Autor Tema: Policija u "Šukerovoj" Velikoj Gorici uhitila aktiviste Hrvatskih laburista!  (Posjeta: 1725 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Stjepan

 • Administrator
 • Jezerača
 • *****
 • Postova: 1899
 • Karma: +8/-2
 • Spol: Muški
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-u-sukerovoj-velikoj-gorici-uhitila-aktiviste-hrvatskih-laburista/523641.aspx

AKTIVISTI Hrvatskih laburista - Stranke rada uhićeni su u Velikoj Gorici, uz objašnjenje policije da su "građani bili uznemireni njihovom porukom i cijelo poslijepodne zvali policiju i tražili intervenciju", priopćio je na stranicama laburista predsjednik te stranke Dragutin Lesar.

Građane Velike Gorice, ako je vjerovati policijskom tumačenju, uzbunio je transparent s natpisom "Potrubi za radnik, a ne rob!" "U telefonskom razgovoru s ljubaznim policajcem koji je priveo naše aktiviste i koji je 'samo radio svoj posao' razjasnili smo da za ovu akciju koja sutra kreće u 14 gradova ne treba prijava policiji jer to nije javni skup niti javno okupljanje", poručuje Lesar.

Predsjednik Hrvatskih laburista ističe da se nitko neće okupljati, da ih neće biti više od 20 i neće biti nikakvih govora, niti će se dijeliti promidžbeni materijali ili bilo koga zaustavljati. Zbog toga im, kako kaže Lesar, nisu potrebni zaštitari jer se ne radi o javnom okupljanju niti o mirnom prosvjedu.

"Nisam iznenađen da upravo u Velikoj Gorici 'uznemireni građani zovu policiju'. Vladar toga grada je ministar Šuker i vjerojatno je pukao kada je vidio naše. I postao 'uznemireni građanin'", kaže Lesar koji najavljuje da će on i njegovi aktivisti sutra u akciju krenuti bez straha.

"A ako u nekom drugom gradu 'građani' opet budu uznemireni našom porukom pa će policija morati 'samo raditi svoj posao' obavezno me zovite. I ako vas privedu, budite ponosni. To je najbolji znak da smo s akcijom uspjeli. I odmah potom odite na neko drugo raskršće. Da vidimo koliko je to građana uznemireno našom porukom. A na pitanje tko je odgovorna osoba za akciju odgovorite: Dragutin Lesar. Neka dođu po mene", poručuje Lesar svojim aktivistima.

Offline Stjepan

 • Administrator
 • Jezerača
 • *****
 • Postova: 1899
 • Karma: +8/-2
 • Spol: Muški
Odg: Policija u "Šukerovoj" Velikoj Gorici uhitila aktiviste Hrvatskih laburista!
« Odgovori #1 : Studeni 15, 2010, 08:01:23 poslijepodne »
http://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=303

Aktivisti naše stranke u Velikoj Gorici privedeni su u policijsku postaju „jer su građani Velike Gorice uznemireni našom porukom cijelo popodne zvali policiju i tražili intervenciju“.

A što piše na našem transparentu? „Potrubi za radnik, a ne rob!“ U Velikoj Gorici nastala je panika! Radnici pa robovi!?

U telefonskom razgovoru s ljubaznim policajcem koji je priveo naše aktiviste i koji je „samo radio svoj posao“ razjasnili smo da za ovu akciju koja sutra kreće u 14 gradova ne treba prijava policiji jer TO NIJE JAVNI SKUP niti javno okupljanje.

Neće se nitko okupljati, neće nas biti 20 i više, neće biti govora, ne treba redare, nećemo djeliti promiđbene materijale, nikoga nećemo zaustavljati! I zato to NIJE javni skup niti javno okupljanje a niti mirni prosvjed.

I naravno da je nakon toga kolegica napustila policijsku postaju.

Nisam iznenađen da upravo u Velikoj Gorici „uznemireni građani zovu policiju“.

Vladar toga grada je ministar Šuker i vjerojatno je pukao kada je vidio naše ljude. I postao „uznemireni građanin“!

I zato sutra bez straha u akciju. A ako u nekom drugom gradu „građani“ opet budu uznemireni našom porukom pa će policija morati „samo raditi svoj posao“ obavezno me zovite. I ako vas privedu, budite ponosni. To je najbolji znak da smo s akcijom uspjeli. I odmah potom odite na neko drugo raskršće. Da vidinmo koliko je to građana uznemireno našom porukom. A na pitanje tko je odgovorna osoba za akciju odgovorite: Dragutin Lesar.

Neka dođu po mene.

Dragutin Lesar

http://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=302 - NACIONALNA AKCIJA: POTRUBI ZA RADNIK, A NE ROB!


Offline Sledgehammer

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 5156
 • Karma: +4/-3
 • Spol: Muški
 • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Policija u "Šukerovoj" Velikoj Gorici uhitila aktiviste Hrvatskih laburista!
« Odgovori #2 : Studeni 15, 2010, 09:16:21 poslijepodne »
Ja uvijek potrubim kada prolazim pored dečki kaj drže tekstilni plakat, mahnem im i oni mahnu meni.

Budu me uhapsili?  :D :D :D
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Zagorec BP

 • Gost
Odg: Policija u "Šukerovoj" Velikoj Gorici uhitila aktiviste Hrvatskih laburista!
« Odgovori #3 : Studeni 16, 2010, 11:16:05 poslijepodne »
Nisam niti znao da su to političke akcije.
Jednostavno sam mislio da je ljudima dozlogrdilo biti bez posla,
šljakati za premalu plaću,
gledati kako se država zadužuje....

... a možda se skupi kritična masa i bude više takvih akcija, a koga će onda hapsiti  i tko?

Ili možda je dobro da nas pohapse, pa nas puste i dadu veliku odštetu za duševne boli jer duša je jaaaaako duboka i jaaaakooooo boli...