Domaće teme > Događaji

IVANJE U BUŠEVCU

<< < (5/5)

Ljudevit Kaj:
Preštimani,

velko nam je zadovolstvo pozvati Vas na tridnevnu manifestaciju
"Ivajne (v) Buševce" (pozivnica i plakat v priheftancu).
Verujemo da si bute zebrali neke z bogatoga programa i navrnuli teri dan (v) Buševec.
Žedni i gladni sigurno nate.
Dojdete i preslavite skup z nami dan zaštitnika našoga mesta.


Predsednik OSS-a Buševec Nenad Rožič

****************************************

Ivanje u Buševcu započinje već tradicionalnom štruklijadom
19.06.2019. Romana Šimek

MO Buševec, Društvo žena Buševec, NK Polet, DVD Buševec te OSS Buševec organiziraju ovogodišnje Ivanje u Buševcu.

U četvrtak, 20. lipnja s početkom u 14 sati počinje 4. Buševska štruklijada i natjecanje u starim seoskim igrama, pod velikim šatorom i na prostoru oko Doma kulture Buševec.

Svirat će ‘Dinacordi - Luna band’, a posjetitelji će moći vidjeti izložbu radova Izdavačke kuće umjetnika koji slikaju ustima i nogama USUN’ u Područnoj školi Buševec.

U subotu, 22. lipnja od 16 sati počinje Ivanjski turnir, na prostoru ŠRC-a Zvrnik. Prije toga, u 14 sati odvijat će se vatrogasno natjecanje djece u sklopu 9. Memorijala Josipa Robića Habe. U 17 sati natječu se odrasli, u 22. Kupu Turopolja, na polivalentnom igralištu kraj Područne škole Buševec. Za kraj dana, okupljene će zabavljati show band ‘Maheri’, u velikom šatoru iza Doma kulture.

U nedjelju, 23. lipnja sveta misa počinje u 11 sati, dok će popodnevna biti u 17. Odmah nakon mise, Etno zadruga Buševec organizira ‘Ivanjski semen’, te će za sve posjetitelje i dalje biti dostupna izložba radova udruge USUN.

Na ljetnoj pozornici već od 18 sati započinje kulturno umjetnički program, kroz nastupe KUD-ova i folklornih ansambala. Zabavna večer nastavlja se uz glazbeni sastav ‘Zakon šutnje’ sve do paljenja krijesa na prostoru Etno zadruge Buševec, već u 21:30.

Uz sav program, posjetitelji mogu jahati konje Konjičkog kluba Agramer, bit će postavljen zabavni park za najmlađe, organiziran razgled postava čardaka, razne edukativne radionice za djecu, proštenje i još mnogo toga.
https://www.vgdanas.hr/dogadanja/ivanje-u-busevcu-zapocinje-vec-tradicionalnom-struklijadom/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju