Domaće teme > Gradska poduzeća i ustanove

Novi direktor VG Poduzetničkog centra

<< < (2/7) > >>

Mlačanin:

--- Citat: Bilaj - Lipanj 02, 2010, 10:04:06 prijepodne ---Sve kaj sam našel:

link:
Mladi HNS-a: Mile Grubišić o aktualnostima

i ovaj mali interview:

--- Citat: ---Mile Grubišić (28) HNS:

U politici od 2002. godine, a na ulazak u nju se odlučio 'zbog vlastite potrebe za građanskim aktivizmom, te zbog nezadovoljstva s postojećim stanjem u hrvatskom društvu i nedovoljno brzim promjenama nakon 3. siječnja 2000'.

Istospolni brakovi: Prava homoseksualnih osoba treba u što kraćem roku izjednačiti s pravima heteroseksualnih osoba. U tom kontekstu zalažem se za izmjene zakona o istospolnim zajednicama koje bi takve zajednice što više približili instituciji braka. Što se tiče usvajanja djece od strane homoseksualnih osoba, načelno sam za, ali zasad ne u Hrvatskoj, jer svijest našeg društva nije na takvom stupnju razvoja na kojem bi takva djeca bila društveno prihvaćena

--- Kraj citata ---

Oboje je iz 2007.Još jedna glupost ,po mojoj ocjeni. Neka si doma uzme sve pederie i ostale i neka uživaju svi zajedno.
Kuda ide ovo naše društvo. Dali smo mi normalni ili ludi?

Ovo zaista prelazi sve normalne pojave i ponašanja.

Sramotno , bez obzira na sve.
Od kad su nam pederi i prodavačice ljubavi postali glavni faktori um životu??
 U politici?

Bez svake pameti.
--- Kraj citata ---

Bilaj:

--- Citat: domovinesin - Lipanj 02, 2010, 10:30:28 prijepodne ---šteta što nitko ne spominje švicarsku kao zemlju koja svoj razvitak temelji na financijskim uslugama i turizmu.

--- Kraj citata ---

Ali švicerska financijska industrija je daleko drugačija od hrvatske.
Ona posuđuje svoj novac drugima i na tome zarađuje.

I to se ne može usporediti sa našim financijski sektorom gdje se posuđuje stranic novac (uključivo i švicerski novac).

Drugo švicerska ima i turziam- istina. Ali švicerskoj to nije glavna preokpacija i dodatno koliko od tog turizma otpada na zdravstveni turizam gdje su zdravstvene usluge najbolje u svijetu. Hrvatski turizam se temelji samo na iznajmljivanju kreveta i po tome se nemre usporediti sa švicarskom.

A nigdje se ne spominje industrija u švicarskoj, kako visokotehnološku kako prehrambenu. Ne postoji u hrvatskoj ni jedna marka koja se može usporediti sa švicarskom robnom markom.

Švicarci svoj razvoj imaju zahvaljujući i financijskoj industriji koja je upravo obrnuta od ove u hrvatskoj.
Te osim toga ima veliku industriju koja je daleko bolja od hrvatske. Stoga nemoj Švicarsku i Hrvatsku uspoređivati.

dodatak:
Vezano uz hrv financijsku industriju- ona nikada nije prihvatila kunu nego uvijek marku, euro i švicarce

dadi:
Nekaj u ovim imenovanjima ne štima. VFK kaže da je Barišić nelegalno imenovao Sandu K.M. za direktoricu Poduzetničkog centra i da će ga zbog toga kazneno prijaviti, a onda na skupštini smjenjuje Sandu K. M. i imenuje Mileta (od frendića zvanog mića!). Kak je smjenila nekog tko je nelegalno imenovan, i kaj nije ostavila tu visokokvalitetnu mirelu!

gubec beg:
Čestitke Grubišiću , pravi dečko na pravem mestu , a štel bi reči dadiju da ne razmem kak vu vaše škole vam je teško navčiti pravilnike i zakone , e pa sad mi je malo bole jasnije , zato je naš gradonočelnik studeral defektologiju , nikak nemre zaklučiti kak funkcioneraju polutke vu mozgu odnosno tera prima a tera šele informacije , pa mi je sad razumlivije kak je valda njegva desna polutka kak i desnom centru zakržlala pa nikak nemreju navčiti i proučiti zakone poterima se vlast obdržava.

JosipJoža:

--- Citat: dadi - Lipanj 02, 2010, 02:40:42 poslijepodne ---Nekaj u ovim imenovanjima ne štima. VFK kaže da je Barišić nelegalno imenovao Sandu K.M. za direktoricu Poduzetničkog centra i da će ga zbog toga kazneno prijaviti, a onda na skupštini smjenjuje Sandu K. M. i imenuje Mileta (od frendića zvanog mića!). Kak je smjenila nekog tko je nelegalno imenovan, i kaj nije ostavila tu visokokvalitetnu mirelu!

--- Kraj citata ---

dadi, legalno je postupila i smijenila ako je nešto nelegalno postavleno, logično kaj ne?
Kaj je trebala odobriti nešto što je nelegalno učinjeno? Zakon dadi, zakon je tu vrlo jasan, posebno nakon odluke Ustavnog suda i rješenja Ministrastva uprave, tko ima pravo da se igra sa Ustavnim sudom? Pa nismo mi Honduras i tamo vrijede neki zakoni.

Što se tiče Mirele, Mirela je dala izjavu u Večernjem da odlazi, dobila je ponudu koja se ne odbija, makar u kuloarima se spekulira da je na nju činjen veliki pritisak zadnjih mjeseci, za mene je merodavno ono što je sama izjavila i to prihvaćam kao istinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju