Svakidašnje teme > Odgoj i obrazovanje

Upisi u vrtiće

(1/6) > >>

Stjepan:
Iz Reportera:

Novih upisa nema jer je riječ o reorganizaciji rada vrtića. Redovni upisi su u svibnju, ali uz neke preinake. Novost je da će se dokumentacija i molbe roditelja razmatrati na jednom mjestu, a prednost će imati djeca s oba nezaposlena roditelja.

Da li je ovo tipfeler ili u Gradu stvarno smatraju da djeca roditelja koji su nezaposleni trebaju imati prednost pri upisu?

amarkulin:
Tipkanje bez mozga, jer uvijek su prednost imala djeca oba ZAPOSLENA roditelja.

kuntakinte:
Evo malo i od mene.
Pa veli ovak;

Novoformirani dječji vrtići preuzimaju svu upisanu djecu zatečenu u svojim objektima.

Roditelji djece koja su upisana u objekt novoformiranog vritća dobiti će na potpis nove ugovore.

Mole se roditelji koji nisu podmirili obveze prema matičnim vrtićima, da iste obave do kraja mjeseca kako bi im se mogli produžiti ugovori u novonastalim vrtićima.
http://www.vrtic-vg.hr/obavijesti/98-dioba-vrtica-grada-velike-gorice.html

Stjepan:
Obavijest o upisu djece u dječje vrtiće na području Grada Velike Gorice za pedagošku godinu 2011/2012.


Roditelji ili staratelji djece predškolske dobi koji su zainteresirani za upis djece u predškolske ustanove na području Grada Velike Gorice trebaju podnijeti zahtjeve za upis djece u dječje vrtiće. Zahtjevi se podnose od 2. do 13. svibnja 2011. godine, radnim danom, u zgradi gradske uprave (dvorana u prizemlju), Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica, od 12 do 18 sati.

http://www.gorica.hr/dokumenti/VrticObavijest11.doc

http://www.gorica.hr/dokumenti/ZahtjevUpis.doc

Jedina:
Htjela bih informirati sve roditelje koji prijavljuju dijete za upis u vrtić Ciciban da dobro pripaze u koji objekt će dijete biti smješteno. Naime, pojavila se ideja da se engleska grupa iz objekta u Kolarevoj 39 preseli u objekt u Kolarevu 43b (bivši vrtić Velika Gorica, njemačka grupa). U objektu u Kolarevoj 43 zaista nema mjesta, djeca se doslovno igraju na hodniku, vrtić nema dvorište ni igralište.  Sve u svemu prostor koji nikada nije smio postati vrtić (prizemlje stambene zgrade). Roditelji engleske djece su se jako pobunili, pisali pisma ravnateljici, gradskim vlastima, državnim tijelima, tražili inspekciju i uspjeli zaustaviti preseljenje djece. Ali ravnateljica vrtića Ciiban Višnja Ćaćić nije odustala od ideje da u taj skučeni prostor upiše novu djecu. I zato dobro razmislite želite li da vam djeca borave u prostoru u kojem nema mjesta da bi djeca spavala, nema igrališta, mali sanitarni čvor i sve ostalo. Malo se raspitajte kod roditelja djece koja idu u njemačku grupu nek vam oni kažu kako je tamo boraviti. Mogu vam reći i tete, ako se usude jer su totalno u strahu od ravnateljice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju