Velika Gorica - neovisni forum

Domaće teme => Lokalna politika => Autor teme: ulysses - Svibanj 13, 2011, 10:46:09 prijepodne

Naslov: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: ulysses - Svibanj 13, 2011, 10:46:09 prijepodne
Kakvo cipelarenje!

http://www.rvg.hr/uploads/download/reporter/Reporter_298.pdf (http://www.rvg.hr/uploads/download/reporter/Reporter_298.pdf)

Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?

Na osnovu Zakona o medijima tražim da u prvom narednom broju Reportera objavite u cijelosti moj odgovor na objede i uvrede Gorana Beusa Richembergha iznesenima u Reporteru broj 297, stranica 7, s nadnaslovom „Reagiranje“ i naslovom „Kunićev skok u kaljužu političkog svinjca“.

Glasnik Turopolja nije se dosad miješao u polemiku bivših koalicijskih partnera Gorana Beusa Richembergha i Zvonka Kunića o djelovanju i postignućima Scene Gorica i njene bivše ravnateljice Senke Bulić. Doduše, malo iznenađuje da rad Senke Bulić po novinama opravdava bivši dogradonačelnik Velike Gorice, a ne sama rukovodeća osoba Scene Gorice. Nisam se oglašavao ni kao urednik GT-a, a ni osobno, jer poštujem novinarske uzance i pravila, ali Goran Beus Richembergh polemiku u Reporteru koristi, već po običaju, za difamaciju svih svojih političkih protivnika i onih koji mu nisu simpatični, pa tako i mene. Ne iznenađuje način i žestina komuniciranja Gorana Beusa Richembergha koja se može opisati s nekoliko riječi – zavidna razina arogancije, ponižavanje i omalovažavanje političkih ili drugih protivnika i ogromna količina pretjerivanja u tobožnjoj argumentaciji prepunoj lažnog moraliziranja.

Iako nisam javno „ni beknuo“ Beus Richembergh koristi priliku da nakon što čereči Zvonka Kunića u Reporteru broj 297, usput i mene „zvizne“ i omalovaži. Beus tako piše; „Prihvativši štafetu svoga starog pajdaša, a sad već odbjeglog tajnika HDZ-a Ante Šimunovića, Kunić nastavlja repetirati Šimunović – Božićeve bolesne umotvorine o UDBI, pozdravljanju tenkova JNA (i druge mostruozne laži) na moj račun (zbog kojih su glavni akteri već nepravomoćno osuđeni ili se protiv njih vode sudski postupci čime se (i on) bespovratno survao u najgore blato velikogoričkog političkog svinjca. Pokazavši svoju ćud Kunić je sad pokazao i gdje mu je i uz koga mjesto“. Iz navedenog citata nije jasno zašto Beus Šimunovića naziva „odbjeglim tajnikom HDZ-a“. Šimunović se preselio u Zagreb, kao što se Goran Beus Richembergh prije nešto više od 10 godina doselio u Veliku Goricu tko zna otkud. Kada bi uvaženi saborski zastupnik napokon nedvojbeno pokazao i dokazao gdje je živio u razdoblju od 1991. do 1993. godine, vjerujem da bi svi tračevi i optužbe da je „Beograđanin“ zauvijek prestali. Valjda velikogorička javnost može, a i treba znati tko vodi velikogorički HNS i tko predstavlja narod u nacionalnom parlamentu? Možda građani mogu znati je li Goran Beus Richembergh možda bio u Domovinskom ratu? U koju je postrojbu HV-a unovačen, ta nije imao ni 30 godina kada je izbila agresija na Hrvatsku? GT će te podatke rado objaviti. Gdje je bio Beus od 1991. do 1993.?

A sada nešto o „Božićevim bolesnim umotvorinama“. Bio sam prisutan na sjednici Gradskog vijeća u svibnju 2005. godine, kada su Božo Miličević, Ante Šimunović i Krešo Hubak s govornice, udaljeni od Gorana Beusa Richembergha svega 2 – 3 metra (sjedio je u prvom redu), u nekoliko navrata javno pitali uvaženog vijećnika i tada dogradonačelnika Gorana Beusa Richembergha gdje je boravio od 1991. do 1993. godine u vrijeme najžešće srpske agresije na Hrvatsku. Spomenuti vijećnici su provocirali Beusa tražeći da opovrgne tvrdnje da je za vrijeme prve tri godine Domovinskog rata živio u Beogradu. Šimunović i Hubak su, štoviše, pred svim vijećnicima, gradonačelnikom Piculom, članovima poglavarstva i brojnim novinarima lokalnih i nacionalnih medija, izjavili da je Goran Beus Richembergh radio za UDBU pod kodnim imenom „Odisej“. Čak su pozivali Beusa Richembergha da ih tuži ako lažu?! Beus je za vrijeme tih teških optužbi vidno problijedio, kršio je ruke i obilno se znojio. Njegov odgovor za govornicom bio je općenit i neuvjerljiv. Nije poslije sjednice praskao o „monstruoznim optužbama“, nije sazvao konferenciju za novinare, nije tražio ni ispriku od vijećnika, niti je prijetio tužbama. Kada je Glasnik Turopolja, nedugo zatim, prenio spisak navodnih suradnika UDBE (objavljen u jednim zadarskim novinama) među kojima se našao i neki Goran Beus s kodnim imenom „Odisej“, vijećnik Goran Beus Richembergh se uopće nije oglasio. Nije tužio ni zadarski list ni Glasnik Turopolja ni njegovog urednika, kao ni trojicu vijećnika HDZ-a – Šimunovića, Miličevića i Hubaka.

Kada su mene na početku devedesetih, iza leđa optuživali da sam Srbin, javno sam u vlastitim novinama to opovrgao i podastro dokaze - od dokumenata do činjenice da moji preci leže pri Svetoj Filomeni u Velikoj Gorici i svatko se može uvjeriti da su mi djedovi Stjepan i Branko, bake Marija i Ružica, i otac Milan te živuća majka Nevenka svi odreda Hrvati. Bile su to nezgodne, zlonamjerno smišljene objede koje sam razbio argumentima, istinom i javnim istupom. Zašto Goran Beus Richembergh nije jednako ili slično postupio? Zašto još ni danas ne znamo kako se zove njegov otac? Na saborskoj internetskoj stranici sam piše da mu je majka Marija Beus, a oca ne spominje. U dokumentu kojeg posjeduje GT, prilikom doseljavanja Goran Beus Richembergh velikogoričkoj policiji navodi da mu je ime oca Edhem. Kako je onda on po nacionalnosti Nijemac? Naravno da je to moguće, ali koliko je Nijemaca s imenom Edhem? Zašto Beus Richembergh nikada nije demantirao pisanje Nacionala da je prvo tražio pristupanje Židovskoj općini u Zagrebu, ali je odbijen, a onda se opredijelio kao Nijemac? Nikada nije zbog tih tvrdnji tužio Nacional ni pokojnog Ivu Pukanića. Priča o njegovom navodnom porijeklu sliči na onaj vic o „Slovencu koji se kliče Mujo“. Ako Beus Richembergh napokon želi prekinuti te priče, GT mu otvara svoje stranice. Napokon može sprati ljagu sa svoga imena i sa svoje obitelji, kada već na otvorene optužbe da je bio udbaš s kodnim imenom „Odisej“, te da je „romansirao“ svoju pripadnost njemačkoj nacionalnoj manjini, nije reagirao, niti tražio demanti, niti tužio navodne klevetnike.

Goran Beus Richembergh prijesno laže kada mene spominje u kontekstu „monstruoznih laži“ da je on „pozdravljao tenkove JNA“ kad su oni iz Beograda hitali razoriti Vukovar. Nikada nisam to niti izrekao niti napisao jer mi taj podatak nije bio poznat. Isto tako nikada nisam napisao da je on bio dopisnik Borbe. Beus Richembergh te lažne tvrdnje lukavo plasira kao što, isto tako, bezočno laže da mu je Zvonko Kunić napao suprugu. Zadubljen u ulogu uznemirenog supruga, zaštitnika obitelji, Beus Richembergh javnosti unaprijed vješto potura priču da su Velikogoričani prepoznali predani i požrtvovni rad njegove supruge i zato su je birali u Upravno vijeće Pučkog otvorenog učilišta, a ne zato što je on u to vrijeme bio dogradonačelnik?! Zar Beus Richembergh misli da su Velikogoričani toliko naivni da bi povjerovali u takvu bajku? Jel’ se to možda, ipak naziva nepotizmom? Od prepotentnih lažovčina, jedino mi se ljigavi, beskrupolozni manipulatori više gade. Srećom Goran Beus Richembergh ne spada ni u jednu od tih kategorija. On sebe, po svemu sudeći, vidi u „velikogoričkom političkom svinjcu“. Nije baš zgodno velikogoričku političku scenu nazivati svinjcem, jer obično u svinjcu borave svinje. Napominjem da su mi svinje, za razliku od većine političara, jako simpatične životinje koje volim jednako kada su žive, a nažalost i kada su pečeni odojak ili pečenica. Politički konvertit ili prevarant? Zašto Beus Richembergh eufemistički naziva Zvonka Kunića svinjom, a i sam srče napoj iz iste kopanje, nije mi jasno? Zar on i Kunić nisu bili 4 godine (od 2005. do 2009.) koalicijski partneri i najbliži suradnici u Gradskom poglavarstvu Velike Gorice? Je li Kunić i tada bio svinja, ili je to postao sada kada piše istinu o financijskom fijasku Scene Gorica? Jesu li se i ostale velikogoričke stranke „bespovratno survale u najgore blato velikogoričkog političkog svinjca“? Je li Goran Beus Richemberg, kao bivši šef Zvonku Kuniću, kao bivši dogradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća i sadašnji gradski vijećnik i sam u tom najgorem blatu, ili su svi ostali u prenesenom značenju svinje, a on to nije, iako je dio velikogoričke političke scene?

Možda Beus sebe doživljava kao rasnog konja, možda za moj ukus malčice neotesanog? Možda Beus čini bitnu distinkciju između političkog svinjca, konjušnice i kokošinjca? To smo već čuli (a i vidjeli) u hrvatskoj politici. Zaključno treba reči da je Goran Beus Richembergh, prema mojoj prosudbi, odličan govornik, vrhunski manipulator i bezočni politički predator koji ne preže ni pred čime da ostvari svoje političke ciljeve. Legalno, ali ne odviše simpatično. Raspadom Jugoslavije u kojoj mu je vrlo izvjesno već bila zacrtana zavidna politička ili možda obavještajna karijera, Beus Richembergh se obreo u nedefiniranom i javnosti zasad nepoznatom političkom limbu iz kojeg je krajem devedesetih ispuzao do Velike Gorice. Ne vjerujem u njegov politički identitet, a vrlo sam skeptičan u pogledu i nekih drugih odrednica i „činjenica“ koje je o sebi u javnost plasirao Goran Beus Richembergh. Prošlost Gorana Beusa Richembergha previše je nepoznata i u nekim elementima vjerojatno i proturječna da bi njegova „romansirana“ i više puta mijenjana i dorađivana biografija bila uvjerljiva.

Goran Beus Richembergh je javna ličnost te stoga mora prihvatiti ili barem tolerirati ocjene njegova političkog djelovanja i kada nisu pozitivne. Velikogorička javnost ima pravo znati detalje njegovog osobnog i političkog razvoja kako bi objektivno ocijenila zaslužuje li Beus Richembergh biti istaknuta politička osoba ili je u pitanju politički konvertit ili prevarant. Pravila parlamentarne demokracije daju građanima pravo da ocjenjuju političare kao javne osobe, njihove izjave i postupke u prošlosti, kao i pravo da analiziraju njihove karaktere. Građani imaju pravo znati koga biraju, a njihovo javno sredstvo su mediji. Kada se Beus Richembergh penjao po političkim lijanama niti je demantirao niti tužakao, a sada u svakom tekstu neuvijeno prijeti tužbama. Naravno, sada ima para za sudovanje, a očito je u većini medija privilegiran i zaštićen kao i autohtona turopoljska svinja. Za promjenu, svoje izjave o političkom svinjcu, što se mene tiče, morat će obrazložiti na sudu.

Aleksandar Božić
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Svibanj 13, 2011, 11:53:40 prijepodne
Citat:
Kada se Beus Richembergh penjao po političkim lijanama niti je demantirao niti tužakao, a sada u svakom tekstu neuvijeno prijeti tužbama. Naravno, sada ima para za sudovanje


http://www.forumgorica.com/lokalna-politika/tko-je-pozdravljao-tenkove-jna-usred-beograda-kad-su-1991-odlazili-na-vukovar (http://www.forumgorica.com/lokalna-politika/tko-je-pozdravljao-tenkove-jna-usred-beograda-kad-su-1991-odlazili-na-vukovar)!/30/

 Odg: Tko je pozdravljao tenkove JNA usred Beograda kad su 1991. odlazili na Vukovar?!
« Odgovor #32 na: Travanj 22, 2011, 04:16:10 pm » 

--------------------------------------------------------------------------------
Citat: Muha na Travanj 22, 2011, 11:01:42 am
Citat: amarkulin na Travanj 22, 2011, 10:25:27 am
Citat: Newbie na Travanj 22, 2011, 09:29:22 am
ili ga čuvao u logoru pa ga zna od tuda.

Hahaha, ludilo! 


Možda je član tajne organizacije na čijem je čelu Mesić...=?...isti su se uspješno infiltrirali u društveno politički život, a cilj im je sabotaža Hrvatske?..ne bi me zaprepastilo da je to točno!...Jer kaj očekivati od lika koji se tijekom srednjoškolskog razdoblja u Splitu predstavljao kao Srbin…???... tada je dvije učenice brodograđevinske škole u Splitu optužio za ”ustaštvo” i ”poticanje na klanje Srba”, a sve zbog prikaza opere “Nikola Šubić Zrinski” objavljenog u školskim novinama Brodograđevinac. U studenome 2007. velikogorički mediji objavili su veliku priču o Beusovim grijesima iz srednjoškolskih dana u Splitu. Epilog slučaja bio je da su učenice izbačene iz škole odnosno prebačene u drugu školu, a nastavnica koja je uređivala školski list završila je na bolovanju zbog živčanog sloma i političkih pritisaka koji su započeli Beusovim tekstom.


Muhišane, želiš li da ti sud utvrdi identitet za uručivanje tužbe ili ćeš se lijepo potpisati pa da svi forumaši vide tko je lažljivi gad koji se potuca po sudu. Ovoga puta ne zbog mirisa (ha?) nego zbog smrada?
Bye, bye...
Goran BR

Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kruno - Svibanj 13, 2011, 01:36:15 poslijepodne
Evo imam nekoliko pitanja za forumaše koji prate ovu temu.

Naravno da je gore u  tekstu navedeno nešto šti stvarno zadire u ljudskost ali to se jednostavno može otkloniti samim izlaskom na svjetla pozornice prozvanog Beusa i neka sam to otkloni.
U tekstu se govori o nacionalnoj pripadnosti roditelja i njega samog, to je prije svega naticivilizacijski čin i nije vrijedan spomena, da ne kažem da je to u sferi prekršajne odgovornosti, ali to bi Beus mogao lako otkloniti jednim priopćenjem i gotovo.

Pa se navodi ime oca Edhem, zašto autor nikad niej se zapitao kakvo je ime oca bivšem gradonačelniku Toninu Piculi?
Što će bit ako svekolika javnost u VG sazna da mu otac ima pravoslavne korijene ili možda islamske ili neke treće?

Zašto javne osobe bježe od toga da prije kandidature odu na lječnički pregled, i uredno dostave uvjerenje o nekažnjavanju, i rodni list kao u USA, nema kandidature ako USA nije država rođenja, zašto?

Evo neka dotični prozvani dostavi rodni list u kojem sve piše i ako je bilo promjene identiteta osobe to se lako može doznati, ali neka ga i dostavi prozivatelj, kao i svi bivši gradonačelnici. Mislim da bi vrlo brzo palo otrježnjenje i zanos političkih pobjeda.
Kad bi se vidjelo da ih 70 % nije rođeno u ZG
a njih 30 % ni u RH a svima puna usta Turopolja. 
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Goran Beus Richembergh - Svibanj 13, 2011, 06:42:20 poslijepodne
Pozdravljam sve a osobito obožavatelje  8).
Ako je netko pomislio da se neću očitovati o ovom najnovijem zagađenju velikogoričkoga političkog prostora - prevario se.
Sa zadovoljstvom  ;D No, nema razloga za žurbu. Očitovanje ću najprije objaviti u "Reporteru" (s posebnim guštom gledam kako moraju objavljivati moje odgovore jer sam i s njima na sudu).
Do tada, neka bespravni graditelj, šovinist, lažov, zabušant, utajivač poreza i osuđeni prevarant uživa u kloaki koju si je sam napravio.
Srdačno i veselo!
GBR

P.S. Podsjećam ga da je naredno ročište u drugome postupku koji se vodi protiv njega za iznošenje laži i kleveta 20. lipnja i da po treći put ne šalje na sud kukavičke lažne potvrde o tome da leži u bolnici.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Newbie - Svibanj 13, 2011, 08:37:09 poslijepodne
NAPOKON OTKRIVENO PODRIJETLO GBR!!!!

On je zagorec, sve ih tuzi....
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Svibanj 13, 2011, 10:54:10 poslijepodne
Do tada, neka bespravni graditelj,

On je barem nešto gradio za razliku od tebe.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kuntakinte - Svibanj 14, 2011, 12:10:50 prijepodne
Zašto javne osobe bježe od toga da prije kandidature odu na lječnički pregled, i uredno dostave uvjerenje o nekažnjavanju, i rodni list kao u USA, nema kandidature ako USA nije država rođenja, zašto?

Kad bi se vidjelo da ih 70 % nije rođeno u ZG
a njih 30 % ni u RH a svima puna usta Turopolja. 

Kruno?
A do bi ostal?
Selo i poloprivreda,a nem ni do Vlaste.
`Merika je zemla daleka..

NAPOKON OTKRIVENO PODRIJETLO GBR!!!!
On je zagorec, sve ih tuzi....

A-a,milo,nebuš papal.
On je turopolec.

Več sem prije znesel svoju teoriju da su zagorci bili jen miren i pasiven narod do 1573. da je Gašpar Alapič moral z Vukovine knem na brege otijti.I posle bune negdo je moral tam ostati i red držati.A kaj misliš da su delali su dobu?Dobro,nekteri su se i kartali...
Od vajkada su se samo turopolci svadili i tužili za meje- ti to v povesti turopola lepo piše.

Najte kaj zameriti...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Newbie - Svibanj 14, 2011, 12:20:22 prijepodne
Znaci, turopolec? Jel od tuda i naslov teme?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kuntakinte - Svibanj 14, 2011, 12:35:05 prijepodne
Trebaš pipati onoga kaj je temu otprl i ime je dal...
Nejde mi baš turopolec i gorički kotec; il je se goričko il turopolsko,i svijne i stanci...

Očem se ono opče spominamo?  ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Newbie - Svibanj 14, 2011, 01:12:26 prijepodne
Trebaš pipati onoga kaj je temu otprl i ime je dal...
Nejde mi baš turopolec i gorički kotec; il je se goričko il turopolsko,i svijne i stanci...

Očem se ono opče spominamo?  ;D
o nicem pametnom po obicaju
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Goran Beus Richembergh - Svibanj 27, 2011, 05:21:37 poslijepodne
Najavljeno-izvršeno. 8)

http://www.rvg.hr/uploads/download/reporter/Reporter_299.pdf (http://www.rvg.hr/uploads/download/reporter/Reporter_299.pdf)

Božić nije zastupnik javnosti nego svojih političkih sponzora u HDZ-u

Srdačan pozdrav,
GBR
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Svibanj 27, 2011, 07:10:23 poslijepodne
Najavljeno-izvršeno. 8)


Pripomogao u realizaciji: Braco Vuković :)

Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: dadi - Svibanj 27, 2011, 07:14:26 poslijepodne
Koja je gnjusoba taj GBR!


Nije mi jasno kako ga nije stid!
Na najprimitivniji i način nedostojan pijanca a ne saborskog zastupnika izvrijeđao je Kunića u jednom od prošlih reportera i smjestio ga u politički svinjac (uz ostale laži i izmišljotine o tom čovjeku)!

sada vlastiti primitivizam stavlja u usta Saše Božića!


Sramota i jad od čovjeka!
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Svibanj 27, 2011, 07:36:43 poslijepodne
dadi, tko je na kraju koga izvrijeđao ? Tko je o kome govorio i pisao laži ?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: dadi - Svibanj 27, 2011, 08:08:03 poslijepodne
da si čitao bilo bi ti jasno! Kunić je odgovorio na pita je o senki bulić a onda ga je beus ničim izazvan (jer on nije senka) napao i nazvao pogrdnim rječima kakve samo monstruozni um te spodobe može!
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Svibanj 27, 2011, 09:36:25 poslijepodne
Ako sam dobro pročitao, kako ti veliš "monstruozni um" Beus u RVG Reporteru odgovara na napade očito po tebi,  "normalnog" Saše potpomognutog Kuničem i brzoglasnom Betikom ?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: dadi - Svibanj 28, 2011, 01:48:01 poslijepodne
ovo je 4. epizoda bjesomučnih ispada GBR-a!
A sve je počelo sa prošlom sjednicom Gradskog vijeća - u 3. mjesecu kada je kunić iznio podatke o lošem poslovanju Scene Gorica. kako GBR nije bil tam u 1. slijedećem broju Reportera je odurno oklevetao Elizabetu i Kunića, nazivajući ih pogrdnim imenima, a Kunića (koji uzgred budi rečeno ima završen fakultet za razliku od dotičnog) koji radi kao pročelnik među ostalim za kulturu naziva diletantom, lopovom, ljenčinom, neradnikom itd!!!
U nastavku Kunić odgovara na što GBR potpuno gubi kompas i vrlo primitivno i nisko svrstava Kunića u politički svinjac!

to komentira Božič a sad veliki GBR proziva Božića za riječi koje je sam izgovorio! al što drugo čovjek može očekivati od neobrazovanog jadnika koji glumi "sveznalicu" a snjegovo poznavanje kulture i kazališta je valjda veće od kako GBR. kaže velikogoričkih provincijalaca - vjerojatno zato jer je prijatelj Senke Bulić pa je to valjda zarazno!
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Svibanj 28, 2011, 02:20:25 poslijepodne
Divota, kako ti to pratiš. Znaš točno tko je završio fakultet a tko nije. Jel i tebi dojde milo na spomen imena Beus, kao Muhi i Miletu ? Ne znam zakaj me podsjećaš na Hebranga (... on nikada ne laže, samo tu i tam ...)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: ulysses - Svibanj 28, 2011, 04:22:49 poslijepodne
Divota, kako ti to pratiš. Znaš točno tko je završio fakultet a tko nije. Jel i tebi dojde milo na spomen imena Beus, kao Muhi i Miletu ? Ne znam zakaj me podsjećaš na Hebranga (... on nikada ne laže, samo tu i tam ...)

A ti si Beusov odvjetnik? Ili pas čuvar? Pa se svaki put javljaš kad ga netko prozove.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Svibanj 28, 2011, 05:00:51 poslijepodne
... Još jedan "Beusoljubac" Sorry, tebe sam pozabil u posljednjem postu kad sam nabrajao ljubimce . Ne daj Bože, nisam ničiji odvjetnik.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: ulysses - Svibanj 28, 2011, 05:04:41 poslijepodne
... Još jedan "Beusoljubac" Sorry, tebe sam pozabil u posljednjem postu kad sam nabrajao ljubimce . Ne daj Bože, nisam ničiji odvjetnik.

Onda jedino ostaje da si njegov psić. Nema uopće problema. Samo ti njega čuvaj i maši repom.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: dadi - Svibanj 28, 2011, 09:26:31 poslijepodne
Divota, kako ti to pratiš. Znaš točno tko je završio fakultet a tko nije. Jel i tebi dojde milo na spomen imena Beus, kao Muhi i Miletu ? Ne znam zakaj me podsjećaš na Hebranga (... on nikada ne laže, samo tu i tam ...)


Jasno da pratim, to mi je u jednu ruku posao!A osim toga reporter možeš naći uvijek u starom gradu i pročitati kao što sam to ja! No žalosno je kaj ti komentiraš a nisi čitao sve i očito nemaš pojma ili se praviš neupućenim jer je ponašanje tvog idola vrlo primitivno!.

I istina Beus je za moj pojam dno dna političke scene u Velikoj Gorici!
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Svibanj 28, 2011, 09:53:17 poslijepodne
evo citat iz teksta,

jadna spekulacija o tome jesam li bio u
Domovinskom ratu. Jer bi to valjda trebalo
dokazati da li sam domoljub? „GT će
te podatke rado objaviti“ piše Božić. Ne,
najprije će ih objaviti „Reporter“: nisam
bio pripadnik vojnih postrojbi. Iako sam
se dragovoljno javio T.P.-u, zapovjedniku
prve bojne jedne zagrebačke brigade (koji
je u to doba zamjenjivao zapovjednika
brigade) te o svom aktiviranju ozbiljno
razgovarao i sa V.V. – om, zapovjednikom
još jedne zagrebačke brigade (čovjek
danas živi u Velikoj Gorici). Naloženo mi
je oba puta da ostanem na svome radnome
mjestu i da nastavim s poslom kojega
obavljam jer ću na toj poziciji moći učiniti
mnogo više


Pitanje za Beusa, kako ga nije sramota takvo što izjaviti ?
Pazi njegove debilne izjave on se javio zapovjedniku, ma sad bi te stero u 3 p.m. da znaš jajaro.
Što se nisi javio u ured narodne obrane Velika Gorica ili direktno u vojarnu pa bio uredno mobiliziran kao svi ostali kad ti je toliko stalo da braniš domovinu, jajaro.
katastrofa da to može izjaviti čovjek koji prima saborsku plaću, eeee njemu je sugerirano kad je ginulo i poginulo preko 30000 ljudi u hrvatskoj kad je raseljeno preko 200.000 ljudi da on ostane doma, ma koga ti zahebavaš? To prodavaj onim svojim kreaturama u HNS-u.
Katastrofa, ovaj dio iz Reportera ću uz par prigodnih riječi poslati na sve medije u RH, nek narod vidi koga plaća. Sramoto, užas, uostalom što očekivati od polupismenog frika
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Svibanj 28, 2011, 10:12:41 poslijepodne
A Milecare bekrijo gdje si ti bio, u kojoj mišjoj rupi?
Jer da si bio branitelj, ne bi na toj razini razgovarao, jer pravi branitelji nikada tako ne razgovaraju, uvjeren sam u to jer su me branitelji uvjerili, oni za koje pouzdano znam kada i gdje su bili.
Kao što sam uvjeren i u to da je Vas najmanje polovina koji sraćkate o toj temi bila u mišjoj rupi ili tko zna gdje, daleko od bilo koje postrojbe.

Sjećam se dobro, tražili ste i pitali zašto ne objasni gdje je bio, sada kada je otvoreno i objasnio, pljujete na toj razini, što govori više o Vama samima nego o bilo kome drugom.

Iz aviona se vidi da Vas nekolicina ovdje na forumu vodite sustavnu kampanju, tko će pljunuti više na GBR. Zašto?
Jer je jak političar, jak među svojim sugrađanima, jak u Saboru, jak sa svojim HNS-om i kao takav za Vas velika opasnost.
Treba li još nešto dodati? Mislim da ne. 8)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Svibanj 28, 2011, 10:59:28 poslijepodne
Jer da si bio branitelj, ne bi na toj razini razgovarao, jer pravi branitelji nikada tako ne razgovaraju, uvjeren sam u to jer su me branitelji uvjerili, oni za koje pouzdano znam kada i gdje su bili.

Ma što ne razgovaraju.
Kad netko smrdi to mu i treba reći u lice a tu Vašu spiku prodavajte na sjednicama  odbora u HNS-u.

Ali ima jedna stvar nisi demantirao da je Beus polupismeni frik, to care napredak je vidljiv i kod tebe, spoznao si barem malo glede njegove naobrazbe.
 
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Svibanj 29, 2011, 11:38:46 prijepodne
Jer da si bio branitelj, ne bi na toj razini razgovarao, jer pravi branitelji nikada tako ne razgovaraju, uvjeren sam u to jer su me branitelji uvjerili, oni za koje pouzdano znam kada i gdje su bili.

Ma što ne razgovaraju.
Kad netko smrdi to mu i treba reći u lice a tu Vašu spiku prodavajte na sjednicama  odbora u HNS-u.

Ali ima jedna stvar nisi demantirao da je Beus polupismeni frik, to care napredak je vidljiv i kod tebe, spoznao si barem malo glede njegove naobrazbe.
 

Mile lale Sale ... kak se samo fališ .... napredak kod tebe ???  u kom smislu ? Ovakvim pisanjem zatupljuješ sebe, zagađuješ forum, a usput pokušavaš pronaći još kojeg pristalicu da ga učlaniš u klub onih kojima je broj cipele veći od IQ.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Svibanj 29, 2011, 07:52:25 poslijepodne
Opet nisi demantirao da se radi o polupismenom čovjeku, hahaha  :P
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Svibanj 29, 2011, 08:32:37 poslijepodne
Mile Sale, OK nisam imao namjeru da te uz sve "epitete" proglašavam nepismenim, ali kad inzistiraš ... da, nepismen si i gotovo !
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Svibanj 29, 2011, 10:17:32 poslijepodne
Opet ti ne želiš izreći ime svog božastva zvanog BEUS, zašto je to tako teško priznati i reći da je on najnepismeniji zastupnik u saboru?

Vidiš da nije to teško reći, a ti me demantiraj argumentima
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Svibanj 30, 2011, 06:05:18 prijepodne
Da nema Ahelice, Bekavca, Jukića, Klema, Kurečića, Sočkovića i Šolićke možda bi i bio najnepismeniji ...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Sledgehammer - Svibanj 30, 2011, 08:21:31 prijepodne
a Kunića (koji uzgred budi rečeno ima završen fakultet za razliku od dotičnog) koji radi kao pročelnik među ostalim za kulturu naziva diletantom, lopovom, ljenčinom, neradnikom itd!!!

To je prejebeno važno... jel to fakultet za pročelnike? Ono, "pročelnička katedra", uža dodiplomska specijalnost "za kulturu"..??

Jer je očito da se podrazumijeva da ako netko ima neki fakultet, on automatski NE MOŽE BITI "diletant, lopov, ljenčina, neradnik itd..."...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Svibanj 30, 2011, 09:15:51 prijepodne
a Kunića (koji uzgred budi rečeno ima završen fakultet za razliku od dotičnog) koji radi kao pročelnik među ostalim za kulturu naziva diletantom, lopovom, ljenčinom, neradnikom itd!!!

To je prejebeno važno... jel to fakultet za pročelnike? Ono, "pročelnička katedra", uža dodiplomska specijalnost "za kulturu"..??

Jer je očito da se podrazumijeva da ako netko ima neki fakultet, on automatski NE MOŽE BITI "diletant, lopov, ljenčina, neradnik itd..."...

Ili oni  koji su pokupovali diplome, a zna se kojih je najviše takvih. ;D
Neimati diplomu ili imati kupljenu diplomu, što ja časnije?
Odgovor znaju i svi ovi koji sraćkaju o tome, međutim oni imaju zadatak i cilj da sraćkaju, i eto čuda božjega čovjek nema fakultet, nemože i nema pravo biti pametan i častan, raditi na sebi sustavno cijeli život, učiti i nadograđivati se, to je moguće valjda samo kod diletanata koji tako razmišljaju .
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: amarkulin - Svibanj 30, 2011, 09:59:10 prijepodne
a Kunića (koji uzgred budi rečeno ima završen fakultet za razliku od dotičnog) koji radi kao pročelnik među ostalim za kulturu naziva diletantom, lopovom, ljenčinom, neradnikom itd!!!
To je prejebeno važno... jel to fakultet za pročelnike? Ono, "pročelnička katedra", uža dodiplomska specijalnost "za kulturu"..??

Zvonko Kunić je diplomirani ekonomist.  ;)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Goran Beus Richembergh - Svibanj 30, 2011, 04:15:06 poslijepodne
Živci.
Hoće to, hoće. Pogotovo kad stvar dođe na naplatu.
Još malo...

GBR
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Svibanj 30, 2011, 04:48:40 poslijepodne
znamo iz iskustva ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Svibanj 30, 2011, 10:36:06 poslijepodne
Živci.
Hoće to, hoće. Pogotovo kad stvar dođe na naplatu.
Još malo...

GBR

Čuj kako se prijeti, da se HDZ sam ne pokopa nikad Beus ne bi vidio vlasti
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kuntakinte - Svibanj 31, 2011, 12:06:00 prijepodne
Dečki,stanete na fudbal malo,još bi se moglo dogoditi da bu v VGkocu nekomu trebal koalicijski partner DC, i Kunič,glavom i bradom,nepatvoren ko takav.A vi recete kaj očete...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: dadi - Svibanj 31, 2011, 08:35:32 prijepodne
došo "čovjek" s Itake pa prijeti!
nadam se da će i njemu povijest brzo stići na naplatu!
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Svibanj 31, 2011, 11:33:15 prijepodne
Citat:
došo "čovjek" s Itake pa prijeti!

Misliš na kodiranog?...naime ptičice cvrkuću da je istom svojevremeno bio nadređeni sam Mladić..Mladić je kao general bio ujedno i načelnik Jugoslavenske vojno kontraobaveštajne službe...za ne povjerovat, no vrak bi ga znao...informacije pristižu prema potrebi...ja vjerujem u onu staru narodnu "gdje ima dima ima i vatre"
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Sledgehammer - Svibanj 31, 2011, 01:57:24 poslijepodne
eto čuda božjega čovjek nema fakultet, nemože i nema pravo biti pametan i častan, raditi na sebi sustavno cijeli život, učiti i nadograđivati se, to je moguće valjda samo kod diletanata koji tako razmišljaju.

Baš tako... no takva razmišljanja o potrebama nekakvih veeeelikih škola je rezultat primitivizma u mentalitetu koji još uvijek debelo hara ovim prostorima i glavama iskompleksiranih ljudi... pa se čovjek pita - da li bi predsjednik države morao imati fakultet, magisterij, doktorat, i ako da - koji?, ili tu igraju neke druge priče... ista je stvar i sa predsjednikom Vlade, te mnogim drugim visokim pozicijama...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: BobRock - Svibanj 31, 2011, 01:58:07 poslijepodne
Misliš na kodiranog?...naime ptičice cvrkuću da je istom svojevremeno bio nadređeni sam Mladić..Mladić je kao general bio ujedno i načelnik Jugoslavenske vojno kontraobaveštajne službe...za ne povjerovat, no vrak bi ga znao...informacije pristižu prema potrebi...ja vjerujem u onu staru narodnu "gdje ima dima ima i vatre"

Ovo je tipičan primjer ogovaranja, naklapanja, blebetanja, širenja lažnih glasina, pokušaja diskreditiranja, itd. Samo ne znam koja motivacija stoji iza toga. Jel samo neki jal, ili je to rad po stranačkoj dužnosti, ili neki ozbiljan psihički poremećaj, pojma nemam. U svakom slučaju slijepac bi iz aviona vidio da tu nema ni trunke dobre namjere, samo obrnuto.

Čista zloba. Takvi postovi puno govore o karakteru osobe koja ga je pisala, puno više nego kaj bi pisac htio.

Nadasve jadno.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Sledgehammer - Svibanj 31, 2011, 02:09:19 poslijepodne
Ovo je tipičan primjer ogovaranja, naklapanja, blebetanja, širenja lažnih glasina, pokušaja diskreditiranja, itd. Samo ne znam koja motivacija stoji iza toga. Jel samo neki jal, ili je to rad po stranačkoj dužnosti, ili neki ozbiljan psihički poremećaj, pojma nemam. U svakom slučaju slijepac bi iz aviona vidio da tu nema ni trunke dobre namjere, samo obrnuto.

Čista zloba. Takvi postovi puno govore o karakteru osobe koja ga je pisala, puno više nego kaj bi pisac htio.

Nadasve jadno.

Odlično rečeno, i nadasve točno, i odgovori na pitanja odmah su i dani...

Ljudi koji su na toj razini imaju ozbiljnih mentalnih problema...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kruno - Lipanj 01, 2011, 10:21:47 prijepodne
Ali ako netko kaže za nekog da je takav i takav, i to mu ponovi nekoliko ljudi dalji onda taj u pravu ili ovih nekoliko?
No nebitna spika, bitna je spika ta da su svi identični i svi jedu iz iste kopanje a kao mrze se.
Vole se oni u tom krugu doslovno.

Znam jedino da nema neke razlike između HNS-a SDP-a i desnice i jedni i drugi imaju puna usta progresa, napretka i kaj ti znamčega sve ne a u biti tu su radi naknada.

Simpatičan hobi ta politika.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Lipanj 01, 2011, 11:24:14 prijepodne
Ovo je tipičan primjer ogovaranja, naklapanja, blebetanja, širenja lažnih glasina, pokušaja diskreditiranja, itd. Samo ne znam koja motivacija stoji iza toga. Jel samo neki jal, ili je to rad po stranačkoj dužnosti, ili neki ozbiljan psihički poremećaj, pojma nemam. U svakom slučaju slijepac bi iz aviona vidio da tu nema ni trunke dobre namjere, samo obrnuto.

Čista zloba. Takvi postovi puno govore o karakteru osobe koja ga je pisala, puno više nego kaj bi pisac htio.

Nadasve jadno.

Odlično rečeno, i nadasve točno, i odgovori na pitanja odmah su i dani...

Ljudi koji su na toj razini imaju ozbiljnih mentalnih problema...

Zavisi iz kojeg konteksta gledaš?...ako je istina da zbog nekog netko završi iz čista mira na psihijatriji onda to mijenja priču ... ili imamo dvostruka mjerila pa je ovo kao ok?..
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Lipanj 29, 2011, 12:09:39 poslijepodne
NEKOREKTAN I NEPOROFESIONALAN POTEZ REPORTERA

29.06.2011.

Reporter odbio tiskati odgovor Aleksandra Božića Goranu Beusu Richemberghu

Reporter je u broju 299 na cijeloj stranici objavio reagiranje Gorana Beusa Richembergha u kojem saborski zastupnik i predsjednik velikogoričkog ogranka HNS-a blati, vrijeđa i kleveće Aleksandra Božića na dosad, u Velikoj Gorici, nezabilježen način. Božić je napisao odgovor na laži Gorana Beusa Richembergha, ali je Reporter odgovorio da je tekst predugačak za objavu te zatražio da ga Božić skrati. Božić je prvotni tekst prepolovio i poslao Reporteru, ali je glavni urednik i direktor Reportera Slavko Bakov ponovo odbio objaviti tekst, kako je rekao zbog velike gužve u novinama. Ipak, bit će da je posrijedi da Božićev odgovor ne paše ni Goranu Beusu Richemberghu, a ni programskoj koncepciji RVG Reportera. Zbog uskraćivanja prava na odgovor Aleksandar Božić je utužio Reporter. Za portal mojagorica.com donosimo naglaske iz odgovora Goranu Beusu Richemberghu, a cjelokupni tekst će se objaviti u novom broju Glasnika Turopolja koji izlazi iz tiska početkom srpnja.

Opasni lažljivac Goran Beus Richembergh von Minhauzen


„U prošlom broju Reportera saborski zastupnik Goran Beus Richembergh umjesto da odgovori na teme iz naše polemike, javni prostor koristi za iznošenje neviđenih laži i izmišljotina o meni. Skoro da nema retka u kojem me ne vrijeđa, kleveće i blati na najgori mogući način. Ne samo da bezočno laže i vrijeđa, već i podmeće, izmišlja i izvrče činjenice.

UMJESTO O ČINJENICAMA, UDRI PO BOŽIĆU


U javnu polemiku između Zvonka Kunića i Gorana Beusa Richembergha oko Scene Gorice nisam se miješao sve dok me Beus Richembergh nije svrstao u „politički svinjac“ zajedno s Kunićem i svim ostalim njegovim političkim ili javnim protivnicima. A u političkom svinjcu sam završio zbog, tvrdi Beus Richembergh, „umobolnih izmišljotina“ da je on  bivši udbaš te zbog laži da je 1991. godine u Beogradu „pozdravljao tenkove“ koji su išli razarati Vukovar te da je bio dopisnik Borbe.

U odgovoru na optužbe Gorana Beusa Richembergha iznio sam nepobitne činjenice. Nikada nisam napisao ni rekao da je Goran Beus Richembergh pozdravljao tenkove koji su iz Beograda išli „osloboditi“ Vukovar i nikada nisam napisao ni rekao da je bio dopisnik Borbe. Također sam dokumentirao da nisam izmislio da je Goran Beus, danas i Richembergh, sredinom osamdesetih godina bio doušnik Udbe, nekadašnje zloglasne jugoslavenske „Službe bezbednosti“, već da je jedan zadarski list iznio tajni dokument hrvatskog SUZUP-a s popisom osoba koje su radile za Udbu. Među ostalima, neveden je i Goran Beus koji je za Udbu radio u Splitu i Zagrebu, a kodno ime mu je Odisej. Još sam naveo sjednicu Gradskog vijeća Velike Gorice iz 1995. godine kada su Gorana Beusa Richembergha, tada dogradonačelnika Velike Gorice, vijećnici HDZ-a Ante Šimunović, Krešo Hubak i Božo Miličević javno optužili da je radio za Udbu te da je od 1991. do 1993. godine živio u Beogradu. To je sa sjednice prenio Glasnik Turopolja, a Goran Beus Richembergh nije tužio ni zadarski list ni Glasnik Turopolja ni spomenute vijećnike HDZ-a ni mene osobno. To su činjenice, a ako Goran Beus Richembergh ima dokument da me je tužio i da sam presuđen, neka to podastre javnosti u Reporteru ili u Glasniku Turopolja koji će to rado objaviti.

Dakle, to su bile teme polemike, a evo kako Goran Beus Richemberg odgovara. Prvo se oglasio na „neovisnom“ forumu, citiram: „Ako je netko pomislio da se neću očitovati o ovom najnovijem zagađenju velikogoričkog političkog prostora – prevario se. Sa zadovoljstvom. No, nema razloga za žurbu. Očitovanje ću najprije objaviti u Reporteru (s posebnim guštom gledam kako moraju objavljivati moje odgovore jer sam i s njima na sudu). Do tada, neka bespravni graditelj, šovinist, lažov, zabušant, utajivač poreza i osuđeni prevarant uživa u kloaki koju si je sam napravio. Srdačni i veselo! GBR“.

Dakle, ja o činjenicama koje su javno iznesene, a Goran Beus Richembergh o mojoj malenkosti. Poznata je to metoda. Kada se ne možeš suprostaviti činjenicama, počni s blaćenjem onoga koji ih iznosi, makar se pritom služio isključivo lažima.

Sve laži, objede i gadosti o meni Beus ponavlja i u Reporteru broj 299. Citiram: „Iz nekadašnjeg borca za medijske slobode pretvorio se u propalog poduzetnika i apologeta raznih političkih moćnika i tajkuna koji ga gone zbog utaje poreza, krivotvorenja poslovne dokumentacije, kleveta i uvreda, bespravne izgradnje i tko zna čega još sve ne“.

DOKAZI ILI ODGOVORI NA PITANJA

Ama baš sve rečeno na internetskom portalu i u prošlom broju Reportera je monstruozna laž. Naravno da Goran Beus Richembergh to zna, ali s obzirom da je on školovani „komunikolog“, zna da laž treba dobro plasirati, a neka se onda opanjkani i oklevetani od toga pokuša obraniti.

Pozivam Gorana Beusa Richembergha da u Reporteru i Glasniku Turopolja za svoje optužbe na moj račun iznese dokaze ili barem da odgovori na jednostavna pitanja.

- Kada sam ja presuđen za utaju poreza i tko me od „raznih političkih moćnika i tajkuna“ za to goni?

-       Tko me ikada optužio ili presudio za krivotvorenje poslovne dokumentacije?

-       Što sam ja to i kada bespravno sagradio i tko me ikada presudio za bespravnu izgradnju?

-       Tko me ikada optužio ili presudio da sam šovinist?

-       Za koju sam to prevaru ikada optužen ili osuđen?

Pitanja su jasna i nedvosmislena. Ukoliko ima dokaze ili samo saznanja ili barem indicije o mojim kriminalnim radnjama i presudama neka ih objavi u sljedećem broju Reportera ili Glasnika Turopolja. Ako nema ni dokaza ni saznanja ni indicija, a nema jer je riječ o monstruoznim lažima, s pravom ću uvaženog zastupnika Gorana Beusa Richembergha moći nazvati ušljivim, smrdljivim udbaškim đubretom, moralnom nakazom i poremećenim govnom od čovjeka i imati mu pravo pljunuti u lice čim ga prvi put sretnem.

GORAN BEUS RICHEMBERGH SE SKRIVA IZA SABORSKOG IMUNITETA

Ako uvaženi saborski zastupnik neće iznijeti „dokaze“ o svojim lažima velikogoričkoj javnosti, morat će to učiniti pred pravosuđem jer sam već pokrenuo postupak utuživanja. Saborski imunitet, iza kojeg se skriva, pritom mu neće pomoći, jer za klevete i uvrede odgovara svatko u Hrvatskoj. Zato njegovo izvlačenje da tobož nije tužio Glasnik Turopolja, mene ili vijećnike HDZ-a koji su ga optužili da je bio udbaš koji je prve tri godine Domovinskog rata proveo u Beogradu, zbog odredbi Zakona o izboru članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave ne drži vodu….

Upravo Goran Beus Richembergh zlorabi svoj zastupnički imunitet jer po internetu i javnim glasilima bezočno laže, pljuje, vrijeđa i omalovažava sve koji mu se javno suprostave ili mu nisu po volji. U raspravi o „političkom svinjcu“ na velikogoričkom nezavisnom forumu, Beus Richembergh ružno napada nekog Muhu koji se usudio postaviti pitanje „tko je pozdravljao tenkove JNA usred Beograda kad su 1991. odlazili na Vukovar“?

Goran Beus Richembergh uzvraća, citiram: „Muhišane, želiš li da ti sud utvrdi identitet za uručivanje tužbe ili češ se lijepo potpisati pa da svi forumaši vide tko je lažljivi gad koji se potuca po sudu. Ovoga puta ne zbog mirisa (ha) nego zbog smrada? Bye, bye…. Goran BR“.

Drugi je primjer s facebook profila Gorana Beusa Richembergha. Slobodna Dalmacija je istraživala beneficije i povlastice saborskih zastupnika te o tome pisala na svojoj internetskoj stranici.  Objavila je tekst pod nadnaslovom „Blago nama s ovakvim zastupnicima“ i s naslovom „Plaća mi nije velika. Sam plaćam parking, a još mi skače i tlak“. U naslovu Slobodna Dalmacija citira izjavu saborskog zastupnika Gorana Beusa Richembergha. A na facebook stranici Goran Beus Richembergh svoju arogantnu izjavu komentira riječima, citiram: „Evo kako to izgleda kad je urednik deska idiot ili pokvarenjak“.

Svima, dakle, koji kažu ili nešto objave o Beusu Richemberghu, a njemu to ne odgovara, odmah on, zaštićen saborskim imunitetom, uzvraća uvredama i lažima. Odmah su oponenti idioti, lupeži, utajivači poreza, osuđeni prevaranti itd, itd. Urednik Slobodne je idiot ili pokvarenjak, Zvonko Kunić, pročelnik i Beusov bivši dugogodišnji politički saveznik i suradnik je „lupež“, kritičar s internetskog foruma „lažljivi gad koji se zbog smrada potuca po sudu“, a ja sam uz već izneseno  još i – „propali poduzetnik“…, „šovinist, lažov, zabušant“…, „čovjek kojem su laži, izmišljotine i insinuacije jedini način javnog komuniciranja“.

IZRUGIVANJE PAPE BENEDIKTA XVI.

Ipak, svoju pravu karakternu strukturu i ideološka uvjerenja Goran Beus Richembergh najbolje prezentira kada se na svom facebook profilu, zajedno s istomišljenicima, izruguje Papi Benediktu XVI. Uvaženi saborski zastupnik Papu posprdno naziva, citiram, „Ratzi – paparazzi“, ili izvodi „duhovitosti“ poput „papam (ob)ilno“ a njegovi „frendovi“ idu još i dalje pa Papu Benedikta nazivaju „papak“ i „ratzi – natzi“. To je javna „komunikacija“ jednog zastupnika u Hrvatskom saboru. Sramota! Za takvo vrijeđanje i omalovažavanje Pape i katolika, Goran Beus Richembergh bi u svakoj drugoj zemlji u kojoj su katolici najbrojniji vjernici, bio prisiljen sam odstupiti iz parlamenta i iz javnog života. Svakom svojom rečenicom na facebooku ili u Reporteru, Goran Beus Richembergh se razgoličuje i javnosti pokazuje svoje pravo lice.

TUŽIO PODUZEĆE PRESUĐEN BOŽIĆ

Još o iznesenim i opetovanim tvrdnjama da sam osuđen za klevetu. Beus Richembergh piše u prošlom broju Reportera, citiram: „I ne samo to: protiv Aleksandra Božića poveo sam dva sudska postupka za uvredu i klevetu. Jedan je nepravomoćno okončan tako da je Božić oglašen krivim i obveznim da plati odštetu. Drugi još traje ali se Božić uporno izvlači od ročišta šaljući potvrde da se nalazi u bolnici. Naredno zakazano ročište je 20. lipnja ove godine pa će biti zanimljivo hoće li se opet „naglo razboljeti“.

U čemu je kvaka i podmetačina. Prvo, Beus Richembergh nije tužio mene nego poduzeće u kojem radim i kojem nisam vlasnik ni direktor ni odgovorna osoba.

Drugo, tužba se uopće ne odnosi je li Goran Beus zaista bio udbaš i je li prve tri godine Domovinskog rata proveo u Beogradu, kako to Beus Richembergh sugerira i lukavo podmeće. Tužba protiv Turopoljskog glasnika d.o.o. nastala je zbog sasvim druge stvari, teksta kako je Goran Beus Richembergh u četvrtom razredu srednje brodograđevne škole u Splitu u školskim novinama napao dvije djevojčice „da su ustašice“ i „da pozivaju na klanje Srba“ zbog njihovog povoljnog osvrta na premijeru opere Nikola Šubić Zrinski u HNK u Splitu.

O tome događaju koji se zaista dogodio, Glasnik Turopolja je pisao na osnovu, kod javnog bilježnika ovjerene izjave, jedne od autorice teksta koja je potom doživjela pogrom školske omladinske i partijske organizacije i morala je napustiti brodograđevnu školu. O tom događaju Glasnik Turopolja ima i snimku razgovora s profesoricom, mentoricom i urednicom srednjoškolskog lista „Građevinac“ koja je također stradala u komunističkoj „istrazi“ slučaja. Na sudu je jedna od autorica teksta potvrdila da je izneseno u GT-u istina i da je Goran Beus bio taj koji je optužio učenice za ustašluk. Saslušana je i spomenuta profesorica, ali u Splitu, navodno zbog narušenog zdravlja, da joj obrana ne može postavljati pitanja, a sud je kao svjedoka saslušao i urednika GT-a i autora teksta Aleksandra Božića.

Goran Beus Richembergh je tvrdio da on nije taj Goran Beus koji je nastupao s jugoslavenskih i četničkih pozicija. Epilog, usprkos toga što je utuženo poduzeće, a ne ja kao autor teksta, i usprkos što je zakonski odgovorna osoba potpisala odvjetniku punomoć koja je u sudskom spisu, na adresu Aleksandra Božića došla je presuda protiv njega. I to je u hrvatskom pravosuđu moguće, da se presudi osobi koja nije tužena i koja je bila svjedok na suđenju. Naravno, putem odvjetnika sam podnio žalbu na besmislenu i neodrživu presudu, ali je Županijski sud u Velikoj Gorici „rješava“ već treću godinu za redom….


Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Lipanj 29, 2011, 12:10:23 poslijepodne
...nastavak predhodnog posta

KRIVOTVORENA RADNA KNJIŽICA?

U nastavku svojeg „demantija“ Beus Richembergh ne samo da podmeće, nego i izvrće činjenice. On piše, citiram: “Nadalje, notorna je laž Aleksandra Božića da je sporno gdje sam „živio u razdoblju od 1991. do 1993. godine“ jer sam tu tvrdnju materijalno pobio prilažući svoju radnu knjižicu tijekom sudskog postupka za klevetu i uvredu. Iz radne je knjižice, naime, vidljivo da sam od svoga prvoga zaposlenja 1.1. 1990. pa sve do 2000. godine radio kod istoga poslodavca u Zagrebu. Moj prijedlog da se sasluša i nekoliko svjedoka koji će posvjedočiti  gdje sam bio i što sam radio svo to vrijeme sud je odbio kao nepotreban, uzimajući taj priloženi dokument kao dovoljan i relevantan dokaz“.

Zaista vješto i domišljato, bez obzira što je kvarno.

Prema navodu samog Beusa Richembergha, u tužbi za klevetu zbog događaja kada je Goran Beus išao u srednju školu, on sudu podastire radnu knjižicu?! Sutkinja to nije primila kao dokaz, već je pitala Beusa Richembergha kakve veze radna knjižica i njegovo zaposlenje imaju s događajem iz srednje škole?

Sutkinja je još kritičnija bila glede Beusovog popisa osoba koje bi trebale svjedočiti o njegovom ogromnom liku i djelu. Kada sam vidio popis i isprintane stranice na engleskom jeziku o navodnoj svjetskoj hostelskoj organizaciji za koju Beus Richembergh navodno radi ili je radio, prvi puta sam se zapitao ima li Beus Richembergh ozbiljnih duševnih smetnji. Na popisu je, koliko se sjećam, uz brojne istaknute hrvatske političare, bio Stipe Orešković, predsjednik uprave EPH, pa književnici Miljenko Jergović i Abdulah Sidran i čini mi se filmaš Emir (Nemanja) Kusturica. Sutkinja je Beusa Richembergha pitala jesu li spomenute osobe, njih barem dvadesetak, išle s njim u školu ili u razred ili sudjelovale u događaju, a kada je Beus Richembergh počeo objašnjavati da će navedeni potvrditi njegov društveni i politički značaj, sutkinja ga je prekinula i odbacila popis kao besmislicu.

Ako ste pomislili da su ogromni popis tobožnjih svjedoka i stotinjak stranica o svjetskoj ferijalnoj organizaciji na engleskom jeziku slučajnost, varate se. To je poslužilo kao „dimna zavjesa“ za poturanje dokumenta kojeg je Beus Richembergh htio u sudskom spisu – radne knjižice. Iz nje je, navodno, vidljivo da se Goran Beus u Hrvatskom ferijalnom savezu zaposlio 1.1. 1990. godine, a to posredno znači da Beus Richembergh nije mogao u isto vrijeme biti u Beogradu. Prvo se nešto poturi, a onda se, nekoliko godina kasnije koristi kao argumentacija za sasvim drugu stvar.

Beus Richembergh zna da su optužbe da je prve tri godine Domovinskog rata mahao tenkovima JNA u Beogradu u njihovom zločinačkom pohodu na Hrvatsku, pogubne po njegovu političku karijeru, ako se dokaže da su istinite. A Beus Richembergh, koliko čujem, već radi na tome da zamijeni Ratimira Čačića kad ovaj na jesen ode „na službeni put“ u Mađarsku. Zato sad Beus Richembergh, krajnje promočurno koristi tobože neoborivi dokaz – radnu knjižicu. No, je li radna knjižica vjerodostojna ili je možda krivotovrena? Tko će to znati?

Zašto uopće sumnja? Zato što je Glasnik Turopolja, pripremajući se za parnicu, istraživao gdje je Beus Richembergh živio i radio početkom devedesetih, došao do podatka da se Goran Beus Richembergh prvi put zaposlio u Hrvatskoj tek u ljeto 1993. godine…. Još uvijek je aktualno pitanje, gdje je Goran Beus Richembergh živio od 1991. do 1993. godine?

Druga tužba koju Beus Richembergh spominje zaista se odnosi na mene osobno. Tužio me je zbog općenite rečenice da je opterećen nekim kontroverzama iz svog privatnog i političkog života. Iz toga Beus Richembergh izvlači zaključak da ga opetovano klevećem i traži za mene zatvorsku kaznu zbog ponovljenog djela. Tužba je zaista smiješna i pravno me uopće ne zabrinjava. Kako mi je zdravlje ipak preče od Gorana Beusa Richembergha, koristio sam u nekoliko navrata svoje zakonsko pravo odgode ročišta.

To Goran Beus Richembergh odmah zlorabi za javno prozivanje i mene i suda što je protuzakonito i dosad još nisam vidio u sudskoj praksi. U Reporteru Beus Richembergh navodi „da se uporno izvlačim od ročišta šaljući potvrde da se nalazim u bolnici“, a na gradskom nezavisnom portalu je izravan, citiram: „Podsjećam ga (A. Božića) da je naredno ročište u drugome postupku koji se vodi protiv njega za iznošenje laži i kleveta 20. lipnja i da po treći put ne šalje na sud kukavičke lažne potvrde o tome da leži u bolnici“.

I zbog ove izjave će se Goran Beus Richembergh naći na sudu, gdje će se morati suočiti s mojim otpusnim pismom iz bolnice i drugim dokumentima.

Od Beusovog trabuljanja i javnih prijetnji o „drugom sudskom postupku“, društveno je nezabilježeno i opasno da si jedan saborski zastupnik dozvoljava iznošenje svojih „impersija“ o sudskom postupku koji je tek u žalbenom postupku i  da kroz medije radi pritisak na tuženika i sam sud kojeg posredno optužuje za moralnu korupciju….

Očito je da se Goran Beus Richembergh u svojoj, možda i poremećenoj svijesti, doživljava kao grandiozna osoba kojoj više nitko ništa ne smije, za koju zakoni ne vrijede i koja svoje kritičare može ne samo vrijeđati, nego i prozivati sud i pravosuđe.

JE LI GORAN BEUS RICHEMBERGH LAŽNI NIJEMAC?

U tekstu u prošlom broju Reportera, Goran Beus Richembergh posebno se zgraža nad mojim propitivanjem njegova porijekla. Tobože mu brojim „krvna zrnca“. Odmah u Reporteru objavljuju i potporu, „pismo čitatelja“ koje je najvjerojatnije napisao tajni (pravi) urednik Reportera koji je, također, u komunizmu bio medijska perjanica Službe. U čemu je stvar? Neki sumnjaju da je i priča o „podunavskom švabi“ samo jedan od identiteta Gorana Beusa Richembergha kojeg su mu pripremile odgovarajuće institucije i službe. Zato propitivanje kako je i kada Goran Beus postao i Richembergh? Šovinizam i „brojanje krvni zrnca“ s tom političkom činjenicom uvaženog saborskog zastupnika nemaju nikakve veze. Uostalom, kako Nijemcu brojati (i koja) krvna zrnca…..

Dakle, Goran Beus Richembergh bi kao profesionalni političar, kako se od nedavno sam titulira po medijima, trebao narodu koji ga je izabrao u Hrvatski sabor objasniti kada je i kako postao Nijemac. Istražujući predmet, Glasnik  Turopolja je pošao od jedine dvije poznate činjenice – da je velikogoričkoj policiji rekao da mu se otac zove Edhem i od internetske saborske stranice gdje uvaženi saborski zastupnik ne navodi oca,  već samo ime majke Marije Beus. Goran Beus, dakle, od rođenja nosi majčino prezime, a kako mu je otac navodno Edhem Tiro iz Goražda, nameće se pitanje kako je i po kojoj osnovi postao Nijemac….?!

BEUS RICHEMBERGH LAGAO O STRUČNOJ SPREMI. GBR VJEČITI STUDENT S 25 GODINA „STAŽA“


Kada je 2004. godine preuzeo velikogorički HNS, Goran Beus Richembergh je svim članovima poslao popis članova s adresama, telefonima i stručnoj spremi. I u tom dokumentu je naveo da je završio fakultet, ali je pod strukom naveo da je suradnik. To je pobudilo sumnju nekih članova stranke kojima nije bila poznata akademska titula „suradnik“, pa su podatak provjerili u referadi Fakulteta političkih nauka u Zagrebu. Utvrdilo se da je Goran Beus Richembergh apsolvent FPN-a, sada već sa studentskim „stažom“ dužim od 25 godina.

Izgleda da bi Goran Beus Richembergh ipak mogao i morao štošta objasniti Velikogoričanima i cijeloj hrvatskoj javnosti, ali ne na način kako „objašnjava“ svoje sudjelovanje u Domovinskom ratu. Baš je pio kavicu u nekom kafiću, kad je naišao NN, a za vrijeme gableca je razgovarao i s drugim zapovjednikom neke zagrebačke brigade, danas Velikogoričanom VV-om. U dogovoru s njima Beus Richembergh je ostao na svom radnom mjestu.

Goran Beus Richemberg o svom nezamislivo velikom doprinosu Domovinskom ratu u Reporteru piše, citiram: „Iako sam se dragovoljno javio T.P-u, zapovjedniku prve bojne jedne zagrebačke brigade (koji je u to doba zamijenjivao zapovjednika brigade) te o svom aktiviranju ozbiljno razgovarao i sa V.V.-om, zapovjednikom još jedne zagrebačke brigade (čovjek danas živi u Velikoj Gorici). Naloženo mi je oba puta da ostanem na svome radnom mjestu i da nastavim s poslom kojega obavljam jer ću na toj funkciji učiniti mnogo više. Vodio sam, naime, sustav koji je logistički najprije opsluživao specijalne postrojbe MUP-a u Zadru i Krizni stožer i zapovjedno mjesto obrane grada Šibenika, a nakon toga i skrbio o nekoliko stotina prognanika i izbjeglica u Puli, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku, sve do okončanja Domovinskog rata i njihova povratka na oslobođena područja. Vjerojatno zato nikada nisam bio niti mobiliziran“.

Mora da je GBR imao jako odgovorne dužnosti u Domovinskom ratu, kada mu je zapovjednik, pazi sad, prve bojne neke zagrebačke brigade (sve je to vojna tajna i strogo povjerljivo, naravno) na njegovo ustrajno inzistiranje da ode na prvu crtu bojišnice, rekao da je korisniji ako ostane doma u toplom dnevnom boravku.

Molim GBR-a da objavi u Reporteru ili GT-u „tajni“ podatak u kojem je područnom uredu za narodnu obranu koje zagrebačke gradske četvrti bio 1991. godine uveden u registar vojnih obveznika. Nije se odlazak u Domovinski rat „dogovarao“ po zagrebačkim kafićima sa „zapovjednicima prve bojne“, već se u rat išlo po mobilizacijskom pozivu ili se domoljub sam prijavio. Zar GBR nije čuo da se u rat mogao dragovoljno prijaviti u svakom uredu za obrani, kriznom štabu ili naprosto otiči u centar za obuku u Rakitju? Zar on misli da je skoro 6 tisuća Velikogoričana koji su prošli Domovinski rat toliko naivno da mogu progutati priču da su GBR-a od odlaska na front odgovorili zapovjednik neke prve bojne i neki V.V….?!

Prema njegovoj radnoj knjižici GBR je bio predsjednik Ferijalnog saveza. Vjerojatno je policija i Hrvatska vojska koristila neke smještajne kapacitete ferijalaca za svoje potrebe, što bi radili i s Beusom i bez  njega. Ali u Reporteru ispada da je GBR imao ratne dužnosti koje su po značaju bile uz bok ministraima Martinu Špegelju ili Gojku Šušku, a koje su još uvijek klasificirane 20 godina poslije izbijanja rata…..

HRVATI I OSTALI GRAĐANI RH – NE BIRAJTE U SABOR LAŽNE PROROKE

Na kraju o Beusovom političkom pamfletu na kraju njegova „odgovora“ u Reporteru. Narodu, neimar i vizionar Goran Beus Richembergh, poručuje da se neda smesti takvima kakav sam ja i meni sličnima koji su na platnom spisku ove ili one stranke i političkih sponzora.

Narodu je poznato da sam osobno i kroz Glasnik Turopolja, znatno pridonio da Picula i Goran Beus Richembergh 2005. godine postanu gradonačelnik i dogradonačelnik Velike Gorice. Kada su 2006. godine zbog istupanja jednog vijećnika HSP-a iz koalicije lijevice, koji je činio prevagu u Gradskom vijeću, Picula i Richembergh već podnijeli ostavke na svoje dužnosti, jedini sam novinar u Hrvatskoj koji je otkrio i dokazao političku trgovinu vijećnika. Na taj način su Picula i Beus Richembergh sačuvali svoje fotelje. Zbog toga je Goran Beus Richembergh danas saborski zastupnik, ali tada vjerojatno nisam bio „zastupnik političkih sponzora“….

Moja poruka Velikogoričanima i svi biračima je jednostavna. Kod mene nema nikakve patološke fokusiranosti na Gorana Beusa Richembergha ni tobožnjeg četverogodišnjeg javnog progona sirotog, čestitog saborskog zastupnika. Smatram da je Goran Beus Richembergh zbog svojih karakternih osobina politički neprikladna i opasna osoba za Veliku Goricu i Hrvatsku. Osobno ga ne poznajem dobro, ali njegov politički rad ocijenjujem kao lažnu tvorevinu, a u biblijskom smislu kao političko zlo.

Nemojte birati lažne proroke i političke fukare koji bi htjeli lagodno živjeti od varanja i laganja narodu. Nemojte glasovati za psihopate koji kroz politiku liječe osobne komplekse.“

Aleksandar Božić

izvor: mojagorica.com

http://www.mojagorica.com/nekorektan-i-neporofesionalan-potez-reportera/ (http://www.mojagorica.com/nekorektan-i-neporofesionalan-potez-reportera/)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Lipanj 29, 2011, 03:19:38 poslijepodne
glavonjiću u jednoj drugoj temi, kada GBR samo daje informaciju da AB izbjegava sudsko ročište, pravdajući se odsutnošću putovanjem, dok istovremeno radi u Velikoj Gorici, osporavaš GBR navodno komentiranje sudskog procesa(što naravno s tim nema nikakve veze) a što ti je sve ovo? To nije komentiranje aktualnih sudskih sporova?

Već si toliko sažvakan sa ovim temama, koje uporno postavljaš na forum, vidi se da ti kopiranje ide dobro, gre u kopiraonu, pravi čovik na pravom mjestu. ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Lipanj 29, 2011, 03:26:04 poslijepodne
Tko se to tako skrivao u goričkom političkom svinjcu?
Važno je glavonjiću lupetati o nevažnim stvarima, dok istovremeno milijuni gradskih novaca odlaze tko zna kam, kako vidimo i Ivan Šuker potvrđuje konačnu istinu da su svi projekti realizirani u gradu, vladini projekti, što su neki cijelo vrijeme tvrdili i dokazivali, sada Šuker potvrdio, gdje su gradski projekti, gdje su gradski novci, to je za mene važnije pitanje od vječne sapunice Božić-GBR?
http://www.vecernji.hr/vijesti/pismo-gradonacelnika-v-gorice-jadranka-spasi-nas-sukera-clanak-305207 (http://www.vecernji.hr/vijesti/pismo-gradonacelnika-v-gorice-jadranka-spasi-nas-sukera-clanak-305207)

Pismo gradonačelnika V. Gorice: Jadranka, spasi nas od Šukera!
Nakon što je izbačen iz Banskih dvora, Šuker je sve karte stavio na Veliku Goricu.

“Ovdje vlada diktatura predsjednika GO-a Ivana Šukera koji me redovito vrijeđa i proglašava nesposobnim i lijenim. Šuker prijeti raspuštanjem GO-a i govori da će on slagati listu za parlamentarne izbore u VI. izbornoj jedinici”, kaže se, među ostalim, u pismu koje završava molbom za pomoć.

Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Lipanj 29, 2011, 06:24:45 poslijepodne
Citat:
Goran Beus Richembergh uzvraća, citiram: „Muhišane, želiš li da ti sud utvrdi identitet za uručivanje tužbe ili češ se lijepo potpisati pa da svi forumaši vide tko je lažljivi gad koji se potuca po sudu. Ovoga puta ne zbog mirisa (ha) nego zbog smrada? Bye, bye…. Goran BR“.


Kodirani prijeti..samo nek prijeti...ne znam dokle...sinoć  gledam iza POU-a njegova pajdaša blesimetra Lučića kako pijan viče na ljude zato kaj plješću...he...s obzirom da ga isti nisu doživljavali već ignorirali krenuo je na djecu...he...djeca ko djeca počela mu se beljiti, točnije pokazivati jezik a on uzvratio psovkama "mamicu vam heb...",..ljudi zgroženi gledaju jedan drugog kao da ne vjeruju svojim očima... gdje je tada bio uvaženi GBR da mu kaže da je to nepristojno i neprihvatljivo?...a ja isto kaj god pitam pa svi znamo da ono kaj GBR misli Marijan Badel odrađuje....
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Lipanj 29, 2011, 06:45:59 poslijepodne
Tko se to tako skrivao u goričkom političkom svinjcu?
Važno je glavonjiću lupetati o nevažnim stvarima, dok istovremeno milijuni gradskih novaca odlaze tko zna kam, kako vidimo i Ivan Šuker potvrđuje konačnu istinu da su svi projekti realizirani u gradu, vladini projekti, što su neki cijelo vrijeme tvrdili i dokazivali, sada Šuker potvrdio, gdje su gradski projekti, gdje su gradski novci, to je za mene važnije pitanje od vječne sapunice Božić-GBR?
http://www.vecernji.hr/vijesti/pismo-gradonacelnika-v-gorice-jadranka-spasi-nas-sukera-clanak-305207 (http://www.vecernji.hr/vijesti/pismo-gradonacelnika-v-gorice-jadranka-spasi-nas-sukera-clanak-305207)

Pismo gradonačelnika V. Gorice: Jadranka, spasi nas od Šukera!
Nakon što je izbačen iz Banskih dvora, Šuker je sve karte stavio na Veliku Goricu.

“Ovdje vlada diktatura predsjednika GO-a Ivana Šukera koji me redovito vrijeđa i proglašava nesposobnim i lijenim. Šuker prijeti raspuštanjem GO-a i govori da će on slagati listu za parlamentarne izbore u VI. izbornoj jedinici”, kaže se, među ostalim, u pismu koje završava molbom za pomoć.

I vječne sapunice ovdje na forumu Muhišan-Lučić u režiji Muhišana, naravno. ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: krok - Lipanj 29, 2011, 10:34:15 poslijepodne
Citat:
Goran Beus Richembergh uzvraća, citiram: „Muhišane, želiš li da ti sud utvrdi identitet za uručivanje tužbe ili češ se lijepo potpisati pa da svi forumaši vide tko je lažljivi gad koji se potuca po sudu. Ovoga puta ne zbog mirisa (ha) nego zbog smrada? Bye, bye…. Goran BR“.


Kodirani prijeti..samo nek prijeti...ne znam dokle...sinoć  gledam iza POU-a njegova pajdaša blesimetra Lučića kako pijan viče na ljude zato kaj plješću...he...s obzirom da ga isti nisu doživljavali već ignorirali krenuo je na djecu...he...djeca ko djeca počela mu se beljiti, točnije pokazivati jezik a on uzvratio psovkama "mamicu vam heb...",..ljudi zgroženi gledaju jedan drugog kao da ne vjeruju svojim očima... gdje je tada bio uvaženi GBR da mu kaže da je to nepristojno i neprihvatljivo?...a ja isto kaj god pitam pa svi znamo da ono kaj GBR misli Marijan Badel odrađuje....

Lucic je poznati velikogoricki kroner, tipa onaj camaza ili tak nekak
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Newbie - Lipanj 29, 2011, 10:51:43 poslijepodne
Nemojte tako o Lucicu, covjek je u teskoj situaciji, treba mu pomoci... sada je najvaznije ljudskost pokazati.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Lipanj 29, 2011, 11:26:45 poslijepodne
Ohhho krok pa nije te dugo bilo, zamijenio te glavonjić, kad je sraćkanje o GBR i Lučiću u pitanju?
To su Vaše vječne teme, tko o čemu krok i glavonjić o tom dvojcu.

A kad smo već kod Lučića,
newbie možda si i u pravu, Lučić je zgotovio i završio knjigu koliko čujem, knjiga je ako nije već danas izašla iz tiska onda sutra izlazi, naravno nije lako pripremiti i napraviti knjigu, organizirati grafiku i tiskanje, nakon mukotrpnog rada i pripreme knjige.

da krok nemože to svaka fukara, poput tebe i čamaze s kojim uspoređuješ Lučića to ni napraviti.
Ipak treba imati nešto i u glavi za knjigu zgotoviti, ma kakva ona bila. :P
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kuntakinte - Lipanj 30, 2011, 12:39:39 prijepodne
Reporter odbio tiskati odgovor Aleksandra Božića Goranu Beusu Richemberghu

Naj me klati...
Nekteri su pogubili kompase il je je sunčenica drapila.  ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Stjepan - Lipanj 30, 2011, 12:54:45 prijepodne
Reporter odbio tiskati odgovor Aleksandra Božića Goranu Beusu Richemberghu

Naj me klati...
Nekteri su pogubili kompase il je je sunčenica drapila.  ;D

Već par brojeva u Reporteru se srameći pokazuje figa Barišiću. Rekao bih da je Barišić izgubio nadzor nad bivšim poduzećem i da  igraju za nekog drugog igrača.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kuntakinte - Lipanj 30, 2011, 12:59:12 prijepodne
A,čiji onda dojde Sale?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Lipanj 30, 2011, 12:06:33 poslijepodne
Citat:
Ipak treba imati nešto i u glavi za knjigu zgotoviti, ma kakva ona bila.

Knjiga ..he..točnije repriza reprize je zgotovljena...u istoj niti jedno riječju nisu spomenuti Urbarci...zakaj?...o da ne zaboravim knjige prodaje osobno Zdravek po birtijama i cesti, usput napada i vrijeđa one koji ju ne žele kupiti...jedan obrtnik kaže da je njemu cijenio knjigu 200,00 kn...drugome 100,00 kn..he..isso mara..kaj je to plac?...ili je cijela priča izmišljena kako bi dotični imal prihod za pogonsko gorivo...tj. pivu...sklon sam vjerovati ovome drugome...usput govorka se po Gorici da je GBR počel sve više ličiti na Lučića...he...stara narodna kaže "s kim si takav si"...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Lipanj 30, 2011, 12:08:57 poslijepodne
A,čiji onda dojde Sale?

A čiji si ti?????
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Lipanj 30, 2011, 12:15:05 poslijepodne
Citat:
Ipak treba imati nešto i u glavi za knjigu zgotoviti, ma kakva ona bila.

Knjiga ..he..točnije repriza reprize je zgotovljena...u istoj niti jedno riječju nisu spomenuti Urbarci...zakaj?...o da ne zaboravim knjige prodaje osobno Zdravek po birtijama i cesti, usput napada i vrijeđa one koji ju ne žele kupiti...jedan obrtnik kaže da je njemu cijenio knjigu 200,00 kn...drugome 100,00 kn..he..isso mara..kaj je to plac?...ili je cijela priča izmišljena kako bi dotični imal prihod za pogonsko gorivo...tj. pivu...sklon sam vjerovati ovome drugome...usput govorka se po Gorici da je GBR počel sve više ličiti na Lučića...he...stara narodna kaže "s kim si takav si"...


pokušavam zamisliti muhu. veeeeeliku, ogromnu, kao krmka pred klanje .....  (svaka sličnost je ...)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Lipanj 30, 2011, 12:22:21 poslijepodne
Citat:
Ipak treba imati nešto i u glavi za knjigu zgotoviti, ma kakva ona bila.

Knjiga ..he..točnije repriza reprize je zgotovljena...u istoj niti jedno riječju nisu spomenuti Urbarci...zakaj?...o da ne zaboravim knjige prodaje osobno Zdravek po birtijama i cesti, usput napada i vrijeđa one koji ju ne žele kupiti...jedan obrtnik kaže da je njemu cijenio knjigu 200,00 kn...drugome 100,00 kn..he..isso mara..kaj je to plac?...ili je cijela priča izmišljena kako bi dotični imal prihod za pogonsko gorivo...tj. pivu...sklon sam vjerovati ovome drugome...usput govorka se po Gorici da je GBR počel sve više ličiti na Lučića...he...stara narodna kaže "s kim si takav si"...


pokušavam zamisliti muhu. veeeeeliku, ogromnu, kao krmka pred klanje .....  (svaka sličnost je ...)

Kaj bi ti klao forumaše? odnosno ljude koji imaju svoje mišljenje? zar si i ti počeo prijetiti... da ti nije Beus mentor :D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Lipanj 30, 2011, 12:50:17 poslijepodne
bezglavonjić, samo sam spominjao sličnosti muhe i tebe,  ...saleta ... 
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Newbie - Lipanj 30, 2011, 12:56:40 poslijepodne
bezglavonjić, samo sam spominjao sličnosti muhe i tebe,  ...saleta ... 

He..čiji si ti..?...koristiš četničke fore, točnije šalješ poruku "ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće"..
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Lipanj 30, 2011, 01:49:44 poslijepodne
... a čiji si ti, nepismeni ? četničke fore ?  tko ih spominje osim tebe ? ti si njihov ? To znači da si protiv nas. sad bi ti zapital tko ste to vi ... naravno, svi normalni ljudi koji ne misle kao ti, glavonjić, muha ... ima vas još par, da ne nabrajam
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: krok - Lipanj 30, 2011, 03:22:11 poslijepodne
Ohhho krok pa nije te dugo bilo, zamijenio te glavonjić, kad je sraćkanje o GBR i Lučiću u pitanju?
To su Vaše vječne teme, tko o čemu krok i glavonjić o tom dvojcu.

A kad smo već kod Lučića,
newbie možda si i u pravu, Lučić je zgotovio i završio knjigu koliko čujem, knjiga je ako nije već danas izašla iz tiska onda sutra izlazi, naravno nije lako pripremiti i napraviti knjigu, organizirati grafiku i tiskanje, nakon mukotrpnog rada i pripreme knjige.

da krok nemože to svaka fukara, poput tebe i čamaze s kojim uspoređuješ Lučića to ni napraviti.
Ipak treba imati nešto i u glavi za knjigu zgotoviti, ma kakva ona bila. :P
pazi malo na izrazavanje, mozda je tebe fukara znesla... a o bolesnom alkoholicaru mi nemoj nista pisat. taj je totalno izbezumljen i izgubljen u prostoru i vremenu.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Lipanj 30, 2011, 04:52:34 poslijepodne
... a čiji si ti, nepismeni ? četničke fore ?  tko ih spominje osim tebe ? ti si njihov ? To znači da si protiv nas. sad bi ti zapital tko ste to vi ... naravno, svi normalni ljudi koji ne misle kao ti, glavonjić, muha ... ima vas još par, da ne nabrajam

pa koliko nas (forumaša)  ima koji se prepucavamo u ovakvim temama nego par, heh izgleda da ste ti i jaguar pobrkali lončiće.

Kao što je rekao Ante Šimunović, citiram: " ne može manjina provoditi teror nad večinom" cipeki danas je 2011. i treba poštovati demokraciju ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Lipanj 30, 2011, 11:30:44 poslijepodne
Lučić je Gorički redikul, koji zdušno brani tu prestižnu titulu već dugi niz godina.
Svako mjesto ima svoga LERU

Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: kuntakinte - Srpanj 01, 2011, 12:03:47 prijepodne
A čiji si ti?????

Na linije partije.
A čiji si ti;Bill,si,Bush,he?

Hajka na vuka,vuk v šume...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Mile car - Srpanj 01, 2011, 10:51:21 poslijepodne
S obzirom da Lučić prodaje knjige po birtijama (jer je to njemu najprikladnije mjesto), pitam se koliko je poreza platil za takvu ilegalnu prodaju?
I dali Beus kao zastupnik u Saboru to podržava?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Stjepan - Srpanj 01, 2011, 10:59:14 poslijepodne
Baš sam danas čuo kako jedan HDZ-ov političar vrijeđa pošten radni narod.

Došao čovjek poslije teškog radnog dana, žali se kako nema vremena jer radi po čitave dane, a kaže njemu političar da je lud kaj radi, jer tko se od posla pomogao.

I onda će takvi pomoći da se gospodarstvo izvuće iz dreka?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Newbie - Srpanj 02, 2011, 05:34:49 prijepodne
Baš sam danas čuo kako jedan HDZ-ov političar vrijeđa pošten radni narod.

Došao čovjek poslije teškog radnog dana, žali se kako nema vremena jer radi po čitave dane, a kaže njemu političar da je lud kaj radi, jer tko se od posla pomogao.

I onda će takvi pomoći da se gospodarstvo izvuće iz dreka?
Pa bar mu iskreno reko! Sa jadom i bijedom od danasnje place mozes li se pomoci?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Srpanj 02, 2011, 09:39:46 prijepodne
Citat:
Baš sam danas čuo kako jedan HDZ-ov političar vrijeđa pošten radni narod.

A ja sam čuo jednog oporbenog političara koji je mastio brk sponzoriranim besplatnim ručkom..znaš kaj je rekel?..."moramo čim prije dojti na vlast, ovi kak su krenuli budu sve pokrali, za nas niš ne bu ostalo"...hm..za koga?...he...s obzirom da je iz oporbe sigurno je mislil na šire mase...(da si oko skopaš)...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Stjepan - Srpanj 02, 2011, 11:19:28 prijepodne
A ja sam čuo jednog oporbenog političara koji je mastio brk sponzoriranim besplatnim ručkom..znaš kaj je rekel?..."moramo čim prije dojti na vlast, ovi kak su krenuli budu sve pokrali, za nas niš ne bu ostalo"...hm..za koga?...he...s obzirom da je iz oporbe sigurno je mislil na šire mase...(da si oko skopaš)...

Pa to me ništa ne čudi. Obično oni koji daju glas za HDZ govore 'bolje da ostanu ovi, oni su se nakrali pa neće više, a ako dođu novi oni moraju napuniti džepove'. Ali pokazalo se da su neki ljudi nezasitni.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Srpanj 02, 2011, 01:44:37 poslijepodne
Citat:
oni su se nakrali pa neće više,

ili...kak pustiti gladne svinje na kopajnu?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: tromblon - Studeni 27, 2012, 05:28:56 poslijepodne
koliko svinjaca imamo danas?
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Prosinac 06, 2012, 11:30:04 prijepodne
(http://turopoljka.com/wp-content/uploads/2012/12/zvonko-kunić.jpg)

Može li se prema jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća grada Velike Gorice zaključiti kako je Zvonko Kunić „vječni pročelnik”, kako ga nazivaju politički suparnici, zadobio ozbiljan „šamar“ u svojoj političkoj karijeri koja je zbog brojnih medijskih natpisa o raznim aferama u strmoglavom padu.

Naime, na jučerašnjoj sjednici okončana je trakavica (barem za sada) o smjeni ravnateljice dječjeg vrtića „Ciciban“ Višnje Čačić na kojoj je inzistirao Zvonko Kunić i to iz razloga, kako navodi sama ravnateljica, ali  i bivši članovi Upravnog vijeća spornog vrtića (koji su smijenjeni  jer su odbili izabrati kandidatkinju na kojoj je inzistirao pročelnik Kunić), zbog odbijanja zapošljavanja po direktivi pročelnika.  Vidjevši da se većina vijećnika u Gradskom vijeću ne slaže s takvom odlukom, jer nema razloga za smjenu ravnateljice čiji rad i zalaganje za dječji vrtić mnogi ocjenjuju kvalitetnim, nego je jedini razlog kako smo to mogli čuti iz usta saborskog zastupnika Gorana Beusa Richemberga kao i iz izjava mnogih koje je zabilježila Hrvatska televizija (HTV), to što je ravnateljica Višnja Čačić odbila zaposliti sina stranačkog kolege pročelnika Zvonka Kunića, odbor za izbor i imenovanje povukao je točku s dnevnog reda.
Inače, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zvonko Kunić dobio je etiketu „Vječnog pročelnika“ jer već desetak, a i više godina uspijeva zadržati  pročelničku „fotelju“ .

Tako je Zvonko Kunić do sada, kako bi opravdao svoju etiketu „ Vječnog pročelnika“, osim prelaska iz stranke u stranku, i koaliranja sa HDZ-om, SDP-om, HNS-om, HSS-om, HSP-om, HSU-om, HSLS-om, strankom Zelenih,…  (svim političkim strankama koje su na političkoj sceni grada Velike Gorice),  bio i član Gradskog vijeća grada Velike Gorice, zamjenik gradonačelnika Grada Velike Gorice, vijećnik u Županijskoj skupštini Zagrebačke županije, Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, Predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Velika Gorica, član Nadzornog odbora Zračne luke Zagreb, predsjednik Nadzornog odbora VG Komunalca, predsjednik Nadzornog odbora VG Komunalca, član Uprave kluba 100, itd
Kao takav, s te pozicije pročelnik Kunić raspolaže s četvrtinom Gradskog     proračuna našeg grada odnosno s cca 56 miliona kuna i   naravno da se građani Velike Gorice s pravom mogu  zapitati da li tako  upitno vjerodostojna i upitno moralno osoba može obnašati tako odgovornu funkciju u našem gradu Velikoj Gorici?

Poštom smo primili već nekoliko prozivki i dokumenata nezadovoljnih djelatnika Gradske uprave koji upućuju na nezakonite radnje,  prijetnje što možete vidjeti i u video prilogu HTV-a (gore), zapošljavanja po osobnom nahođenju i slično. Čak smo primili i pismo nezadovoljnih i ogorčenih djelatnika VG Čistoće u kojem navode kako se preko noći otvorilo (bez natječaja)novo radno mjesto za sina Zvonka Kunića.

Nadamo se da će građani Velike Gorice na predstojećim lokalnim izborima u svibnju iduće godine dobro razmisliti o ljudima i strankama koje biraju, a navodno, kako doznajemo iz naših izvora „Vječni pročelnik“ Zvonko Kunić zbog sukoba sa sadašnjim gradonačelnikom Draženom Barišićem koji očito ne tolerira sporne radnje i koji je jedan dio prijavio Državnom županijskom odvjetništvu, sve se više umiljava bivšoj koalicijskoj partnerici Vesni Fabijančić Križanić, predsjednici velikogoričkog SDP-a, kako bi uspio i dalje zadržati pročelničku „fotelju“ s obzirom da navodno već priprema teren poslavši svog šogora Ž. R. u SDP. Hoće li Vesna Fabijančić Križanić prigrliti Zvonka Kunića i time utjecati na ugled i izborni rezultat SDP-a u Velikoj Gorici, vidjet ćemo u svibnju iduće godine

http://turopoljka.com/2012/12/06/veliki-poraz-vjecnog-procelnika/ (http://turopoljka.com/2012/12/06/veliki-poraz-vjecnog-procelnika/)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Prosinac 06, 2012, 11:53:51 prijepodne
Tko tu koga i za koga?

Vrlo jednostavno pronaći odgovor tko imalo prati velikogorički demokratski trgovački centar.
A kada se uzme u obzir još tko stoji iza ovog portala simboličnog imena Turopoljka, priči je kraj!

Sve pajdaš do pajdaša! ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Prosinac 06, 2012, 12:12:00 poslijepodne
Citat:
Jaguar
Tko tu koga i za koga?


Aha, kad ovakav obrazac koristi HNS onda je to ok...HNS-ova demagogija jednakiji među jednakima...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Prosinac 06, 2012, 12:33:43 poslijepodne
Gdje, kod gradonačelnika Barišić u gradskoj upravi?
Kunić mu sredio.
ajme meni gospe moja, zemljo otvori se.

Bolje bi bilo pitanje tko je napravio velikogorički politički svinjac?


http://turopoljka.com/hop-vg/ (http://turopoljka.com/hop-vg/)

Udruga HOP Hrvatski obrtnici i poduzetnici nastala je širenjem UPVG Udruge poslodavaca Velike Gorice koju je 2008. godine, zajedno s tadašnjim predsjednikom Zoranom Žicom, osnovalo nekoliko entuzijasta s ciljem promicanja djelatnosti svojih članova, a samim time promicanje gospodarstva na području Velike Gorice. Zoran Žic registrirani je obrtnik za proizvodnju i prodaju odjevnih predmeta od 2005. godine, te je potrebu za okupljanje obrtnika i poduzetnika osjetio na samim počecima gospodarske globalne krize.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: @Franjo@ - Prosinac 06, 2012, 01:02:53 poslijepodne
pa meni gospon procelnik izgleda isto tak vjerodostojan kao i odisej. ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Prosinac 06, 2012, 01:22:33 poslijepodne
Citat:
Jaguar
Zoran Žic registrirani je obrtnik za proizvodnju i prodaju odjevnih predmeta od 2005. godine,

Za razliku od tvog GBR koji je registirani predsjednik HNS-a
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Prosinac 06, 2012, 02:18:29 poslijepodne
Citat:
Jaguar
Zoran Žic registrirani je obrtnik za proizvodnju i prodaju odjevnih predmeta od 2005. godine,

Za razliku od tvog GBR koji je registirani predsjednik HNS-a

Koliko je moj toliko je i tvoj.
Osim toga jedno je biti registrirani predsjednik jedne političke stranke a drugo biti "uljebljeni" poduzetnik na račun građana Velike Gorice, dakle naš račun.
Objasni nam onda zašto je Kunić zaposlio Žica u gradsku upravu gdje tumara okolo naokolo?

Sad sam u poziciji ljigavca Kunića braniti od Vas, još većih ljigavaca, koji kada su Kunića trebali i dobili važna mjesta na kojima ništa ne rade a ubiru odličnu plaću, na izmišljenim radnim mjestima koja mogu zahvaliti Kuniću, tada su ga podržavali a sada drvlje i kamenje po Kuniću.

He*ate koji ste Vi likovi a vjerodostojni ste taman toliko
kao kada baba od 99 godina starosti tvrdi kako je još uvijek nevina. ;D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: tromblon - Prosinac 06, 2012, 04:36:37 poslijepodne
Zanimljivi su ti kvazi lokalni političari koji kad se dočepaju funkcije odmah ogreznu u kriminal. Ajde još razumijem slučaj Kunić, riskira zbog dobre svotice, ali nikako mi nije jasan poduzetnički pothvat potpredsjednika HNS-a Velike Gorice Pere Josipovića koji je dobio otkaz u Getrou jer je mrkavao plastične vrećice i prodavao ih na tržnici pa mu se sad cijela tržnica smije jer zbog 8 kuna po buntu koliko je zaračunavao dobio je šup kartu iz Getroa i sad tumara Goricom naokolo s krumpirušom u ruci.

Jaguar jasno mi je da ne razumiješ ništa jer mjesecima lupetaš bedastoće bez argumenata, ali sretan sam zbog tebe jer si barem naučio pisati hrvatskim jezikom. Čestitam!

Iako su te neki grdili u početku jer si u početku pisao čisto srpske riječi kao što su crna hronika, sopstveno,...

Vjerujem da će biti nešto od tebe nedaj se smesti  ;)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Prosinac 06, 2012, 09:37:19 poslijepodne
cuo sam za tog Peru Josipovica kako u stranci grije klupu i da sveukupno ima u svojih 57 godina ima 4 godine radnog staza i to u 14 razlicitih firmi. Najduze je radio u Baumaxu i to pola godine. Mutan tip
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Sledgehammer - Prosinac 08, 2012, 01:03:53 poslijepodne
Zato su stakla Mercedesa - a što bi bosnić i vozio pred "rajom - čista kao suza... jebiga, vrećica po vrećica - lovica do krovića!
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Prosinac 08, 2012, 01:50:38 poslijepodne
Ne znam gospodina, no iz aviona se vidi kako pokušavate svojim nekakvim izmišljenim budalaštinama oblatiti
nekoga samo zato što je u HNS-u, ako je gospodin u HNS-u, na što aludirate cijelo vrijeme.

Očito Vam je HNS pretežak žulj, koji Vas žulja, utoliko mene to više raduje.
A u konačnici iščitavajući Vas na ovom forumu, mogu reći samo, sve karakter do karaktera, rodila majka!
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Prosinac 08, 2012, 03:32:14 poslijepodne
nije riječ o stranci nego o Peri Josipoviću koji ja javna osoba, kao takav pljuje, sraćka i blati što mu se može i vratiti jer i on ima putra na glavi. Jaguar zašto pokušavaš zakriti Josipovića iza stranke? Ovdje HNS nema nikakve veze osim što ima za potpredsjednika Peru Josipovića zvanog plastični :)
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Jaguar - Prosinac 08, 2012, 08:51:34 poslijepodne
Ha,ha,ha  nema smisla, Vama argumentima nešto dokazivati, jer ti kao i tvoji pajdaši
na argumente izmislite 1001 noć, ili o Peri Josipović ili o GBR ili o VFK, u zadnje vrijeme Vam ni to nije dovoljno pa malo i o Kuniću kojeg ste na sva usta branili, pametnom je sve jasno u kom smjeru idu Vaši pokušaji.
Karakter i vjerodostojnost za ubit vola, doduše volovi su Vama i u krvi,.... na ražnju i uz dernečenje, po mogućnosti dobro dođe i Seka Aleksić dazu, zar ne?

Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: mglavovic - Prosinac 08, 2012, 09:08:42 poslijepodne
samo ti skreći s teme, a GBR, VFK, HNS i druge je uvlači jer se raspravlja jedino i samo o Peri Josipoviću. Shvatio sam da GBR-u takvi kao on samo štete kao i HNS-u jer se takvi mučki provokatori skrivaju iza stranke ili predsjednika stranke, sto rezultira napadom, a što možda ne zaslužuju.
Tog Kunića nikad nisam branio, imam svoje mišljenje o njemu i reći ću ga kad se o njembude raspravljalo. Zato ne skrivaj Peru Josipovića iza drugih. 
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Prosinac 09, 2012, 12:54:26 poslijepodne
Ti si stalno na odmoru koji na žalost plaćaju porezni obveznici...Gdje ti radiš i odakle se javljaš zakrpo??...iz udobnog Gradskog ureda možda?...umjesto da roštiljaš po društvenom Gradskom PC-u radije uzmi lopatu i čisti snijeg, budi koristan, omogući onima koji te plaćaju da mogu doći do svog radnog mjesta...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Prosinac 09, 2012, 04:38:15 poslijepodne
... kad već pitaš, radim na patentu novog muhomlata i vjerujem da će biti jako učinkovit. Naravno sve će to netko platiti.    :D
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Muha - Prosinac 09, 2012, 08:16:27 poslijepodne
Citat:
koko-vg
O krivo parkiranim autima,

Ima jedno izvješće Gradskog redarstva u kojem piše da se tamnozeleni Golf marke Opel Astra reg. oznaka........... parkirao na zelenoj površini Juraja Dobrile u Pucekovićevoj ulici kod br. 12...Koko, majstore da nisi ti to pisal?....
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Prosinac 09, 2012, 08:49:56 poslijepodne
... samo jedan mali dio iz Wikipedije ....

Muhe (Muscidae) su porodica srednje velikih do velikih dvokrilaca (Diptera) s usnim organima za lizanje i sisanje, koji su kod nekih preobraženi za probadanje kože životinja. Ličinke se hrane biljkama, truleži ili su nametnici. Muhe su prenosnici mnogih zaraznih bolesti: bolest spavanja, tifus, paratifus...     
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Sledgehammer - Prosinac 10, 2012, 04:46:21 poslijepodne
Dečec, nemoj izbjegavati odgovore kvazihumorom...

Kao drugo, nemoj pametovati o stvarima o kojima pojma nemaš (BTW, mene nitko ne može premjestiti ni u drugu postaju bez moje suglasnosti, kamoli na drugi kraj države!), u Hrvatskoj ne postoje dekreti, a kao drugo - tebe mogu premjestiti samo na cestu, i to doslovno... a to se onda više ne plaća, ideš kuda hoćeš i radiš kaj hoćeš... kakva je klima, to je puno vjerojatniji scenarij negoli da mene premjeste ikamo osim na bolje radno mjesto...

Ja se nikada nisam skrivao iza značke, dapače na mojem autu nema prepznatljivih znakova da je auto od policajca, meni nije nikada problem platiti 4 kune za parking (i sram bi me bilo da je).

O proceduri kako se ide u službeni posjet, volio bih da mi objasniš kako to izgleda, osobito ako to ide policija sa nalogom... vjerojatno se za posjetu jednoj tako velikoj, uvaženoj personi treba najaviti kod njegove tajnice??  ::)  C'mon, nemoj me nasmijavati...

A glede veze sa HNS-om, nema beda... u to nitko nije vjerovao, obzirom da ti nemaš veze ni sa samim sobom, kamoli sa strankom, pa makar to bio nekakav opskurni HNS... no i oni, vjerojatno, imaju nekakve kriterije... sudeći po čelništvu stranke, isti su katastrofalni, no ipak... i takve treba moći proći...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Prosinac 10, 2012, 04:59:40 poslijepodne
... pametni ... klecaju mi koljena od straha ...  kaj da velim tajnici tko će ti navratiti (s nalogom) ? Budi ozbiljan, da mi jadnica ne umre od straha kad te vidi tako napuhanog ...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Sledgehammer - Prosinac 10, 2012, 05:07:36 poslijepodne
Ako ti klecaju, sam si si kriv. Kojoj tajnici bi ti rekel? Onoj naslonjenoj na stup sa znakom parkirališta?  :) :)  Za tebe je i tajnica bog i batina...
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: koko-vg - Prosinac 10, 2012, 08:01:04 poslijepodne
... ti po parkiralištu ko maxim po diviziji ... dobro, kaj ti fakat imaš problema s kojim parkiralištem ili ti je koji redar ostavil čestitku ? Primil si se parkiranja ko pijan plota.
Naslov: Odg: Tko je sve u goričkom političkom svinjcu?
Autor: Sledgehammer - Prosinac 10, 2012, 10:19:00 poslijepodne
Ja bih baš volio da mi ostavi čestitku - ti ili neki sličan tebi - no nekako znam da mi to nije moguće; ja uvijek platim parking, parkiram unutar iscrtanog prostora, tako da je sa moje strane sve 5... a i da nije, svejedno - baš bih volio da mi pšočne pametovati o zakonima, osobito onima koji mu nisu u ingerenciji (a nije ni jedan, on je na razini gradskih uredbi...)