Osoblje > O forumgorica.com stranici

Oglasnik

(1/4) > >>

Sledgehammer:
Molim da se formira nekakav oglasnik sa mogućnostima davanja i slika uz njega, i da isti bude samo za članove foruma. Naravno, da ne bi bilo svakakvih padobranaca, lako se zadaje u ovom forum-appletu da npr. forum nije vidljiv i dostupan članovima sa manje od, recimo, 20 postova (da se ne bi registrirali ljudi samo da daju oglas!), a ostalo je jasno...

Zakaj ja ne bi svoje dragulje, briljante i inu kramu prodal nekome tko bi mi - za to prodano - mogel moliti za dušu na jeziku koji ja razmem, a ne da sve ide nekam u Dalmaciju i ino inostranstvo...?? Zato dajte opciju oglasnika kao zasebni podforum, uz još jednu opciju - predati oglas je odmah zaključana tema, nema komentara, sve dalje se rješava na PP.

Tak je to na nekim drugim mjestima gdje sam forumski prisutan, i svugdje to šljaka kak se šika. Fala!!

Stjepan:
Ako je tema odmah zaključana onda to nema smisla da bude u forumu jer forum pretpostavlja diskusiju.
Molim ostale članove da se očituju o ovom prijedlogu.

Sledgehammer:
Mali oglas koji se vidi na forumu, i koji je plasiran u podforum "Oglasnik", ne treba biti otvoren za ikakvu diskusiju (nije ni na drugim mjestima), jer što se ima diskutirati o nekom malom oglasu i ići u offtopic??

Svaki zainteresirani ima PP za postavljanje detaljnih upita, a admin/mod komponenta je zadužena jedino da se neki oglas preda u kvalitetnom obliku, sa kvalitetnim minimumom podataka i opisom koji ne ostavlja puno potpitanja, što se može i opisati u nekakvom uvodnom boldanom threadu koji moraju pročitati svi koji prvi puta predaju oglas.

Isti sistem automatskog ključa vrijedi (tj. trebao bi vrijediti) i za predstavljanje korisnika. Ili bi trebalo biti, jer je čitanje da se izredaju svi članovi sa "bok" ili "dobrodošao" je infantilno.

I u jednom i u drugom slučaju automatski ključ je dobra zaštita od offtopica. Jer znam kako to inače izgleda. ovo je čisto savjet iz bogate prakse.  ;)

Goričanka:

--- Citat: Stjepan - Rujan 19, 2009, 02:14:02 poslijepodne ---Ako je tema odmah zaključana onda to nema smisla da bude u forumu jer forum pretpostavlja diskusiju.
Molim ostale članove da se očituju o ovom prijedlogu.

--- Kraj citata ---

Oglasnik je dobra ideja i slažem se da treba biti zaključan za diskusiju, jer to nije klasičan forumski topic, nego je informativnog karaktera.
Za sve zaintersirane postoji pp na koji se mogu javiti i to je to.

manimal:
...ja sam za  ;)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju