja bi i rodilište prije svega, grad i Turopolje imaju 70-ak ilada turopoljki i turopoljaca, pak nemogu imati rodilište.
Usporedimo  Sinj i Veliku Goricu? Ak zapneš u gužvu prometu, prije sinjanka stigne do Splita neg naša dekla do Petrove.
 ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju