Velika Gorica - neovisni forum

Domaće teme => Lokalna politika => Autor teme: ulysses - Srpanj 26, 2011, 08:07:55 poslijepodne

Naslov: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Srpanj 26, 2011, 08:07:55 poslijepodne
Za pola sata počinje sjednica Gradskog vijeća i još uvijek se ne zna da li će Barbara Grđan Odrčić biti imenovana za ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta.

Naime, ekipa gradonačelnika Barišića je kompletno zaboravila i upravo je shvatila da Barbara Grđan Odrčić kao gradska vijećnica mora u roku od 8 dana od imenovanja podnijeti ostavku na vijećničko mjesto zbog nespojivosti dužnosti.

Njenom ostavkom otvara se prostor za ulazak Ivana Šukera u Gradsko vijeće koji još uvijek ima većinu u predsjedništvu Gradskog odbora HDZ-a i vrlo je izvjesno da će ga izabrati kao zamjenskog vijećnika koji bi na sjednici 13. srpnja mogao položiti prisegu.

http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=319:rat-u-kui-panika-kod-bariia-panika-kod-ukera&catid=1:latest-news (http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=319:rat-u-kui-panika-kod-bariia-panika-kod-ukera&catid=1:latest-news)

Šuker se naravno nije vratio u Gradsko vijeće... Bitno da je laž plasirana.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Srpanj 26, 2011, 08:15:15 poslijepodne
Ovo nije laž, ovo je kriva pretpostavka od strane HNS-a koji su pogrešno procijenili potez političkog protivnika.

Piše vrlo je izvjesno...

Laž bi bila da se nešto izričito tvrdi. Pretpostavljam da je vama jasna razlika, ali koristite ovo kao povratnu paljbu zbog slučaja Snježana Popović Milić i služba GV.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Srpanj 26, 2011, 08:35:53 poslijepodne
Ovo nije laž, ovo je kriva pretpostavka od strane HNS-a koji su pogrešno procijenili potez političkog protivnika.

Piše vrlo je izvjesno...

Laž bi bila da se nešto izričito tvrdi. Pretpostavljam da je vama jasna razlika, ali koristite ovo kao povratnu paljbu zbog slučaja Snježana Popović Milić i služba GV.

Kao što je tebi jasno da je Beus svjesno lagao i manipulirao, ali imaš potrebu braniti neobranjivo i još jednom dokazati političku "neovisnost" svog foruma.

Kao što si Sledga uklonio sa mjesta moderatora nakon njegove paljbe po Vesni Pusić i Radimiru Čačiću. 
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Srpanj 26, 2011, 09:13:20 poslijepodne
Ako netko ovdje laže onda si to ti jer Sledge uopće nije maknut zbog razloga kojega ti navodiš.

Po tebi bi forum bio neovisan kad bi puhao u rog u kojega i ti pušeš? Ovdje svaka politička opcija može iznijeti svoje mišljenje, što baš i nije slučaj sa svim gradskim medijima. Ovdje piše i Beus, pišeš i ti i pišu ostali. I nijedna politička opcija ne diktira moderiranje. Ali nema smisla da tebi to govorim jer ti odrađuješ svoju zadaću. :-)

Od svih lokalnih političkih stranaka HNS objavljuje najviše vijesti o događajima na domaćoj sceni. Pri tome su te vijesti žestoko obojene stranačkom bojom i često su u kategoriji toga da predviđaju ono što bi oni htjeli da se dogodi, a ne ono što je realno da se dogodi.

Oni su prvi pisali o sukobu unutar lokalnog HDZ-a što se par mjeseci kasnije pokazalo istinitim i što je tek kasnije izašlo u drugim medijima.

Ne bih se začudio da su i vijest koju si naveo bazirali na svojim željama, ali možda i pokusnom balonu kojeg im je gurnuo netko s HDZ-ove strane (jer su i vijest o sukobu sigurno dobili na sličan način).

Kao što rekoh, ti znaš da to nije laž već loše predviđanje ali zadatak ti je da napadaš i onda po onoj staroj da puno puta ponovljena laž postaje istina i dalje drviš po svojem.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 26, 2011, 10:30:22 poslijepodne
Vrlo dobro obrazloženo i složio bi se  sa svim.
Činjenica je da su webstranice HNS uredno ažurirane, pune uvijek novih vijesti i događanja, a ni oni nisu idealni ili bezgrešni da koji put i ne pogriješe u svojim predviđanjima i procjenama.

Ali nazvati to "Beusova tvornica laži"  je potpuno smiješno i neozbiljno, u konačnici građani koji prate portale će procijeniti sami a koliko sam imal prilike čuti i vidjeti ta webstranica je vrlo živa i praćena. To govori dovoljno o ozbiljnosti tema koje se na njoj pojavljuju, iako to nekima jako smeta ali na njihovu žalost je ipak tako.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Srpanj 27, 2011, 05:37:52 poslijepodne
HNS = PROSJACI I SPINOVI
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 27, 2011, 11:45:18 poslijepodne
Evo ova tema je toliko zanimljiva da me malo ponukala da napišem nekoliko činjenica koje su neoborive a svi to znamo i nitko nikad nije negirao već su se zatvarale oči pred njima. I baš me zanima kako će gutati knedle kad se budu našli među opisanim osobama koje su nepotizmom, odnosno svojim političkim vezama došli do egzistencijalne sigurnosti.
Evo sad je aktualno zapošljavanje Zorana Žica u gradskoj upravi, ali nitko nije spomenuo ni Beus, ni Leo Lisac dijelove natječaja koji govore da kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, što nažalost mladi gospodin Klarić taj uvjet nemože ispunit. Iz ovog je vidljivo da se koristilo čovjeka za jeftine političke bodove. Osobno podržavam i uvijek sam za zapošljavanje invalidnih osoba. Oprali su pod imenom mladog čovjeka koji nije zadovoljio na natječaju ali se uredno proteže teza da je on bio idealan kandidat a nažalost pozadina je drugačija.
Možda je pozadina političko djelovanje njegovog oca u SDP-u ?
Stariji gospon Klarić, popularno zvani Merc, je svojedobno bio kao nestranačka osoba na listi SDP-a za lokalnu samoupravu i radio kao portir u jednom privatnom poduzeću u Donjem Podotočju. Njegovim ulaskom u SDP odjednom se mjenja i njegovo zaposlenje te se gospodin Klarić zapošljava u gradskoj firmi VG Vodoopskrba.
U istom gradskom poduzeću je egzistenciju osigurao i Cavrić Željko koji je bio sinikalni povjerenik u Velkomu kojeg je upravo SDP odveo u stečaj i to dok je i sam Cavrić bio vijećnik. Da bi poslije zbog dovođenja radnika Velkoma Račanu (tada je bio premijer), pod prozor Banskih dvora, bio malo marginaliziran u stranačkoj hijerarhiji.
Izgleda da je VG Vodoopskrba postala izvor egzistencijalne sigurnosti za mnoge SDP-ovce, pa tako i za gospodina Dalibora Meića.
Da nisu baš svi podobni kadrovi samo u jednom poduzeću, tako gospodin Žugaj gradi vrlo uspješnu karijeru u gradskoj čistoći, što mu, kažu upućeni, ide izuzetno dobro.
Zanimljivo je i zapošljavane kćerke bivše tajnice SDP-a Marije Stevinović u dječji vrtić. Navodno je Katarina toliko kvalitetan kadar da je jednostavno nisu mogli ne primiti u radni odnos u gradski vrtić.
Maestralno je zaposlena gospođa Rapa koja je karijeru započela kao partijska sekretarica, pa je promjenom sistema naglo postala partijska tajnica pa partijska vjećnica, sve do partijske potpredsjednice, te naravno ne treba ni spominjati da je to dobro pretočila u vlastitu korist i zaposlila se na aerodromu, iako se znalo da je od obrazovanja imala nominalno samo osnovnu školu, te da je naknadno završavala večernju školu. Full su mi zanimljivi ti kriteriji po kojima se dijele ti poslovi.
Da nastavim u revijalnom tonu.
Na red je došla veeelika prijateljica gospođe Rape, stanovita gospođa Mirjana Pišl. Gospođa pišl svojedobno je bila poznata po više stvari a neke od njih su i te da je supruga prvog gradonačenika Velike Gorice i po podrapanom GOLF-u jedinici crvene boje koji je rasipao dijelove gdje god bi prošao.
Njeno prijateljstvo sa gospođom Rapom je nagrađeno predlaganjem od strane Rape na županijskoj sjednici SDP-a kad su se birali kadrovi za mjesta dožupana, i tako je gospođa Pišl poznata postala kao dožupanica naše Županije. Nakon isteka dva mandata više nije poznata kao dožupanica nego kao podobni partijski kadar. Naime zanimljiv je podatak ja je odjednom gospođa Pišl zaposlena u istom privatnom institutu kao i Milanovićeva supruga. To je vrlo zanimljiv podatak.
Da je popularno biti sa Piculom, Fabijančićkom i Beusom na vlasti govori i podatak da je čak i šogor od gospodina Kunić Zvonka prešao u SDP i dobio posao u vodoopskrbi kao i sin od gospođe Fabijančić, koji je dobio prije svih posao, a prije toga je radio u gruntovnici u ZG.
Bilo bi zanimljivo vidjeti sve te rezultate "transparetnh natječaja" kojima su gore imenovani dobili poslove i bili u prednosti u odnosu na druge kandidate.
O moralnosti HNS-a bi se isto tako moglo progovoriti. Na većini evenata na slikama je gospođa Nemešković Melani koja je u svojoj karijeri poznata po tome što je direktno potkradala poslodavca te je za vrijeme bolovanja navodno obavljala gospodarsku djelatnost.
Pa je gospodin Bušić, inače blizak krugovima HNS-a postao komunalni redar.
Sa predsjednikom lokalnog ogranka HNS.a, gopsodinom Beusom je privatno dobra gospođa Arijana Mataga,  te bi bilo vrlo ali stvarno vrlo zanimljivo vidjeti i te rezultate natječaja njenog zapošljavanja.
Mirelu Gajić, čije  ime izaziva podsmijeh u političkim krugovima i asocijaciju na druženje sa Dragom Trupčevićem, dovoljno je reći da je zaposlena kao savjetnica uprave STYRIA-grupacije, naravno na čelu te iste grupe je predsjednik uprave gospodin Boris Tručević inače sin od Drage Trupčevića. I to je zaposlena Mirela Gajić kao savjetnica uprave koja nema ni jednog dana radnog staža u proizvodnom sektoru i u privredi uopće. Mirela ne samo da nema iskustva u privredi nego nema ni iskustva u medijima.
I na kraju  gospođa "ministarka" Fabijančić. Što tu reći ?
Sve je rečeno djelima.

Evo znam da će se sad javiti razni politički frikovi koji će biti moralisti i slično ali gospodo DEMANTIRAJTE ME i objavite transparentno rezultate najtečaja Vaših zapošljavanja

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 06:42:29 prijepodne
Mile Sale lale ... Mel Gibson (mislim na film "Urota") je mala beba za tebe ... ako ovako kreneš, uskoro ćeš izvući podatak (kao u meksičkoj sapunjari) da si i sam sebi deda, a  s Beusom najbliži rod ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Srpanj 28, 2011, 07:51:05 prijepodne
Mile Sale lale ... Mel Gibson (mislim na film "Urota") je mala beba za tebe ... ako ovako kreneš, uskoro ćeš izvući podatak (kao u meksičkoj sapunjari) da si i sam sebi deda, a  s Beusom najbliži rod ...
jaki demantij na tekst od mile cara, nema šta!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Srpanj 28, 2011, 08:29:50 prijepodne
Bravo Mile, napokon netko da napiše e čemu je riječ.
Već se javio stranački vojnik da popljuje ali DEMANTIJA NEMA.

Čovjek je napisao lijepo a odmah se se našli dežurni pljuvači, koji vjerovatno pokušavaju pljuvati sa računala u nekoj od gradskih firmi.
 
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 09:09:04 prijepodne
Naravno, sjedim u uredu gradonačelnika i подсчет глупый  :  kruno, tromblon ...

Uopče mi nije bila namjera demantirati dolje napisani tekst. Samo dotičnom postavljam pitanje ... zašto i kod pisanja drugih tekstova nisi toliko "objektivan" ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Srpanj 28, 2011, 09:22:23 prijepodne
Izgleda da je tekst pogodio u sridu.
Gospodine KOKO ima se vremena za pisanje po forumu ?  ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 09:25:19 prijepodne
naravno ... uz redovan posao stigne se i to ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Srpanj 28, 2011, 09:31:52 prijepodne
naravno ... uz redovan posao stigne se i to ...

zaboravili ste dodati dio rečenice:

- "Na teret poreznih obaveznika",

da ste taj dio dodali bila bi kompletna rečenica.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 09:35:45 prijepodne
"Na teret poreznih obaveznika" i glasača HDZ-a preko čije liste sam i dospio na ovo radno mjesto (kaj sam trebal i to napisati ?) Da napišem i koliko sam moral platiti za posao ? Da izmislim još koju informaciju da bi tebi i sličnima srce bilo na mjestu ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Srpanj 28, 2011, 09:55:20 prijepodne
"Na teret poreznih obaveznika"

da, njihovim novcima se plaćaju radna mjesta na Iblerovom trgu
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Srpanj 28, 2011, 09:57:11 prijepodne
Citat:
koko-vg
Da izmislim još koju informaciju da bi tebi i sličnima srce bilo na mjestu ?

Ne moraš izmišljat, iz tvog pisanja se vidi da si drugorazredni klonirani bolesni spiner koji je izgubio neke privilegije..čak mi te je i žao jer smatram da u TEBI postoji nešto, he..neki kur.. stoga u svrhu da pripomognem evo link...
 http://www.luvtrak-kapsule.com/ (http://www.luvtrak-kapsule.com/)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 28, 2011, 10:20:53 prijepodne
I koliko ja mogu ovdje pročitati Mlecare Vi ste očito dobro informirani, ukoliko je sve ovo naravno istina, možda ste u svemu ovome i sudjelovali, možda ste Vi jedan od onih odbjeglih/izbačenih SDP-ovaca, neznam, pa znate sve ovo, ja to nisam znao i puno je novih informacija tu za mene.
Ali ono što mi upada u oči iz cijelog Vašeg posta i brda informacija je činjenica da sve što ste naveli nema baš nikakve veze sa Beusom i HNS-om, pa me stoga čudi što ovaj post radi u ovoj temi, imate temu o SDP-u?
osim nekakvih navoda na bazi rekla-kazala odnosno trača za jednu od aktivistica HNS-a što uopće kao takvo ne da nije važno ali nije relevantno za ovu temu. Zašto? Pa jel netko bio na bolovanju i radio u fušu? Koliko je takvih Hrvata Milecare danas? Da bi ljudi preživjeli, bore se na različite načine, i dotična gospođa je samo jedna u nizu Hrvatica i Hrvata. Koliko je njih zaposleno u javnoj upravi i lokalnoj samoupravi pa ne rade, na bolovanju su, pa spajaju sve moguće blagdane da te glava zaboli. Neznam gdje radi konkretno gospođa ali predpostavljam iz Vašeg pisanja u privatnom sektoru. Tako da zaključim, i ako je sve ovo istina, meni se čini da ste fulali temu.

Evo ova tema je toliko zanimljiva da me malo ponukala da napišem nekoliko činjenica koje su neoborive a svi to znamo i nitko nikad nije negirao već su se zatvarale oči pred njima. I baš me zanima kako će gutati knedle kad se budu našli među opisanim osobama koje su nepotizmom, odnosno svojim političkim vezama došli do egzistencijalne sigurnosti.
Evo sad je aktualno zapošljavanje Zorana Žica u gradskoj upravi, ali nitko nije spomenuo ni Beus, ni Leo Lisac dijelove natječaja koji govore da kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, što nažalost mladi gospodin Klarić taj uvjet nemože ispunit. Iz ovog je vidljivo da se koristilo čovjeka za jeftine političke bodove. Osobno podržavam i uvijek sam za zapošljavanje invalidnih osoba. Oprali su pod imenom mladog čovjeka koji nije zadovoljio na natječaju ali se uredno proteže teza da je on bio idealan kandidat a nažalost pozadina je drugačija.
Možda je pozadina političko djelovanje njegovog oca u SDP-u ?
Stariji gospon Klarić, popularno zvani Merc, je svojedobno bio kao nestranačka osoba na listi SDP-a za lokalnu samoupravu i radio kao portir u jednom privatnom poduzeću u Donjem Podotočju. Njegovim ulaskom u SDP odjednom se mjenja i njegovo zaposlenje te se gospodin Klarić zapošljava u gradskoj firmi VG Vodoopskrba.
U istom gradskom poduzeću je egzistenciju osigurao i Cavrić Željko koji je bio sinikalni povjerenik u Velkomu kojeg je upravo SDP odveo u stečaj i to dok je i sam Cavrić bio vijećnik. Da bi poslije zbog dovođenja radnika Velkoma Račanu (tada je bio premijer), pod prozor Banskih dvora, bio malo marginaliziran u stranačkoj hijerarhiji.
Izgleda da je VG Vodoopskrba postala izvor egzistencijalne sigurnosti za mnoge SDP-ovce, pa tako i za gospodina Dalibora Meića.
Da nisu baš svi podobni kadrovi samo u jednom poduzeću, tako gospodin Žugaj gradi vrlo uspješnu karijeru u gradskoj čistoći, što mu, kažu upućeni, ide izuzetno dobro.
Zanimljivo je i zapošljavane kćerke bivše tajnice SDP-a Marije Stevinović u dječji vrtić. Navodno je Katarina toliko kvalitetan kadar da je jednostavno nisu mogli ne primiti u radni odnos u gradski vrtić.
Maestralno je zaposlena gospođa Rapa koja je karijeru započela kao partijska sekretarica, pa je promjenom sistema naglo postala partijska tajnica pa partijska vjećnica, sve do partijske potpredsjednice, te naravno ne treba ni spominjati da je to dobro pretočila u vlastitu korist i zaposlila se na aerodromu, iako se znalo da je od obrazovanja imala nominalno samo osnovnu školu, te da je naknadno završavala večernju školu. Full su mi zanimljivi ti kriteriji po kojima se dijele ti poslovi.
Da nastavim u revijalnom tonu.
Na red je došla veeelika prijateljica gospođe Rape, stanovita gospođa Mirjana Pišl. Gospođa pišl svojedobno je bila poznata po više stvari a neke od njih su i te da je supruga prvog gradonačenika Velike Gorice i po podrapanom GOLF-u jedinici crvene boje koji je rasipao dijelove gdje god bi prošao.
Njeno prijateljstvo sa gospođom Rapom je nagrađeno predlaganjem od strane Rape na županijskoj sjednici SDP-a kad su se birali kadrovi za mjesta dožupana, i tako je gospođa Pišl poznata postala kao dožupanica naše Županije. Nakon isteka dva mandata više nije poznata kao dožupanica nego kao podobni partijski kadar. Naime zanimljiv je podatak ja je odjednom gospođa Pišl zaposlena u istom privatnom institutu kao i Milanovićeva supruga. To je vrlo zanimljiv podatak.
Da je popularno biti sa Piculom, Fabijančićkom i Beusom na vlasti govori i podatak da je čak i šogor od gospodina Kunić Zvonka prešao u SDP i dobio posao u vodoopskrbi kao i sin od gospođe Fabijančić, koji je dobio prije svih posao, a prije toga je radio u gruntovnici u ZG.
Bilo bi zanimljivo vidjeti sve te rezultate "transparetnh natječaja" kojima su gore imenovani dobili poslove i bili u prednosti u odnosu na druge kandidate.
O moralnosti HNS-a bi se isto tako moglo progovoriti. Na većini evenata na slikama je gospođa Nemešković Melani koja je u svojoj karijeri poznata po tome što je direktno potkradala poslodavca te je za vrijeme bolovanja navodno obavljala gospodarsku djelatnost.
Pa je gospodin Bušić, inače blizak krugovima HNS-a postao komunalni redar.
Sa predsjednikom lokalnog ogranka HNS.a, gopsodinom Beusom je privatno dobra gospođa Arijana Mataga,  te bi bilo vrlo ali stvarno vrlo zanimljivo vidjeti i te rezultate natječaja njenog zapošljavanja.
Mirelu Gajić, čije  ime izaziva podsmijeh u političkim krugovima i asocijaciju na druženje sa Dragom Trupčevićem, dovoljno je reći da je zaposlena kao savjetnica uprave STYRIA-grupacije, naravno na čelu te iste grupe je predsjednik uprave gospodin Boris Tručević inače sin od Drage Trupčevića. I to je zaposlena Mirela Gajić kao savjetnica uprave koja nema ni jednog dana radnog staža u proizvodnom sektoru i u privredi uopće. Mirela ne samo da nema iskustva u privredi nego nema ni iskustva u medijima.
I na kraju  gospođa "ministarka" Fabijančić. Što tu reći ?
Sve je rečeno djelima.

Evo znam da će se sad javiti razni politički frikovi koji će biti moralisti i slično ali gospodo DEMANTIRAJTE ME i objavite transparentno rezultate najtečaja Vaših zapošljavanja
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Srpanj 28, 2011, 10:34:38 prijepodne
osim nekakvih navoda na bazi rekla-kazala odnosno trača za jednu od aktivistica HNS-a što uopće kao takvo ne da nije važno ali nije relevantno za ovu temu. Zašto? Pa jel netko bio na bolovanju i radio u fušu? Koliko je takvih Hrvata Milecare danas? Da bi ljudi preživjeli, bore se na različite načine, i dotična gospođa je samo jedna u nizu Hrvatica i Hrvata.

Tu Vas nikako nemogu podržati i dati Vam za pravo. To što ste napisali je direktno potkradanje države. Zašto bi netko to radio? Zašto bi netko ako nije bolestan bio na bolovanju?
I na kraju očito to nisu glasine.

Tema je POGOĐENA samo iz razloga jer je u uvodu u tekst lijepo navedeno da su svjesno obmanjivali javnost i HNS na čelu sa Beusom i SDP preko mladog gospodina Lisca, te pokušali prikupiti jeftine političke bodove na invalidnoj osobi, što je za svaku osudu i prezir. Pa naravno da je čovjek nakon toga naveo i pozadinu tih političkih igara bez granica.

Koliko je njih zaposleno u javnoj upravi i lokalnoj samoupravi pa ne rade, na bolovanju su, pa spajaju sve moguće blagdane da te glava zaboli.

Ovo komentirati bilo bi ravno ludilu.
Za ne povjerovati je da se politikom bavi čovjek koji ovako razmišlja  :o

Tako da zaključim, i ako je sve ovo istina, meni se čini da ste fulali temu.

Kad zaboli, onda se tema promašila, naprotiv mislim da je upravo pogođena.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 11:05:40 prijepodne
Citat:
koko-vg
Da izmislim još koju informaciju da bi tebi i sličnima srce bilo na mjestu ?

Ne moraš izmišljat, iz tvog pisanja se vidi da si drugorazredni klonirani bolesni spiner koji je izgubio neke privilegije..čak mi te je i žao jer smatram da u TEBI postoji nešto, he..neki kur.. stoga u svrhu da pripomognem evo link...
 http://www.luvtrak-kapsule.com/ (http://www.luvtrak-kapsule.com/)

Navodiš link na te kapsule, očito si dobro upoznat sa njiha. Meni to ne treba, na tvoju žalost.

Vidiš, po tvom pisanju, ti spadaš u podvrstu muha poznatiju još i kao septička muha (baljezgaš konstantno, bez prestanka)

Ima još nekih stvari koje bi trebali znati o muhama:

- očekivani životni vijek je 8 dana do 2 mjeseca.
- spadaju u podrazred KRILATIH INSEKTA, red DVOKRILACA (Diptera).
- možemo ih naći na svim dijelovima svijeta, osim u polarnim predjelima.
- par muha može izleći više od milijun potomaka u 6-8 tjedana.
- više od 33 milijuna mikroorganizama može biti u njihovom probavnom traktu, dok se pola bilijuna širi po njihovom tijelu i nogama.
- iza svake muhe koju vidite ima još barem 20 koje se skrivaju. To znači da ljudi ne vide ni 95 % muha kod infestacije.
- lako šire bolesti jer se brzo kreću sa smeća koje trune do izložene hrane i potrepština.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 28, 2011, 11:19:45 prijepodne
kruno, idemo redom:
Nemorate me podržati i dati mi za pravo, mišljenja su razlićita i to je normalno.
Je li gospođa bila bolesna ili ne, ja to neznam i nisam njen liječnik.
Tema poođena ili ne, ostavljam svakome da samostalno procijeni.
Odakle Vam uopće ideja da se ja bavim politikom, što mi aludirate Vašim kometarom? ;D Ludilo! :o
I na koncu mene nije ništa zabolilo. Trebam li dodati još nešto? 8)


osim nekakvih navoda na bazi rekla-kazala odnosno trača za jednu od aktivistica HNS-a što uopće kao takvo ne da nije važno ali nije relevantno za ovu temu. Zašto? Pa jel netko bio na bolovanju i radio u fušu? Koliko je takvih Hrvata Milecare danas? Da bi ljudi preživjeli, bore se na različite načine, i dotična gospođa je samo jedna u nizu Hrvatica i Hrvata.

Tu Vas nikako nemogu podržati i dati Vam za pravo. To što ste napisali je direktno potkradanje države. Zašto bi netko to radio? Zašto bi netko ako nije bolestan bio na bolovanju?
I na kraju očito to nisu glasine.

Tema je POGOĐENA samo iz razloga jer je u uvodu u tekst lijepo navedeno da su svjesno obmanjivali javnost i HNS na čelu sa Beusom i SDP preko mladog gospodina Lisca, te pokušali prikupiti jeftine političke bodove na invalidnoj osobi, što je za svaku osudu i prezir. Pa naravno da je čovjek nakon toga naveo i pozadinu tih političkih igara bez granica.

Koliko je njih zaposleno u javnoj upravi i lokalnoj samoupravi pa ne rade, na bolovanju su, pa spajaju sve moguće blagdane da te glava zaboli.

Ovo komentirati bilo bi ravno ludilu.
Za ne povjerovati je da se politikom bavi čovjek koji ovako razmišlja  :o

Tako da zaključim, i ako je sve ovo istina, meni se čini da ste fulali temu.

Kad zaboli, onda se tema promašila, naprotiv mislim da je upravo pogođena.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Srpanj 28, 2011, 11:37:32 prijepodne
Ovo kaj je napisal Mile je istina...naime protagonisti su imenovani, oni koji ne vjeruju mogu to lako provjeriti...ja jesam....
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Srpanj 28, 2011, 11:40:42 prijepodne
iz tvog pisanja se vidi da si drugorazredni klonirani bolesni spiner...

Ej Muhice... da sam ja moderator mam bi se išel hladiti. Kaj smo na taj nivo spali? Kaj ti to treba? Ne samo da spamaš ovaj forum sa nekim zlobnim izmišljotinama koje prodaješ pod "rekla-kazala" nego sad i direktno vrijeđanje...

Nemoj...   :(
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Srpanj 28, 2011, 12:04:33 poslijepodne
Citat:
Ali ono što mi upada u oči iz cijelog Vašeg posta i brda informacija je činjenica da sve što ste naveli nema baš nikakve veze sa Beusom i HNS-om,

Mudri ljudi zbore da oni koji drže lojtru i oni koji kradu su isti...he..tko SDP-u drži lojtru?...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 01:16:57 poslijepodne
Ovo kaj je napisal Mile je istina...naime protagonisti su imenovani, oni koji ne vjeruju mogu to lako provjeriti...ja jesam....

a kaj si ti to provjeril ? da se dotični upravo tako zovu ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Srpanj 28, 2011, 01:28:13 poslijepodne
Kaj mi ne vjeruješ?...he...pa provjeri...provjeri i je li Nevenka Rapa kad je maturirala bila starija od ravnatelja...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 01:33:32 poslijepodne
Da provjerim i je li Pišl bio prvi gradonačelnik Velike Gorice ???  Da provjerim i kaj je vozila njegova žena, odnosno automobil koje marke i u kakvom je stanju bio ???  To je fakat bolesno, kao što sam i napisao.  Za takve stvari se ne uzimaju one tablete koje koristiš i reklamiraš (fakat moraš posjetiti specijalistu)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Srpanj 28, 2011, 01:33:45 poslijepodne
Kaj mi ne vjeruješ?...he...pa provjeri...provjeri i je li Nevenka Rapa kad je maturirala bila starija od ravnatelja...

Za ne povjerovati, ali mi je uljepšalo dan.  :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 28, 2011, 01:36:47 poslijepodne
Citat:
Ali ono što mi upada u oči iz cijelog Vašeg posta i brda informacija je činjenica da sve što ste naveli nema baš nikakve veze sa Beusom i HNS-om,

Mudri ljudi zbore da oni koji drže lojtru i oni koji kradu su isti...he..tko SDP-u drži lojtru?...

Muha tko je držao lojtru SDP-u kada su bili autobusi u pitanju zbog čega je došlo i do neslaganja SDP-a i HNS-a, zbog čega u konačnici Picula i Beus nisu išli zajednički na izbore, to bi ti mogao možda znati najbolje ;D, kao što i kao sve drugo znaš, jel tak? O čem ti pričaš, osim što, kako ti koko već napisa zagađuješ forum s izmišljotinama i svojim prljavim maštanjima. Zadatak je dobiven, dizati graju na SDP i HNS, poslušno izvršavati zadatak, to je sve ono što od tebe možemo i očekivati. ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Srpanj 28, 2011, 02:53:00 poslijepodne

Kome je GBR iznajmio stan?????

(http://img13.imageshack.us/img13/8534/fotografija0089o.th.jpg)

Hašim...koji?...he..Tachi...?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Srpanj 28, 2011, 03:50:36 poslijepodne
Citat:
Ali ono što mi upada u oči iz cijelog Vašeg posta i brda informacija je činjenica da sve što ste naveli nema baš nikakve veze sa Beusom i HNS-om,

Mudri ljudi zbore da oni koji drže lojtru i oni koji kradu su isti...he..tko SDP-u drži lojtru?...

Muha tko je držao lojtru SDP-u kada su bili autobusi u pitanju zbog čega je došlo i do neslaganja SDP-a i HNS-a, zbog čega u konačnici Picula i Beus nisu išli zajednički na izbore...

Vrlo jednostavan odgovor, autobusi, prva rata naglo porasla sa 9 na 14.

 14 - 9 = 5

Razlog je 5 000 000 kuna
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Srpanj 28, 2011, 04:09:00 poslijepodne

Pa je gospodin Bušić, inače blizak krugovima HNS-a postao komunalni redar.


Josip Bušić :D
Pa taj nezna razliku između citroena i volkswagen ;D ;D ;D

Nezna napisati kaznu za parkiranje kako treba.... hehehehe ...... e to su vam čelnici HNS-a Velike Gorice ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Srpanj 28, 2011, 04:57:33 poslijepodne
Beusa zanima koliko troše gradski službenici na mobitel?
 i mala djeca znaju da kad se pređe limit koji plaća po zakonu grad onda ide po privatnom novčaniku. Zato je zanimljiva teza da je beusu dok je bio predsjednik GV-a limit bio 1000 kuna, a on bi ga uvijek natukao na cca 980, 976, 997,... kako to da mu nikad nije bio npr. 500 kuna?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 28, 2011, 09:59:14 poslijepodne

Kome je GBR iznajmio stan?????

(http://img13.imageshack.us/img13/8534/fotografija0089o.th.jpg)

Hašim...koji?...he..Tachi...?

Ha, ha, ha, ha za nevjerovati koji su ovo biseri, Muha predhodno piše kako neki špijuniraju neke po gradu,
a potvrdi sam sebe kao špijuna, iako ovo nema veze s vezom a kamoli sa ovom temom.
I upravo oni koji napadaju Beusa da je Udbaš, se zapravo kao takvim potvrđuju.
To me podsjeća na sve one stare komunjare iz HDZ-a koji su danas sve redom veliki domoljubi i katolici.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 28, 2011, 10:40:13 poslijepodne
Evo gospodo da nastavimo u revijalnom tonu.
Vidim da mi je replicirao gospodin KOKO glede gospođe Nemešković, pa da se nadovežem na tu temu i upitam njega i sve meritorne koji su 2007 godine bili na vlasti a bio je upravo Beus i ekipa.
Kako je i po kojem kriteriju gospođa Nemešković dobila poticaj za uzgoj cvjeća u iznosu od 5000 kuna?
Tada su na vlasti bili HNS-ovci ako se ne varam.

Pa bi me zanimalo kako je i po kojem kriteriju zaposlen mladi Jurica Đurašin član foruma mladih SDP-a i to je zaposlen u VG Vodoopskrbu zamisli slučajnosti gdje i većina kadrova iz vladavine SDP-HNS.
Pa bilo bi zanimljivo vidjet i po kojem je kriteriju i jedna od jurišnika SDP-a dobio posao LEo Lisac i to na mjestu koje isključivo traži vojno iskustvo i određena vojna znanja, a svjedoci smo njegove elokventnosti na sjednicama vijeća a kamoli nešto drugo.
Posebna priča je gospodin Mahač Boris, veliki prijatelj od Picule i odličan kadar SDP-a.
Zanimljivo je da je Picula osnovao firmu i kako to da je baš Boris Mahač dobio posao direktora i to u vrijeme kad mu građani Dugog Sela nisu iskazali povjerenje na izborima ?
Po kojem je to kriteriju baš on pobjedio na natječaju i dobio posao ?
Dajte molim Vas u ime demokracije i poštenja pokažite taj natječaj i razuvjerite javnost da to nije namješteno.

http://www.24sata.hr/politika/tonino-picula-u-izmisljenu-tvrtku-uhljebio-prijatelja-137127 (http://www.24sata.hr/politika/tonino-picula-u-izmisljenu-tvrtku-uhljebio-prijatelja-137127)

I Naravno da se u ime Vlasti znaju opraštati stari grijesi pojedinaca jer ako Fabijančićka ili Picula vide bilo kakav interes oni su spremni na oprost, pa makar grijeh bio dovođenje HDZ na vlast kao 2001 što je učinila nezavisna lista Nevena Karasa na kojoj je bio i gospodin Stepanić Vlado.
Za neupućene gospodin Stepanić je ugledni sportski djelatnik u NK Udarnik te je svoj ugled stjecao godinama i kao takav je bio prepoznat na izborima 2001 i odnio pobjedu na biračkim mjestima u Kurilovcu. Nije to ništa neobično da isti nije neposredno prije izbora napustio SDP i otišao na nezavisnu listu NEvena Karasa. Na loko izborima osvajaju 2 mandata i čvrsto se vežu za DC i tako čine blok centra i nezavisnih ljevičara.
Šlag na torti je bio koalicijski sporazum sa HDZ-om i prva Šukerova značajnija funkcija u njegovom političkom usponu.
SDP je tada navodno davao i bolje uvjete nego HDZ ali Stepanić i Karas su odlučili.
Zanimljivo je da je u to doba Vlado bio nezaposlen i vidi čuda povratkom u staro jato, naravno ne besplatno, morao je nositi listu za Gradsku četvrt Kurilovec SDP-a. Kad je odnio pobjedu oprost je bio logičan slijed stvari pa i zapošljavanje u GSG. Naravno ne treba ni spominjati da ni taj natječaj nikad nitko javnosti nije predočio kao nijedan drugi u kojoj su zbrinjavani podobni kadrovi.
Evo kao i u predhodnom postu molim Vas DEMANTIRAJTE ME i objavite sve te natječaje pa da sve bude transparentno.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 28, 2011, 10:50:00 poslijepodne
Mile Sale ... sad mi još samo odgovori kakve ja veze imam sa replikom u svezi gospođe Nemešković ?

U svezi Karasa, Črnka, Stepanića, Srbljića i ti si bio tu u igri ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 28, 2011, 10:54:04 poslijepodne
Pa samo da te razuvjerim i ima velike veze
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Srpanj 29, 2011, 12:07:33 prijepodne

Kome je GBR iznajmio stan?????

(http://img13.imageshack.us/img13/8534/fotografija0089o.th.jpg)

Hašim...koji?...he..Tachi...?

I tako naš Muha pljuje po onima koji špijuniraju da li su gradski službenici na svojem radnom mjestu, ali zato je uslikao kome je Beus iznajmio stan.

To je licemjerje - osmi smrtni grijeh. ;-)

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 29, 2011, 06:24:06 prijepodne
Mile Sale, muha i ostali ... špijunirate krive ljude, na krivim mjestima, u krivo vrijeme.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Srpanj 29, 2011, 08:03:46 prijepodne
Citat:
Stjepan
I tako naš Muha pljuje po onima koji špijuniraju da li su gradski službenici na svojem radnom mjestu, ali zato je uslikao kome je Beus iznajmio stan.

To je licemjerje - osmi smrtni grijeh. ;-)


Ne pljujem ja po nikome nego iznosim istinu, zašto šiziš ?.. špijinažu razroke HNS-ove bojnice prešućuješ?..opet dovodiš u pitanje objektivnost...slika sandučića zorno prikazuje da je GBR stari stan iznajmio tamo nekom (nema veza) a uselio u novi prostraniji slč. kao i Milanović, he...pretpostavljam da je po istoj špranci kao i Milanović rekao da je do novog stana došao založivši stari...mož mislit...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Srpanj 29, 2011, 08:51:59 prijepodne
Mile Sale, muha i ostali ... špijunirate krive ljude, na krivim mjestima, u krivo vrijeme.

Hahaha, nema se tu šta špijati, pa ovi su svi zaposleni u gradskim firmama. To je javna stvar.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Srpanj 29, 2011, 08:56:39 prijepodne
Vidim da mi je replicirao gospodin KOKO glede gospođe Nemešković, pa da se nadovežem na tu temu i upitam njega i sve meritorne koji su 2007 godine bili na vlasti a bio je upravo Beus i ekipa.
Kako je i po kojem kriteriju gospođa Nemešković dobila poticaj za uzgoj cvjeća u iznosu od 5000 kuna?
Tada su na vlasti bili HNS-ovci ako se ne varam.

Opa, ima se, može se ...
Tada vjerovatno nije bila recesija pa se malo pomoglo stranačkim kadrovima na razvoju raznih projekata pa između ostalog i sadnji cvijeća...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 29, 2011, 09:00:50 poslijepodne
Vidim da mi je replicirao gospodin KOKO glede gospođe Nemešković, pa da se nadovežem na tu temu i upitam njega i sve meritorne koji su 2007 godine bili na vlasti a bio je upravo Beus i ekipa.
Kako je i po kojem kriteriju gospođa Nemešković dobila poticaj za uzgoj cvjeća u iznosu od 5000 kuna?
Tada su na vlasti bili HNS-ovci ako se ne varam.

Opa, ima se, može se ...
Tada vjerovatno nije bila recesija pa se malo pomoglo stranačkim kadrovima na razvoju raznih projekata pa između ostalog i sadnji cvijeća...

Tko god bila gospođa Nemešković, vrlo ste bezobrazni, nekorektni i licemjerni, izvukli ste vjerojatno jedno jedino ime iz HNS-a koja je dobila poticaje,  u gradu sam slučajno i načuo pomalo o toj vrlo marljivoj, poštenoj i časnoj gospođi, koja je zaista i uzgajala cvijeće, koja je navodno veliki kreativac i aranžer cvijeća, koja voli cvijeće kao što voli ljude.
I velite poticaji?
Pa ponešto sam i o tome načuo, najveći dio gradskog proračuna(iako je koliko čujem još uvijek jako, jako mali) koji se ulaže razvojno je upravo u uredu za gospodarstvo i poljoprivredu, koji i ide cjelokupan u poljoprivredu, voćarstvo, povrtlarstvo i stočarstvo.
Dakle Gorica je posebno za Piculina mandata taj ured pojačala sa financiranjem i poticanjem proizvodnje( što se i vidi zadnjih nekoliko godina u porastu proizvodnje) pa je tako eto vidi čuda upravo i ta gospođa o kojoj pišete dobila poticaje ( 5000 kn) ali na Vašu žalost, skroz redovnim putem kao uostalom i svi građani Turopolja.

Međutim čudi me da niste spomenuli one mnoge koji su uzeli poticaje recimo za jariće, jariće držali pola godine i nakon što su dobili poticaje su iste poklali ili prodali, ili možda one koji su sadili jabuke po trasi autoceste, itd, itd.

Toliko su jadni Vaši komentari da mi se povraća od njih, a sve u smjeru kako bi kao nešto izjednačili, pa čak i redovno dobvneih 5000 kn poticaja sa potrajbanim desetinama milijuna kuna ove vlasti.
Pa to može proći samo kod neukih i neupućenih ljudi a nadam se da je takvih malo i ovdje a i općenoto
Nego najbolje da Vi pitate pročelnika/cu u tom uredu, pa da zajedno idete tražiti i čuvati jariće. ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 29, 2011, 11:53:52 poslijepodne
Gospodine Jaguar pa ne bi to nikaj bilo sporno da dotična nije viđenija članica HNS-a koja je čak i poticala na nerede na onoj famoznoj sjednici GV kad si je Beus i onaj redikul Lučić dozvolili silovanje demokracije.
Ako je dobila poticaje, i to koristila očito je morala vratiti uslugu i biti jedna od viđenijih osoba na toj famoznoj sjednici koja je poticala na nerede?

Koja je njena funkcija trebala biti na sjednici GV?

Jao kako se brane stranački jurišnici kad ih se spomene.

Toliko su jadni Vaši komentari da mi se povraća od njih, a sve u smjeru kako bi kao nešto izjednačili, pa čak i redovno dobvneih 5000 kn poticaja sa potrajbanim desetinama milijuna kuna ove vlasti.

Zašto bi itko dobio i kunu poticaja samo zato jer je stranački jurišnik?
Jel to ona vraćala dug kad je na sjednici podržavala nemire?

Gospodine Jaguar, ne mogu se složiti sa Vama i odobravati dijeljenje proračunskog novaca podobnima.
Molim Vas iznesite podatak tko je još osim nje dobio poticaj za istu stvar i po kojem kriteriju je ona dobila?
Iznesite to javno i demnatirajte me, molim Vas.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 30, 2011, 07:33:22 prijepodne
Mile Sale daj odgovori ... Dotična osoba (u ovom slučaju ta gospođa Nemešković) nije trebala dobiti poticaj jer je članica HNS-a ? Po kojoj osnovi je Boško R. nosio novce Brdeku, odnosno kakav je to poticaj ? Kakav je poticaj dobio vlasnik jednog turopoljskog "glasnika" (podaci poznati svima na forumu) da počne lijepo pisati o Šukiju te da prestane napadati HDZ  ?

Mile Sale pa nismo svi slepci kak ti misliš ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 30, 2011, 08:18:25 prijepodne
Ajde fino objavite po kojoj osnovi je gospođa Nemešković dobila poticaje i koja je njena uloga bila dotičnog datuma u vjećinici ?

Budite transparentni.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Srpanj 30, 2011, 09:25:16 prijepodne
Mile Sale daj odgovori ... Dotična osoba (u ovom slučaju ta gospođa Nemešković) nije trebala dobiti poticaj jer je članica HNS-a ? Po kojoj osnovi je Boško R. nosio novce Brdeku, odnosno kakav je to poticaj ? Kakav je poticaj dobio vlasnik jednog turopoljskog "glasnika" (podaci poznati svima na forumu) da počne lijepo pisati o Šukiju te da prestane napadati HDZ  ?

Mile Sale pa nismo svi slepci kak ti misliš ...

Jeli ima kakvih dokaza da je Brdek primio kakav novac? da li je tko osuđen? A upravo taj vlasnik jednog turopoljskog glasnika je to prvi javno napisao i omogučio SDP-u i HNS-u da dođe na vlast na ponovljenim izborima 2006. Sada kad taj glasnik po koji put pozitivno piše o HDZ-u i DC-u više nevalja. (udbaške fore, tko nije uz nas taj je protiv nas. Jer nesmijete imati drugačije mišljenje od nas! što potvrđuje i ovo raspravu oko poticaja)

Svim građanim koji ovo prate savjetujem da o HNS-u samo donesu svoje mišljenje, neka osobno upoznaju vijećnike HNS-a u Gradskom vijeću i njihove istaknute članove poput Zdravka Lučića. To vam je dovoljno. Plaćam ručak onome tko će imati pozitivno mišljenje (osim stranačkih poslušnika) ;D


Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Srpanj 30, 2011, 12:02:33 poslijepodne
Zapravo svi se vi služite 'udbaškim forama' tko nije uz vas taj je protiv vas. Ně budi těbe potužno. :-)

Lučić nije više u GV-u.

A kad neki građanin koji ovo prati i kaže svoje mišljenje, koje nije kompatibilno s vašim, odmah ga optužite da je stranački poslušnik druge strane. I onda se čudimo zašto se ljudima politika i političari gade.

Ali političari to rade namjerno, treba zgaditi politiku tako da oni koji razmišljaju svojom glavom i ne pomišljaju da se njome bave pa stari političari mogu nastaviti po svojem.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 30, 2011, 12:19:02 poslijepodne
Naprotiv Stjepane, građani kad vide kako se stranačkom iskaznicom lako dođe do posla i raznih donacija mislim da se radu učlane u političke opcije.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Srpanj 30, 2011, 12:26:14 poslijepodne

Lučić nije više u GV-u.


neka osobno upoznaju vijećnike HNS-a u Gradskom vijeću i njihove istaknute članove poput Zdravka Lučića.

znam zato sa mapisao vijećnike i njihove istaknute članove misleći na ostale članove grupice HNS-a koji nisu u vijeću nego npr. kao Lučić dudaju po birtijama vrijeđajuču građane Velike Gorice
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Bilaj - Srpanj 30, 2011, 12:33:42 poslijepodne
Ali političari to rade namjerno, treba zgaditi politiku tako da oni koji razmišljaju svojom glavom i ne pomišljaju da se njome bave pa stari političari mogu nastaviti po svojem.

Ovo je živa istina
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Srpanj 30, 2011, 04:43:19 poslijepodne
Naprotiv Stjepane, građani kad vide kako se stranačkom iskaznicom lako dođe do posla i raznih donacija mislim da se radu učlane u političke opcije.

To toliko nije izrženo kod nas (Zagreb i okolica) gdje je ponuda radnih mjesta puno veća nego u ostalim dijelovima Hrvatske. Problem je veliki u ostalom dijeu RH gdje je ponuda radnih mjesta manja pa je stranačka iskaznica neizostavan uvjet da se dođe do radnog mjesta. :-(
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Melani Nemešković - Srpanj 30, 2011, 05:50:29 poslijepodne
Obzirom da sam prozvana zbog dobivanja poticaja od grada velike Gorice red je da čujete odgovor iz prve ruke.Prvo jedna ispravka poticaje je dobio moj suprug jer je on nositelj gospodarstva.Zadnjih 15 godina bavimo se uzgojem cviječa,prvo sa mojim roditeljima dok smo živjeli zajedno kao članovi OPG Šafranić,a kasnije kao vlastiti OPG kad smo se preselili u Novo Čiće.I svo to vrijeme smo dobivali poticaje ako smo se javljali na natječaj.Krivo ste naveli onih 5000,jer nije samo to,bilo je i 8000,1000,300,500,pa čak i dvije kune i sedamdeset pet lipa kao odštetu za elementarnu nepogodu koja je šteta iznosila nekoliko tisuća kuna.Dobili smo i od županije također.Sve to vam je vidljivo u glasnicima,uvjeti tko ih je sve zadovoljio i u kolikim iznosima.Dobili smo i za plastenike i za navodnjavanje.Za pojašnjenje bi se trebali obratiti gospođi ZLATI FILIPOVIĆ jer je ona svaki puta bila kod nas u komisiji i provjeri dostavljene dokumentacije.Ako sumnjate u transparentnost nattječaja onda sumnjate u rad gospođe pročelnice,jer su natječaji provođeni za trajanja različitih vlasti,pa se onda pitam obzirom da sumnjate kakvo to onda imate mišljenje o pročelnici,članici DC.ZAR MISLITE DA JE NJEN RAD SUMNJIV?
Moje iskustvo sa dotičnom gospođom je jako pozitivno,u smislu da se žena držala slova zakona,uvjeti koji su bili trebalo je ispuniti,iznos je zavisio o računima za ulaganja koja si priložio,a ništa nije vrijedilo ako se nije imao fito nalaz kojeg je izdavao agronomski fakultet,nakon što je njegova komisija izašla na teren,pregledala proizvodnju i dala svoj blagoslov.Pa sad ako vi mislite da je tu bilo manipulacije dovodite u sumnju poštenje i rad gospođe Filipović i stavljate upitnik u transparentnost sprovođenja njenih odluka u raspolaganje i trošenje novaca iz gradske blagajne.
Sve ovo možete pročitati u glasnicima grada,ako se nemožete snači u tome stavit ću vam kasnije i linkove na to.
A sad o politici.
Članica HNS-a postajem 2008 godine i od tada ne koristimo poticaje.Toliko o političkoj podobnosti.
Ako vas interesiraju slike moje proizvodnje možete je pogledati ako odete na stranice savjetodavne službe i odete na njihove satelitske snimke,
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 30, 2011, 08:52:27 poslijepodne
Mile Sale ... sad čekamo od tebe i tvojih još koju "istinu" onak, u stilu ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 30, 2011, 10:30:35 poslijepodne
Mile Sale ... sad čekamo od tebe i tvojih još koju "istinu" onak, u stilu ...

 Lanjski snijeg je postojaniji od njihove istine. 8)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 30, 2011, 10:34:52 poslijepodne
To se i očekivalo kao odgovor da se prebaci loptica na drugoga i nitko nije kriv.

Zanimljivo je da ste preskočili odgovor na pitanje koja je Vaša uloga bila na spornoj sjednici GV-a?

I opet niste rekli po kojim ste kriterijima dobili poticaje. Nije sporan rad ili nerad pročelnice nego kriteriji koji nikad nisu objavljeni kao i ne razjašnjena uloga na sjednici GV, vijećnik niste da se tako borite za vjećnicu

Kaos na sjednici Gradskog vijeća Velike Gorice 8.AVI (http://www.youtube.com/watch?v=LdN_8XEG2Gc#)

Za neupućene dotična gospođa je u svijetloj majci i pokušava na silu ući u vjećnicu

Još jednom da rezimiramo,

- Vi ste dobili poticaje - DA
- Vi ste član HNS-a - DA
- Vi ste poticali nemire na spornoj sjednici - DA

Ovo su samo činjenice a što je pozadina toga?

Lanjski snijeg je postojaniji od njihove istine. 8)

Evo ti odgovor  pa demantiraj  :P
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Melani Nemešković - Srpanj 30, 2011, 11:35:28 poslijepodne
Ili ste totalno nepismeni ili se tako samo pravite?
A po kojim kriterijima mislite da sam dobila poticaje,sigurno sam tako jako važna da su za mene osmislili poseban natječaj da bih dobila poticaje.
Kako mislite da kriteriji nisu jasni,svi proizvođači grada Velike Gorice smo na tim listama,bez iznimke,iznosi poticaja su različiti ovisno o računima uloženim u proizvodnju.Svaki proizvođač ne ulaže jednako svako godine,zato su i iznosi različiti i zato je netko tko je jednom prvi na listi,drgi put u sredini ili na kraju.Uopče ne razumijem što biste željeli da vam kažem,a da vi napišete odgovor?
Loptica se nikako ne prebacuje na drugoga,nego to vi tako želite vidjeti.Smatram da sam svoje što se tiče poticaja objasnila,ako vas još nešto zanima obratite se u poljoprivredni odjel grada pa pitajte za kriterije,ako vam je to teško,otiči ću ja u ponedjeljak pa ću ih zamoliti neka vam ih dostave,ili nacrtaju da vam budu jasniji.
Da ja jesam članica HNS-a od 2008 godine neznam šta je tu sporno
Da bila sam na toj sjednici,u pozadini vidim nezadovoljne građane,a MOTIV
MOJ MOTIV JE IZREČENO,RADIM NE TRGUJEM,A SVE JE BILO SEM TOGA.
Moram naglasiti da je to izreka Ožboltičina,da nebiste kasnije izvrnuli i rekli da je moja.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 31, 2011, 12:23:27 prijepodne
Da ja jesam članica HNS-a od 2008 godine neznam šta je tu sporno
Da bila sam na toj sjednici,u pozadini vidim nezadovoljne građane,a MOTIV
MOJ MOTIV JE IZREČENO,RADIM NE TRGUJEM,A SVE JE BILO SEM TOGA.

Vama za informaciju, iako već znate, to su pripadnici stranaka SDP-a i HNS-a.
S obzirom da se pozivate na pismenost, pretpostavljam da znate da je jedno od mogućih smjena vlasti, izbori, a ne nasilni pokušaji ulaska u vjećnicu. Bar je tako u demokratskim društvima.
I što je po Vama politička trgovina ?
Dignuti ruku prema vlastitom izboru jer ste osvojili legalno mandat na izborima ili nasilni pokušaj ulaska i ometanje rada gradske vlasti.
Da je to ilegalno već bi bili raspušteni, da ste Vi u pravu, ali s obzirom da su još na vlasti očito niste bili u pravu i zato sam pitao što je pozadina onakvog ponašanja.

Da bila sam na toj sjednici,u pozadini vidim nezadovoljne građane,

Gospođo Vi kao građanin možete takvo stanje stvari promjeniti jedino na izborima nikako ovakvom metodom, to je samo još jedan u nizu dokaza da sam, ne samo ja, nego svi koji tvrde da je cilj bio isprovocirati sukob, i dovesti do raspuštanja vijeća i izbiti građanima grada još koju kunu iz džepa i to baš Vi koji ste koristili novce od istih tih građana u svrhu poticaja.
Gospođo nisu li to činjenice ili nečija fikcija?
To su činjenice gospođo
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Melani Nemešković - Srpanj 31, 2011, 09:13:48 prijepodne
Da????????Llegalno preuzimanje vlasti???????????????
Vi možete tvrditi tupiti ,govoriti što god mislite,moj stav je jasan i iza njega stojim,to nije u redu,nije i nikad neće biti,bilo u politici,ili u bilo kojoj drugoj sferi.Ja tvrdim de je Ožboltica prevarila građane grada Velike Gorice tom trgovinom.Prodala se za par fotelja.To je moj stav i nitko ga nemože promijeniti.

Možete Vi biti uvjereni koliko hočete u to da je to legalno,a da nije da bi Mlakar rekao drugačije jer nebi,jer u Hrvatskoj se provode i tumače zakoni po mjeri hadezea.Ista takva stvar je napravljena u Vukovaru,zar ne,a tamo nije bilo legalno jer je išlo na štetu hadezea.Nadam se da nisam pogriješila grad,možda je i neki drugi,ali je bilo tako,kao i u Velikoj Gorici samo obrnuta situacija,pa je i rješenje ministra bilo drugačije jer je tako pasalo hadezeu.Eto to su činjenice,crno na bijelo.
Jasno mi je da ćete vi opet tupiti svoje ,možete,meni svejedno,jer drugo ni neznate nego tjerati vodu na svoj mlin.
Da jesam članica haenesa,jesam i prvi puta član neke stranke i sigurno neću biti član neke druge stranke,ako ću željeti nekada prestati biti član sigurno neću ni otići u nikoju drugu,nego će to poglavlje biti za mene završeno.To je moj način života i odgoja,a vi si mislite što želite i pišite i neistine i svoje ideje ili što već koliko želite i na koji način želite.Ja znam što je istina.
Neznam ni tko ste ,ni šta ste,znam da ne dijelim jednako mišljenje sa vama niti ću ga ikada dijeliti.Možete mi podmetati šta god želite vaša volja ako vam su takve stvari drage.U životu sam imala i uspona i padova,nemogu se pohvaliti da mi je bilo kao u bajci jer nije ,daleko od toga.Imala sam životnih tragedija,jedna od njih je bolest mog djeteta od karcinoma.takve stvari vas mnogo čemu nauče i vrijednosti u životu i prioriteti vam postaju drigačiji.Ako vas ne slome iz toga izađete mnogo jači.Nemate stranke,osobe ili bilo čega drugog što bi me kupilo bilo čime ,nikada nitko nije kreirao moje mišljenje,ništa nisam ni dobila od stranke niti sam ikada ušla u tu stranku sa tom idejom.Eto toliko,a vi si mislite što želite
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 31, 2011, 09:26:26 prijepodne
Mile Sale, govoriš o famoznoj sjednici na kojoj se u isto vrijeme na terasi prikazivao film o takozvanim "braniteljima" u režijo VŠO iz Demokratskog Trgovačkog Centra ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 31, 2011, 10:16:20 prijepodne
Mile Sale, govoriš o famoznoj sjednici na kojoj se u isto vrijeme na terasi prikazivao film o takozvanim "braniteljima" u režijo VŠO iz Demokratskog Trgovačkog Centra ?

Mala ispravka na terasi se prikazivao "one man band show" program gospodina Lučića, koji je tada bio evidentno pod utjecajem alkohola, i njegovo vrijeđanje bez obzira tko bio nasuprot njega.
evo ti pa pogledaj što je bilo na terasi.

Cuga je tuga (http://www.youtube.com/watch?v=W1DtYWO6Zl8#)

Da????????Llegalno preuzimanje vlasti???????????????
Vi možete tvrditi tupiti ,govoriti što god mislite,moj stav je jasan i iza njega stojim,to nije u redu,nije i nikad neće biti,bilo u politici,ili u bilo kojoj drugoj sferi.Ja tvrdim de je Ožboltica prevarila građane grada Velike Gorice tom trgovinom.Prodala se za par fotelja.To je moj stav i nitko ga nemože promijeniti.

Toliko o pismenosti na koju se pozivate.
Vaš stav nema ništa sa legalnim pravilima koje vladaju u RH.
Gospoša VŠO ili netko drugi u vijeću je osvojio na legalan način mandate na izborima, što se za Vas ne može reći, i kao takva ima pravo glasovati kako želi.
Nasilne metode, koliko sam upoznat ne podržava ni HNS pa je stoga još više čudnije Vaše ponašanje koje se može vidjeti na vudeo klipu. U pretprošlom postu ste rekli da vidite nezadovoljne građane oko sebe ? Gospođo Vama prvi s lijeve strane je pripadnik Foruma mladih SDP-a kao i ostatak ljudi koji su se tada zatekli u predvorju vjećnice nitko ali baš nitko nije bio slučajni prolaznik i da nije pripadnik ni jedne političke opcije.

Nemate stranke,osobe ili bilo čega drugog što bi me kupilo bilo čime ,nikada nitko nije kreirao moje mišljenje,ništa nisam ni dobila od stranke niti sam ikada ušla u tu stranku sa tom idejom.Eto toliko,a vi si mislite što želite

To je Vaša verzija, ali činjenice nisu na Vašoj strani.
Ako niste sa idejom ili vizijom ušlu u političku opciju koji je onda Vaš motiv političkog djelovanja?
Gospođo samo da Vas uputim, ljudi se okupljaju u političkim strankama oko programa i program je ta spona koja spaja članstvo, što znači program je neka vrsta ideje kako nešto učiniti boljim ili ljepšim. Sad sa Vas pitam ako niste ušli sa idejom znači nije Vas ni zanimao program, pa koji su onda Vaši motivi?


Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Srpanj 31, 2011, 10:46:04 prijepodne
Sad sa Vas pitam ako niste ušli sa idejom znači nije Vas ni zanimao program, pa koji su onda Vaši motivi?

MOTIV je više umjetnički izraz, a ovdje se u biti više radi o računovodstvenom izrazu - treba koristiti riječ RAČUNICA.

Otprilike onakva kakvom su se nekada učlanjivali u SK. Podobnost se morala nekako dokazati, a sustav je to već znao vratiti.

Na žalost, kako ide ona stara pjesma - "ništa se, ništa, promijenilo nije..."
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 31, 2011, 10:46:57 prijepodne
Vidim na snimci da Lučić nekome odgovara na provokacije. Tvrdiš da je evidentno bio pod utjecajem alkohola Ne znam, nisam bio nazočan. Njegovo ponašanje nije u redu, jedino se u tome slažem s tobom ... a kome se Lučić obračao i zašto, to je bilo pitanje na koje ne odgovaraš.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 31, 2011, 11:56:23 prijepodne
Vidim na snimci da Lučić nekome odgovara na provokacije. Tvrdiš da je evidentno bio pod utjecajem alkohola Ne znam, nisam bio nazočan. Njegovo ponašanje nije u redu, jedino se u tome slažem s tobom ... a kome se Lučić obračao i zašto, to je bilo pitanje na koje ne odgovaraš.

Jel tebi ovo liči na normalno ponašanje ?

ili je pod utjecajem alkohola ili je slučaj za medicinu.

Lučić luduje (http://www.youtube.com/watch?v=Xz039kLHaw4#)

ovdje na video uratku očito ga nitko ništa ne pita niti želi razgovarati sa njim.

Jel možda misliš da je i video montiran i lažan ?

Ovo su činjenice.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 31, 2011, 11:57:27 prijepodne
MOTIV je više umjetnički izraz, a ovdje se u biti više radi o računovodstvenom izrazu - treba koristiti riječ RAČUNICA.

Otprilike onakva kakvom su se nekada učlanjivali u SK. Podobnost se morala nekako dokazati, a sustav je to već znao vratiti.

Na žalost, kako ide ona stara pjesma - "ništa se, ništa, promijenilo nije..."

Slažem se, samo što dotični nikako to nemogu prihvatiti.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 31, 2011, 12:17:37 poslijepodne
opet preskačeš odgovoriti  tko je osoba koja mu na terasi postavlja pitanja ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Srpanj 31, 2011, 12:30:04 poslijepodne
Mile careviću, kažete da je VŠO legalno osvojila mandate?
Je li to DC išao samostalno na izbore i osovjio 3 vijećnička mjesta?
Nemojte nam prodavati mu*a pod bubrege, gđ. Nemešković je potpuno u pravu i tako razmišlja veliki dio velikogorična i radujem se sljedećim izborima da vidimo kako i koliko će to DC osvojiti mandata.

gđ. Nemešković Vama savjetujem da se uopće ne pravdate i ne objašnjavate ništa ovoj ekipi ovdje koja
jedino što zna je manipulirati i lagati, kao što vidite izvlačeći neke već odavno obrađene teme, poput "famozne sjednice GV", g.Lučića, pa i Vas draga gospođo.
Nemojte se dozvoliti uvlačiti u grotlo i ralje ovih provokatora koji to svjesno rade, kako se izbori budu približavali, biti će sve bijesniji ali i jadniji, a sve drugo će pokazati vrijeme ispred nas.

I kao što vidite, oni nemaju što pametno za reći, nego izvlače stvari iz naftalina i ponavljaju se do besvijesti.
Jadni su da jadniji nemogu biti, i zato preporučam da se ne spuštate na njihov nivo.
K

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Srpanj 31, 2011, 01:05:33 poslijepodne
Citat:
I kao što vidite, oni nemaju što pametno za reći, nego izvlače stvari iz naftalina i ponavljaju se do besvijesti.
Jadni su da jadniji nemogu biti, i zato preporučam da se ne spuštate na njihov nivo.

Ovdje su izneseni fakti na koje ti niti tvoja ekipa naravno nemate odgovor...činjenice koje nemrete demantirati..jadni ste vi jer obmanjujete, lažete i manipulirate...manipulirate i s jadnom Melani koja nije svjesna u kakvo se kolo uhvatila...nije svjesna da je iskorištena jednokratno u prljavoj političkoj farsi za par škuda (opa. videuradak)...bilo bi joj bolje da se primi posla, uzda se use i svoje kljuse, pošteno sama a ne preko HNS-a rješava svoje platežne zaostale obaveze ..HNS-ovci zasigurno neće platiti njezine dugove.....HNS-ovi operativci upravo vrbuju i mobiliziraju takav profil ljudi, ljudi koji su u problemima, ljudi koji postaju ovisni...slč. kao i SDP-e sa malim Ozrenom (invalidom)..njihova politika i aktivnosti se svode na indoktrinaciji takvih, USADITI, UTKATI U MOZAK mržnju prema svemu onome kaj nije HNS....tako čujem jedan HNS-ovac braneći Čačića rekao je da je ono dvoje samo krivo kaj su poginuli jer se nisu vezali..STRAŠNO....kako vas nije sram..
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 31, 2011, 01:08:39 poslijepodne
Mile careviću, kažete da je VŠO legalno osvojila mandate?
Je li to DC išao samostalno na izbore i osovjio 3 vijećnička mjesta?

Hahaha smijala se sova sjenici, a kad ste Vi ušli u GV preko liste SDP-a, onda je to bilo moralno.
Da niste tada ušli u Gv preko liste SDP-a danas biste bili samo spomen na političkoj sceni Velike Gorice kao jedan od uspješnijih partnera HDZ-a.

Nemojte nam prodavati mu*a pod bubrege, gđ. Nemešković je potpuno u pravu i tako razmišlja veliki dio velikogorična i radujem se

Naravno da razmišlja veliko di ljudi, kao što je kolega Sladgehamer rekao, vidi se računovodstvena bilanca i to je to.

gđ. Nemešković Vama savjetujem da se uopće ne pravdate i ne objašnjavate ništa ovoj ekipi ovdje koja
jedino što zna je manipulirati i lagati, kao što vidite izvlačeći neke već odavno obrađene teme, poput "famozne sjednice GV", g.Lučića, pa i Vas draga gospođo.

Isto tako kao i Vi kolega savjetujem dotičnoj gospođi i svim drugim ljudima koje ste izmanipulirali i iskoristili za svoje prizemne ciljeve.
U prošlim postovima se prikalazlo i dokazalo da je očito ne samo ona izmapulirana nego ste zapošljavanjima u gradskim firmama polako stjecali mašineriju kojom možete manipulirati.
Očito je gospođa izmanipulirana Vašom retorikom koja je isuviše jadna a temelj joj je "događanje naroda", jel Vam to poznato iz povijesti?

I kao što vidite, oni nemaju što pametno za reći, nego izvlače stvari iz naftalina i ponavljaju se do besvijesti.
Jadni su da jadniji nemogu biti, i zato preporučam da se ne spuštate na njihov nivo.

Nemamo što pametno za reći ?
Tko to MI?
ako Vi govorite u ime narodnih masa ne znači da i drugi to rade.

Vama se predoče činjenice i to je naravno LAŽ i ništ koristi , Vama su svi ti silni ljudi zaposleni u gradskim firmama samo nečija fikcija
nikad niste niti budete iznijeli istinu o nepotizmu pa čak i o sukobu interesa u slučaju Senke Bulić.


Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 31, 2011, 01:32:00 poslijepodne
Citat:
I kao što vidite, oni nemaju što pametno za reći, nego izvlače stvari iz naftalina i ponavljaju se do besvijesti.
Jadni su da jadniji nemogu biti, i zato preporučam da se ne spuštate na njihov nivo.

Ovdje su izneseni fakti na koje ti niti tvoja ekipa naravno nemate odgovor...činjenice koje nemrete demantirati..jadni ste vi jer obmanjujete, lažete i manipulirate...manipulirate i s jadnom Melani koja nije svjesna u kakvo se kolo uhvatila...nije svjesna da je iskorištena jednokratno u prljavoj političkoj farsi za par škuda (opa. videuradak)...bilo bi joj bolje da se primi posla, uzda se use i svoje kljuse, pošteno sama a ne preko HNS-a rješava svoje platežne zaostale obaveze ..HNS-ovci zasigurno neće platiti njezine dugove.....HNS-ovi operativci upravo vrbuju i mobiliziraju takav profil ljudi, ljudi koji su u problemima, ljudi koji postaju ovisni...slč. kao i SDP-e sa malim Ozrenom (invalidom)..njihova politika i aktivnosti se svode na indoktrinaciji takvih, USADITI, UTKATI U MOZAK mržnju prema svemu onome kaj nije HNS....tako čujem jedan HNS-ovac braneći Čačića rekao je da je ono dvoje samo krivo kaj su poginuli jer se nisu vezali..STRAŠNO....kako vas nije sram..

... ti ne da si spreman za Kačunkov seminar, nego za Jankomir ... Ako je ovo kaj pišeš reprezentativni uzorak političke opcije koju zastupaš, samo naprijed, glasaći će na izborima pokazati i nagraditi zaslužne.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 31, 2011, 02:00:49 poslijepodne
... ti ne da si spreman za Kačunkov seminar, nego za Jankomir ... Ako je ovo kaj pišeš reprezentativni uzorak političke opcije koju zastupaš, samo naprijed, glasaći će na izborima pokazati i nagraditi zaslužne.

Jel boli istina ?

I treba da boli,,,
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Srpanj 31, 2011, 02:22:47 poslijepodne
Mile Sale ...  što je istina ?  Istina je jedino to  ćete ti i tvoji popušit do kocena na izborima. Da li me to veseli ? Da, naravno. Kao osobu koja nije ni u jednoj stranci, mada me svrstavaš čas u SDP čas u HNS, žalim samo što ne vidim nikakve političke snage koja bi mogla nešto konkretno napraviti i izvući zemlju iz ovog gliba u koji su nas uvukle osobe koje misle isto kao i ti. Da, to je istina, tužna istina i to boli.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Srpanj 31, 2011, 02:36:47 poslijepodne
Mile careviću, kažete da je VŠO legalno osvojila mandate?

Svakako je jedno sigurno - osvojila ih je LEGALNO. Kao i svi ostali.

Da li je moralno poslije izbora ponašati se "ne baš u skladu" sa predizbornim obećanjem, ne znam.

No opet znam da im to zakon ne brani, i stoga je legalitet neupitan. No to neki neće moći razumjeti, i tu je problem...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Srpanj 31, 2011, 04:12:45 poslijepodne
Svakako je jedno sigurno - osvojila ih je LEGALNO. Kao i svi ostali.
Da li je moralno poslije izbora ponašati se "ne baš u skladu" sa predizbornim obećanjem, ne znam.
No opet znam da im to zakon ne brani, i stoga je legalitet neupitan. No to neki neće moći razumjeti, i tu je problem...

Nažalost mnogima to nije jasno jer se boje za svoje "teško" stečene privilegije i tko zna što već .

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 01, 2011, 12:41:45 prijepodne
Svakako je jedno sigurno - osvojila ih je LEGALNO. Kao i svi ostali.
Da li je moralno poslije izbora ponašati se "ne baš u skladu" sa predizbornim obećanjem, ne znam.
No opet znam da im to zakon ne brani, i stoga je legalitet neupitan. No to neki neće moći razumjeti, i tu je problem...

Nažalost mnogima to nije jasno jer se boje za svoje "teško" stečene privilegije i tko zna što već .

Mile careviću svima je sve jasno i kao što sam već rekao, građani će reći koliko je to moralno a i legalno na sljedećim izborima (za sada zakon kaže da je legalno a ako Vi mislite da je taj zakon u redu i da ga ne bi trebalo mijenjati - mislim na cijeli izborni zakon, onda zaista blago ovom narodu i ovoj zemlji)
Meni takav zakon ne treba i ne želim ga, jer će svako malo netko trgovati iz  stranačkih ili osobnih imteresa, kao što i gledamo godinama po cijeloj zemlji takva trgovanja, a sve redom od strane Vaših političkih opcija koje ovdje zdušno branite, odnosno pripremate terene za sljedeće kupoprodaje, dok istovremeno napadate i okrivljujete protivničke političke opcije, pa nismo mi svi imbecili i da neznamo zbrojiti 2+2. 8)

 
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 01, 2011, 08:04:00 prijepodne
Citat:
koko-vg

Kao osobu koja nije ni u jednoj stranci, mada me svrstavaš čas u SDP čas u HNS

?????????
Citat:
koko-vg

Istina je jedino to  ćete ti i tvoji popušit do kocena na izborima

Najprije tvrdiš da nisi svrstan a onda se naglo svrstaš..he...daj se skoncentriraj...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 01, 2011, 08:34:01 prijepodne

Mile careviću svima je sve jasno i kao što sam već rekao, građani će reći koliko je to moralno a i legalno na sljedećim izborima

Ovdje su misli malo pomješani lončići, Mislim da je Mile govorio o lokalnoj razini a sljedeći izbori su na državnoj razini ili se varam

Meni takav zakon ne treba i ne želim ga, jer će svako malo netko trgovati iz  stranačkih ili osobnih imteresa, kao što i gledamo godinama po cijeloj zemlji takva trgovanja, a sve redom od strane Vaših političkih opcija koje ovdje zdušno branite, odnosno pripremate terene za sljedeće kupoprodaje

Vjerovatno niste mislili na Dragutina Lesara kad ste ovo pisali ili gradonačelnika Đakova, Jakovčića koji je ušao u koaliciju 2000 pa izašao kao "konstruktivna oporba", ili Jozu Radoša sa svojom Librom ili spajanje NHS-a i liberala u liberalne demokrate, Pa malo na lokalnom nivou ako se vratimo samo malo unazad na Beusovog prethodnika gospodina Vatavuka, pa vjerovatno niste ni mislili na Čehoka, kao ni na Bandića.

Gospodine ima toga na svim stranama i to u jednakim količinama. Nije to ništa novo ni u Hrvatskoj niti u svijetu to je jednostavno dio politike bilo gdje u svijetu.

Problem je jedino u tome što je spomenuo i Stjepan da se ljudima ogadila politika te kao takva nije privlačna ljudima, jer je u političkim strukturama velik dio ljudi poput ovih koji su nabrojani kaj što su dobili poslove u gradskim ili državnim firmama. To je jedini problem jer teret tih igara snosi samo i isključivo privatni sektor koji je zasnovan na komercijalnoj osnovi i kao takav financira sve ostale.

Nažalost uvijek je bilo tzv "općinara", koji su svojim kretenskim ponašanjem i pristupom doprinijeli lošoj slici politike u očima građana.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 01, 2011, 09:38:27 prijepodne
Citat:
koko-vg

Kao osobu koja nije ni u jednoj stranci, mada me svrstavaš čas u SDP čas u HNS

?????????
Citat:
koko-vg

Istina je jedino to  ćete ti i tvoji popušit do kocena na izborima

Najprije tvrdiš da nisi svrstan a onda se naglo svrstaš..he...daj se skoncentriraj...

Itekako sam koncentriran, za razliku od tebe. Da popušit ćete i ti i svi koji zastupaju takvu politiku kakvom je ti prezentiraš. Zagađujete počevši od foruma pa na dalje svojim viđenjima politike. Moja opcija ? Svi oni ljudi koji pozitivno misle, žele i rade za dobrobit Hrvatske, a ne samo za uski krug ljudi ... poput tebe, na primjer.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 01, 2011, 09:39:54 prijepodne
Eto to su činjenice,crno na bijelo.
Jasno mi je da ćete vi opet tupiti svoje ,možete,meni svejedno,jer drugo ni neznate nego tjerati vodu na svoj mlin.

Crno na bijelo je da je Vesna Škare Ožbolt omogučila investicijski zamah u Velikoj Gorici, da grad do sada nikada nije imao ovako zahtjevne

vgdanas.hr piše:

Predsjednica Gradskog vijeća Grada Velika Gorica Vesna Škare Ožbolt jučer je u pratnji pročelnika Upravnog odjela za izgradnju, komunalne djelatnosti i promet Dubravka Katulića obišla gradilišta u gradu i okolici, te izrazila zadovoljstvo obavljenim radovima.

- Kompletna sanacija vodotornja, izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže, pripreme za početak izgradnje škole u Novom Čiću, distributivni centar u završnoj fazi su obećanja koja se ostvaruju - istaknula je Predsjednica gradskog vijeća.

Predsjednica Vijeća posebno je istaknula zadovoljstvo s radovima na vodoopskrbnom sustavu te dodala kako vjeruje da će jesen pred nama biti jesen svečanog otvaranja završenih projekata

- Grad Velika Gorica nikada do sada nije imao ovako zahtjevne infrastrukturne projekte kao ove godine. Preko 95% stanovništva Velike Gorice uskoro će moći biti priključeno na vodnu infrastrukturu, što je daleko iznad hrvatskog standarda  – kazala je  Vesna Škare Ožbolt.

Možete vi  svi iz HNS-a izaći na ulice i puhati biku u rog, trubiti, vikati, pridružiti se vašem Zdravku Lučiću i skupa s njim piti od tuge jer je neosporivo da je Vesna Škare Ožbolt napravila povijesnu stvar. Gradi se, investira kao nikada prije, a to vas boli jer vaš Goran Beus je veliki nesposobnjaković, parazit ovog društva i nije ništa napravio za nas građane ovoga grada. Lažnim optužbama želi prikriti svoju nesposobnost. Sramite se gospođo Melani Nemešković vaših izjava i nemojte nas uvjeravati u krajnju ludost.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 01, 2011, 09:55:08 prijepodne
ako Vi mislite da je taj zakon u redu i da ga ne bi trebalo mijenjati - mislim na cijeli izborni zakon, onda zaista blago ovom narodu i ovoj zemlji)

Ne sjećam se da je itko ovdje rekao da je Izborni zakon u redu i da ga ne treba mijenjati. Ja sam samo konstatirao legalnost, koju neki ovdje dovode u pitanje.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 01, 2011, 10:03:35 prijepodne
Mile Sale ...  što je istina ?  Istina je jedino to  ćete ti i tvoji popušit do kocena na izborima. Da li me to veseli ? Da, naravno. Kao osobu koja nije ni u jednoj stranci, mada me svrstavaš čas u SDP čas u HNS, žalim samo što ne vidim nikakve političke snage koja bi mogla nešto konkretno napraviti i izvući zemlju iz ovog gliba u koji su nas uvukle osobe koje misle isto kao i ti. Da, to je istina, tužna istina i to boli.

Miješaš kruške i jabuke jer ovdje se govori o lokalnoj politici i mešeterenju HNS-ovaca, a ne o državnoj politici. O državnoj politici isti tako tvoje teze padaju u vodu, no kažem ovo je tema o lokalnoj grupici HNS-a na čelu sa Gornom Beusom koja izmišlja, laže i obmanjuje ovan napaćeni narod!

P. S. bolja ti je bila ona slika sa tikvom ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 01, 2011, 10:13:42 prijepodne

Gospodine jaguar!

Slažem se, građani su ti koji odlučuju, biraju i nagrađuju! Tako su nagradili Tonina Piculu :D Tako su nagradili SDP (6 vijećnika od 27) ;D Tako su nagradili i Gorana Beusa i njegov HNS ;D

Boli vas jer smo vas razotkrili, vaš prljavi veš, objesni ste i gramzljivi napadom na druge prekrivate svoj lopovluk!

Kao i s ovim pitanjima koje Snežana Popović Milić po direktivi dostavlja u Gradsko vijeće, čega se sad bojite? što sada želite sakriti, izokrenuti?

Uz nepismenog HNS-ovog komunalnog redara Josipa Bušića, bilo bi dobro da i Snežana poradi na pismenosti ;D (možda je to put Zdravka Lučića, istaknutog HNS-ovca)

Čega se bojite HNS-ovci?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 01, 2011, 10:49:19 prijepodne
Citat:
Zagađujete počevši od foruma pa na dalje svojim viđenjima politike. Moja opcija ? Svi oni ljudi koji pozitivno misle, žele i rade za dobrobit Hrvatske, a ne samo za uski krug ljudi ... poput tebe, na primjer.

Ti zagađuješ dvolični politički pervetitu, iritiraš svojim glupim laprdanjem, kontraproduktivan si...Umjesto da služiš svom narodu i svojoj državi Hrvatskoj svojim ispranim mozgom da niti neznaš služiš našim neprijateljima. Pojasnit ću ti glupi blesimetru...Hrvatski narod je  uveden u zonu dužničkog ropstva jer je vanjski i unutarnji dug prešao granicu dvostrukog BDPa u posebnu zonu ropstva i ljudskog siromaštva-dostojanstva dovedeni su umirovljenici jer od mirovine ne mogu preživjeti. Krenulo je: „ Šalji sve u privremenu mirovinu , u stečaj…..“ Vlastodršci ništa nisu krivi..Kriv je netko drugi oni su nevini sveci koji su spasitelji naroda i države..Da nije žalosno bilo bi smiješno.Tko je pokrao narod i državnu imovinu koju su Hrvati stvarali od stoljeća sedmog? Tko je uništio gospodarstvo ?Tko je prodao hrvatske banke? Hrvatski „ Telekom“, Inu ? Tko je rasprodao najveća kapitalna poduzeća u Hrvatskoj?Tko je iznio novac iz Hrvatske?.Prema poznatim uvrđenim činjenicama iznijeto je iz Hrvatske 19,6  milijardi dolara.Tko sada tim novcem kupuje Hrvatsku ? Tko s tim novcem  vlada Hrvatskom? Imaš li odgovor na bilo koje postavljeno pitanje. Nemaš, a zašto nemaš.? Zato jer je danas u Hrvatskoj stoluje poznati model: "Sjaši Kurta da uzjaše Murta"..."Kadija te tuži kadija te sudi, kadija donosi zakone!!!"..imali ste priliku ispraviti nepravdu 2000 godine...kaj ste napravili'...niš...nastavili dalje po utabanim stranputicama...u čemu ste VI bolji?...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 01, 2011, 10:59:11 prijepodne
svi su oni isti
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 01, 2011, 11:35:00 prijepodne
Ti zagađuješ dvolični politički pervetitu, iritiraš svojim glupim laprdanjem, kontraproduktivan si...Umjesto da služiš svom narodu i svojoj državi Hrvatskoj svojim ispranim mozgom da niti neznaš služiš našim neprijateljima. Pojasnit ću ti glupi blesimetru...Hrvatski narod je  uveden u zonu dužničkog ropstva jer je vanjski i unutarnji dug prešao granicu dvostrukog BDPa u posebnu zonu ropstva i ljudskog siromaštva-dostojanstva dovedeni su umirovljenici jer od mirovine ne mogu preživjeti. Krenulo je: „ Šalji sve u privremenu mirovinu , u stečaj…..“ Vlastodršci ništa nisu krivi..Kriv je netko drugi oni su nevini sveci koji su spasitelji naroda i države..Da nije žalosno bilo bi smiješno.Tko je pokrao narod i državnu imovinu koju su Hrvati stvarali od stoljeća sedmog? Tko je uništio gospodarstvo ?Tko je prodao hrvatske banke? Hrvatski „ Telekom“, Inu ? Tko je rasprodao najveća kapitalna poduzeća u Hrvatskoj?Tko je iznio novac iz Hrvatske?.Prema poznatim uvrđenim činjenicama iznijeto je iz Hrvatske 19,6  milijardi dolara.Tko sada tim novcem kupuje Hrvatsku ? Tko s tim novcem  vlada Hrvatskom? Imaš li odgovor na bilo koje postavljeno pitanje. Nemaš, a zašto nemaš.? Zato jer je danas u Hrvatskoj stoluje poznati model: "Sjaši Kurta da uzjaše Murta"..."Kadija te tuži kadija te sudi, kadija donosi zakone!!!"..imali ste priliku ispraviti nepravdu 2000 godine...kaj ste napravili'...niš...nastavili dalje po utabanim stranputicama...u čemu ste VI bolji?...

TO se onda zvala politika stečaja koju je zagovarao Linić

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 01, 2011, 12:01:42 poslijepodne
Svejedno kako se zvala - to je bila (i još uvijek je) propast za Hrvatsku, a praksa je pokazala i dokazala da je SDP rijetko velika štetočina za Hrvatsku, zajedno sa HDZ-om (naravno, njihovi sateliti su posebni slučaj malog, tupavog Mujice...)... čak i slijepci vide da među njima i nema neke iole bitne razlike.

Lopovluk, nepoštenje, neznanje, nesposobnost, glupost... to su faktori u kojima im je podudarnost cca 101%...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 01, 2011, 01:00:45 poslijepodne
Citat:
Zagađujete počevši od foruma pa na dalje svojim viđenjima politike. Moja opcija ? Svi oni ljudi koji pozitivno misle, žele i rade za dobrobit Hrvatske, a ne samo za uski krug ljudi ... poput tebe, na primjer.

Ti zagađuješ dvolični politički pervetitu, iritiraš svojim glupim laprdanjem, kontraproduktivan si...Umjesto da služiš svom narodu i svojoj državi Hrvatskoj svojim ispranim mozgom da niti neznaš služiš našim neprijateljima. Pojasnit ću ti glupi blesimetru...Hrvatski narod je  uveden u zonu dužničkog ropstva jer je vanjski i unutarnji dug prešao granicu dvostrukog BDPa u posebnu zonu ropstva i ljudskog siromaštva-dostojanstva dovedeni su umirovljenici jer od mirovine ne mogu preživjeti. Krenulo je: „ Šalji sve u privremenu mirovinu , u stečaj…..“ Vlastodršci ništa nisu krivi..Kriv je netko drugi oni su nevini sveci koji su spasitelji naroda i države..Da nije žalosno bilo bi smiješno.Tko je pokrao narod i državnu imovinu koju su Hrvati stvarali od stoljeća sedmog? Tko je uništio gospodarstvo ?Tko je prodao hrvatske banke? Hrvatski „ Telekom“, Inu ? Tko je rasprodao najveća kapitalna poduzeća u Hrvatskoj?Tko je iznio novac iz Hrvatske?.Prema poznatim uvrđenim činjenicama iznijeto je iz Hrvatske 19,6  milijardi dolara.Tko sada tim novcem kupuje Hrvatsku ? Tko s tim novcem  vlada Hrvatskom? Imaš li odgovor na bilo koje postavljeno pitanje. Nemaš, a zašto nemaš.? Zato jer je danas u Hrvatskoj stoluje poznati model: "Sjaši Kurta da uzjaše Murta"..."Kadija te tuži kadija te sudi, kadija donosi zakone!!!"..imali ste priliku ispraviti nepravdu 2000 godine...kaj ste napravili'...niš...nastavili dalje po utabanim stranputicama...u čemu ste VI bolji?...


Tko smo to mi ???

p.s. Da nisu možda HNS, zajedno sa Beusom  i Lučićem pokrali Hrvatsku ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 01, 2011, 02:22:49 poslijepodne
p.s. Da nisu možda HNS, zajedno sa Beusom  i Lučićem pokrali Hrvatsku ?

Nisu Hrvatsku, ali da su Beus i njegova svita pošteno oštetili građane Velike Gorice dovođenjem Senke Bulić u Veliku Goricu, pa recimo TVG, a bogami i Picula da računima za internet nije bio nešto štedljiv.
Svi smo bili svjedoci kako se cjelokupna Hrvatska javnost zabavljala iznošenjem njegovih internet računa.

Tako da je najbliže istini kolega Sladge kad je rekao da su svi poprilično slični ako ne i isti.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 01, 2011, 02:39:17 poslijepodne
Da, Picula je svojim računima za internet te Senka Bulić sa svojim menađerskim ugovorom nanjeli su nepopravljivu štetu za grad Goricu. Da, šteta je učinjena, kako ti veliš, ali u isto vrijeme ne spominješ Šukera i tržnicu u Gorici, Žužića i problem zvan Velkom, privatne voćnjake na trasi autoceste. Spominješ TVG ... zanimljivo, ali ne spominješ "Barišićevu" turopoljsku televiziju ?  To nije šteta za grad ? Ovakva izgradnja i rekonstrukcija cesti koje će se za koju godinu morati od početka sanirati, to nije šteta za grad ?  Ovakvo saniranje mosta u Kušancu ... to nije šteta za grad ? Da je na čelu gradonačelnik kak spada, trebao je barem dići glas na loše odrađeni posao (i kvalitetom i vremenskim rokovima) mada su posao dobile firme ne vezano na sam grad. Ulazi u grad od strane Zagreba i Siska, plačene studije, s kojima se falio Barišić, katastrofalno rješenje i milijuni utrošeni na to .... nije šteta za grad ??? A ti spominješ Piculin račun za internet ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 01, 2011, 04:28:45 poslijepodne

Kaos na sjednici Gradskog vijeća Velike Gorice 8.AVI (http://www.youtube.com/watch?v=LdN_8XEG2Gc#)

Za neupućene dotična gospođa je u svijetloj majci i pokušava na silu ući u vjećnicu


Vrlo zanimljivo. Mislim da je ovime otvorena priča, koja će imati ozbiljne posljedice na velikogoričku političku scenu.

Poticajima su se financirali stranački kadrovi, koji su onda odrađivali stranačke zadatke. Između ostalog i izazivali nerede na gradskom vijeću. Konačno da i ovaj forum pokrene priču, koja ima potencijal da završi u nacionalnim medijima i odajama Državnog odvjetništva i USKOK-a.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 01, 2011, 05:51:34 poslijepodne
Kakvi su to fondovi HNS-a koji služe za plaćanje poslušlušnika? Crni fondovi ili bijeli sa crnom pozadinom? Mislim da bi se DORH imao čime pozabaviti. Postaje zanimljivo razotkrivanje družbe Gorana Beusa. Ima se itekako podosta materijala da bi se dala napisati dobra knjiga o goričkom HNS-u. Lopovi, banditi i paraziti!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 01, 2011, 06:02:20 poslijepodne
Da, Picula je svojim računima za internet te Senka Bulić sa svojim menađerskim ugovorom nanjeli su nepopravljivu štetu za grad Goricu. Da, šteta je učinjena, kako ti veliš, ali u isto vrijeme ne spominješ Šukera i tržnicu u Gorici, Žužića i problem zvan Velkom, privatne voćnjake na trasi autoceste.
Nemoguće je neuočiti niz političkih gluposti izvaljenih od strane gospodina KOKO-VG.
Nije Šuker gradio tržni centar nego netko drugi tko je u to vrijeme bio gradonačelnik (toliko o tebi i politici)
Što se tiče Velkoma, to se zna da ga je SDP "otjerao" u stečaj s preustrojem. Stečaj je uspješno pokrenut a preustroj nikad.
Žužić, jel to misliš na kuma od bivšeg predsjednika Mesića kojem je svu potrebnu stranačku infrastrukturu dala stranka HNS pa i ovaj gorički sa Beusom?

Spominješ TVG ... zanimljivo, ali ne spominješ "Barišićevu" turopoljsku televiziju ?  To nije šteta za grad ?
Čovjek ti je lijepo rekao štetu za grad tko je počinio i kojim projektima. TV Turopolje nije financirano ni jednom kunom iz gradskih sredstava (toliko o tebi  i političkom znanju)

Da je na čelu gradonačelnik kak spada, trebao je barem dići glas na loše odrađeni posao (i kvalitetom i vremenskim rokovima) mada su posao dobile firme ne vezano na sam grad.

Slažem se sa tobom u ovom dijelu, ali zašto da se čovjek zamara kad se samo sjetim kako su u vrijeme Picule i Beusa asfaltirali kružni tok u Mićevcu dođe mi  zlo. Ni više ni manje nego 9 tjedana oni rade kružni tok pa nije nitko digao glas a kvlaiteta radova o kojima ti pričaš i ono tamo je nebo i zemlja u korist ovih koji rade u Barišićevo vrijeme.
Stoga daj se poklopi po ušima kad ne znaš o čemu trklejaš.

Ulazi u grad od strane Zagreba i Siska, plačene studije, s kojima se falio Barišić, katastrofalno rješenje i milijuni utrošeni na to .... nije šteta za grad ??? A ti spominješ Piculin račun za internet ...

Da naravno da spominjem jer se radi o mobilnom internetu iako svi znamo pa i Ti gdje je njemu kancelarija i da ima fiksnu liniju i internet od T-com-a.
Pa se postavlja i logično pitanje što će mu mobilni internet ?
ima smisla ima i to velikog.
A ti vidi zašto ima.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 01, 2011, 08:20:24 poslijepodne
Mile Sale ... a tko je u ono vrijeme (kad se gradio tržni centar bio gradonačelnik ...?) Moja baka pokojna ?  Da nije možda Beus ili morti Lučić ? Tko je prodao Žužiću Velkom (da ne velimo, poklonio ?) Možda opet netko iz HNS-a ili SDP-a ?

U svezi televizije ... Barišić je bio u sukobu interesa (da li je danas, ne znam ...) U isto vrijeme je bio vlasnik obje televizijske postaje na goričkom terenu. (podaci sa trgovačkog suda su već bili prezentirani na ovom forumu) Opet toliko o tvom "znanju".

Kolilko su dugo delali kružni tok u Mičevcu ne znam, ali zato sam po Gorici imal prilike vidjeti kako "kvalitetno i brzo" delaju udarnici iz Komunalca ...  Ništa brže ni kvalitetnije nego prije. Misliš da, od kad je Barišić gradonačelnik, nekakav Pepek ili Joža, drži lopatu malo drukčije ?

O plačenim studijama za prometno rješenje grada Gorice se također već pisalo na ovom forumu (kad si ti još pisao pod drukčijim nickom) pa se sad praviš blesav, fol, ne znaš niš o tome ...


A po pitanju crnih fondova ... kaj treba tu još neka dodavati ? gledaj bilo koju televiziju, čitaj bilo koje novine, dnevne ili tjedne (ne uređuju ih ni Beus ni Lučić) pokušaj zbrojiti koliko njih je zbog takvih fondova (također iz koje su stranke) imaju plačeni "odmor" u Remetincu ?

A u svezi interneta ... ispada da je Picula bio pikzibner u svezi svima ovima tvojima koje ti ja spominjem ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 01, 2011, 08:28:47 poslijepodne

U svezi televizije ... Barišić je bio u sukobu interesa (da li je danas, ne znam ...) U isto vrijeme je bio vlasnik obje televizijske postaje na goričkom terenu. (podaci sa trgovačkog suda su već bili prezentirani na ovom forumu) Opet toliko o tvom "znanju".


Čovječe, ti nemaš veze s vezom... Načuo si nešto u birtiji, ali nisi baš shvatio. Pa sad trkeljaš bezveze... Barišić vlasnik obje televizije...  ???
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 01, 2011, 08:44:51 poslijepodne

U svezi televizije ... Barišić je bio u sukobu interesa (da li je danas, ne znam ...) U isto vrijeme je bio vlasnik obje televizijske postaje na goričkom terenu. (podaci sa trgovačkog suda su već bili prezentirani na ovom forumu) Opet toliko o tvom "znanju".


Čovječe, ti nemaš veze s vezom... Načuo si nešto u birtiji, ali nisi baš shvatio. Pa sad trkeljaš bezveze... Barišić vlasnik obje televizije...  ???

Sirotinjo na glavu ... misliš ako ti visiš po birtijama, da vise i drugi ?

Na Barišićevo ime je osnovana Tv Turopolje, na njegovoj adresi u Gradičima. Napisao sam već da je na ovom forumu bilo vidljivo izvadak iz registra trgovačkog suda na kojem se  se vidjeli svi ti podaci. A kad je postao gradonačelnik, automatski je postao i vlasnik TV Gorice ... Ti tvrdiš da nije tako ? (tko je osnivač, tko je pljunuo popriličnu lovu i čija je oprema na TV Turopolju, u drugoj priči)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 01, 2011, 10:48:19 poslijepodne
Mile Sale ... a tko je u ono vrijeme (kad se gradio tržni centar bio gradonačelnik ...?) Moja baka pokojna ?  Da nije možda Beus ili morti Lučić ? Tko je prodao Žužiću Velkom (da ne velimo, poklonio ?) Možda opet netko iz HNS-a ili SDP-a ?

Da razjasnimo, u vrijeme gradnje tržnice bio je HDZ na vlasti i njihov gradonačelnik. Tvoja pokojna baba je možda u to vrijeme još bila u partizanima ili gdje već.
Kad Već pitaš tko je prodao Velkom evo direktnog odgovora tko.
Prodao ga stečajni upravitelj MArinko Paić. Stečaj je pokrenuo i proglasio SDP-HSS-HSLS koacilija koja je u to vrijeme bila na vlasti.
A sad pitanje tebi kao vrsnom stručnjaku za imovinsko-pravne odnose, dali bi to mogao Marinko Paić prodati da nije proglašen stečaj?

U svezi televizije ... Barišić je bio u sukobu interesa (da li je danas, ne znam ...) U isto vrijeme je bio vlasnik obje televizijske postaje na goričkom terenu. (podaci sa trgovačkog suda su već bili prezentirani na ovom forumu) Opet toliko o tvom "znanju".


Evo malo opet ona stara "kurva o poštenju, a neznalica o znanju".
Naravno da će Barišić biti upisan kod trgovačkog suda jer je po funkciji bio predsjednik uprave TVGorice. Mislim da se ovdje praviš malo "krešo" jer nije bilo riječi oko toga nego tko je ulupao gradske novce za samopromociju?
Osnivanjem TVGorice i ulupanjem silne love a da grad uopće nije vlasnik mislim da je slučaj za ODO.
A toliko o tvom "znanju"

Kolilko su dugo delali kružni tok u Mičevcu ne znam, ali zato sam po Gorici imal prilike vidjeti kako "kvalitetno i brzo" delaju udarnici iz Komunalca ...  Ništa brže ni kvalitetnije nego prije. Misliš da, od kad je Barišić gradonačelnik, nekakav Pepek ili Joža, drži lopatu malo drukčije ?

Nije bit držanja lopate nego naputka za rad od strane nadređenih koje bilo da se okretište mora završit dva dana prije loko izbora na kojima je izgubio Picula, "krešo"

O plačenim studijama za prometno rješenje grada Gorice se također već pisalo na ovom forumu (kad si ti još pisao pod drukčijim nickom) pa se sad praviš blesav, fol, ne znaš niš o tome ...

Dok je on barem pokušao riješit problem prometa Picula je sa plastičnim bagerima ismijavao sve to i naravno da je nagrađen na izborima za svoj humor, građani su rekli što misle o njegovom humoru  :P

A po pitanju crnih fondova ... kaj treba tu još neka dodavati ? gledaj bilo koju televiziju, čitaj bilo koje novine, dnevne ili tjedne (ne uređuju ih ni Beus ni Lučić) pokušaj zbrojiti koliko njih je zbog takvih fondova (također iz koje su stranke) imaju plačeni "odmor" u Remetincu ?

Što se tiče fondova u pravu si, još ostaje samo da se vidi tko stoji financijski iza Velikogoričkog obzora , pa Turopoljskog Domeka i sličnih umtvorina iz PR mašinerije Beusa.
Naravno da te pitam jer nitko ne zna ni kolika je naklada tih izuzetno kreativnih rješenja polupismenih pijanaca i političkih kreatura.
Koliko ste PDV-a platili na tiskanje?
Koliko je platio PDV-a nakladnik?
pa redom i lako se utvrdi otkud novac, nije to problem utvrdit.
Znam reći ćeš da to građani sami financiraju vlastitim donacijama itd, floskulama ali i opet mora se utvrdit porijeklo novca i za donacije, pa tako i za te kreativne uratke koji služe isklučivo za zadovoljavanje egotripa Beusa, Lučića, Miće i ostalih.

A u svezi interneta ... ispada da je Picula bio pikzibner u svezi svima ovima tvojima koje ti ja spominjem ...

Ne gospodine GREGOR, Picula je zasad na prvom mjestu po pitanju mobilnog interneta.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 02, 2011, 08:50:03 prijepodne

Sirotinjo na glavu ... misliš ako ti visiš po birtijama, da vise i drugi ?

Na Barišićevo ime je osnovana Tv Turopolje, na njegovoj adresi u Gradičima. Napisao sam već da je na ovom forumu bilo vidljivo izvadak iz registra trgovačkog suda na kojem se  se vidjeli svi ti podaci. A kad je postao gradonačelnik, automatski je postao i vlasnik TV Gorice ... Ti tvrdiš da nije tako ? (tko je osnivač, tko je pljunuo popriličnu lovu i čija je oprema na TV Turopolju, u drugoj priči)

nevjerojatan način tvog razmišljanja, da ti smijem na forumumu napisati da si budala i kreten, napisao bi ali neću da ne dobijem opomenu.
Kako možeš trpati u isti koš propalu televiziju na kojoj je upravo Beus inzistirao i oštetio gradski proračun za gotovo milijun kuna i tvturopolje za koju grad nije dao ni lipe?

Znam da je ponekad teško obraniti neobranjivo, ali moraš pisati, razumijem te. Radiš, zaposlen si i za to se treba odužiti pa makar i ovakvim baljezganjem.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 02, 2011, 09:37:23 prijepodne
Znam da je ponekad teško obraniti neobranjivo, ali moraš pisati, razumijem te. Radiš, zaposlen si i za to se treba odužiti pa makar i ovakvim baljezganjem.

Hahahahaha!  :D  :D  :D  :D

Rugala se sova sjenici!   :D  :D  :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 02, 2011, 10:18:31 prijepodne

nevjerojatan način tvog razmišljanja, da ti smijem na forumumu napisati da si budala i kreten, napisao bi ali neću da ne dobijem opomenu.
Kako možeš trpati u isti koš propalu televiziju na kojoj je upravo Beus inzistirao i oštetio gradski proračun za gotovo milijun kuna i tvturopolje za koju grad nije dao ni lipe?

Znam da je ponekad teško obraniti neobranjivo, ali moraš pisati, razumijem te. Radiš, zaposlen si i za to se treba odužiti pa makar i ovakvim baljezganjem.
[/quote]

Da, mogu trpati u isti koš jer su politički  jaaako povezane.  Da treba mjenjati zakone, naravno da treba. Da su u slučaju goričkog gradonačelnika (po pitanju vlasničkih odnosa) pravosudna tijela zažmirila na jedno oko, jesu. 

Samo sam još čekal komentar na povezivanje Brdeka (HSP) i Šukera (HDZ) te famoznog kofera sa lovom za kojeg vele da je nosio B.R.    I to je puka izmišljotina ?  Sve se to zataškalo sa višeg nivoa ... Da nisu možda iz HNS-a ili SDP-a sve to zakuhali ?


kak je išla ona pjesma ... Lijepo ime Krešo, Krešo  ....
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 02, 2011, 10:45:27 prijepodne
Kako možeš trpati u isti koš propalu televiziju na kojoj je upravo Beus inzistirao i oštetio gradski proračun za gotovo milijun kuna i tvturopolje za koju grad nije dao ni lipe?

Ovo je bitna stavka, novac građana. Laprdanje o glupostima i sukobu interesa nema veze sa milijunskom štetom za grad u ovom slučaju iako je Barišić oslobođen optužbe. Drago mi je da HNS brane ovakve spodobe kao što si ti. To je pravi odraz HNS-a.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 02, 2011, 11:14:14 prijepodne
Samo sam još čekal komentar na povezivanje Brdeka (HSP) i Šukera (HDZ) te famoznog kofera sa lovom za kojeg vele da je nosio B.R.    I to je puka izmišljotina ?  Sve se to zataškalo sa višeg nivoa ... Da nisu možda iz HNS-a ili SDP-a sve to zakuhali ?

Da nije istinito bilo bi smiješno, pa čovjek Vam nabroji silne ljude koje ste nepotizmom zaposlili i Vi se pravite kao da ništa nije bilo. Uhvatili ste se teme TVGorice u čijem stvaranju je počinjeno evidentno kazneno djelo.
i još tvrdite da ste u pravu, ovo je blam samo takav.
Što ćete učitniti s transparentnošću oko zapošljavanja podobnih kadrova?
Hoćete li objaviti rezultate natječaja na kojima su oni zaposleni?
I dajte navedite sa kojeg je nivoa došao blagoslov o njihovom zapošljavanju, kad već govorite o nivoima.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 02, 2011, 11:27:25 prijepodne
Vidiš, da ti objasnim neke stvari ...  Kao prvo, Piculu su nagovorili da ide van s televizijom (a ne Beusa) kao prvo.  Strateški partner za nabavu opreme je trebao biti "Novi list" ali se zadnji čas povukao jer je netko zaprijetio ... (baš se pitam tko bi to mogao biti ?)

Ovo je Barišić izjavio 19.02.2010 godine:

 „Nisam vlasnik Televizije Turopolje ni bilo kojeg drugog gradskog medija“ - izjavio je jučer gradonačelnik Dražen Barišić. Naime, povezanost Barišića s Televizijom Turopolje i navodna namjerna blokada konkurentske TV Gorice, sve se češće povlači po medijima, a Barišić kaže- iz vlasništva sam odstupio odmah na početku izborne kampanje.

„Nisam, niti sam ikada bio, vlasnik Televizije Turopolje. Ja sam prije službene kampanje raskinuo radni odnos na Radio Velikoj Gorici koja je nakladnik Televizije Turopolje. Nisam imao nikakve veze niti ću imati ikakve veze s navedenom televizijom“- rekao je Barišić, ocijenivši sve optužbe zlonamjernima. Barišić je pozvao i ostale predstavnike medija, pa i političkih stranaka na otvoren i argumentiran dijalog, a vlasništvo TVT kao i TV Gorice, kaže, može se lako provjeriti u relevantnim institucijama, pa čak i na Internetu.

http://www.rvg.hr/index.php?id=2594 (http://www.rvg.hr/index.php?id=2594)

U sudskom registru piše:

Matični broj
080686434
OIB
81691168404
Registarski sud
Trgovački sud u Zagrebu
Tvrtka
GORICA MEDIA d.o.o. za proizvodnju i emitiranje radijskoga i televizijskog programa, te nakladništvo
Skraćena tvrtka
GORICA MEDIA d.o.o.
Sjedište
Gradići, Braće Radić 6
Pravni oblik
društvo s ograničenom odgovornošću

Dražen Barišić, rođen/a 17.03.1969, osobna iskaznica: 103524240, PP Velika Gorica
Funkcija    - jedini osnivač d. o. o.

Funkcija    - direktor
Ovlaštenje    - zastupa društvo pojedinačno i samostalno

... a kak su "stručno" napisali da nije u sukobu interesa pročitaj u rješenju u privitku ...


Urbroj; 711-I-29-01-SI-4-10/11 ...

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 02, 2011, 11:55:41 prijepodne
Sjedište tvrtke, udruge ili bilo koje i kakove pravne osobe ne znači da je čovjek na čijoj je to adresi automatski i vlasnik, niti da temeljno ima uopće išta sa time. Sjedište se može prijaviti na bilo čijoj adresi, uz osnovnu suglasnost...

To je isto - prijava sjedišta i vlasništvo - samo u tikvi nekog "kreše"...  ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 02, 2011, 12:09:08 poslijepodne
Vidiš, da ti objasnim neke stvari ...  Kao prvo, Piculu su nagovorili da ide van s televizijom (a ne Beusa) kao prvo. 

Tko ga je to nagovorio ako nije sam Beus? Beus je pisao tekstove za novine moj grad Velika Gorica. Picula je poludio jer je Beus bio u novinama tri puta više nego on. (ego tripovi)

Kažem ti da je bitno tko je oštetio građane, a to je u ovom slučaju Beus i Picula i pitam te: ako možeš trpati u isti koš propalu televiziju na kojoj je upravo Beus inzistirao i oštetio gradski proračun za gotovo milijun kuna i tvturopolje za koju grad nije dao ni lipe?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 02, 2011, 12:47:33 poslijepodne
Sjedište tvrtke, udruge ili bilo koje i kakove pravne osobe ne znači da je čovjek na čijoj je to adresi automatski i vlasnik, niti da temeljno ima uopće išta sa time. ...

Znači sjedište bi ja mogel i na tvoju adresu prijaviti, to očeš reć?

Ok, ali kak onda tumačiš da je Barišić jedini osnivač, direktor, zastupnik...? Jel to tebi također ne znači da čovjek ima uopće išta s time?

Ko je onda vlasnik ak nije osnivač? Neka osoba u sjeni?

Meni to zvući ko ono "nije krao, samo je vreću držo".
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 02, 2011, 12:51:40 poslijepodne
sleđ ... sad si samo dokazal da ni u svojoj struci nisi preveč doma, a kamo li malo šire ...

Barišić je pri Trgovackom sudu Zagrebu registrirao TD Gorica Media d.o.o. za proizvodnju i emitiranje radijskog i televizijskog programa, te nakladništvo, u okviru kojega je pocelo emitiranje Televizije Turopolje. Gorica Media d.o.o. prvotno bila registrirana sa sjedištem u V. Gorici, Zagrebacka 3. za koje Dražen Barišić kao jedini osnivač nije imao niti jednu valjanu ispravu, niti je bio vlasnik prostora niti ga je imao u zakupu. Nakon što je izabran za gradonacelnika, sjedište tvrtke prebacio je na
adresu Gradici, Brace Radica 6.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 02, 2011, 12:54:18 poslijepodne
Ako slobodno pitam, kaj nismo tu temu već jemput ovdje razmotali u svim smjerovima?
Kaj tu ima toliko zanimljivog da se sve poćinje ispočetka?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 02, 2011, 12:56:18 poslijepodne
... ali netko se uporno vraća na to ... pitaj Muhu, Krunu Mileta i Krunu ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 02, 2011, 12:59:51 poslijepodne
Ne mislim na nikoga posebno, ali kad već pišem, najradije bi pol toga obrisal jer vidim da nema drugog naćina. a mislim da je to samo stranačko navijanje (barem meni tako izgleda).
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 02, 2011, 01:09:42 poslijepodne
Citat:
Mlačanin

mislim da je to samo stranačko navijanje (barem meni tako izgleda).

Dakako da je..a u tome prednjači nesuđeni dogradonačelnik i ovaj drugi koji čini mi se stoluje na 4 katu Gradske uprave odakle na rn poreznih obveznika zagađuje ovaj forum...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 02, 2011, 01:39:26 poslijepodne
... Opet sam saznao nekaj novo ... Sad sam na 4. katu ... ako ovako nastaviš dalje ... a katova nema više ... ? 


Muha, uzmi u ruke muhomlat i opali se čim jače ...  na sveopće veselje ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 02, 2011, 02:26:54 poslijepodne
Barišić je pri Trgovackom sudu Zagrebu registrirao TD Gorica Media d.o.o. za proizvodnju i emitiranje radijskog i televizijskog programa, te nakladništvo, u okviru kojega je pocelo emitiranje Televizije Turopolje. Gorica Media d.o.o. prvotno bila registrirana sa sjedištem u V. Gorici, Zagrebacka 3. za koje Dražen Barišić kao jedini osnivač nije imao niti jednu valjanu ispravu, niti je bio vlasnik prostora niti ga je imao u zakupu. Nakon što je izabran za gradonacelnika, sjedište tvrtke prebacio je na
adresu Gradici, Brace Radica 6.

I to DOKAZUJE VLASNIŠTVO??

Oprosti, ali gotovo sam iscrpio sve epitete koji se mogu dodijeliti tvojem općem znanju, inteligenciji i razumijevanju osnovnih stvari.

Uz moju suglasnost, TD Gorica Media bi se mogla registrirati i na moju sadašnju adresu - no to ne znači ništa, a najmanje da sam ja vlasnik ili da imam bilo kakvu funkciju u cijeloj priči. No to je preteško gradivo za tvoje skromne mogućnosti...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 02, 2011, 02:37:31 poslijepodne
Ako slobodno pitam, kaj nismo tu temu već jemput ovdje razmotali u svim smjerovima?
Kaj tu ima toliko zanimljivog da se sve poćinje ispočetka?

Štima.

Ne mislim na nikoga posebno, ali kad već pišem, najradije bi pol toga obrisal jer vidim da nema drugog naćina. a mislim da je to samo stranačko navijanje (barem meni tako izgleda).

Daj to sve obriši ak možeš, to je više nego samo navijanje. Prave se blesavi i glumataju ko da su najpametniji. I to još i takvi za koje sam još imal nade da su stvarno politički kolko tolko objektivni...

Kaj politika dela od čovjeka, ko bi rekel.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 02, 2011, 02:49:20 poslijepodne
Ako slobodno pitam, kaj nismo tu temu već jemput ovdje razmotali u svim smjerovima?
Kaj tu ima toliko zanimljivog da se sve poćinje ispočetka?

Ne znam jer sam od nedugo tu na forumu, ali ovo je evidentno skretanje sa teme kojom se dokazalo da je stvarno velik broj stranačkih ljudi zaposlen u gradske firme, te sa du neki čak i dobili poticaje, pa bilo je čak i pitnaja koja je čija uloga u smjeni vlasti iako nisu vjećnici itd, itd...
No ovdje se slažem sa Vama da se ovdje radi o skretanju sa teme da se ne bi pričalo o, slobodno mogu reći, najvećoj sramoti VG politike a to je tko je toliko ljude zaposlio i po kojem kriteriju ?

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 02, 2011, 05:25:11 poslijepodne

Daj to sve obriši ak možeš, to je više nego samo navijanje. Prave se blesavi i glumataju ko da su najpametniji. I to još i takvi za koje sam još imal nade da su stvarno politički kolko tolko objektivni...

Zašto bi obrisao ?

Nek se vidi tko je dobio posao kao član neke od stranaka.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 02, 2011, 05:32:49 poslijepodne
Sad samo još da saznam broj sobe na 4. katu, u kojoj šefujem i da, naravno ... mobilni internet imam ... na tvoj račun ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 02, 2011, 05:47:13 poslijepodne
Citat:
Mlačanin

mislim da je to samo stranačko navijanje (barem meni tako izgleda).

Dakako da je..a u tome prednjači nesuđeni dogradonačelnik i ovaj drugi koji čini mi se stoluje na 4 katu Gradske uprave odakle na rn poreznih obveznika zagađuje ovaj forum...

Ne pokušavaj otkrivati identitet forumaša!!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 02, 2011, 05:49:18 poslijepodne
Ako slobodno pitam, kaj nismo tu temu već jemput ovdje razmotali u svim smjerovima?
Kaj tu ima toliko zanimljivog da se sve poćinje ispočetka?

Štima.

Ne mislim na nikoga posebno, ali kad već pišem, najradije bi pol toga obrisal jer vidim da nema drugog naćina. a mislim da je to samo stranačko navijanje (barem meni tako izgleda).

Daj to sve obriši ak možeš, to je više nego samo navijanje. Prave se blesavi i glumataju ko da su najpametniji. I to još i takvi za koje sam još imal nade da su stvarno politički kolko tolko objektivni...

Kaj politika dela od čovjeka, ko bi rekel.

Rado bi obrisal i podijelil kazne , malo duže da se dobro olade, ali ne mogu , na žalost.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 02, 2011, 06:57:46 poslijepodne
Jad i bijeda, onih koji prozivaju neke za ono što oni rade.
Ovo je koliko shvaćam kontraofenziva DC i partnera prema HNS-u.
Činjenica je kako netko reče a i meni se čini da je najveći dio sudionika ove rasprave na gradskom proračunu i to upravo zaposlenih na onaj način o kome ovdje diskutirate, na račun nas poreznih obveznika ( što u gradskoj upravi, što u gradskim firmama), te zato imaju vremena jer ništa i ne rade, toliko sudjelovati i zagađivati ovaj forumski prostor, kao i političko djelovanje određenih grupacija.
Uvjeren sam da će naši, sugrađanke i sugrađani znati prepoznati o čemu se ovdje radi, te da će ovo zagađivanje foruma, hrpa iznešenih laži i manipulacija biti kontraproduktivno kod ljudi koji znaju misliti svojom glavom, sramota, jad i bijeda, u čemu ne želim više sudjelovati i od čega ću se ubuduće distancirati, jer trošiti vrijeme na ovakve bezvezarije, tipa dokazivanja nečega nekome tko namjerno i svjesno laže i manipulira  je zaista besmisleno i gubljenje vremena.   8)


Ako slobodno pitam, kaj nismo tu temu već jemput ovdje razmotali u svim smjerovima?
Kaj tu ima toliko zanimljivog da se sve poćinje ispočetka?

Štima.

Ne mislim na nikoga posebno, ali kad već pišem, najradije bi pol toga obrisal jer vidim da nema drugog naćina. a mislim da je to samo stranačko navijanje (barem meni tako izgleda).

Daj to sve obriši ak možeš, to je više nego samo navijanje. Prave se blesavi i glumataju ko da su najpametniji. I to još i takvi za koje sam još imal nade da su stvarno politički kolko tolko objektivni...

Kaj politika dela od čovjeka, ko bi rekel.

Rado bi obrisal i podijelil kazne , malo duže da se dobro olade, ali ne mogu , na žalost.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 02, 2011, 07:33:59 poslijepodne
Činjenica je kako netko reče a i meni se čini da je najveći dio sudionika ove rasprave na gradskom proračunu i to upravo zaposlenih na onaj način o kome ovdje diskutirate, na račun nas poreznih obveznika ( što u gradskoj upravi, što u gradskim firmama), te zato imaju vremena jer ništa i ne rade, toliko sudjelovati i zagađivati ovaj forumski prostor, kao i političko djelovanje određenih grupacija.

Čim se stvari nazovu pravim imenom to je odmah zagađivanje foruma.
Nisam znao da se to tako zove
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 03, 2011, 09:06:46 prijepodne
Jad i bijeda, onih koji prozivaju neke za ono što oni rade.
Ovo je koliko shvaćam kontraofenziva DC i partnera prema HNS-u.
Činjenica je kako netko reče a i meni se čini da je najveći dio sudionika ove rasprave na gradskom proračunu i to upravo zaposlenih na onaj način o kome ovdje diskutirate, na račun nas poreznih obveznika ( što u gradskoj upravi, što u gradskim firmama), te zato imaju vremena jer ništa i ne rade, toliko sudjelovati i zagađivati ovaj forumski prostor, kao i političko djelovanje određenih grupacija.
Uvjeren sam da će naši, sugrađanke i sugrađani znati prepoznati o čemu se ovdje radi, te da će ovo zagađivanje foruma, hrpa iznešenih laži i manipulacija biti kontraproduktivno kod ljudi koji znaju misliti svojom glavom, sramota, jad i bijeda, u čemu ne želim više sudjelovati i od čega ću se ubuduće distancirati, jer trošiti vrijeme na ovakve bezvezarije, tipa dokazivanja nečega nekome tko namjerno i svjesno laže i manipulira  je zaista besmisleno i gubljenje vremena.


Najbolje da osnuješ svoj "neovisni" forum i sam piskaraš po njemu. Očekivao sam više od tebe (ipak si potpredsjednik).

Kad netko ne liže guzu HNS-u i Beusu odmah je to sve hrpa laži, manipulacija, sramota jad,.... Svi mi sudionici ovog foruma iznosimo činjenice, raspravljamo i komentiramo. Nije li to bit foruma, da služi upravo za takve stvari?
Ovo je tema o politici i ako nisi dorastao toj temi nemoj tražiti da se brišu postovi ili ukine cijela tema, potraži se u nekoj drugoj o uzgoju cvijeća npr.Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 03, 2011, 12:16:11 poslijepodne


Najbolje da osnuješ svoj "neovisni" forum i sam piskaraš po njemu. Očekivao sam više od tebe (ipak si potpredsjednik).

....nemoj tražiti da se brišu postovi ili ukine cijela tema, potraži se u nekoj drugoj o uzgoju cvijeća npr.

tromblon, malo si se zeknuo, ja sam predsjednik ali neću ti reći čega, iako pokušavaš otkriti identitet a debelo si se zahebao, nadam se da ćeš zbog toga biti i sankcioniran, kao što je korektno upozoreno od strane ljudi koji uređuju ovaj forum.

Ja nisam tražio da se brišu postovi ili ukine tema, citiraj gdje sam to tražio, kao i obično ti i tvoje "društvo iz sokaka" izvrćete i lažete, izvrćete teze kao što pokušavate izvrtati i činjenice.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 03, 2011, 12:31:45 poslijepodne
Jaguar , još bu ispalo da smo i kolege i familija i u istoj stranci ... a morti delamo u istoj kancelariji ... barem po muhi, tromblonu i miletu ... fakat bi bilo dosadno bez njih ... vidiš, negda u stara vremena su na svakom dvoru imali dežurnog bedaka kaj je zabavljal okolo ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 03, 2011, 12:44:59 poslijepodne
vidiš, negda u stara vremena su na svakom dvoru imali dežurnog bedaka kaj je zabavljal okolo ...

Da je pravde i pravne države to bi bio ti u Remetincu
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 03, 2011, 01:00:22 poslijepodne
Ispričavam se Kruni kaj ga nisam nabrojil u svom prethodnom postu. hvala na razumijevanju ! Kruno, koliko se more pratiti po medijima, rezervacija iz tvoje ekipe ima više nego ležaja.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 03, 2011, 02:09:29 poslijepodne
Nadam se da ćeš ti i tvoji odgovarati za ovoliki nepotizam koji je nabrojan ovdje na ovom forumu
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 03, 2011, 02:49:20 poslijepodne
Kaj ne vidiš da se sav tresem ...  :P
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 03, 2011, 03:00:57 poslijepodne
Evo ova tema je toliko zanimljiva da me malo ponukala da napišem nekoliko činjenica koje su neoborive a svi to znamo i nitko nikad nije negirao već su se zatvarale oči pred njima. I baš me zanima kako će gutati knedle kad se budu našli među opisanim osobama koje su nepotizmom, odnosno svojim političkim vezama došli do egzistencijalne sigurnosti.
Evo sad je aktualno zapošljavanje Zorana Žica u gradskoj upravi, ali nitko nije spomenuo ni Beus, ni Leo Lisac dijelove natječaja koji govore da kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, što nažalost mladi gospodin Klarić taj uvjet nemože ispunit. Iz ovog je vidljivo da se koristilo čovjeka za jeftine političke bodove. Osobno podržavam i uvijek sam za zapošljavanje invalidnih osoba. Oprali su pod imenom mladog čovjeka koji nije zadovoljio na natječaju ali se uredno proteže teza da je on bio idealan kandidat a nažalost pozadina je drugačija.
Možda je pozadina političko djelovanje njegovog oca u SDP-u ?
Stariji gospon Klarić, popularno zvani Merc, je svojedobno bio kao nestranačka osoba na listi SDP-a za lokalnu samoupravu i radio kao portir u jednom privatnom poduzeću u Donjem Podotočju. Njegovim ulaskom u SDP odjednom se mjenja i njegovo zaposlenje te se gospodin Klarić zapošljava u gradskoj firmi VG Vodoopskrba.
U istom gradskom poduzeću je egzistenciju osigurao i Cavrić Željko koji je bio sinikalni povjerenik u Velkomu kojeg je upravo SDP odveo u stečaj i to dok je i sam Cavrić bio vijećnik. Da bi poslije zbog dovođenja radnika Velkoma Račanu (tada je bio premijer), pod prozor Banskih dvora, bio malo marginaliziran u stranačkoj hijerarhiji.
Izgleda da je VG Vodoopskrba postala izvor egzistencijalne sigurnosti za mnoge SDP-ovce, pa tako i za gospodina Dalibora Meića.
Da nisu baš svi podobni kadrovi samo u jednom poduzeću, tako gospodin Žugaj gradi vrlo uspješnu karijeru u gradskoj čistoći, što mu, kažu upućeni, ide izuzetno dobro.
Zanimljivo je i zapošljavane kćerke bivše tajnice SDP-a Marije Stevinović u dječji vrtić. Navodno je Katarina toliko kvalitetan kadar da je jednostavno nisu mogli ne primiti u radni odnos u gradski vrtić.
Maestralno je zaposlena gospođa Rapa koja je karijeru započela kao partijska sekretarica, pa je promjenom sistema naglo postala partijska tajnica pa partijska vjećnica, sve do partijske potpredsjednice, te naravno ne treba ni spominjati da je to dobro pretočila u vlastitu korist i zaposlila se na aerodromu, iako se znalo da je od obrazovanja imala nominalno samo osnovnu školu, te da je naknadno završavala večernju školu. Full su mi zanimljivi ti kriteriji po kojima se dijele ti poslovi.
Da nastavim u revijalnom tonu.
Na red je došla veeelika prijateljica gospođe Rape, stanovita gospođa Mirjana Pišl. Gospođa pišl svojedobno je bila poznata po više stvari a neke od njih su i te da je supruga prvog gradonačenika Velike Gorice i po podrapanom GOLF-u jedinici crvene boje koji je rasipao dijelove gdje god bi prošao.
Njeno prijateljstvo sa gospođom Rapom je nagrađeno predlaganjem od strane Rape na županijskoj sjednici SDP-a kad su se birali kadrovi za mjesta dožupana, i tako je gospođa Pišl poznata postala kao dožupanica naše Županije. Nakon isteka dva mandata više nije poznata kao dožupanica nego kao podobni partijski kadar. Naime zanimljiv je podatak ja je odjednom gospođa Pišl zaposlena u istom privatnom institutu kao i Milanovićeva supruga. To je vrlo zanimljiv podatak.
Da je popularno biti sa Piculom, Fabijančićkom i Beusom na vlasti govori i podatak da je čak i šogor od gospodina Kunić Zvonka prešao u SDP i dobio posao u vodoopskrbi kao i sin od gospođe Fabijančić, koji je dobio prije svih posao, a prije toga je radio u gruntovnici u ZG.
Bilo bi zanimljivo vidjeti sve te rezultate "transparetnh natječaja" kojima su gore imenovani dobili poslove i bili u prednosti u odnosu na druge kandidate.
O moralnosti HNS-a bi se isto tako moglo progovoriti. Na većini evenata na slikama je gospođa Nemešković Melani koja je u svojoj karijeri poznata po tome što je direktno potkradala poslodavca te je za vrijeme bolovanja navodno obavljala gospodarsku djelatnost.
Pa je gospodin Bušić, inače blizak krugovima HNS-a postao komunalni redar.
Sa predsjednikom lokalnog ogranka HNS.a, gopsodinom Beusom je privatno dobra gospođa Arijana Mataga,  te bi bilo vrlo ali stvarno vrlo zanimljivo vidjeti i te rezultate natječaja njenog zapošljavanja.
Mirelu Gajić, čije  ime izaziva podsmijeh u političkim krugovima i asocijaciju na druženje sa Dragom Trupčevićem, dovoljno je reći da je zaposlena kao savjetnica uprave STYRIA-grupacije, naravno na čelu te iste grupe je predsjednik uprave gospodin Boris Tručević inače sin od Drage Trupčevića. I to je zaposlena Mirela Gajić kao savjetnica uprave koja nema ni jednog dana radnog staža u proizvodnom sektoru i u privredi uopće. Mirela ne samo da nema iskustva u privredi nego nema ni iskustva u medijima.
I na kraju  gospođa "ministarka" Fabijančić. Što tu reći ?
Sve je rečeno djelima.

Evo znam da će se sad javiti razni politički frikovi koji će biti moralisti i slično ali gospodo DEMANTIRAJTE ME i objavite transparentno rezultate najtečaja Vaših zapošljavanja

KOKO - VG ovaj post bi ti mogao borisati osmijeh, kad bi se počelo češljati po JAVNIM natječajima za posao.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 03, 2011, 03:35:41 poslijepodne
Nadam se da ćeš ti i tvoji odgovarati za ovoliki nepotizam koji je nabrojan ovdje na ovom forumu
Ne misliš da ako bi svi odgovarali za nepotizam koji je nabrojan na ovom forumu, da budu onda tvoji još više nastradali? Ne znam, ali sudeći po tvojem angažmanu ovdje, sve mi se čini da bi onda i ti nadrapal, ili?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 03, 2011, 04:13:07 poslijepodne


KOKO - VG ovaj post bi ti mogao borisati osmijeh, kad bi se počelo češljati po JAVNIM natječajima za posao.

Kruno, idemo po redu ... kaj to znači BORISATI ? 

... smijem se od uha do uha i dalje čitajući vaše nebuloze.

s nestrpljenjem iščekujem naredni potez, ali požurite se, idem za koji dan u Čavoglave, naravno, kao gost ...


Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 03, 2011, 05:21:16 poslijepodne
Čuj KOKO-VG se nekom smije, hahaha....
Kome se ti možeš smijati?
Pretpostavljam da ti je tekst krivo sjeo na želudac kad si ga pročitao  :D

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 03, 2011, 05:54:34 poslijepodne
Mile Sale ... za razliku od tebe, Krune i vama sličnih,  volim se od srca nasmijati a i pročitati zanimljivo štivo. Za ovakav "komad" informacija trebalo je vremena za sakupiti, posložiti i napisati. Da li su te osobe dobile posao po vezi, nemam pojma, mene nisu pitale. Da te demantiram, nemam namjeru, samo ću se zapitati kakav to (ne znam kako da ga opišem) um mora biti da ide vodit ovakvu evidenciju ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 03, 2011, 06:49:08 poslijepodne
Mile Sale ... za razliku od tebe, Krune i vama sličnih

ili drugim riječima za razliku od vas sviju ja i jaguarče smo u pravu, vas desetak ste lažovi, prevaranti. Zato slušajte nas dvojicu prosvijetljenih umova :o PA KAJ JE TEBI?  Silovanje demokracije?

Isto kao što je Beus htio biti predsjednik Gradskog vijeća sa svoja 3 vijećnika i 6 iz SDP-a od ukuno 27??

Ti i Beus nikako da shvatite da demokraciju, odluku većine treba poštovati. Smiri se, sigurno te živci malo peru, polako popi koju sa plemenitim v starom gradu ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 03, 2011, 07:03:24 poslijepodne
Jao glavonjiću, duboko se ispričavam što vas ne uvrstih u navedenu skupinu "pravovjeraca"  Zbilja, kak mi se ovo moglo dogoditi, fakat ne znam ... Slinavi i kaki po forumu svakodnevno, ostavlja trag za sobom, a ga pozabim napisati. Zbilja, nije u redu.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 03, 2011, 07:45:09 poslijepodne
Slinavi i kaki
Hvala na vrijeđanju, odraz kučnog odgoja, ništa više. očito te mama kroz šupak rodila
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 03, 2011, 07:59:22 poslijepodne
ti spominješ odgoj ? očito si prespavao kad se to spominjalo u školi ...


Što se vrijeđanja tiče ... prvi si počeo ...

a sa Zdravekom ću popiti koju, kad ga vidim ... još ti bumo i nazdravili
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 03, 2011, 10:36:12 poslijepodne
Da li su te osobe dobile posao po vezi, nemam pojma, mene nisu pitale.

Znaš ti jako dobro ali se praviš KREŠO.


Da te demantiram, nemam namjeru, samo ću se zapitati kakav to (ne znam kako da ga opišem) um mora biti da ide vodit ovakvu evidenciju ?
Pa ni nemožeš demantirati istinu, a što se tiče uma ne znam ali znam da samo ne smiješ biti slijep da vidiš ovakve stvari
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 03, 2011, 11:41:57 poslijepodne
Invazija iz sokaka, na temu " Beusova tvornica laži"

@glavonjiću, nemoj mi se uvlačiti ( te sam ti malo jaguarčić, malo mačić, malo ribica....) s takvom glavom ne buš prošel ni kroz Brandeburška vrata a kamoli tek kod mene.

koje je ovo društvo iz sokaka, jedino što znaju pljuvati u dalj, pa su tako aktivni ali uglavnom u ovoj temi gdje treba pljuvati GBR, Lučića i HNS.

Kod bilo koje druge imalo intelegentnije teme svi junaci nikom ponikoše, intelegencija, kultura itd. je deficitarno u sokaku, treba organizirati neki početni tečaj u POU, neznam što nova ravnateljica čeka tako dugo s tečajevima. ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 03, 2011, 11:46:55 poslijepodne
Mile sale, neznam što je s Vašeg popisa točno ali vidim da ste si dali truda i napravili popis ( uglavnom od bivše uprave grada), nadam se da ste korektni i da će te nam podastrijeti popis unatrag dvije godine, počevši od gradske uprave pa do VG Čistoće, neki su i ovdje nazočni jako puno vremenski i to u radno vrijeme.
Čekam Vaš izvještaj sa zebnjom, uvjeren da će me neki staviti na igorlistu, zbog ovog zahtjeva od Vas. ;D

Da li su te osobe dobile posao po vezi, nemam pojma, mene nisu pitale.

Znaš ti jako dobro ali se praviš KREŠO.


Da te demantiram, nemam namjeru, samo ću se zapitati kakav to (ne znam kako da ga opišem) um mora biti da ide vodit ovakvu evidenciju ?
Pa ni nemožeš demantirati istinu, a što se tiče uma ne znam ali znam da samo ne smiješ biti slijep da vidiš ovakve stvari
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 03, 2011, 11:58:29 poslijepodne
Mile sale, neznam što je s Vašeg popisa točno ali vidim da ste si dali truda i napravili popis ( uglavnom od bivše uprave grada), nadam se da ste korektni i da će te nam podastrijeti popis unatrag dvije godine, počevši od gradske uprave pa do VG Čistoće, neki su i ovdje nazočni jako puno vremenski i to u radno vrijeme.
Čekam Vaš izvještaj sa zebnjom, uvjeren da će me neki staviti na igorlistu, zbog ovog zahtjeva od Vas. ;D

Vrlo rado ću udovoljiti Vašoj želji u jednom od idućih postova.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 04, 2011, 10:54:44 poslijepodne
Crno na bijelo je da je Vesna Škare Ožbolt omogučila investicijski zamah u Velikoj Gorici...
...neosporivo da je Vesna Škare Ožbolt napravila povijesnu stvar.

Dej ti mene kak glasaču DCa poveč kak?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 05, 2011, 09:57:46 prijepodne
Dej ti mene kak glasaču DCa poveč kak?
Hahahaha!  :D
E baš bi i ja to štel znati!
 :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 05, 2011, 06:23:29 poslijepodne
prekinula je kohabitaciju koja je kocila sve, npr. kao sto se dogada u Zagrebu.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 05, 2011, 10:11:35 poslijepodne
Misliš brenzala je hladnjaču,školu,vodoskok,obilaznicu,autocestu,grobje,dvoranu,KDT,..?

Dej ti mene kak glasaču DCa poveč kak?
Hahahaha!  :D
E baš bi i ja to štel znati!
 :D

Zgleda da bi to bilo ovo;
I na kraju samo da zaključim da je PR posao koji je odardio mladi Žic za DC neuporedivo bolji i veći nego što to odrađuju stručnjaci iz SDP-a ili HDZ-a ili neke druge minorne stranke.

Dej koji link.
Malo spama bez pokriča i eto pijara...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 06, 2011, 08:50:12 prijepodne
Je, bogme je se to spam kaj vele.
Po mojem bi se najmanje 50% postova na ovoj temi moglo komotno zbrisat ko spam. Morti bi se i koji forumaš mogel malo proterat na hlađenje zbog učestalog spamanja i laži i klevetanja. No bojim se da bi to u takvom slučaju za neke bilo "ograničavanje slobode govora".

Ali to je samo moje mišljenje, i nema nikakve težine.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 06, 2011, 09:17:25 prijepodne
Je, bogme je se to spam kaj vele.
Po mojem bi se najmanje 50% postova na ovoj temi moglo komotno zbrisat ko spam. Morti bi se i koji forumaš mogel malo proterat na hlađenje zbog učestalog spamanja i laži i klevetanja. No bojim se da bi to u takvom slučaju za neke bilo "ograničavanje slobode govora".

Ali to je samo moje mišljenje, i nema nikakve težine.

Zanimljiva ti je ova izjava o spamanju, a dok su HNS-ovci hračkali po HDZ-u i DCu nisi govorio o spamanju. Sad kad su neki počeli iznositi Beusove laži i obmane sa debelim argumentima i dokazima ti pozivaš na spamanje i hlađenje, ma nemoj.
Ako te boli istina slobodno se ti ohladi, neče nam faliti tvoje spamanje ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 06, 2011, 09:22:35 prijepodne
Beusove laži i obmane sa debelim argumentima i dokazima

Zgleda da sem v ove deset stranic nekaj prepustil...Jel se moreju te laži i obmane samo zame v jene skračene verzije jenoga posta skoperati?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 06, 2011, 09:30:40 prijepodne


@glavonjiću, nemoj mi se uvlačiti ( te sam ti malo jaguarčić, malo mačić, malo ribica....)

Ja tebi? hehehe
Ja tebi tepam jer si još mlad, zelen, neiskusan, podložan i povodljiv pa mi te žao.

To ti je ko mali pesek koji se stalno valja u govnu zbog mirisa, ti ga kazniš zbog toga ali on opet ode i valja se u govnu i nikak da shvati da govno smrdi i da se makne od njega.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 06, 2011, 09:32:05 prijepodne
Beusove laži i obmane sa debelim argumentima i dokazima

Zgleda da sem v ove deset stranic nekaj prepustil...Jel se moreju te laži i obmane samo zame v jene skračene verzije jenoga posta skoperati?

Pošto si ...besposleni internetski masturbator... nađi si vremena i skoperaj si
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 06, 2011, 09:45:47 prijepodne
Fala,trudiju se.  :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 06, 2011, 10:00:07 prijepodne
Beusove laži i obmane sa debelim argumentima i dokazima

Zgleda da sem v ove deset stranic nekaj prepustil...Jel se moreju te laži i obmane samo zame v jene skračene verzije jenoga posta skoperati?

Propustili ste vi ti puno toga. Zato ste i popušili izbore.

Nego, jeste nosili štafetu za Beusov rođendan? I odakle ste krenuli - iz Splita ili Goražda?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 06, 2011, 10:19:15 prijepodne
Pošli smo ze Splita a sad je 14. izmena negde na putu prema Goraždu.Posle izborov bumo sim vrgli slike a delal se bu i dokumentarni film teri još nima ni radni naslov ali smo svesni da mu ga bumo morali dati,če niš nekakvoga.Jel imaš koga da nam ga zmontera?
 ;D  ;D  ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 06, 2011, 11:13:38 poslijepodne


@glavonjiću, nemoj mi se uvlačiti ( te sam ti malo jaguarčić, malo mačić, malo ribica....)

Ja tebi? hehehe
Ja tebi tepam jer si još mlad, zelen, neiskusan, podložan i povodljiv pa mi te žao.


Tvrditi ovakvo nešto za nekoga, koga se nepozna, može samo tuljan poput tebe glavonjiću.
Ali kao i obično to tebi nije ni važno, važno je da si ti obavio "PR" i natrkeljao hrpu budalaština koje nemaju veze s vezom, jel se to zove PR? Zemi si kopirku i samo kopiraj, svejedno nemaš kaj novog i pametnog za kazati.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 06, 2011, 11:33:09 poslijepodne
E jaguaru, mica maco! boli te istina pa vrijedas okolo koga stignes. Kako te nije stid?

sve je laz i obmana jer si ti odiseju do pasa u su*** i jedini znas sto je prava istina. Ocemo dalje o zaposljavanju HNS-ovaca u gradsku upravu i gradske firme? Tko  je zaposlio kcer od Andrije Buklijasa u Gradsku upravu? lazem? obmanjujem? jesam tuljan jer sam ovo javno rekao kao Glavovic? boli istina? tk je zaposlio Josipa Busica? opet laz jeli? ljut si jer smo razotkrili organizaciju upitnih namjera.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 07, 2011, 12:06:22 prijepodne
E jaguaru, mica maco! boli te istina pa vrijedas okolo koga stignes. Kako te nije stid?

sve je laz i obmana jer si ti odiseju do pasa u su*** i jedini znas sto je prava istina. Ocemo dalje o zaposljavanju HNS-ovaca u gradsku upravu i gradske firme? Tko  je zaposlio kcer od Andrije Buklijasa u Gradsku upravu? lazem? obmanjujem? jesam tuljan jer sam ovo javno rekao kao Glavovic? boli istina? tk je zaposlio Josipa Busica? opet laz jeli? ljut si jer smo razotkrili organizaciju upitnih namjera.

Mene niš ne boli, bez brige, ali koliko sam saznal u ovih zadnjih 2 desetljeća cijela gradska uprava je tak i popunjena i popunjava se i dalje, kaj ne? Nego kad si tako istinit i točan a prenosiš navodno istinu, kreni dalje redom, nastavi niz od HDZ i SDP do DC, HSS .....
Ajmo dečki, čekam i Mile cara s popisom, mora da je popis jako dugačak, treba vremena. ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 07, 2011, 11:06:04 prijepodne
Kao što sam rekao rado ću udovoljit tvojim željama u jednom od mojih budućih postova.
Sad me još više zanima dali ćeš demantirati KROKA i na koji način?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 08, 2011, 10:43:05 poslijepodne
Kao što sam rekao rado ću udovoljit tvojim željama u jednom od mojih budućih postova.
Sad me još više zanima dali ćeš demantirati KROKA i na koji način?

Nemam ja što demantirati ili ne demantirati, to za mene na koncu nije ni važno.
Ono što je za mene važno na koje radno mesto je netko zaposlen, što on radi i kolika je njegova stručnost, znanje a prije svega koliko doprinosi boljoj efikasnosti i učinkovitosti gradske uprave.
Inače ne slažem se da netko ne bi mogao dobiti posao samo zato što je član bilo koje stranke ako je kvalitetan i stručan, potrebit i može doprinijeti sveukupnoj boljoj efikasnosti rada uprave, na zadovoljstvo građana kojima je gradska uprava servis za lakše i kvalitetnije življenje.

Primjer:
Ja bi očekivao da je gradonačelnik pojačao s novim djelatnicima ured za graditeljstvo koji je rakrana goričke gradske uprave, građani čekaju građevinske još uvijek po 2-3 pa čak i 4 godine, što je sramotno i žalosno, dok gradonačelnik zapošljava recimo Zorana Žica, koji čak ima i svoj obrt, na izmišljeno radno mjesto kako bi zadovoljio apetite VŠO, Žica na gradski proračun, kako bi na kavicama radio PR stranki DC na teret građana Velike Gorice, dobivajući plaću za svoj (ne)rad. I nije on jedini on je valjda 20-ti u gradskoj upravi, a gradske tvrtke, ustanove? Čekam Mileta s popisom. ;D

Možda netko od Vas nam objasni što to točno Žic radi u upravi i za što je to stručnjak, koliko može doprinijeti boljem servisu građanima i u kom smjeru?  8)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 08, 2011, 11:04:04 poslijepodne
Možda netko od Vas nam objasni što to točno Žic radi u upravi i za što je to stručnjak, koliko može doprinijeti boljem servisu građanima i u kom smjeru?  8)

Pitaj nekoga iz HNS-a.

HNS-ovci su i tako svi besposličari, pa usred radnog dana ili tumaraju gradskom upravom ili vise u Starom gradu. Barem tako sami tvrde.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 08, 2011, 11:48:24 poslijepodne
Nemam ja što demantirati ili ne demantirati, to za mene na koncu nije ni važno.
Ono što je za mene važno na koje radno mesto je netko zaposlen, što on radi i kolika je njegova stručnost, znanje a prije svega koliko doprinosi boljoj efikasnosti i učinkovitosti gradske uprave.
Pa s obzirom da je tamo imenovana ekipa koja je dobila poslove u gradskim firmama, a tebe brine njihova stručnost i znanje, bilo bi lijepo kad bi netko relevantan objavio i te natječaje na kojima su oni dobili poslove pa da se vidi koliko su stručni i dali si i za njih zabrinut.

Inače ne slažem se da netko ne bi mogao dobiti posao samo zato što je član bilo koje stranke ako je kvalitetan i stručan, potrebit i može doprinijeti sveukupnoj boljoj efikasnosti rada uprave, na zadovoljstvo građana kojima je gradska uprava servis za lakše i kvalitetnije življenje.

Šo se toga tiče i ja sam sličnog mišljenja, samo što u ovom slučaju nitko od nabrojanih nije imao posao, a stručnost i znanje je vrlo upitno.

Primjer:
Ja bi očekivao da je gradonačelnik pojačao s novim djelatnicima ured za graditeljstvo koji je rakrana goričke gradske uprave, građani čekaju građevinske još uvijek po 2-3 pa čak i 4 godine, što je sramotno i žalosno, dok gradonačelnik zapošljava recimo Zorana Žica, koji čak ima i svoj obrt, na izmišljeno radno mjesto kako bi zadovoljio apetite VŠO, Žica na gradski proračun, kako bi na kavicama radio PR stranki DC na teret građana Velike Gorice, dobivajući plaću za svoj (ne)rad. I nije on jedini on je valjda 20-ti u gradskoj upravi, a gradske tvrtke, ustanove? Čekam Mileta s popisom. ;D

Tu rakranu je stvorila Fabijančićka dok je bila privremena pročelnica.
Što se tiče Žica, vidim da Vam je svima trn u oku. Mislim da je i on sam svjestan te pozicije, ali se postavlja i pitanje koje otvara pandorinu kutiju. Tko je zaposlio više ?
Desnica ili ljevica?
Ti pišeš o Žicu kao da on ne zna ili nije svjestan mržnje prema njemu i da ako dođe do promjene vlasti u gradu da će mu biti upitan posao.
No bilo kako bilo zanimljivo je da se lovite jednog imena a pored šume ljevičara se vidi samo nesretni Žic.
Vidi se Žic, ne vidi se Senka Bulić ili Nemeškovićka ili Beusova žena u upravnom vijeću POU-a i to u vrijeme kad je Senka Bulić dobila managerski ugovor najmanje duplo povoljniji nego drugi ravnatelji gradskih ustanova.
Da ne bi sad ispalo da branim Žica ili Bulićku, ali to je upravo ono da se gleda jednostrano.
No kao što sam ti obećao da ću ti opisati i desnicu u to budi siguran da ću i njih opisati.

dok gradonačelnik zapošljava recimo Zorana Žica, koji čak ima i svoj obrt, na izmišljeno radno mjesto kako bi zadovoljio apetite VŠO, Žica na gradski proračun, kako bi na kavicama radio PR stranki DC na teret građana Velike Gorice, dobivajući plaću za svoj (ne)rad. I nije on jedini on je valjda 20-ti u gradskoj upravi, a gradske tvrtke, ustanove? Čekam Mileta s popisom. ;D
Što se tiče Žica i njegovog rada ili ne rada mislim da nigdje nećeš čuti od mene ili nekog drugog da ću reći dali netko radi ili ne radi to ipak neka ocjene njegovi poslodavci. Dali i uopće išta radni Stepanić, Katarina Šeravić, Leo Lisac ili gospođa Buklijaš to nije moja briga nego njihovog poslodavca.
Kažeš da ih ima najmanje 20-tak, pa daj objavi imena i prezimena fino budi čovik ka' ja i reci popu pop, a bobu bob.

Možda netko od Vas nam objasni što to točno Žic radi u upravi i za što je to stručnjak, koliko može doprinijeti boljem servisu građanima i u kom smjeru?  8)

Mislim da ćeš na to pitanje najbolje dobiti odgovor od njega osobno, pa ti predlažem da mu osobno uputiš to pitanje ako imaš muda, pa ćeš dobiti odgovor.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 10, 2011, 08:41:02 prijepodne
Pozdrav briljantnom umu boga Vg Hns- a poznatom pod kodmim imenom Odisej, koji stoji iza ovih gnusnih laži! Nazalost bog nas stalno prosvijetljuje o radu Vg gradske uprave, ali ne govori nam nista o sebi. Koliko je nenazocan u Sabornici, koliko je Zakona tamo predlozio, da li i jedan osim onog neprovedivog koji mu je pisao popularni mu pravni savjetnik Zdravek Lucic, da li je u medjuvremenu zavrsio Pravni fakultet, kad vec nije uspio nijedan drugi?! Ali neka on nama i dalje samo pise o radu i neradu, znanju i neznanju, pravu i pravdi, jer tada svi vide koliki je lazov i neznalica. Kodno ime odisej- bog mora, tko li ga dade takvoj budali?! Vise bi mu odgovaralo Morski krastavac!!!

Ma zapravo vidjeli mi Odisaja i na Alci, doduse bio je zalostan jer je bio medju seljanima, kako ih on naziva, pa mu bozanski lik nije doso do izrazaja, no eto bijese s njim Nimfa, naprlitatana tajnica Ferijalnog saveza u minjaku. Ma milina za pogledat i procijenit bozanstveno znanje i sposobnost Boga nasega Odiseja!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 10, 2011, 10:13:34 prijepodne
Tko je Odisej?
Očito nisam u toku.
Kažeš u minici, dajte neku sliku da vidimo tajnicu :)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 10, 2011, 10:54:42 prijepodne
tromblon, ma hajde priznaj da dojde milo i da ti mali poskoći kad netkoo spomene Beusa ... mislim, kad ga toliko spominješ ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 10, 2011, 04:39:42 poslijepodne
Kažeš u minici, dajte neku sliku da vidimo tajnicu :)

E, e , daaaa.... i tata bi, sine!

Dajte fotku!! Možda ipak nije sve bezvrijedno u toj priči...  ;D ;D ;D  da vidimo nogatu tetu, ja baš takve volim...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 10, 2011, 05:37:09 poslijepodne

Dajte fotku!! Možda ipak nije sve bezvrijedno u toj priči...  ;D ;D ;D  da vidimo nogatu tetu, ja baš takve volim...

To care, napokon netko normalan  :D

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 10, 2011, 06:50:46 poslijepodne
Pozdrav briljantnom umu boga Vg Hns- a poznatom pod kodmim imenom Odisej, koji stoji iza ovih gnusnih laži! Nazalost bog nas stalno prosvijetljuje o radu Vg gradske uprave, ali ne govori nam nista o sebi. Koliko je nenazocan u Sabornici, koliko je Zakona tamo predlozio, da li i jedan osim onog neprovedivog koji mu je pisao popularni mu pravni savjetnik Zdravek Lucic, da li je u medjuvremenu zavrsio Pravni fakultet, kad vec nije uspio nijedan drugi?! Ali neka on nama i dalje samo pise o radu i neradu, znanju i neznanju, pravu i pravdi, jer tada svi vide koliki je lazov i neznalica. Kodno ime odisej- bog mora, tko li ga dade takvoj budali?! Vise bi mu odgovaralo Morski krastavac!!!

Ma zapravo vidjeli mi Odisaja i na Alci, doduse bio je zalostan jer je bio medju seljanima, kako ih on naziva, pa mu bozanski lik nije doso do izrazaja, no eto bijese s njim Nimfa, naprlitatana tajnica Ferijalnog saveza u minjaku. Ma milina za pogledat i procijenit bozanstveno znanje i sposobnost Boga nasega Odiseja!


Ovo je vrijeđanje, zaslužuješ najmanje opomenu!!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 10, 2011, 09:02:13 poslijepodne
Vrijeđanje??

A koga to, molit ću lijepo?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 10, 2011, 11:48:23 poslijepodne
Nema tu elemenata vrijeđanja, čovjek spominje lijepe nogice
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 11, 2011, 10:50:51 prijepodne
Sad ste ga uplašili pa nam neće pokazati slike  :(
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 11, 2011, 11:17:16 prijepodne
Bračni par Beus najbogatiji

Uvidom u imovinske kartice državnih i gradskih dužnosnika s područja Grada Velike Gorice ustanovili smo kako je obitelj saborskog zastupnika, zamjenika gradonačelnika i predsjednika goričkog HNS-a Gorana Beusa Richembergha najimućnija. Naime, prema podacima iz Beusove imovinske kartice, ovaj Velikogoričanin mjesečno zarađuje više od deset tisuća kuna, kao imovina naveden je stan u Velikoj Gorici te osobni automobil, a lani je primao i naknadu za rad u stručnim povjerenstvima Grada u mjesečnom iznosu od gotovo 19 tisuća kuna. No, ono što je posebno zanimljivo nije njegovo već financijsko stanje njegove supruge Ivone koja ima mjesečnu plaću od gotovo 34 tisuće kuna (netto op.a). Ivona Beus, inače predsjednica Cenatra za mobilnost mladih, a čiji je direktor njen suprug Goran, vlasnica je i jednog poljoprivrednog zemljišta te drvene klijeti, a supružnici tako mjesečno zajednički zarađuju više od 60 tisuća kuna. U imovinskoj kartici stoji i kako su Beusovi ponosni vlasnici privatne knjižnice te veliki ljubitelji i sakupljači umjetnina, posebice umjetničkih slika.


http://www.rvg.hr/index.php?id=519 (http://www.rvg.hr/index.php?id=519)

Članovi Gradskoga vijeća:
Goran Beus Richembergh - predsjednik Kluba HNS-a
Snježana Popović Milić
Mijo Jakunić 

Članovi odbora Gradskog vijeća Velike Gorice:

Odbor za mjesnu samoupravu
Senka Gjurašin – članica

Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova
Goran Beus Richembergh – predsjednik

Odbor za komunalne djelatnosti
Zdravko Lučić - član

Odbor za financije i proračun
Andrija Buklijaš – član

Odbor za društvene djelatnosti
Dragica Rako – član

Odbor za statutarno pravna pitanja
Snježana Popović Milić - članica

HNS Velike Gorice u HNS-u Zagrebačke županije (mandat 2009.- 2013.)

Potpredsjednik
Mile Grubišić

Članovi Predsjedništva
Pero Josipović
Zdravko Lučić

Predsjednica Ženske inicijative HNS-a Zagrebačke županije
Ivona Beus Richembergh

Članica Nadzornog odbora
Senka Gjurašin

Članica Suda časti
Melani Nemešković

Članovi Županijske skupštine Zagrebačke županije iz HNS-a Velike Gorice:
Mirko Žužić - predsjednik Kluba HNS-a

Predsjednica Ženske inicijative HNS-a Središnje-hrvatskog regionalnog saveza
Ivona Beus Richembergh

http://www.hns-vg.com.hr/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=52 (http://www.hns-vg.com.hr/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=52)


Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 11, 2011, 12:56:49 poslijepodne
Ne znam kako da te nazovem a da ne pokupim opomenu od moderatora. Prvo, pozivaš se na podatke iz 11. mjeseca 2008. U reporteru su napisali pun kufer gluposti koje ti bez razmišljanja i citiraš. Beus znači, po tebi i njima, ima primanja samo od stručnih povjerenstava u gradu Gorica gotovo 19000 kn ? A gdje je saborska plača i naknade za razna povjerenstva ? Izračunaj sam da si napisao glupost. 2008 godine, Šuker su nazivali najsiromašnijim ministrom u vladi (sa onakvom plačom i naknadama u upravnim odborima nije si uspio napraviti ni kuću ni vikendicu, a ni znatno popraviti stanje na računu ?) Nisi spomenuo primanja njegove supruge Andreje ?  Namjerno ste prešutjeli.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 11, 2011, 01:37:29 poslijepodne
Citat:
Nisi spomenuo primanja njegove supruge Andreje ?  Namjerno ste prešutjeli.

Fakat si jadan, pa nije tema Šuker...ličiš mi na mulca koji gleda drugog da jede govno, čini ti se fino pa onda moraš i ti ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 11, 2011, 01:48:45 poslijepodne
Fakat si jadan, pa nije tema Šuker...ličiš mi na mulca koji gleda drugog da jede govno, čini ti se fino pa onda moraš i ti ...
E!
Ak ti nisi zaslužil ban onda ne znam ko bi ga zaslužil. I to ne na kratko. Daj se malo smiri.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 11, 2011, 02:16:16 poslijepodne
Ok, u pravu si, no koristim priliku napomenuti da prepucavanja znaju biti jako konstruktivna i korisna, naravno onima koji nisu jednostrani i tvrdoglavi. Vjerujem da ne postoji mjesto na internetu koje nudi ono kaj KOKO traži.
Zato predlažem neka uzme ono dobro kaj ovdje ima (ako misli da ima) a ostalim nas nek ne zamara.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 11, 2011, 02:47:31 poslijepodne
Nisi spomenuo primanja njegove supruge Andreje ?  Namjerno ste prešutjeli.

Andreja za razliku od Ivone radi u privatnom sektoru.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 11, 2011, 03:08:10 poslijepodne
Privatni sektor ... to se tak zove ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 11, 2011, 05:51:38 poslijepodne
Onda očito ne znaš gdje radi  :P

A kad smo se dotakli teme supruga zanimljiv je podatak čija je žena bila u upravnom vijeću kad je odobren managerski ugovor Senki Bulić, pa i podatak da je Senka za godinu dana dobila 160.000 kuna za odvojen život i putne troškove, a znamo da živi u ZG i da je radila u VG.
Čija je to žena bila koja je tome pogodovala?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Newbie - Kolovoz 11, 2011, 07:39:15 poslijepodne
Onda očito ne znaš gdje radi  :P

A kad smo se dotakli teme supruga zanimljiv je podatak čija je žena bila u upravnom vijeću kad je odobren managerski ugovor Senki Bulić, pa i podatak da je Senka za godinu dana dobila 160.000 kuna za odvojen život i putne troškove, a znamo da živi u ZG i da je radila u VG.
Čija je to žena bila koja je tome pogodovala?

Daj mile, seres... ko bi kome toliko platio samo za to!!!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 11, 2011, 08:43:17 poslijepodne
evo ti još podataka o bivšem "najsiromašnijem" ministru u Vladi ....

FINA Zagreb, predsjednik nadzornog odbora (2004-)

INA d.d. Zagreb, predsjednik nadzornog odbora (2004-2008, 2010-), član nadzornog odbora (2008-2009)

CROATIA OSIGURANJE d.d. Zagreb, predsjednik nadzornog odbora (2004-)

HŽ d.o.o. Zagreb, član nadzornog odbora (2004-2007)

DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIGURANJE ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU BANAKA Zagreb, član uprave (2004-2008)

HBOR Zagreb, predsjednik nadzornog odbora (2003-)

HŽ HRVATSKE ŽELJEZNICE HOLDING d.o.o. Zagreb, član nadzornog odbora (2007-2008)

a ostale stvari koje nisu navedene u svemu tome ... veza s Goršetom i tvrtkom za razminiranje,  spominje se i oko parcela na trasi autoceste Zagreb - Sisak ...

a i ženi posao s busevima dobro ide ...


netko spominje osobe koje žive fol u Gorici ? da nije netko iz trgovačkog centra ? tko je tome pogodovao ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 11, 2011, 09:03:19 poslijepodne
Kol'ko ti mo'š srat, ziher si neki big mudonja u nekakvoj strančici tipa HNS...  ::) ::) ::)

Jel' znaš tak detaljno podatke i o Čačiću? ili to ne smiješ otkrivati? Ili nema toliko farbe kojom bi se moglo prekrečiti toliko "poštenje"??
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 11, 2011, 09:09:15 poslijepodne
sleđ ... Toliko smrdi oko tebe da te zaobilazim u velikom luku i nemam namjeru komentirati tvoje postove. Okani me se. Najdi si tam u menzi kakvog sebi sličnog pa mu prodavaj muda pod bubrege, kao što pokušavaš i ovdje. Prokužili te već i klinci. Nisam ti ja kao  plemenitašica a bome ni kao Anđelko.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 11, 2011, 09:16:52 poslijepodne
Bračni par Beus najbogatiji

Gle čuda potkrala ti se greškica,ovo nisi skoperal;

" 26.11.2008. Aktualno "

To je nekulko put demanterano na forumu,i širje, teroga su Barišič,Šimunkovič i hatezejci vrušili.  ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 11, 2011, 10:05:57 poslijepodne
Daj mile, seres... ko bi kome toliko platio samo za to!!!

Neka prikažu isplatne liste pa ćeš vidjet  ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 12, 2011, 10:00:27 prijepodne
sleđ ... Toliko smrdi oko tebe da te zaobilazim u velikom luku i nemam namjeru komentirati tvoje postove. Okani me se. Najdi si tam u menzi kakvog sebi sličnog pa mu prodavaj muda pod bubrege, kao što pokušavaš i ovdje. Prokužili te već i klinci. Nisam ti ja kao  plemenitašica a bome ni kao Anđelko.

Nisi. Ti si gori od njih. Oni bar nisu seronje koji stranačku promidžbu donose ovamo, a da sam ja moderator, ti bi odavno odjebo odavde sa takvim nastupom. Drži se ti svoje ekipice iz HNS-a, a oni imaju svoj forum pa serendaj tamo, ovdje takve gluposti nisu dobrodošle i takva politička razračunavanja drži sa tuljane koji su ti stranački podređeni (ako se ne varam, ti si nekakav zamjenik nekakog šefića "najjače" stranke u VG, zar ne?). Dakle, pročitan si, prepoznat si, i odjebi. Tvoji podaci i tvoji interesi su poznati svakome tko ima imalo interesa to znati (ja se otkrivanjem neću baviti, to je prejadno...), no najvažnije je da se time otkriva prava priroda tvojeg boravka i zagađivanja na ovom forumu. A to je važna stvar, jer ljudi trebaju znati pozadinu tvojih nastupa na ovom forumu.

I tebe i takve sve treba otkrivati i javno prokazivati, to je u interesu mentalnog zdravlja foruma i njegove nesvrstanosti na bilo čiju političku prugu. Jer ovo nije jumbo-plakat nikakvih stranačkih jehovaca koji nas gute svojim politiziranjem čim im se pruži prilika. Takvima treba odmah, kao i uživo, zalupiti vratima pred nosom i reći im da takve rigotine nisu poželjne na sajtu sa ovom domenom.

A da me moraš zaobilaziti - moraš. Baš zato jer sam u svakom intelektualnom pogledu iznad tebe, imun sam na tvoju veličinu i stranački status, ne možeš mi apsolutno ništa - pa ti je i bolje da moje postove ne komentiraš, jer suvisli i pametni komentari su za tebe vrlo sklizak teren, na kojem se baš nimalo ne snalaziš. Tako da ta muda i bubrege - ne žvačem niš od toga - možeš prodavati naivcima iz stranke i tamo glumiti nedodirljivu veličinu. Ovdje nisi ni jedno, a još manje ono drugo. I što prije to shvatiš, izlazit ćeš manje crven u licu pred svoju ekipicu na svakom stranačkom druženju.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 12, 2011, 10:20:04 prijepodne
Nisi. Ti si gori od njih. Oni bar nisu seronje koji stranačku promidžbu donose ovamo, a da sam ja moderator, ti bi odavno odjebo odavde sa takvim nastupom.
Tebe s takvim tvojim nastupom bi trebalo poslati na duuuugo hlađenje. Članove foruma javno vrijeđaš, omalovažavaš, pluješ po njima, i sad po novom još i nagađaš njihov identitet. A baš za to je koko jedanput bil banan na 7 dana. Tako da bi to sad morala biti i tvoja sudbina. Bar 7 dana, ali ti si i više zaslužil.

Nego - kaj si sad skroz prešel u HDZovce? Već sam ti prije rekel da imam dojam da si jedan od njih, ali sad to više nije dojam. Nemoj više pričat da su ti sve stranke iste, jer svojim ponašanjem na forumu dokazuješ da to nije istina.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 12, 2011, 11:35:33 prijepodne
Tebe s takvim tvojim nastupom bi trebalo poslati na duuuugo hlađenje. Članove foruma javno vrijeđaš, omalovažavaš, pluješ po njima, i sad po novom još i nagađaš njihov identitet. A baš za to je koko jedanput bil banan na 7 dana. Tako da bi to sad morala biti i tvoja sudbina. Bar 7 dana, ali ti si i više zaslužil.

Nego - kaj si sad skroz prešel u HDZovce? Već sam ti prije rekel da imam dojam da si jedan od njih, ali sad to više nije dojam. Nemoj više pričat da su ti sve stranke iste, jer svojim ponašanjem na forumu dokazuješ da to nije istina.

Još jedan "podobni".

Ja ne nagađam o ničijem identitetu - ja taj identitet ZNAM. No ne otkrivam ga - no u čemu je pošteno biti anoniman, a istodobno na tuđem terenu širiti svoju propagandu? Gdje je tu poštenje, što se i kakvi interesi se skrivaju iza nečije tobožnje "objektivnosti" i "širine pogleda" - to ima svatko ovdje pravo znati, a nadam se da je dotični toliki "karakter" da stoji iza svojih postupaka, svoje ideologije i svojih stavova, da ih se NE SRAMI (iako bi počesto imao zašto).

Ja NE OTKRIVAM NIČIJI IDENTITET - no ljudi imaju pravo (i to nije na štetu onoga na koga se to odnosi) znati TKO to njima prodaje filozofije, tko iznosi objede i laži na tuđi račun, kojim povodom i zbog čega to radi - to reći NIJE povreda ničijih prava ili pravila foruma.

I da si pročital to kaj sam napisal, i da si to još više mogao ili htio razmeti - nebi tak nekaj meni spočitaval. Kaj se tiče uvreda, čudno kak se ti, kao zaštitnik baš takvih koje ja razotkrivam kroz njihovu pravu ulogu ovdje, ne javljaš kad se tak ponaša netko tko puše u diple u kakve dahćeš i ti - jel to odraz poštenja i objektivnosti? Tražite ono - što niste spremni dati??

Ovo sa HDZ-om je toliko jadno da je bezvrijedno za komentar - osim kao studija tvoje "širine" misli. Jer ti moraš svrstavati ljude u neki koš, drugačije ti ne znaš - ako ne spada u neku partiju da se ti znaš postaviti za ili protiv, ti si izgubljen. Zato i jesi u stranci, to je prva lekcija iz formatiranja. Iako ništa nije ni skroz crno ni skroz bijelo - ti preferiraš upravo takvo ponašanje i shvaćanje. Jer je za sve između toga potreban mentalni napor da bi se to shvatilo. A to je prečesto - puno preteško.

Ja i HDZ?

C'mon - ovo nije podforum viceva...  ::) ::) ::)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Goran Beus Richembergh - Kolovoz 12, 2011, 11:37:07 prijepodne
Pozdrav svima, a osobito mojim vjernim obožavateljima.
U ovoj "Beusovoj" a zapravo tvornici laži gradonačelnikova tjelesnoga zdruga stvarno je namljeveno kojekakvih budalaština. I uvreda. Ali dobro, ako uživate u toj kaljuži - izvol'te!

Nego, onaj koji se na sve sile pokušao ugurati na HNS-ovu lokalnu listu prije dvije godine sad opet prodaje bozu o "najbogatijemu paru u Gorici". Kuntakinte je podsjetio da se ta lažna informacija nekoliko puta demantirala. Međutim, ne treba tim tvrdnjama nikakav demanti.
Ode se na web stranicu Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa pa se vidi izvorna dokumentacija (koju novinarka "Reportera" nije znala čitati pa je za godišnji brutto utvrdila da je mjesečni netto).
Dakle, najfriškija imovinska kartica je na:
http://www.sukobinteresa.hr/posi/wk.nsf/0/8E7503AA8B0EECF0C12578A2004ED211?open (http://www.sukobinteresa.hr/posi/wk.nsf/0/8E7503AA8B0EECF0C12578A2004ED211?open)
a ona prvotna iz 2008. je na:
http://old.sukobinteresa.hr/?prezime=Beus (http://old.sukobinteresa.hr/?prezime=Beus) Richembergh&prebivaliste=&duznosti=-&stranke=-&submit3=Tra%C5%BEi

Eto sve mudrosti. A guzna muha nek i dalje bezglavo zuji.
Živjeli!

GBR
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 12, 2011, 12:26:04 poslijepodne
U ovoj "Beusovoj" a zapravo tvornici laži gradonačelnikova tjelesnoga zdruga

Poštovani gospodine Beus, osobno ne poznam ni Vas ni gradonačelnika, je vrlo zanimljivo da mu se obraćate ovako preko interneta, a ne osobno kako bi to i dolikovalo komunikaciji vjećnika i gradonačelnika.

stvarno je namljeveno kojekakvih budalaština. I uvreda. Ali dobro, ako uživate u toj kaljuži - izvol'te!

Saborski zasptupnik pa korisit izrez poput "namljeveno" !!!
Gospodine Beus prije bi Vašoj funckiji dolikovao izraz "izrečeno", i bilo bi mi normalnije da zadržite nivo dostojanstva na razini kulturne osobe, ako je to moguće s obzirom ovdje izrečeno sa svih strana pa i sa Vaše to očito nemoguća misija.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 12, 2011, 12:31:46 poslijepodne
sleđ ... samo pazi da se ne raspukneš od " previše pameti" kojom si ispunjen. Zašto me podsječaš na žabu ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 12, 2011, 12:50:05 poslijepodne
Ja ne nagađam o ničijem identitetu - ja taj identitet ZNAM.
Još gore!
Citat:
No ne otkrivam ga - no u čemu je pošteno biti anoniman, a istodobno na tuđem terenu širiti svoju propagandu? Gdje je tu poštenje, što se i kakvi interesi se skrivaju iza nečije tobožnje "objektivnosti" i "širine pogleda" - to ima svatko ovdje pravo znati, a nadam se da je dotični toliki "karakter" da stoji iza svojih postupaka, svoje ideologije i svojih stavova, da ih se NE SRAMI (iako bi počesto imao zašto).

Ja NE OTKRIVAM NIČIJI IDENTITET - no ljudi imaju pravo (i to nije na štetu onoga na koga se to odnosi) znati TKO to njima prodaje filozofije, tko iznosi objede i laži na tuđi račun, kojim povodom i zbog čega to radi - to reći NIJE povreda ničijih prava ili pravila foruma.
Na ovom forumu niko nema prava otkrivati identitet drugih članova, kaj si ti djelomice pokušao. I to je povreda pravila foruma. A sad ak ti misliš da je to po tvojim moralnim načelima ok, to je druga stvar. Za to te ja ne bi kaznil, već za ovo prvo, pa si ti to sad tumači kak got očeš.
Citat:

I da si pročital to kaj sam napisal, i da si to još više mogao ili htio razmeti - nebi tak nekaj meni spočitaval.
Pročital sam, i, na žalost, moram priznati da su mi se neke stvari u tvom postu sviđale. Samo kontekst u kojem si to objašnjaval je bio previše subjektivan. Sve ono drugo spamanje HDZeovih igrača nisi ni primjetio, samo kad neko, tj. koko, pokuša tumačiti HNS odma uskačeš i napadaš. Očigledno da imaš problem s tim članom, ali to me se ne tiče. Tvoja privatna stvar. Samo vrijeđanje i širenje mržnje ovdje na forumu, to više nije privatna stvar.
Citat:
Kaj se tiče uvreda, čudno kak se ti, kao zaštitnik baš takvih koje ja razotkrivam kroz njihovu pravu ulogu ovdje, ne javljaš kad se tak ponaša netko tko puše u diple u kakve dahćeš i ti - jel to odraz poštenja i objektivnosti? Tražite ono - što niste spremni dati??
I muhi sam (kao prvome!) skretal pažnju na neke njegove ispade, kaj to nisi videl? Tak da tvoje priče o poštenju i neobjektivnosti nisu ništa nek izmišljotine jednog neinformiranog tipa koji se ponaša ko da sve zna, a zapravo zna samo trunku. Da ne velim gore riječi...  Ti i Mensa? Jadna li je ta Mensa.
Citat:
Ovo sa HDZ-om je toliko jadno da je bezvrijedno za komentar - osim kao studija tvoje "širine" misli. Jer ti moraš svrstavati ljude u neki koš, drugačije ti ne znaš - ako ne spada u neku partiju da se ti znaš postaviti za ili protiv, ti si izgubljen. Zato i jesi u stranci, to je prva lekcija iz formatiranja. Iako ništa nije ni skroz crno ni skroz bijelo - ti preferiraš upravo takvo ponašanje i shvaćanje. Jer je za sve između toga potreban mentalni napor da bi se to shvatilo. A to je prečesto - puno preteško.

Ja i HDZ?

C'mon - ovo nije podforum viceva...  ::) ::) ::)
Ako se javno priznaš da si glasal za HDZovca, i ako to i braniš, i ako sad ne napadaš ni jednom od ovih HDZovih pijuna koji više nego očigledno ovaj forum spamaju bedastoćama, lažima i vrijeđanjima, nego jednog koji pokušava braniti HNS, onda je jasno na čijoj si strani.

Ili očeš reći da je samo slijepa mržnja pokretač tvojih postova? Onda se odi lječit. Ozbiljno.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Goran Beus Richembergh - Kolovoz 12, 2011, 01:09:54 poslijepodne
Poštovani Kruno,
Uopće se ne obraćam gradonačelniku nego njegovim adorantima i plaćenicima (koji ga zapravo preziru i nanose mu štetu još veću od one koji on za sobom ostavlja) koji godinama ispiru usta izmišljotinama na moj račun (kad se već ne mogu suprotstaviti argumentima), koristeći forumašku 'anonimnost' i mijenjajući nickove od sezone do sezone. Bez hrabrosti da kad idu na nekoga ozbiljnim tvrdnjama i optužbama to i potpišu i jamče svojom čašću.
S gradonačelnikom komuniciram na sjednicama Gradskoga vijeća ali, na žalost, rijetko jer on obično ustaje i napušta dvoranu kad ja govorim jer se nema snage suočiti s mojim argumentima, upitima i kritikama a prijedloge nikad niti nije htio slušati.
Pristalica sam i zagovornik oštre ali korektne i fer političke utakmice i polemike u kojoj nema mjesta lažima i podmetanjima. Međutim, svaki pokušaj da se lažima, objedama, osobnim diskvalifikacijama i uvredama zakaljuži prostor politike i javnoga diskursa zahtijeva jasan i oštar odgovor i suprotstavljanje. 
Nemamo pravo prešutjeti kad se laž pokušava nametnuti kao istina, lopovluk kao poštenje a nesposobnost kao standard s kojim se treba pomiriti.

Srdačan pozdrav,
Goran BR
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 12, 2011, 03:05:29 poslijepodne
Citat:
A guzna muha nek i dalje bezglavo zuji.

Esalam alejkum sine Edhanov...već kad si se javio u raspravu odgovori koliko je oformljeno povjerenstava za provedbu natječaja TI i VFK dok ste bili na vlasti?... koliko ste novaca honorirali ?...ptičica mi javlja da se radi o 9.000,00 kn/mjesečno..
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 12, 2011, 03:12:02 poslijepodne
...gradonačelnikova tjelesnoga zdruga...

Sramotna i krajnje neprimjerena aluzija na Pavelićev "Poglavnikov tjelesni zdrug".  Ovakve stvari su se mogle čuti u Kninu 1991., ali neobično da ih čujemo 2011. u Velikoj Gorici.

A, opet od nekoga kome se cijeli život priviđaju "ustaše" i ne očekuje se ništa drugo.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 12, 2011, 03:18:02 poslijepodne
Poštovani Kruno,
Uopće se ne obraćam gradonačelniku nego njegovim adorantima i plaćenicima (koji ga zapravo preziru i nanose mu štetu još veću od one koji on za sobom ostavlja) koji godinama ispiru usta izmišljotinama na moj račun (kad se već ne mogu suprotstaviti argumentima), koristeći forumašku 'anonimnost' i mijenjajući nickove od sezone do sezone. Bez hrabrosti da kad idu na nekoga ozbiljnim tvrdnjama i optužbama to i potpišu i jamče svojom čašću.
S gradonačelnikom komuniciram na sjednicama Gradskoga vijeća ali, na žalost, rijetko jer on obično ustaje i napušta dvoranu kad ja govorim jer se nema snage suočiti s mojim argumentima, upitima i kritikama a prijedloge nikad niti nije htio slušati.
Pristalica sam i zagovornik oštre ali korektne i fer političke utakmice i polemike u kojoj nema mjesta lažima i podmetanjima. Međutim, svaki pokušaj da se lažima, objedama, osobnim diskvalifikacijama i uvredama zakaljuži prostor politike i javnoga diskursa zahtijeva jasan i oštar odgovor i suprotstavljanje. 
Nemamo pravo prešutjeti kad se laž pokušava nametnuti kao istina, lopovluk kao poštenje a nesposobnost kao standard s kojim se treba pomiriti.

Srdačan pozdrav,
Goran BR
Koja postenjacina nema sta!

O kojim to argumentima s vase strane govorite?

nego, bolje Vi nama, gospon Beus, kad ste toliko posteni i transparentni recite koliko ste si vi i fabijancicka isplacivali mjesecno na racun povjerenstva koja ste sami osnovali i u kojem ste vas dvoje uvijek bili clanovi? koliko ste dodatno isisali od nas poreznih obveznika uz placu?

Hvala Bogu da je HDZ ukinuo naknade za takva povjerenstva, a Vi imate obraza napadati.... znamo mi zasto napadate jer prekrivate svoj lopovluk i nesposobnost!  Postenim ljudima ne skace tlak i ne kukaju za primanja koja Vi imate, sramite se...

i nije da nebi napisao svoje ime i prezime nego me je strah za mene i moju obitelj, cuo sam da okolo prijetite.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 12, 2011, 03:35:16 poslijepodne
... muha, kak si krenuo, za tjedan-dva ćeš pisati da se radilo o 9000 - 10000 eura, a ne kuna ...


krok, strah te je  da slučajno tko od tvoje familije ne skuži pod kojim nickom i kaj pišeš ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 12, 2011, 03:40:00 poslijepodne
...
i nije da nebi napisao svoje ime i prezime nego me je strah za mene i moju obitelj, cuo sam da okolo prijetite.
Kaj je to istina? Odakle ti to? To bi bilo interesantno malo detaljnije istražiti. Jel ti napomenu da te može tužiti na sudu zoveš prijetnjom? Radi se o takvoj prijetnji? Ili neka druga vrst prijetnje? To bih htio malo konkretnije saznati, ako može.

Ali ne tipa "čuo sam", ili "priča se". To se onda zove izmišljotina. Konkretno moliću.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 12, 2011, 03:42:23 poslijepodne
Gospodine Beus koja je vasa struka, cime ste se bavili prije politike i os kud vam dodano prezime Richembergh?

Saborski ste zastupnik i ocekujem odgovor, to vam je i duznost polaganje racuna gradjanima.

a tlak ako vam skace, oce to....borba za 3. mjesto na list 6. izb. jedinice je tu. koga cete sad prijaviti z utaju poreze cije cete mjesto na listi sada zauzeti gospon Beus?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 12, 2011, 03:57:37 poslijepodne
Nemamo pravo prešutjeti kad se laž pokušava nametnuti kao istina, lopovluk kao poštenje a nesposobnost kao standard s kojim se treba pomiriti.
Srdačan pozdrav,
Goran BR

Ovo je ponajprije za pohvalu jer ste uljudno odgovorili.
Vi kažete nemamo pravo prešutjeti nametanje laži kao istine, i tu se slažem sa Vama.
Ovdje je bilo izrečeno dosta toga, ali ništa osobno niste demantirali, a mene osobno zanima ono što je netko od ovih ljudi spomenuo dali je stvarno istina ono za putne troškove i odvojen život gospođe Senke Bulić ili je to laž?
i htio bih Vam se obratit kao građanin zastupniku iz kraja u kojem živim, samim time Vi ste i moj zastupnik u saboru kao isvi drugi iz našeg kraja.
Zašto je toliko natrpeljivost između ljevice i desnice u Velikoj Gorici ili se to meni samo čini da ima toliko velikih i nepremostivih razlika. ?

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 12, 2011, 04:00:31 poslijepodne
...
i nije da nebi napisao svoje ime i prezime nego me je strah za mene i moju obitelj, cuo sam da okolo prijetite.
Kaj je to istina? Odakle ti to? To bi bilo interesantno malo detaljnije istražiti. Jel ti napomenu da te može tužiti na sudu zoveš prijetnjom? Radi se o takvoj prijetnji? Ili neka druga vrst prijetnje? To bih htio malo konkretnije saznati, ako može.

Ali ne tipa "čuo sam", ili "priča se". To se onda zove izmišljotina. Konkretno moliću.

malo je konkretnije od tuzakanja. ali nije ovo mjesto za konkretizirati ovakve stvari, postoji policija
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 12, 2011, 05:14:14 poslijepodne
malo je konkretnije od tuzakanja. ali nije ovo mjesto za konkretizirati ovakve stvari, postoji policija

Slažem se.

Baš iz tog istog razloga tu nije niti mjesto za širenje takvih glasina koje nemreš niti djelomično opravdat, jer se to u protivnom zove klevetanje.

Imam jak dojam kao da neki ovdje na svu silu žele ocrniti Beusa, ali bez ikakvih, ili zbog nekih praprastarih razloga. Uglavnom - nikakvih novih razloga.

Ne velim da Beus nije podložan kritici, ali kaj bumo sad opet čupali kaj je on 2008 delal, ili nije? Pa da se čupa kaj je HDZ 200x delal? I to onda prodavati ko nova informacija? Kaj mislite da smo baš svi glupi?

Najte, najte... Poštujte bar malo našu inteligenciju, inače ja to vidim ko vrijeđanje te naše inteligencije. Uvrijeda. A to bi ja na forumu sankcioniral, pa da baš ne delate budale od svih nas. To delajte tam pri svojima. To tam možda prolazi, ovde nebu tak lako.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 12, 2011, 05:32:02 poslijepodne
sleđ ... samo pazi da se ne raspukneš od " previše pameti" kojom si ispunjen. Zašto me podsječaš na žabu ?

Možda zato jer žaba proždire crveke i gliste?  ;) ;D 

Na koje me ti ne podsjećaš, već znam da si negdje taman na pol puta između ta dva razvojna oblika...

BTW, jako je indikativno kaj nisi apsolutno ništa opovrgnuo od svega kaj sam rekao... možda smo došli na teren gdje se više nema kaj opovrgavati?  >:D >:D

Car je (skoro) gol?? Trebaš li zaštitu sekice?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 12, 2011, 05:36:33 poslijepodne
malo je konkretnije od tuzakanja. ali nije ovo mjesto za konkretizirati ovakve stvari, postoji policija

Slažem se.

Baš iz tog istog razloga tu nije niti mjesto za širenje takvih glasina koje nemreš niti djelomično opravdat, jer se to u protivnom zove klevetanje.

Imam jak dojam kao da neki ovdje na svu silu žele ocrniti Beusa, ali bez ikakvih, ili zbog nekih praprastarih razloga. Uglavnom - nikakvih novih razloga.

Ne velim da Beus nije podložan kritici, ali kaj bumo sad opet čupali kaj je on 2008 delal, ili nije? Pa da se čupa kaj je HDZ 200x delal? I to onda prodavati ko nova informacija? Kaj mislite da smo baš svi glupi?

Najte, najte... Poštujte bar malo našu inteligenciju, inače ja to vidim ko vrijeđanje te naše inteligencije. Uvrijeda. A to bi ja na forumu sankcioniral, pa da baš ne delate budale od svih nas. To delajte tam pri svojima. To tam možda prolazi, ovde nebu tak lako.

Da ne bi Beus i ti određivali koga se smije kritizirati, a koga ne. Ajde, odrasti. Svi su podložni kritici, nema svetih krava.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 12, 2011, 06:25:53 poslijepodne
sleđ ... kao što sam već i rekao, nemam namjeru komentirati tvoje napuhavanje i ispade bijesa.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 12, 2011, 08:34:35 poslijepodne
Dečec... nema tu bijesa. Barem ne kod mene - jer ja nemam zakaj biti bijesan.

Ne razotkriva se mene - već tebe, ja nemam kaj glumiti kao ti, nemam se kaj skrivati kao ti, ne moram strahovati od javne sramote kao ti, meni se ne trese stolac kao tebi, i nemam putra na glavi kao ti. Tak da je meni pakirati nekakav bijes - bezveze. Kaj se baš za tebe i nemre reći, i to iz upravo gore navedenih razloga.

Tak da to nisu ni bijesovi (vidi se da kopiraš retoriku plemenitašice), ni napuhavanja, ni ispadi. To je obično pokazivanje prstom u nekoga sa gaćama na gležnjevima...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 12, 2011, 09:26:00 poslijepodne
sleđ ... sav se tresem od straha ... bojim se da se bu napuhani balon raspuknuo uskoro ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 12, 2011, 10:46:11 poslijepodne
Ne velim da Beus nije podložan kritici, ali kaj bumo sad opet čupali kaj je on 2008 delal, ili nije? Pa da se čupa kaj je HDZ 200x delal? I to onda prodavati ko nova informacija? Kaj mislite da smo baš svi glupi?
Nema stajanja dok ne dojdemo do 1941.-1945.,pa i do 1918.,i sem prebrojimo krvna zrnca.Posebno črlena posebno plava.

Zašto je toliko natrpeljivost između ljevice i desnice u Velikoj Gorici ili se to meni samo čini da ima toliko velikih i nepremostivih razlika. ?
Ova ti je dobra i čini se kak kluč se problemov.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 12, 2011, 11:07:04 poslijepodne


Zašto je toliko natrpeljivost između ljevice i desnice u Velikoj Gorici ili se to meni samo čini da ima toliko velikih i nepremostivih razlika. ?
Ova ti je dobra i čini se kak kluč se problemov.

to se riješava zadnjih 65 godina bezuspješno i ne bu još tak dugo jer trujemo i decu s takvim budalaštinama, kad čitamo samo i po ovom forumu koje etikete se lijepe od strane forumaša, ne vidim nadu da se to još dugo preboli, što je porazno za sve nas.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 12, 2011, 11:09:57 poslijepodne
Ne razotkriva se mene - već tebe, ja nemam kaj glumiti kao ti, nemam se kaj skrivati kao ti, ne moram strahovati od javne sramote kao ti, meni se ne trese stolac kao tebi, i nemam putra na glavi kao ti.

Koko-VG, izgleda da sam i ja bil u pravu kad sam ti rekao da tipkaš na račun poreznih obaveznika pa si poludio na to.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 12, 2011, 11:17:39 poslijepodne
gospon Beus gdje ste nestali? molim odgovore o vasoj transparentnosti i postenju. zasto ste nestali kad se vas priupita o vasem radu i branju novaca? Gospon Beus a kaj Vi to nama skrivate?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Kolovoz 12, 2011, 11:49:13 poslijepodne
i nije da nebi napisao svoje ime i prezime nego me je strah za mene i moju obitelj, cuo sam da okolo prijetite.

A kakve mehanizme ima za prijetnju? Niti su njegovi na vlasti ni u gradu ni u državi. Ovo je izgleda obično olajavanje i molim da se prestane s time.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 13, 2011, 06:22:33 prijepodne
MIle  lale,

a i ti si našao koga ćeš citirati, još će si jadnik umisliti da je neka faca te se još više napuhati 

... sav se tresem od straha, oblijeva me znoj ... moram skočiti u more da se osvježim (samo ne znam, plaćam li račun za hotel ja ili porezni obveznici, kao nekima ?  Moram nazvati neke ljude na katu ispod da provjerim ...)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 13, 2011, 11:57:23 prijepodne
U ovoj temi nema otkrivanja identiteta. No svejedno bih pitao nekoliko detalja, jerbo mi je nejasna distinkcija koja se radi razlikovanjem identiteta jednog gosp, Richembergha, i nekoga tko je isto stranački šef, ili njegov prvi pobočnik, i kojega se isto PLAĆA iz proračuna (jer su šefići parlamentarnih stranaka, koje novac dobivaju iz proračuna i dijele ga i raspolažu i na svoje neparlamentarne ljude i potrebe) - no taj ima pravo na privatnost i anonimnost...

Temeljem čega se radi razlika, kakva je to principijelnost da se nekoga razapinje pod izlikom da je isti "javna osoba, političar kojeg plaćaju porezni obveznici" (kao g. Beus), dok drugi - koji služi u iste svrhe, i koji vodi istu političku i izbornu kampanju, i koji isto ubire novac poreznih obveznika, samo indirektnije (kao Koko, a takovih politički i utjecajno vrlo povezanih ljudi sa vladajućim garnturama ima još!) - ima pravo da se njegova rabota, potpuno politički usmjerena i formatirana, ne smije prokazati??

Kako rekoh - smatram da se svatko, tko ima nekakvu političku funkciju i tko svoj nastup veže uz tu funkciju ili političku opciju (a oboje su nekakav javni interes) - nema nekakvo pravo na potpunu privatnost. To su odabrali onoga trenutka kada su odlučili postati i kada su postali neka vrsta javne osobe, jer vrše javne političke funkcije i jer ih se financira iz sredstava koje ima društvo u cjelini (i koje čine i pripadnici drugačijih političkih opcija). Ako se moglo ovdje prozivati imenom i prezimenom neke ljude da su zaposlili imenom i prezimenom neke druge ljude na javnim funkcijama, i to bez ikakva dokaza i prijave nadležnim tijelima (jer je riječ o teškim kaznenim djelima po KZ RH) - onda ne znam zbog čega se ne može reći da taj i taj vrši funkciju tu i tu - pa neka ljudi znaju tko je taj, ili barem neka znaju koju to on opciju i sa koje pozicije zastupa, neka vide kako se sa pozicije visokopozicioniranog stranačkog čovjeka prodaju floskule o objektivnosti, jednakosti, ravnopravnosti i sličnim stvarima, iako je riječ o običnom obmanjivanju i tjeranju vode na svoj mlin... i privatno sam se uvjerio da se mnogi članovi foruma jako dobro poznaju, da znaju tko je tko, kako se zove, čime se bavi, gdje radi, u kojoj je stranci, koju finkciju ima u istoj itd itd - znači, ovdje se umnogome glumata i raspodaje demokracija i zaštia, samo ne znam čega...

Da se razumijemo: ja nisam ničiji stranački čovjek, i ne dijelim političke stavove sa nikime od svih tih prozvanih ljudi, pa tako niti sa g. Beusom - niti sam mu simpatizer, niti oponent. Niti sam ga oprozivao zbog ičega ovdje ili općenito. Ali ovo govorim zato jer vidim da se polagano gubi granica principa, i da ta crta postaje sve elastičnija, ponekad zalazi debelo sa strane dobrog, a zatim i sa strane lošeg ukusa... a to stvara lošu atmosferu i loše međuljudske i forumaške odnose, jer mnogi ljudi ovdje lako gube kontrolu i onda izgube svaki obzir i granicu u prozivanju političkih oponenata.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 13, 2011, 12:00:20 poslijepodne
... sav se tresem od straha, oblijeva me znoj ...

Lako moguće da je tako - jer ja na godišnjem u 6 ujutro debelo spavam, a ne pretražujem grozničavo po frumu tko je kaj napisao o meni i jesu li mi korak bliže u potpunom razotkrivanju...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 13, 2011, 01:08:12 poslijepodne
Fakat KOKO ako si na godišnjem odomoru kaj snufaš po internetu u 6.22 sati ujutro?

Dobro ti čovjek kaže, nisu to baš čista posla čim ti tako rano surfaš.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 13, 2011, 02:31:24 poslijepodne
Temeljem čega se radi razlika, kakva je to principijelnost da se nekoga razapinje pod izlikom da je isti "javna osoba, političar kojeg plaćaju porezni obveznici" (kao g. Beus), dok drugi - koji služi u iste svrhe, i koji vodi istu političku i izbornu kampanju, i koji isto ubire novac poreznih obveznika, samo indirektnije (kao Koko, a takovih politički i utjecajno vrlo povezanih ljudi sa vladajućim garnturama ima još!) - ima pravo da se njegova rabota, potpuno politički usmjerena i formatirana, ne smije prokazati??
Ajd priznaj - ti se samo praviš, glumataš, kaj ne? Mislim, ili si jaaako dvoličan, ili je ovo sa Mensom čista izmišljotina, ili ovo je kaj si napisal samo zajebancija? Ili nekaj treće?

Ak smo na forumu i Beus odluči da ne skriva svoj identitet - njegovo pravo. Ako neki drugi, bez obzira kaj je u "pravom" životu odluči ovdje na forumu biti anoniman - i  to je njegovo pravo. I ti sad nemaš nikakvog prava uzimati mu to pravo izbora i kršiti prava foruma. Mislim - to je bar lako za skužiti, kaj tebi tu nemre biti jasno?

Odkud oni dobijaju novac, ko ih plaća, kaj sve ovdje napišeju, da li su polslovno ovdje, ili skroz privatno - to je jedino njihova stvar. Takva su pravila foruma. Da nema takvih pravila onda bi morali prvo definirati ko se mora predstaviti punim imenom i prezimenom. A pošto takvih pravila nema, ne mora niko. Dapače - ljudi se možda baš i zbog toga javljaju, jer ih štiti anonimnost.

Vjerujem da ih se nekoliko ne bi javilo kad bi znali koji je koji. Za forum to bi u nekim slučajevima bila velika korist, ali u nekim slučajevima i velika šteta.

Ovdje smo svi pod istim pravilima igre i toga se moramo držati. Pitanje smisla jednog foruma moreš na nekoj drugoj temi diskutirati. Ak ti tak ne paše kak je, onda... kak si se ti ono izrazil... neću, jer smatram da je takav način izražavanja nekulturan i dokaz lošeg odgoja. I omalovažava sugovornika. Mada kod tebe bi i mogel napraviti iznimku... ::)
Naslov: Odg: Tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 13, 2011, 03:50:41 poslijepodne
Sleđ,iako nis siguren da se slažem s tobum (dosta je kompleksno) jako je lepo napisano.

Ako se moglo ovdje prozivati imenom i prezimenom neke ljude da su zaposlili imenom i prezimenom neke druge ljude na javnim funkcijama, i to bez ikakva dokaza i prijave nadležnim tijelima (jer je riječ o teškim kaznenim djelima po KZ RH) ...
Da mu/jem kaj moreju več bi USKOK uskakal a ovak ostajemo samo na kakanju.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 13, 2011, 05:18:57 poslijepodne
Ajd priznaj - ti se samo praviš, glumataš, kaj ne?

Ne. Sam kaj ti drugo od toga nemreš shvatiti.

Mislim, ili si jaaako dvoličan, ili je ovo sa Mensom čista izmišljotina, ili ovo je kaj si napisal samo zajebancija? Ili nekaj treće?

U čemu dvoličan? Kakve to veze ima s Mensom? Zakaj zajebancija? I zakaj nije nekaj deseto, nek baš treće?

Ak smo na forumu i Beus odluči da ne skriva svoj identitet - njegovo pravo. Ako neki drugi, bez obzira kaj je u "pravom" životu odluči ovdje na forumu biti anoniman - i  to je njegovo pravo.

Je - dok ne dojdemo do detalja da on ipak - zbog svega već objašnjenog i navedenog - to ipak pravo NEMA. Poštujem odabir da bude ovdje punim immenom i prezimenom, no ne poštujem i ne odobravam da ovdje radi isti posao anonimno zbog kojega se druge javno proziva. Zato NEMA. Ia zato se NEMRE skrivati iza forumskih pravila.

I ti sad nemaš nikakvog prava uzimati mu to pravo izbora i kršiti prava foruma. Mislim - to je bar lako za skužiti, kaj tebi tu nemre biti jasno?

Kakva prava, kome ja kaj oduzimam? Niš ja ne oduzimam, jer i nemam ovlasti bilo kome kaj dati ili oduzeti - no i ti se praviš malo preveč grbav, kao i svojedobno markulin, prešućuješ ono kaj tebi ne paše i uporno potenciraš neki detalj koji ti (jedini) ide u korist.

BTW, o kakvim PRAVILIMA foruma govoriš? Daj mi ih malo citiraj...

Odkud oni dobijaju novac, ko ih plaća, kaj sve ovdje napišeju, da li su polslovno ovdje, ili skroz privatno - to je jedino njihova stvar.

Nije, a zakaj nije - i to sam objasnio. Ili se praviš lud, ili odrađuješ fol "objektivan" posao za nečiji račun. Čiji - i to nam je poznato, no zakaj se onda praviti lud?

Takva su pravila foruma. Da nema takvih pravila onda bi morali prvo definirati ko se mora predstaviti punim imenom i prezimenom. A pošto takvih pravila nema, ne mora niko. Dapače - ljudi se možda baš i zbog toga javljaju, jer ih štiti anonimnost.

Daj mi citiraj ta pravila foruma - jer takvih pravila u smislu javnih osoba i javno-političkih funkcija ovdje nema.

Neću sada o moralu jedne takve persone, koja obavlja visoku stranačku dužnost i istodobno serenda o objektivnosti, moralu, korektnosti itd itd.; takav NEMA kredit pričati o tome, ili ako priča - neka bude toliko moralan, počevši do sebe, da se pokaže. Jer ako misliš da ljudi ovdje nemaju pravo znati kaj neka osoba javno-političkog položaja ovdje radi i za koga i kaj radi - u krivu si. POzadina nastupa takovih osoba je jako, jako bitna.

Vjerujem da ih se nekoliko ne bi javilo kad bi znali koji je koji. Za forum to bi u nekim slučajevima bila velika korist, ali u nekim slučajevima i velika šteta.

Pa nitko moralan i pred zakonom čist, tko se ne boji svojih stavova i ne bježi, ne srami se svojih postupaka, opredijeljenja itd - nema zašto skrivati svoju funkciju, naravno - osim ako ne želi anonimno odrađivati prljav posao, u što svakako spada i politička promidžba.

Ovdje smo svi pod istim pravilima igre i toga se moramo držati. Pitanje smisla jednog foruma moreš na nekoj drugoj temi diskutirati. Ak ti tak ne paše kak je, onda... kak si se ti ono izrazil... neću, jer smatram da je takav način izražavanja nekulturan i dokaz lošeg odgoja. I omalovažava sugovornika. Mada kod tebe bi i mogel napraviti iznimku... ::)

Točno je da smo pod istim pravilima igre, koja je daleko od igre.

Ja nisam nigdje postavil pitanje smisla ovog foruma, tak da mi je malo nejasno o čemu ti "briješ".

A i ako ćemo o pravilima, i to onima koje i pišu - onda bi se ti i još neki stranački guzonje prvi mogli naći u neobranom, grožđu, jerbo vaš dopsinos ovom forumu i nije drugo doli trollanje i sopamanje foruma sa vama interesantnim, provokativnim, i upitno zakonitim temama i navodima političkog karaktera.

Kak sam jednom rekel Štefu; trebalo bu ukinuti podforume lokalne politike i sličnih tema i podforuma gdje se isključivo obračunava sa političkim neistomišljenicima i protivnicima. Tada bi se magla i zagađenje foruma brzo očistilo, klima bi bila poželjnija i prihvatljivija svima, posebice novim članovima, kojih veliki broj nema volju ulaziti u mašinu lokalnih samovoljnih polit-moćnika. Jednostavno i zato jer - nije politika za svakog bokca kaj si je umislio da bi određivao i odlučivao u ime većine. Posebice ne bokčija koja do jučer nije imala ni za kavu, a danas špilaju velike face. Ili su sretni da mogu hodati u sjeni takovih "veličina". Da se mene pita, sve to razjuriti, i forumska livada bi opet bila zelena, baš kao u Jalti, Jalti...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 13, 2011, 06:42:25 poslijepodne
... sav se tresem od straha, oblijeva me znoj ...

Lako moguće da je tako - jer ja na godišnjem u 6 ujutro debelo spavam, a ne pretražujem grozničavo po frumu tko je kaj napisao o meni i jesu li mi korak bliže u potpunom razotkrivanju...

... ne samo da se tresem, da mi je vruće, nego ću dobiti i proljev od tvog laprdanja ... 
Očito nisi probao kupanje u moru rano ujutro, pa pišeš bez veze, isto kao i Mile sale lale
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 13, 2011, 10:59:18 poslijepodne
Imaš praf - svi smo mi ludi i blesavi, jedino si ti najpametniji i uvijek u pravu...

I žmirečki nalazim jednu plastičnu ručicu, koja visi na jednom dugom lančiću - potežem je, i - voila! - ode kokova pamet, moral, karakter i sve ostalo u hladnu, osvježavajuću vodu, baš onakvu kakva je u 6 ujutro... kaj mi selaki znamo kak je to?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 13, 2011, 11:12:43 poslijepodne
Očito nisi probao kupanje u moru rano ujutro, pa pišeš bez veze, isto kao i Mile sale lale

Opet ti sa isninuacijama, moj nicke je "Mile car", i nema nikakvih sala i lala.
Zamisli da tebe netko oslovljava sa recimo KOKO-VG KORUMPIRANI ili recimo KOKO-VG PRVI KLAVIR REMETINCA, ili recimo KOKO-VG BEUSOV ANALNI ČEPIĆ, sve ovisi tko ima koliko maštu.
 
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 14, 2011, 06:25:35 prijepodne
nije nikakva insinuacija ... nisam napisao mile srale ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 14, 2011, 09:37:32 prijepodne
pa pišeš bez veze, isto kao i Mile sale lale

Što je ovo?
Nije li ovo nagađanje o identitetu forumaša?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 14, 2011, 12:27:42 poslijepodne
Nije li ovo nagađanje o identitetu forumaša?

 ???
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 14, 2011, 12:44:45 poslijepodne
ne, ma koliko ti mislio, nije nagađanje o identitetu forumaša. Kad sam prije nekog vremena jednoj spodobi napisao da je Krešo (kreten, od milja)  bio sam sankcioniran jer se mislilo da nagađam identitet ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 14, 2011, 03:57:09 poslijepodne
Citat:
koko-vg
Kad sam prije nekog vremena jednoj spodobi napisao da je Krešo (kreten, od milja)

Ti si loša kopija svog vođe...jadno, žalosno...kad je kodirani, točnije GBR uoćio da mu je vojska ostala bez argumenata, odnosno da nema odgovore na brojna konkretna pitanja brže bolje se uključio u raspravu sa ciljem skretanja pozornosti a u svrhu dizanja morala svojim već obezglavljenim sljedbenicima...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 14, 2011, 04:10:17 poslijepodne
Kak to misliš - obezglavljenim??

Pa glavu, a posebno nekaj u njoj, nisu nikada ni imali - jer da jesu, ne bi ni bili "sljedbenici"...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 14, 2011, 05:09:15 poslijepodne
e moj koko, nije srmota priznati da si pogrijesio, zastranio i da se klanjas zlatnom teletu. Ja te prihvacam takvog kakav jesi i ne moras tupiti ono sto i sam znas da nije uredu.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 14, 2011, 06:08:16 poslijepodne
krokati, kaj sam sad opet u HNS-u ? zanimljivo ... a stolujem na 3. ili 4. katu i živim na državnim jaslama ...

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 14, 2011, 07:35:41 poslijepodne
KOKO-VG PRVI KLAVIRU REMETINCA, ne mogu ne primjetit da svim snagama i zadnjim atomima Vašeg bića branite Beusa. Dali je to vraćanje duga ili zasljepljenost njegovim političkim stavovima?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 14, 2011, 08:50:54 poslijepodne
Mile sale lale ... opet lažeš i obmanjuješ ljude na forumu. Demantirao sam i tebe, kroka i ostale pretorijance. Nisam ni u jednoj stranci, ma koliko to tebi smetalo. Žalosno je i prozirno kako se trudite i lažete okolo samo sa pokušajima da ocrnite u ovom slučaju Beusa.  Kad već spominješ Remetinec ... vlada RH će morati povući radikalne poteze da sredi i počisti svoje redove prije izbora (barem da malu budu uvjerljivi). Bit će zanimljivo pratiti već od sljedećeg mjeseca tko će mjenjati adresu boravka ... 

Da sam išao u glazbenu školu, istina, ali da sviram klavir, nisi pogodil, radilo se o gitari.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 14, 2011, 09:32:00 poslijepodne
I koliko si razreda završio - mislim na glazbenu školu?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 14, 2011, 09:36:49 poslijepodne
četiri razreda, ali to nema veze s tobom.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 14, 2011, 11:39:56 poslijepodne
Da sam išao u glazbenu školu, istina, ali da sviram klavir, nisi pogodil, radilo se o gitari.

Nije bio interes da pogodim kaj si svirao, nego što budeš svirao :)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 14, 2011, 11:49:55 poslijepodne
četiri razreda, ali to nema veze s tobom.

Pa nisam ni pitao u bilom kojem drugom smislu - ne kužim kakve bi veze sa mnom trebalo to imati...

Zakaj nisi potegnuo do kraja, svih 6 let?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 15, 2011, 06:25:57 prijepodne
Da sam išao u glazbenu školu, istina, ali da sviram klavir, nisi pogodil, radilo se o gitari.

Nije bio interes da pogodim kaj si svirao, nego što budeš svirao :)

zar ti ne vidiš da Remetinec popunjava večinom od članova jedne stranke ... to je njima naša borba dala, a kako nisam ni u jednoj stranci ... ti imaš veće šanse ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 15, 2011, 08:48:21 prijepodne
zar ti ne vidiš da Remetinec popunjava večinom od članova jedne stranke ... to je njima naša borba dala, a kako nisam ni u jednoj stranci ... ti imaš veće šanse ...

Sad si ga lupio i ostao živ. Kad se sudstvo i DORH totalno rasterete bilo kakvog pritiska budu išli iz svih stranaka.
Onda fino kad dobiješ poziv da se časno odsluži  ono što se mora odslužit (tu ne mislim na vojsku), budemo ti furali naranče, mandarine i razno voće, e da umalo da zaboravim i lubrikant.
kisi kisi
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 15, 2011, 09:39:55 prijepodne
Kaj možda nisam u pravu ? am su u Remetincu, politički gledano, većinom iz HDZ-a. Tu i tam dojde kakav kaj nije u toj stranci. Su tvoji na vlasti, kak to onda misliš da se DORH "rastereti pritiska"?  Da bi ja završil tam, prvo bi moraš učiniti neke gadne stvari (do sad ih nisam delal) Aluzije na lubrikante sačuvaj za sebe, trebat će ti ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 15, 2011, 04:11:30 poslijepodne
Aluzije na lubrikante sačuvaj za sebe, trebat će ti ...

Nije bitko tko će ga ponijeti ti ili ja, bitno je da sam ja alfa mužjak ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 15, 2011, 05:25:30 poslijepodne
samo pazi da te netko ne razuvjeri pa  postaneš alfa mužjakica
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 15, 2011, 07:00:52 poslijepodne
KOKI micek ja sam taj koji daje a ti si taj koji prima ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 15, 2011, 08:29:25 poslijepodne
no way ...  mene tu ne mešaj ... to kaj si ti zamišljaš ... drži za sebe ... stalno spominješ Beusa ... već sam ti to rekao, kaj ti dojde milo kad god ga netko spomene ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 15, 2011, 09:31:33 poslijepodne
no way ...  mene tu ne mešaj ... to kaj si ti zamišljaš ... drži za sebe ... stalno spominješ Beusa ... već sam ti to rekao, kaj ti dojde milo kad god ga netko spomene ?

Kaj ti je frka ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 15, 2011, 10:08:10 poslijepodne
Molim vas da se vratimo na temu, koko nema ovdje toplih, duplih ili kako zelis, trazi nekog takvog na drugom forumu.

nego nema nama postenog i transparentnog politicara Beusa da nam odgovori na pitanja. Mi smo za njega stoka sitnog zuba. Gospon Beus placica vam ide iz naseg dzepa i molim vas budite posteni i imalo moralni pa odgovorite na postavljeno pitanje ili smo i mi budale kao sef deska slobodne koji je napisao nesto sto vam nije odgovaralo?

u cemu je problem gospon Beus? Sto skrivate ili prekrivate?
prije ste bili aktivniji na forumu, gdje ste nestali? ah zaboravio sam, vi, na drzavnoj sisi sa placicom od koje nama skace tlak imate godisnji odmor kao nasih tri...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 15, 2011, 11:08:45 poslijepodne
Molim vas da se vratimo na temu, koko nema ovdje toplih, duplih ili kako zelis, trazi nekog takvog na drugom forumu.

nego nema nama postenog i transparentnog politicara Beusa da nam odgovori na pitanja. Mi smo za njega stoka sitnog zuba. Gospon Beus placica vam ide iz naseg dzepa i molim vas budite posteni i imalo moralni pa odgovorite na postavljeno pitanje ili smo i mi budale kao sef deska slobodne koji je napisao nesto sto vam nije odgovaralo?

u cemu je problem gospon Beus? Sto skrivate ili prekrivate?
prije ste bili aktivniji na forumu, gdje ste nestali? ah zaboravio sam, vi, na drzavnoj sisi sa placicom od koje nama skace tlak imate godisnji odmor kao nasih tri...

Možda nema za internet. Jer i sam kaže kako saborski zastupnici nemaju visoku plaću.

BLAGO NAMA S OVAKVIM ZASTUPNICIMA ‘Plaća mi nije velika. Sam plaćam parking, a još mi skače i tlak!’

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/135155/Default.aspx (http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/135155/Default.aspx)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 16, 2011, 01:27:41 poslijepodne
Ja mislim da ovi što brane dotičnog da vrlo dobro izvode ovaj performans jer da to nije dio igre nebi ga ovako grčevito branili.
Pa nije Beus tako i lud kad ima toliko sljedbenika.
ili je mobilizirao ljude labilnijih karakternih osobina, sa kojima je lako manupulirati.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 16, 2011, 02:40:57 poslijepodne
Citat:
li je mobilizirao ljude labilnijih karakternih osobina, sa kojima je lako manupulirati.

 ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 16, 2011, 04:56:26 poslijepodne
Citat:
li je mobilizirao ljude labilnijih karakternih osobina, sa kojima je lako manupulirati.

 ;)
Hahahahaha!   :D

Koji vic! Drago mi je da se ljudi znaju smijati iz sebe samoga.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 16, 2011, 07:34:25 poslijepodne
Ja mislim da je čovjek dao točnu dijagnozu
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 16, 2011, 07:45:55 poslijepodne
govoriš o dijagnozi ???  Žalosno je to da svoju ne znaš pročitati jer je na latinskom ... sjetih se vica kad Mujo pita doktora što mu je ... znat ćemo sutra nakon obdukcije ... veli doktor ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 16, 2011, 07:51:14 poslijepodne
koko dijagnoza ti je vriti.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 16, 2011, 08:50:58 poslijepodne
Evo još jednog kaj mrak grabi loncom, a jajca zašiva koncom ...

Od kud samo izlazite, vi razni Antuntuni i slični ?  Dirigirano napadate, nadopunjavate jedan drugog, sve planski smišljeno po receptu "tko nije s nama, protiv nas je" Žalosno je kaj ni ne vidite da su vas već i mala djeca pročitala, koliko ste dosadni sa svojim pljuvanjem po SDP-u, HNS-u, Beusu i Lučiću ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 16, 2011, 10:11:11 poslijepodne
Evo još jednog kaj mrak grabi loncom, a jajca zašiva koncom ...

Od kud samo izlazite, vi razni Antuntuni i slični ?  Dirigirano napadate, nadopunjavate jedan drugog, sve planski smišljeno po receptu "tko nije s nama, protiv nas je" Žalosno je kaj ni ne vidite da su vas već i mala djeca pročitala, koliko ste dosadni sa svojim pljuvanjem po SDP-u, HNS-u, Beusu i Lučiću ...

alkic zdravek kad se napije zbljuje sam sebe i sve prisutne, da podsjetim kak je bilo u turu proslo ljeto :)

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: krok - Kolovoz 16, 2011, 10:23:35 poslijepodne
jajca zašiva koncom ...

tu ne treba nista komentirati :)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 16, 2011, 10:36:15 poslijepodne
Žalosno je kaj ni ne vidite da su vas već i mala djeca pročitala, koliko ste dosadni sa svojim pljuvanjem po SDP-u, HNS-u, Beusu i Lučiću ...

To se sad tako zove?

Mislim da iznošenje činjenica koje "bole" nije pljuvanje.
Znam da ISTINA ponekad boli
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 17, 2011, 03:20:12 poslijepodne
Ego je zahebana stvar ali stvarno je loš za javne dužnosti.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 17, 2011, 05:40:40 poslijepodne
... to sudiš po sebi ? fakat, kak si ti pametan ... samo pazi da te rusi ne ukradu ...    :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 17, 2011, 06:31:45 poslijepodne
Budala uči na sebi, a pametan na drugima.
Čovjek Vam lijepo sugerira da ste hrpa egoističnih likova koji su vidjeli svoju šansu da bez motike dođu do kruha.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 17, 2011, 08:16:21 poslijepodne
Mile sale lale, a tko smo to mi ? Uporno i uporno me svrstavaš u neke stranke, frakcije, klanove, u razne ustanove, na razne katove i nemam pojma gdje sve ne ... fakat si jadnik, ti neznaš ni kam smjestiti sebe samog. To je žalosno.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 17, 2011, 08:31:02 poslijepodne
Nisam te ja svrstao ni na jedan kat, to te svrstao netko drugi.
Po tom pitanju bi te prije mogao svrstati u idilično predvorje zvano "tor".
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 17, 2011, 08:37:54 poslijepodne
... evo ti ga na ... vidiš koliko si prevrtljiv i ni sam ne znaš kaj odgovoriti ... sad me smještaš u "stoku sitnog zuba" glasačku mašinu ZNA SE koje stranke ... fakat si zavrijedio nadimak, MILE SRALE ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 17, 2011, 10:09:19 poslijepodne
Kad izazivaš pa ti odgovorim. Nikad nikog nisam nigdje nikad svrstao pa ni tebe osim u prošlom postu
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Goran Beus Richembergh - Kolovoz 17, 2011, 11:48:43 poslijepodne
krok,
Čemu panika? Nema me par dana pa ste odmah nervozni? Tu sam ja, nebojte se.
Ako mi doista želite postaviti pitanja kao građanin svome zastupniku, slobodno mi pišite na adresu Kluba zastupnika HNS-a i HSU-a, Trg sv. Marka 6. Možete i na adresu velikogoričkoga Gradskoga vijeća, Trg Kralja Tomislava 34. Ne zaboravite se potpisati s adresom kako bih Vam mogao odgovoriti. A onda slobodno objavite i svoja pitanja i moje odgovore. Nemam ništa protiv. Štoviše, to zanima javnost, zar ne?
A ako mislite i dalje pljuvati po meni, predmnijevajući da je to solidna osnova za neku diskusiju, slobodno to nastavite ovdje na forumu. Međutim, na uvrede, objede i insinuacije nemam obvezu odgovarati. Mogu i ne moram. Ovisi kakav mi je tlak toga dana  8)
Srdačan pozdrav,

GBR
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 18, 2011, 08:13:19 prijepodne
krok,
Čemu panika? Nema me par dana pa ste odmah nervozni? Tu sam ja, nebojte se.
Ako mi doista želite postaviti pitanja kao građanin svome zastupniku, slobodno mi pišite na adresu Kluba zastupnika HNS-a i HSU-a, Trg sv. Marka 6. Možete i na adresu velikogoričkoga Gradskoga vijeća, Trg Kralja Tomislava 34. Ne zaboravite se potpisati s adresom kako bih Vam mogao odgovoriti. A onda slobodno objavite i svoja pitanja i moje odgovore. Nemam ništa protiv. Štoviše, to zanima javnost, zar ne?
A ako mislite i dalje pljuvati po meni, predmnijevajući da je to solidna osnova za neku diskusiju, slobodno to nastavite ovdje na forumu. Međutim, na uvrede, objede i insinuacije nemam obvezu odgovarati. Mogu i ne moram. Ovisi kakav mi je tlak toga dana  8)
Srdačan pozdrav,

GBR

Uvreda, insinuacija i objeda je kad Vas forumaš pita kao javnu osobu koja se redovito javlja ovdje na forumu, koliko ste primili novaca na račun povjerenstva koja ste osnivali uz redovnu plaću?

Vaš rad, kao što i govorite mora biti transparentan i javan. Ne vidim razloga čemu ovakvim odgovorom odbijate i izbjegavate konkretno odgovoriti na tako jednostavno pitanje? Naknade koje ste primali išle su iz džepa građana i smatram da bi najmanje od vas bilo fer i korektno da nam jednostavno odgovorite.

Odgovarate na pitanja koja vam isključivo idu u prilog, na sva ostala, koja su negativna po Vas uporno na ovakav diplomatski način izbjegavate odgovoriti, štoviše pljujete javno na urednike medija kada vas prozovu nazivajući ih budalama ( Slobodna dalmacija)

Što skrivate i čega se bojite, ako ste moralni i pošteni kako govorite?

Očekivao sam više od Vas iako nemate nikakvo specifično obrazovanje niti struku kojom bi se bavili u politici, jer da imate sigurno biste bili jedan od ministara, no Vi  očito u HNS služite za kukurikanje i kokodakanje u Sabornici, mlaćenju prazne slame jer to vam jedino dobro i ide.

Mene isto tako zanima što ste to Vi gospodine Goran Beus Richembergh napravili za grad i nas građane Velike Gorice u vrijeme dok ste bili dogradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća? Kojim vašim djelovanjem smo osjetili promjene u našem gradu i životu u njemu?

P.S. neću Vam pisati i potpisati se dolje, jer koliko čujem nije se dobro vama zamjeriti pa se stoga bojim za sebe i svoju obitelj, stoga je ovo jedini način da pitam ono što želim.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 18, 2011, 11:27:44 prijepodne
Međutim, na uvrede, objede i insinuacije nemam obvezu odgovarati. Mogu i ne moram. Ovisi kakav mi je tlak toga dana  8)
Srdačan pozdrav,

GBR

Jao al' smo bahati, i puni sebe.
Proći će i tvoje vrijeme majstore, a znaš kako kaže narodna poslovica - " U zlu se ne pokori, a dobru ne pohasi"
Majstore jednog dana kad izgubiš sve funkcije i kad budeš bio među nama malim "smrtnicima" dođi i opušteno popij kavu na teraci neke birtije, baz da ćeš morati misliti dali ćeš taj dan biti nekom lijep.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Goran Beus Richembergh - Kolovoz 18, 2011, 12:01:20 poslijepodne
Koliko netrpeljivosti, laži i uvreda u jednome postu. Bravo tromblone!

(kruno, ja i sad svakodnevno pijem kavu s ljudima dobre volje baš kao da nikad nisam i nikad neću biti na nikakvoj javnoj funkciji, ali posve svjestan i odgovoran što jesam na nekima)

To je prava javna rasprava o meritumu stvari?
Baš zato što se služite takvim ogavnim insinuacijama poput one u zadnjoj rečenici (e, sram vas bilo!) nemam ama baš nikakvu obvezu odgovarati na tako sročene 'upite'. Sebe predstavljati kao 'zastupnika javnosti' a u svakome postu pljuvati onoga od kojega tražite da vam uljuđeno odgovara (čemu kad ste vi svoj stav o meni već 'naučili napamet''?), teško je licemjerje i prodaja partijske 'boze'.

Ne samo da ni ja ni moje kolege nismo 2005. godine ustanovili sustav plaćanja rada u stručnim povjerenstvima gradske uprave nego sam baš ja u više navrata tražio da se on promijeni tako da oni koji svoju plaću primaju iz gradskoga proračuna na tu naknadu nemaju pravo. Zašto se to nije poslušalo? Pretpostavljam zbog toga jer se u tome slučaju nikome nije mogla nametnuti obveza rada u tim povjerenstvima (o predanosti u radu nekih ljudi u gradskoj upravi dalo bi se nadugo i naširoko) osobito u vrijeme izvan radnoga vremena (jer je rad povjerenstava vrlo često nužno uskladiti i s profesionalnim obvezama vanjskih članova) ali neću dalje spekulirati. Svatko odgovara za svoje postupke.

Svi moji prihodi uredno su prijavljeni, na njih su plaćeni i porez i prirez, nisu bili uopće toliki koliko insinuirate, jedan mjesec su bili viši a drugi niži, ovisno o obvezama a zamjenici gradonačelnika ne samo da su imali dužnost raditi u povjerenstvima datu od gradonačelnika nego su mnoga morali i voditi jer njihov rad proistječe uglavnom iz zakonima propisanih procedura). Ne raspolažem financijskom dokumentacijom iz toga vremena i ne mogu kategorički tvrditi ama baš ništa o konkretnim iznosima po mjesecima ali se sva dokumentacija nalazi u službama gradske uprave. Pokušajte tražiti od gradonačelnika da vam je dostavi ako ste baš toliko zainteresirani. On je jedini ovlašten da njome raspolaže.

Bio sam na raspolaganju baš za sve što je trebalo raditi na izvršnoj razini (i nikad nisam odbio ni jednu zamolbu, nalog ili odluku gradonačelnika i poglavarstva u tome smislu) i u skladu s ovlaštenjima koja mi je odredio gradonačelnik Picula i u podne i u ponoć. Bio sam na dispoziciji svim građanima koji su mi se god obraćali i nastojao riješiti probleme, otvoriti dijalog, povezivati one koji mogu pomoći. Kod mene se nikada nije trebalo najavljivati, moglo se ravno na vrata. Nije bilo ni petka ni svetka, ni večeri ni noći kad god je trebalo. Imao sam potporu svoje obitelji pa je to bilo tako moguće. Kako je kod drugih - ne znam iz prve ruke. Ono što čujem, kazuje da su neki nedostupni, da se ne odazivaju, da drugačije shvaćaju i odrađuju svoj posao. Vidi se to već i po učinku ove administracije.
 
Što se pak tiče moga učinka na mjestu zamjenika gradonačelnika ali i zastupnika - ja sam zadnji koji bi o tome trebao govoriti. O tome najmeritornije sudi javnost; birači to procjenjuju kad god im se pruži prilika i zahvalan sam im što su taj moj učinak kako u gradskoj upravi, stranci i u Hrvatskome saboru do sada već više puta honorirali svojom naklonošću (naravno, ne i vašom i baš sam sretan zbog toga).
Bit će prilike da to učine i u budućnosti, kad god se budem nadmetao na nekim izborima.
No, satisfakcija mi je već i to što mi svakodnevno prilaze ne samo oni s kojima sam surađivao ili surađujem ili ih poznajem (jer oni znaju mnogo više) nego i meni potpuno nepoznati građani koji podržavaju moj politički rad i koji otvoreno komentiraju kako postojeće prilike tako i ono što oni misle da bi trebalo uraditi. U ovih šest godina, koliko se profesionalno bavim politikom, među tisućama ljudi koje sam sreo (kad izuzmem, naravno, svoje političke konkurente) ogromna većina je imala potrebu da mi iskaže svoju potporu i da me potakne na još predaniji rad. Nisu morali ali to čine redovito. I hvala im.

Zato od svega srca i bez zadrške radim ovaj posao, svjestan da katkad i griješim ali sam potpuno spreman poslušati svaku dobronamjernu kritiku, prijedlog i inicijativu, makar dolazile i od otvorenih političkih oponenata. Svjestan također da postoji i nemali broj ljudi koji imaju svoje favorite, svoje političke ideje i svoj pogled na politiku i javno dobro, posve različit od mojega.

Priča o mom obrazovanju i iskustvima nešto je o čemu možete samo formalno suditi jer o tome ne znate gotovo ništa osim formalnih podataka. Da točno je: nisam diplomirao ono što sam studirao. Točno je i to da sam (zahvaljujući brojnim dodijeljenim razlikama koje su se dogodile u programu studija) vjerojatno položio više ispita nego ijedan student u povijesti fakulteta (barem 40% više nego oni koji su, recimo, na vrijeme diplomirali iz moje generacije). Po tome sam mogao odavno već i diplomirati i magistrirati a nakon brojnih objavljenih radova, članaka i više autorskih studija i knjiga (beletristiku tu naravno isključujem), ova nova knjiga s područja historiografske publicistike koju sam napisao i nedavno objavio (a o njoj su na svih dosadašnjih sedam predstavljanja u Hrvatskoj i inozemstvu govorili najugledniji stručnjaci, sveučilišni profesori; komentiraju je vrlo povoljno i akademici, autoriteti s toga područja) sudom mnogih nadilazi po svojoj elaboraciji teza, ozbiljnosti, sistematičnosti, znanstvenome aparatu i ostalim važnim kriterijima i mnoge doktorate.
Ali nisam. I ta mi se činjenica, s kojom se moram nositi, uzima za veliko zlo. Velikim dijelom s pravom. No, proglašava me se 'najneobrazovanijim zastupnikom', navodi se moja formalna završena naobrazba kao ključni argument diskvalifikacije (a uvredljivo je to zapravo smatrati uvredom). I što ja tu mogu? Za to sam ja odgovoran i podnosim tu vrstu odgovornosti. A kakvu vi odgovornost nosite pljujući me?

I naposlijetku: čega bismo se to HNS i ja imali bojati? Ama baš ničega. Ili gotovo ničega jer se savjesni političari ne boje nikakvih izazova ali se uvijek pribojavaju hoće li imati prilike i vremena ostvariti ono za što se zalažu i što smatraju dobrim i korisnim za zajednicu.

A možda se vi i oni koji se služe vašim metodama boje nas? Možda, ne znam. Da to nije tako vjerojatno ne bismo toliko privlačili vašu pozornost, bijes, uvrede i napade.
Al znam da vam silno smetamo. E to je dobro.
Jer da nije tako, bili bismo jako zabrinuti.

Pozdrav,

Goran BR

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 18, 2011, 12:36:00 poslijepodne
Citat:
koko-vg
fakat si jadnik, ti neznaš ni kam smjestiti sebe samog. To je žalosno.

Zaprepašćuje me tvoja uloga dupelisca!... kako samo energično, bahato, kako to i priliči jednom nesamosvojnom stranačkom friku braniš nekaj kaj nije normalno..strašno..kad nemaš odgovore onda tvrdiš da nisi niti jednoj stranci….Nisi svjestan da svojim pisanjem i komentarima šalješ poruku „Neće nama po Hrvatskoj bauljati oni koji se bore za slobodu govora!“..već kad se boriš za istinu zakaj nisi napisal da se tvoj lažni stranački (moralni?) učitelj prije dvadesetak dana potukao u STAROM GRADU sa Goričkim poduzetnikom Žužićem…naime oba vidno pod alkoholom odmjerili su muškost pred brojnim gostima...očevici prenose da je ZDRAVEK zaskočio Žužića i prvi ga udario šakom…kao i uvjek ti ćeš stati u obranu svog stranačkog mazohiste, he, mene ćeš osuditi da sam dosadan i gadljiv jer prenosim kaj?...ISTINU…
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 18, 2011, 01:41:50 poslijepodne
Citat:
Goran Beus Richembergh
I naposlijetku: čega bismo se to HNS i ja imali bojati?

Dolaze parlamentarni izbori i kako je ovih dana lijepo izrekao Željko Kerum «Nakon izbora tko živ a tko mrtav!»… Nisi odgovorio na postavljeno pitanje: „koliko ste novca inkasirali putem odbora koje ste osmislili “…koliko ste novca ostavili za hranu u MON AMYU?...zašto tvoj niti jedan račun za mobitel nije prelazio 1.000,00 kn koliki je bio dozvoljen limit nego su rn-i uvijek iznosili 998,65 kn?...ponašaš se kao osoba  koja je  beskrajno zaljubljena u samog sebe i tvoje javljanje je školski primjer izraženog narcizma. (Kaj je narcizam nego patološki način obračunavanja sa kompleksom manje vrijednosti?) Takvi ljudi, ogrezli u politiku, koji žive isključivo od toga ne mogu da shvate i prihvate svoju odgovornost za društvene i političke katastrofe i žive u lažnom uvjerenju da nikad ne griješe. Takvi kao ti nisu svjesni svoje podvojene osobnosti, jer kako jedan takav čovjek može priznati sebi i drugima da je zao i da ima komplekse? To još nismo vidjeli kod nekog političara, zar ne? Takvi ne priznaju da postoji nesvjesni dio osobnosti a kamoli kaj drugo. I kaj se onda događa? - upravo tu svoju mračnu stranu svesrdno projiciraju na druge, koji su labilni, lakovjerni, oni koji misle da su pogrešne nacije, vjere, stava. A narod ko narod u svom čemeru puši takve priče. Primjer su tvoji stranački poslušnici koje si vješto indoktrinirao, naime koristiš drugu stranu svoje osobnosti koja je zapravo mašta ali vidi vraga stvarna. Ljudi koje koristiš za svoje prljave poslove  u toku svoje individuacije (razvoja osobnosti) jednostavno nisu došli do tog nivoa razvoja da uvide da svako biće pa i oni sami imaju uvijek i dobro i lose u sebi, da su po tome svi ljudi isti i da političari iskorištavaju tu elementarnu "psihološku nepismenost" (primjer Melani koja je na silu htjela ući u prostoriju u kojoj se nalazila većina vijećnika…ti si jako dobro znao da se to ne smije ali je nisi spriječio pa je jadna napravila budalu od sebe). Narodna veli: ovce su tu da se sisaju. Čovjekom oduvijek vladaju nagoni, pa tako i sada, samo su tehnike maskiranja usavršene i na njima se neprestano radi..
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 18, 2011, 02:02:44 poslijepodne
Koliko netrpeljivosti, laži i uvreda u jednome postu. Bravo tromblone!

(kruno, ja i sad svakodnevno pijem kavu s ljudima dobre volje baš kao da nikad nisam i nikad neću biti na nikakvoj javnoj funkciji, ali posve svjestan i odgovoran što jesam na nekima)

To je prava javna rasprava o meritumu stvari?
Baš zato što se služite takvim ogavnim insinuacijama poput one u zadnjoj rečenici (e, sram vas bilo!) nemam ama baš nikakvu obvezu odgovarati na tako sročene 'upite'. Sebe predstavljati kao 'zastupnika javnosti' a u svakome postu pljuvati onoga od kojega tražite da vam uljuđeno odgovara (čemu kad ste vi svoj stav o meni već 'naučili napamet''?), teško je licemjerje i prodaja partijske 'boze'.

Ne samo da ni ja ni moje kolege nismo 2005. godine ustanovili sustav plaćanja rada u stručnim povjerenstvima gradske uprave nego sam baš ja u više navrata tražio da se on promijeni tako da oni koji svoju plaću primaju iz gradskoga proračuna na tu naknadu nemaju pravo. Zašto se to nije poslušalo? Pretpostavljam zbog toga jer se u tome slučaju nikome nije mogla nametnuti obveza rada u tim povjerenstvima (o predanosti u radu nekih ljudi u gradskoj upravi dalo bi se nadugo i naširoko) osobito u vrijeme izvan radnoga vremena (jer je rad povjerenstava vrlo često nužno uskladiti i s profesionalnim obvezama vanjskih članova) ali neću dalje spekulirati. Svatko odgovara za svoje postupke.

Svi moji prihodi uredno su prijavljeni, na njih su plaćeni i porez i prirez, nisu bili uopće toliki koliko insinuirate, jedan mjesec su bili viši a drugi niži, ovisno o obvezama a zamjenici gradonačelnika ne samo da su imali dužnost raditi u povjerenstvima datu od gradonačelnika nego su mnoga morali i voditi jer njihov rad proistječe uglavnom iz zakonima propisanih procedura). Ne raspolažem financijskom dokumentacijom iz toga vremena i ne mogu kategorički tvrditi ama baš ništa o konkretnim iznosima po mjesecima ali se sva dokumentacija nalazi u službama gradske uprave. Pokušajte tražiti od gradonačelnika da vam je dostavi ako ste baš toliko zainteresirani. On je jedini ovlašten da njome raspolaže.

Bio sam na raspolaganju baš za sve što je trebalo raditi na izvršnoj razini (i nikad nisam odbio ni jednu zamolbu, nalog ili odluku gradonačelnika i poglavarstva u tome smislu) i u skladu s ovlaštenjima koja mi je odredio gradonačelnik Picula i u podne i u ponoć. Bio sam na dispoziciji svim građanima koji su mi se god obraćali i nastojao riješiti probleme, otvoriti dijalog, povezivati one koji mogu pomoći. Kod mene se nikada nije trebalo najavljivati, moglo se ravno na vrata. Nije bilo ni petka ni svetka, ni večeri ni noći kad god je trebalo. Imao sam potporu svoje obitelji pa je to bilo tako moguće. Kako je kod drugih - ne znam iz prve ruke. Ono što čujem, kazuje da su neki nedostupni, da se ne odazivaju, da drugačije shvaćaju i odrađuju svoj posao. Vidi se to već i po učinku ove administracije.
 
Što se pak tiče moga učinka na mjestu zamjenika gradonačelnika ali i zastupnika - ja sam zadnji koji bi o tome trebao govoriti. O tome najmeritornije sudi javnost; birači to procjenjuju kad god im se pruži prilika i zahvalan sam im što su taj moj učinak kako u gradskoj upravi, stranci i u Hrvatskome saboru do sada već više puta honorirali svojom naklonošću (naravno, ne i vašom i baš sam sretan zbog toga).
Bit će prilike da to učine i u budućnosti, kad god se budem nadmetao na nekim izborima.
No, satisfakcija mi je već i to što mi svakodnevno prilaze ne samo oni s kojima sam surađivao ili surađujem ili ih poznajem (jer oni znaju mnogo više) nego i meni potpuno nepoznati građani koji podržavaju moj politički rad i koji otvoreno komentiraju kako postojeće prilike tako i ono što oni misle da bi trebalo uraditi. U ovih šest godina, koliko se profesionalno bavim politikom, među tisućama ljudi koje sam sreo (kad izuzmem, naravno, svoje političke konkurente) ogromna većina je imala potrebu da mi iskaže svoju potporu i da me potakne na još predaniji rad. Nisu morali ali to čine redovito. I hvala im.

Zato od svega srca i bez zadrške radim ovaj posao, svjestan da katkad i griješim ali sam potpuno spreman poslušati svaku dobronamjernu kritiku, prijedlog i inicijativu, makar dolazile i od otvorenih političkih oponenata. Svjestan također da postoji i nemali broj ljudi koji imaju svoje favorite, svoje političke ideje i svoj pogled na politiku i javno dobro, posve različit od mojega.

Priča o mom obrazovanju i iskustvima nešto je o čemu možete samo formalno suditi jer o tome ne znate gotovo ništa osim formalnih podataka. Da točno je: nisam diplomirao ono što sam studirao. Točno je i to da sam (zahvaljujući brojnim dodijeljenim razlikama koje su se dogodile u programu studija) vjerojatno položio više ispita nego ijedan student u povijesti fakulteta (barem 40% više nego oni koji su, recimo, na vrijeme diplomirali iz moje generacije). Po tome sam mogao odavno već i diplomirati i magistrirati a nakon brojnih objavljenih radova, članaka i više autorskih studija i knjiga (beletristiku tu naravno isključujem), ova nova knjiga s područja historiografske publicistike koju sam napisao i nedavno objavio (a o njoj su na svih dosadašnjih sedam predstavljanja u Hrvatskoj i inozemstvu govorili najugledniji stručnjaci, sveučilišni profesori; komentiraju je vrlo povoljno i akademici, autoriteti s toga područja) sudom mnogih nadilazi po svojoj elaboraciji teza, ozbiljnosti, sistematičnosti, znanstvenome aparatu i ostalim važnim kriterijima i mnoge doktorate.
Ali nisam. I ta mi se činjenica, s kojom se moram nositi, uzima za veliko zlo. Velikim dijelom s pravom. No, proglašava me se 'najneobrazovanijim zastupnikom', navodi se moja formalna završena naobrazba kao ključni argument diskvalifikacije (a uvredljivo je to zapravo smatrati uvredom). I što ja tu mogu? Za to sam ja odgovoran i podnosim tu vrstu odgovornosti. A kakvu vi odgovornost nosite pljujući me?

I naposlijetku: čega bismo se to HNS i ja imali bojati? Ama baš ničega. Ili gotovo ničega jer se savjesni političari ne boje nikakvih izazova ali se uvijek pribojavaju hoće li imati prilike i vremena ostvariti ono za što se zalažu i što smatraju dobrim i korisnim za zajednicu.

A možda se vi i oni koji se služe vašim metodama boje nas? Možda, ne znam. Da to nije tako vjerojatno ne bismo toliko privlačili vašu pozornost, bijes, uvrede i napade.
Al znam da vam silno smetamo. E to je dobro.
Jer da nije tako, bili bismo jako zabrinuti.

Pozdrav,

Goran BR

Koliko diplomatski napisanih rečenica, bravo Beuse!

Ali nažalost nisam dobio odgovor na moje pitanje....

Nema veze, odmori da ti ne skoči tlak.


Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 18, 2011, 02:22:00 poslijepodne
Netko je ovdje opsjednut Beusom i Lučićem... tragikomično. Čak zna i iznose telefonskih računa ? Zna li koga je zvao ? Zna da je jeo u MON AMI-u ... zna i što je jeo, kad i s kime ?  Kako se ovo zove ... otvorena prijetnja ?  bez obzira o kome je riječ i iz koje je stranke, ali ovako se skrivati iza nicka na forumu i  dati nekome do znanja da ga se uhodi, prati i kontrolira njegove račune ... u najmanju roku mogu to nazvati BOLESNO.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 18, 2011, 02:33:09 poslijepodne
Citat:
koko-vg
Netko je ovdje opsjednut Beusom i Lučićem... tragikomično.
Tko je opsjednut murinjo?...(od milja)...pa zar je tebi i dalje normalno i prihvatljivo da tvoj stranački sjedokosi pajdaš tuče ljude po terasama lokalnih birtija...(pa bio to i Žužić)...

Citat:
ali ovako se skrivati iza nicka na forumu

A ti se ne skrivaš...he...nemaš nick murinjo (kreto od milja)...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 18, 2011, 03:35:49 poslijepodne
bolesno, do bola ...
Naslov: Odg: Tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 18, 2011, 03:48:54 poslijepodne
i nije da nebi napisao svoje ime i prezime nego me je strah za mene i moju obitelj, cuo sam da okolo prijetite.

A kakve mehanizme ima za prijetnju? Niti su njegovi na vlasti ni u gradu ni u državi. Ovo je izgleda obično olajavanje i molim da se prestane s time.
P.S. neću Vam pisati i potpisati se dolje, jer koliko čujem nije se dobro vama zamjeriti pa se stoga bojim za sebe i svoju obitelj, stoga je ovo jedini način da pitam ono što želim.

Dečki i dekle,ovo pomalo postaje matrica...
Do stoji iza ove serve?Nekakova medijska hiža,firma,kampanja..?

već kad se boriš za istinu zakaj nisi napisal da se tvoj lažni stranački (moralni?) učitelj prije dvadesetak dana potukao u STAROM GRADU sa Goričkim poduzetnikom Žužićem…naime oba vidno pod alkoholom odmjerili su muškost pred brojnim gostima...očevici prenose da je ZDRAVEK zaskočio Žužića i prvi ga udario šakom…

Pusti šuple spominke,muva,da čujem rezultat!
And the winner is ..?  :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 18, 2011, 05:00:04 poslijepodne
Pozdrav svima ;D Vidim da se zakuhalo dok sam bio na GO.  ;D

Zanimljivi podaci o tajanstvenim ljudima  su izbili van, netko plasira nečiji prljavi veš, da li je to na pomolu neki unutarstranački sukob?  ???

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Kolovoz 18, 2011, 05:26:44 poslijepodne
Citat:
Citat: Muha - Danas u 12:36:00 poslijepodne
već kad se boriš za istinu zakaj nisi napisal da se tvoj lažni stranački (moralni?) učitelj prije dvadesetak dana potukao u STAROM GRADU sa Goričkim poduzetnikom Žužićem…naime oba vidno pod alkoholom odmjerili su muškost pred brojnim gostima...očevici prenose da je ZDRAVEK zaskočio Žužića i prvi ga udario šakom…

Pusti šuple spominke,muva,da čujem rezultat!
And the winner is ..?

Nerješeno...nastavak slijedi.. ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Goran Beus Richembergh - Kolovoz 18, 2011, 06:53:57 poslijepodne
Citat:
Goran Beus Richembergh
I naposlijetku: čega bismo se to HNS i ja imali bojati?

Dolaze parlamentarni izbori i kako je ovih dana lijepo izrekao Željko Kerum «Nakon izbora tko živ a tko mrtav!»… Nisi odgovorio na postavljeno pitanje: „koliko ste novca inkasirali putem odbora koje ste osmislili “…koliko ste novca ostavili za hranu u MON AMYU?...zašto tvoj niti jedan račun za mobitel nije prelazio 1.000,00 kn koliki je bio dozvoljen limit nego su rn-i uvijek iznosili 998,65 kn?...ponašaš se kao osoba  koja je  beskrajno zaljubljena u samog sebe i tvoje javljanje je školski primjer izraženog narcizma. (Kaj je narcizam nego patološki način obračunavanja sa kompleksom manje vrijednosti?) Takvi ljudi, ogrezli u politiku, koji žive isključivo od toga ne mogu da shvate i prihvate svoju odgovornost za društvene i političke katastrofe i žive u lažnom uvjerenju da nikad ne griješe. Takvi kao ti nisu svjesni svoje podvojene osobnosti, jer kako jedan takav čovjek može priznati sebi i drugima da je zao i da ima komplekse? To još nismo vidjeli kod nekog političara, zar ne? Takvi ne priznaju da postoji nesvjesni dio osobnosti a kamoli kaj drugo. I kaj se onda događa? - upravo tu svoju mračnu stranu svesrdno projiciraju na druge, koji su labilni, lakovjerni, oni koji misle da su pogrešne nacije, vjere, stava. A narod ko narod u svom čemeru puši takve priče. Primjer su tvoji stranački poslušnici koje si vješto indoktrinirao, naime koristiš drugu stranu svoje osobnosti koja je zapravo mašta ali vidi vraga stvarna. Ljudi koje koristiš za svoje prljave poslove  u toku svoje individuacije (razvoja osobnosti) jednostavno nisu došli do tog nivoa razvoja da uvide da svako biće pa i oni sami imaju uvijek i dobro i lose u sebi, da su po tome svi ljudi isti i da političari iskorištavaju tu elementarnu "psihološku nepismenost" (primjer Melani koja je na silu htjela ući u prostoriju u kojoj se nalazila većina vijećnika…ti si jako dobro znao da se to ne smije ali je nisi spriječio pa je jadna napravila budalu od sebe). Narodna veli: ovce su tu da se sisaju. Čovjekom oduvijek vladaju nagoni, pa tako i sada, samo su tehnike maskiranja usavršene i na njima se neprestano radi..

Muhišane,
zadivljen sam ovim kvazipsihologiziranjem. Sjajan pokušaj! Ali moje udivljenje je trajalo tek par milisekundi. Ostao si i dalje u mojim očima to što si i bio. Patološki mrzitelj i lažov.

Al da rastjeramo te  tvoje magle: prvo nismo 'pospremili' nikakve novce za stranku. To je objeda na razini kaznenoga djela. Ako imaš saznanja o počinjenju kaznenoga djela dužan si ih odmah prijaviti nadležnim tijelima progona ili i sam činiš kazneno djelo neprijavljivanja. Ako pak nemaš nego podmećeš i lažeš onda si dno dna. Baba-tračara koja do podne mrzi sebe a popodne čitav svijet.

Drugo, čitavoga četverogodišnjega mandata na službenome objedu u Mon Amiju bio sam možda tri ili četiri puta (zajedno s ostalim čelnicima Grada) i to u prigodi domaćinstva nekih gostiju koji su došli u Veliku Goricu te dva puta kad sam se pridružio društvu prijatelja koji su tamo nešto slavili. I još triput privatno (bijaše to nakon isteka mandata) plativši uredno račun za sebe i svoje goste. Među njima i sve saborske zastupnice i zastupnike HNS-a.

Treće; prozivati me zašto nikad nisam prekoračio limit određen za korištenje službenoga mobitela je u najmanju ruku budalasto. Pa valjda sam štedio gradu novce čim sam redovito za čitavo vrijeme mandata na svom privatnom mobitelu uvijek imao dvostruko veće račune.

Možda vama nije normalno to što sam šparao ili to što sam u četiri godine koristio svoj privatni automobil i za službene svrhe (barem 40 tisuća kilometara bez lipe naknade). U službeni sam auto sjeo dva puta kao šofer (jednom do Varaždina i jednom u Posavinu ili na Brege, ne sjećam se, vozeći gradske službenike) i par puta kao treći ili četvrti putnik. I to je sve.

Valjalo bi me valjda prozivati da sam na službeni mobitel mjesečno spaljivao par tisuća kuna preko limita ili da tri mjeseca nisam htio vratiti službeni mobitel nakon isteka dužnosti kao što je bio slučaj s bivšom i sadašnjom predsjednicom Gradskog vijeća.

Društvo, malo vam je puno uvrnuta logika.

Pozdrav,

GBR
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 18, 2011, 07:26:50 poslijepodne
Muha dobro Beus zbori, on se sigurno sjeća kad je vladajuću ekipicu Beus-Picula  prijavio Uskoku direktor jedne gradske firme za malverzacije . Inače taj direktor iz DC-a B. Š. je zbog toga smijenjen.  ???
  Eto kako završavaju oni koji ukazuju na kaznena djela i kriminal.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Goran Beus Richembergh - Kolovoz 18, 2011, 07:38:30 poslijepodne
Muha dobro Beus zbori, on se sigurno sjeća kad je vladajuću ekipicu Beus-Picula  prijavio Uskoku direktor jedne gradske firme za malverzacije . Inače taj direktor iz DC-a B. Š. je zbog toga smijenjen.  ???
  Eto kako završavaju oni koji ukazuju na kaznena djela i kriminal.

hahahaha, ovo je malo jača glupost. Da je B. Š. prijavio 'vladajuću ekipicu'? Ma dajte, najte.... Pa gdje vam je sad B.Š. kad se tako istaknuo u 'borbi za istinu'?
Dobar štos.

GBR
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 18, 2011, 09:22:27 poslijepodne
Dolaze parlamentarni izbori i kako je ovih dana lijepo izrekao Željko Kerum «Nakon izbora tko živ a tko mrtav!»… Nisi odgovorio na postavljeno pitanje: „koliko ste novca inkasirali putem odbora koje ste osmislili “…koliko ste novca ostavili za hranu u MON AMYU?...zašto tvoj niti jedan račun za mobitel nije prelazio 1.000,00 kn koliki je bio dozvoljen limit nego su rn-i uvijek iznosili 998,65 kn?

Ovo je postavio Muha,

 a na to mu je odgovoreno:

Al da rastjeramo te  tvoje magle: prvo nismo 'pospremili' nikakve novce za stranku. To je objeda na razini kaznenoga djela. Ako imaš saznanja o počinjenju kaznenoga djela dužan si ih odmah prijaviti nadležnim tijelima progona ili i sam činiš kazneno djelo neprijavljivanja. Ako pak nemaš nego podmećeš i lažeš onda si dno dna. Baba-tračara koja do podne mrzi sebe a popodne čitav svijet.

Tu retoriku možeš prodavati na sjednicama HNS-a ali ne ovdje.
Čovjek ti je uputio pitanje, a ne konstataciju, u kojoj nema ni jednog elementa kaznenog dijela. Tvoja lagana uporaba terminologije kaznenog dijela je zadivljujuća. Čim spomeneš misliš da netko bude drhtao i povukao se.
Možda netko da ali ne i ozbiljniji ljudi.
Ozbiljnost kojojm pristupaš javnoj dužnosti kao što je zaborski zastupnik ili gradski vijećnik je na nivou rigidne desnice.
Čim nestane argumenata odmah se pojavljuju navodni elementi kaznene odgovrnosti.
Po meni to više liči gospodine Beus da se i Marica više razumije u krivi k***c nego Vi u politiku.
I još jedno za koje znam da ću dobit opomenu ali to je samo citat jedne narodne poslovice.
Ako se pronađete u njoj dobro je, ako ne opet je dobro.
"Budala i krivih drva u šumi nikad neće nestati".

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 19, 2011, 07:39:31 prijepodne
Muha dobro Beus zbori, on se sigurno sjeća kad je vladajuću ekipicu Beus-Picula  prijavio Uskoku direktor jedne gradske firme za malverzacije . Inače taj direktor iz DC-a B. Š. je zbog toga smijenjen.  ???
  Eto kako završavaju oni koji ukazuju na kaznena djela i kriminal.

hahahaha, ovo je malo jača glupost. Da je B. Š. prijavio 'vladajuću ekipicu'? Ma dajte, najte.... Pa gdje vam je sad B.Š. kad se tako istaknuo u 'borbi za istinu'?
Dobar štos.

GBR

gdje je B. Š.? Vi gospodine Beus i Picula ste mu pokazali pravo lice vaše politike i čovijek se više ne želi petljati u politiku zbog vas i takvih kao vi. Radi svoj posau u struci i jako je cijenjen građanin.

Hočete reći da nije prijavio Uskoku vladajuću ekipicu? malverzacije?  plakati?  :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 19, 2011, 11:37:06 prijepodne
Čovjek ti je uputio pitanje, a ne konstataciju, u kojoj nema ni jednog elementa kaznenog dijela.

Očito ne shvačaš osnove logike. Ajde da ti objasnim.

Ako neko pita:

koliko ste novca inkasirali putem odbora koje ste osmislili?

Onda to nije samo pitanje, kužiš? U tom pitanju je implicitnja tvrdnja, da je GBR inkasiral novce putem odbora. Tako da se u toj rečenici ne pita, da li se jesu ili nisu "inkasirali" novci, nego se od te tvrdnje polazi sa pitanjem "koliko?". Znači pitanje je koliko se inkasiralo, a ne da li jesu ili nisu inkasirali. Muha je siguran da je tako bilo, i to sad putem tog pitanja i tvrdi.

Ajde recimo da ti to nisi odma skužil pa čemo ti to oprostiti. Inače bi izgledalo da se samo praviš mutav i pokušavaš zajebavati ljude na forumu, kaj je spamanje. I (po mojem) kažnjivo.

Ta ista logika vrijedi i za druga pitanja sa implicitnom tvrdnjom:
“…koliko ste novca ostavili za hranu u MON AMYU?...zašto tvoj niti jedan račun za mobitel nije prelazio 1.000,00 kn koliki je bio dozvoljen limit nego su rn-i uvijek iznosili 998,65 kn?

Zato bih molio i ostale forumaše da ne pokušavaju implicitnim tvrdnjama širiti neke takozvane "činjenice" jer su to mogući pokušaji klevetanja i širenja laži, a to se ne bu toleriralo, čak i ako je to obučeno u pitanje.

Hvala.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 19, 2011, 12:44:19 poslijepodne
Bob Rok žvrljotina, kako kaže Beus nikovima sličnih naziva!

Ne možeš ti objasniti ništa jer zamagljivanje i prekrivanje ima drugačiji naziv. Muha nije insinuirao da je Beus primao jer je Beus i sam potvrdio da je primao novan od povjerenstva, muha je pitao koliko, što Beus nije odgovorio.

ovom rečenicom Beus u svom postu potvrđuje primanje novaca za rad u povjerenstvima: ...Svi moji prihodi uredno su prijavljeni, na njih su plaćeni i porez i prirez, nisu bili uopće toliki koliko insinuirate, jedan mjesec su bili viši a drugi niži, ovisno o obvezama a zamjenici gradonačelnika ne samo da su imali dužnost raditi u povjerenstvima...

malo pročitaj i broji do 10, pa kreni pisati. Muha je samo pitao: „koliko ste novca inkasirali putem odbora

Što je ti insinuiranje ???

Milsim da si i ti bio u kumrovcu na obuci
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: BobRock - Kolovoz 19, 2011, 03:46:56 poslijepodne
Bob Rok žvrljotina, kako kaže Beus nikovima sličnih naziva!

Ne možeš ti objasniti ništa jer zamagljivanje i prekrivanje ima drugačiji naziv. Muha nije insinuirao da je Beus primao jer je Beus i sam potvrdio da je primao novan od povjerenstva, muha je pitao koliko, što Beus nije odgovorio.

ovom rečenicom Beus u svom postu potvrđuje primanje novaca za rad u povjerenstvima: ...Svi moji prihodi uredno su prijavljeni, na njih su plaćeni i porez i prirez, nisu bili uopće toliki koliko insinuirate, jedan mjesec su bili viši a drugi niži, ovisno o obvezama a zamjenici gradonačelnika ne samo da su imali dužnost raditi u povjerenstvima...

malo pročitaj i broji do 10, pa kreni pisati. Muha je samo pitao: „koliko ste novca inkasirali putem odbora

Što je ti insinuiranje ???

Milsim da si i ti bio u kumrovcu na obuci

Opet odgovaraš u ime drugih. Kaj se osječaš prozvan braniti ih? Misliš da Mile car ne zna odgovoriti?

I kakva sad žvrljotina? Ak neko nekog tak zove, ti mene nebuš. Imam svoj nick i tak me imaš zvati, ili šutjeti. Sve drugo je za mene vrijeđanje.

I sad još i provociraš s tim tvojim "mišljenjima". Nemoj. To nije način na koji se diskutira. To vodi samo u svađu. Nemoj.

Ali ak se želiš svaditi onda si najdi druge, pa se odi svadit. Bit če ti bolje. Vjeruj mi.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 19, 2011, 04:28:32 poslijepodne
 Dao sam si malo truda i pogledao svih 19 stranica teme : Beusova tvornica laži. Izbrojio sam forumaše sa najviše postova u toj temi i poredao ih od broja 1. Do broja 8. , dok su ostali sa manje od 10 postova i njih nisam uzimao u obzir .
Naravno svi su se ,odnosno većina od onih koji su se javljali, jako lijepo počastili sa raznim epitetima i zgodnim nazivima. U tome nije zaostao čak niti forumaš  po kojem je tema i nazvana , tako da se sada pitam kakova je svrha cijele teme?
No dobro,najviše postova poslao koko-vg – 62, zatim Mile car – 43, kruno – 23, Muha – 21, Sledgehammer – 21, jaguar – 16, tromblon – 15, Bob Rock – 15, Mglavovic – 14, krok – 11.
GBR poslao je 6 postova,koje su pojedinci lijepo cijele ponavljali uz još neke postove,što nije dozvoljeno, ali eto tako je.
Oni sa najvećim brojem postova još su se međusobno lijepo častili raznim epitetima koji im baš ne služe na čast. I kad sam malo poglesao i ostale teme, također vode u slanju postova, ali i u „nagrađivanju“ sudionika u tim temama.
Naravno ovo je slobodni forum i svatko vodi raspravu kako želi i misli da može ili smije. Osobno nemam ništa protiv toga, ali sam ipak primjetio da svi jakolijepo navijaju za sebe i svoje stranke,koje vješto sakrivaju. Doboto čak i razumijem,ali da baš mora toga biti u svakoj temi? Ne vjerujem, ali vidim da se to lijepo ponavlja i nastavlja.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 19, 2011, 05:20:45 poslijepodne
. Doboto čak i razumijem,ali da baš mora toga biti u svakoj temi? Ne vjerujem, ali vidim da se to lijepo ponavlja i nastavlja.

Pa tema je političkog karaktera kaj ne? Najbolje da pišemo kak je trava zelena i nebo plavo... i ti si izgubio kompas  ;D

Imaš tema o vrtlarstvu, ružama pa se tamo uključi i ne soli pamet o onome o čemu nemaš pojma. To ti je kao da pekar objašnjava pilotu kako voziti avion! Sad se poklopi vlehima i kuš ubuduće ili sve smatram vrijeđanje i omalovažavanje!

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 19, 2011, 06:24:44 poslijepodne
. Doboto čak i razumijem,ali da baš mora toga biti u svakoj temi? Ne vjerujem, ali vidim da se to lijepo ponavlja i nastavlja.

 Sad se poklopi vlehima i kuš ubuduće ili sve smatram vrijeđanje i omalovažavanje!Bez obzira na sve ti smatraš da možeš biti  bezobrazan. Nisam nikoga vrijeđao samo sam napisao svoj komentar! Uostalom kao i mnogi drugi.

Zanima me otkuda ti samo toliko "pristojnosti" da se obraćaš na ovako bezobrazan naćin?

Mislim da ovo zaslužuje ban.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 19, 2011, 07:29:04 poslijepodne
. Doboto čak i razumijem,ali da baš mora toga biti u svakoj temi? Ne vjerujem, ali vidim da se to lijepo ponavlja i nastavlja.

 Sad se poklopi vlehima i kuš ubuduće ili sve smatram vrijeđanje i omalovažavanje!Bez obzira na sve ti smatraš da možeš biti  bezobrazan. Nisam nikoga vrijeđao samo sam napisao svoj komentar! Uostalom kao i mnogi drugi.


Ne izvlači se sad! Konstantno svojim vrijeđanjem omalovažavaš sve forumaše ovdje na forumu! i prestani već jednom, ideš u offff!!!! 
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 19, 2011, 08:39:16 poslijepodne
glavonjić jesi (tak sam veliš) ali te očito nisu dovoljno navlekli za vuha kad si vil mali ... mislim da bi se onda pristojnije ponašal, balavac jedan !
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mlačanin - Kolovoz 19, 2011, 08:41:56 poslijepodne

[/quote]

Ne izvlači se sad! Konstantno svojim vrijeđanjem omalovažavaš sve forumaše ovdje na forumu! i prestani već jednom, ideš u offff!!!! 
[/quote]

Dali je ovo tvrdnja ili .....?

Ovo bi trebalo i dokazati. Spomeni barem nekoga koga sam uvrijedio, ili možda tebe. Ako je off, neka Stjepan premjesti.

Ali ti ne možeš samo tako i dalje biti bezobrazan.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 19, 2011, 10:57:38 poslijepodne

Onda to nije samo pitanje, kužiš? U tom pitanju je implicitnja tvrdnja, da je GBR inkasiral novce putem odbora. Tako da se u toj rečenici ne pita, da li se jesu ili nisu "inkasirali" novci, nego se od te tvrdnje polazi sa pitanjem "koliko?". Znači pitanje je koliko se inkasiralo, a ne da li jesu ili nisu inkasirali. Muha je siguran da je tako bilo, i to sad putem tog pitanja i tvrdi.

Ajde recimo da ti to nisi odma skužil pa čemo ti to oprostiti. Inače bi izgledalo da se samo praviš mutav i pokušavaš zajebavati ljude na forumu, kaj je spamanje. I (po mojem) kažnjivo.

Ta ista logika vrijedi i za druga pitanja sa implicitnom tvrdnjom:
“…koliko ste novca ostavili za hranu u MON AMYU?...zašto tvoj niti jedan račun za mobitel nije prelazio 1.000,00 kn koliki je bio dozvoljen limit nego su rn-i uvijek iznosili 998,65 kn?

Zato bih molio i ostale forumaše da ne pokušavaju implicitnim tvrdnjama širiti neke takozvane "činjenice" jer su to mogući pokušaji klevetanja i širenja laži, a to se ne bu toleriralo, čak i ako je to obučeno u pitanje.

Hvala.

Lupiš i ostaneš živ. To bi mogao biti ukratko opis tvog pisanja po forumu.
Implicitna tvrdnja pa još u formi pitanja. Moram priznati da je ovo vrlo maštovito.
I uostalom tko si ti da se pozivaš na spamanje i disciplinske mjere?
Ako ti ne paše, ti fino preskoči i ne komentiraj, ako ti paše ti se uključi u raspravu. Ima ovdje tko brine o spamu i ostalim nepodopštinama.
I nisu "takozvane činjenice", jer sama riječ "činjenica" označava nešto stvarno postojano i realno, te samo po sebi nemože biti "takozvano". Lupetat i prosipat se ko kanta sa vodom zaslužuje samo podsmijeh i ništa drugo.
Činjenica je činjenica i ona zaslužuje objašnjenje, a pitanje je pitanje i ono zaslužuje odgovor.
Moram ti priznati da si pokalo počeo uveseljavati forum sa svojim "suvislim" postovima.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 20, 2011, 07:48:36 prijepodne
Bunika se bere, vele, tam negdje u 5 i 6 mjesecu ... ne znam koga su ovi na vlasti imenovali da bude shaman za Veliku Goricu, ali bunika dela svoje ... samo treba čitati na forumu kaj pišu ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: mglavovic - Kolovoz 20, 2011, 12:56:10 poslijepodne
tekst o Beusu koji bi mogao pomoći onima koji prate forum. Izvor je portal politika.hr

Ovo je zanimljiv tekst koji otvara mnoga pitanja tko je zapravo Goran Beus


GORAN(EDHEM)BEUS, NAŽALOST SABORSKI ZASTUPNIK LAŽE I CENZORIRA LOKALNI TISAK U VELIKOJ GORICI

24 Sata je u svibnju objavio da je Ante Kotromanović (SDP) jedini student koji grije saborske klupe. Međutim, otkrili smo još jednog studenta, no iz redova HNS-a, koji još od 1985. godine studira na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a do danas nije došao ni do statusa apsolventa. Riječ je o Goranu Beusu (43 g.). Zanimljivo je da je isti taj Beus, inače dogradonačelnik Velike Gorice, medijima 2004. godine tvrdio da ima visoku stručnu spremu. Nakon što je 2005. godine HDZ u Velikoj Gorici sišao s vlasti, a vlast u Gradu preuzela Koalicija SDP-HNS-HSS-HSLS-HSP, Beus se sam 'degradirao' u apsolventa, da bi ulaskom u Sabor nakon parlamentarnih izbora lani u studenom, priznao da ima tek SSS. No, i sa srednjom strućnom spremom, Beus se deklarira kao, ni više ni manje nego 'suradnik u kulturno-znanstvenim institucijama'. 24 Sata, objavio je inače da je Beus bivši agent UDBE, što on nikada nije zanijekao, ali ni potvrdio. Velikom Goricom dakle drma čovjek sumnjive prošlosti, čovjek koji je sredinom 80-ih godina u Splitu u vrijeme pohađanja Brodograđevne škole prokazivao učenice za hrvatski nacionalizam, te ustaštvo(za što posjedujemo faksimil izjave jedne od učenica), pod mentorskom palicom Ognjena Ignjatovića, budućeg glasnogovornika SAO Krajine. Ne samo što Beus laže o svom formalnom obrazovanju, već govori neistine i o svom podrijetlu, te je, kako vidimo protuhrvatski nastrojen. U vrijeme dok je pohađao spomenutu Brodograđevnu školu u Splitu, deklarirao se kao Srbin. Kasnije si je prezimenu dodao i prefiks Richembergh, ne bi li se pokazao kao pripadnik njemačke nacionalne manjine. No, prema izviješću PP Velika Gorica, ime oca mu je Edhem, što svakako nije njemačko ime, složit ćete se. Dakle, ne samo što u Saboru sjedi zastupnik koji je tajio svoje formalno obrazovanje, moguću suradnju s UDBOM, nego i čovjek koji ni sam ne zna kojem narodu pripada. Nije Ante Kotromanović jedini student u Saboru. Vidimo, ima ih još. I to vrlo zanimljivih. A tek klika oko njega! U goričkom HNS-u ima deklariranih Jugoslavena(Mile Grubišić, član Gradskog vijeća, inače prije dolaska na vlast Piculine klike, radnik u videoteci koji je znao preporučiti mušterijama gay filmove), te shizofreničara (potpredsjednik velikogoričkoh HNS-a, Zdravko Lučić, notorni alkohololičar) i batinaša(Zvonko Knežević, po zanimanju zaštitar).
BEUSOVA CENZURA LOKALNOG TISKA
Goran Beus, sin Edhemov, dotepel se u Veliku Goricu prije nešto više od 10.g. Nakon što su komunisti preuzeli vlast u Gorici, Beus je pokazao svoje pravo lice. Po birtijama koje drže bivše pariške dame, javno govori kako neki Goričani dok je on na vlasti nikada neće dobiti posao. No, naš je Goran i predsjednik Turističke zajednice Velike Gorice, te je nedavno ucijenio urednika jednog lokalnog glasila, da ukoliko se protiv njega napiše bilo kakav tekst(a takvih je bilo u spomenutom listu), love od strane Turističke zajednice više neće biti, u smislu oglašavanja i izdavanja knjiga. Beusov bezobrazluk nije mogla otrpjeti ni dugogodišnja direktorica Muzeja Turopolja, jer joj je dotični smrad kazao kako se treba izdati knjiga o 10 godina rada TZVG-a. S obzirom da TZVG djeluje od 1966. godine, nije jasno kako netko može imati hrabrosti reči da Turistička zajednica u Gorici djeluje tek desetek godina? Sredinom svibnja u 73.-oj godini u Zagrebu je preminuo prvi tajnik tadašnjeg Turističkog saveza opčine Velika Gorica, Anđelko Pehnec. Iako je velik dio svog radnog vijeka proveo na mjestima šefa propagande u Francku, te na tadašnjoj RTV Zagreb, Anđelko je ostavio dubokog traga i na području Velike Gorice. Završivši Učiteljsku školu u Zagrebu, početkom 50-ih godina počeo je raditi kao učitelj u Lekeničkom Cerju. U vrijeme osnivanja Turističkog saveza opčine Velike Gorice 1966. godine, kojeg je osnovao zajedno sa Željkom Horvatom, imenovan je njegovim prvim tajnikom. Kao tajnik Turističog saveza, Anđelko Pehnec je predano radio na svemu što može unaprijediti i povećati turističku potražnju Turopolja i Pokuplja. Inicirao je i radio na urbanizacijama vikend-naselja na Kupi, a najviše će ostati zapamćen po tome što je zaštitio najznačajniji spomenik kulture ovoga kraja-Lukavec-grad, izbacivši tadašnju zadrugu iz Lukavca. Njegov rad svakako će ostati upamćen i po poticanju rada kulturno-umjetničkih društava sa područja Turopolja. Anđelko Pehnec osobito je bio agilan pri organiziranju Fašnika, tako da je zahvaljujući upravo njemu Fašnik u Gorici dobio novi zamah. Iako je posljednjih 14 godina bio u mirovini, pratio je sva kulturna zbivanja na području Grada. Kritički i sa samo njemu svojstevnom lucidnošću pratio je kulturne događaje na našem području. Posebne zamjerke imao je na članove Upravnog vijeća Turističke zajednice, kao i na samog predsjednika TZ-a Gorana Beusa, kojeg je smatrao nekompetentnim, nepismenim i nestručnim. U jednom od posljednjih razgovora s njim, kazao mi je-'kak si Gorica može dozvoliti ovakvu ravnateljicu POU-a (Senka Bulić) i ovakvog predsjednika Turističke zajednice?' Jezik mu je bio oštar i šteta što nije dočekao da u četiri oka porazgovara s Goranom Beusom, predsjednikom TZ-a. A spremao se na to, no nažalost smrt ga je omela u tome. Dokle seže UDBAŠKA ruka? No, čujem da se UDBI polako režu krakovi..............A 'svaka rit dojde na šekret'.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 20, 2011, 01:27:50 poslijepodne
Dej datum i link.
Ovo mi ima duvu po naftalinu...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Kolovoz 20, 2011, 02:20:43 poslijepodne
@kuntakinte: a možda je iz vlastite arhive, a ne s weba? :-)

Link je: http://pollitika.com/goran-beus-cenzurira-lokalni-tisak (http://pollitika.com/goran-beus-cenzurira-lokalni-tisak)
Datum: 16/07/2008

GBR je odgovorio u komentaru:
Citat:
Izvjesni Zvonko Radiković, koji u slobodno vrijeme koristi nickove s imenima generala američke južnjačke vojske, već je toliko notoran autor najogavnijih laži, šovinističkih uvreda i izmišljenih fantastičnih priča na forumu gradskoga portala u Velikoj Gorici da stvarno nemam ni vremena ni volje komentirati baš svaku bljuvotinu koju već mjesecima izriče na moj račun kako tamo tako i na drugim portalima. To je osobna fiksacija koja se ne javlja kod uljuđena svijeta. Sve ono što je, uz putne naloge koje je naplaćivao od HDZ-a, plasirao u lokalnim medijima pa na koncu nedavno i u Nacionalu tuženo je. Na stranu to što proživljavam zbog te njegove opsjednutosti ja (jer je meni to i u "opisu posla") ali koliko god to zvuči otrcano, moja obitelj, a osobito djeca, zbog njega i njegovih laži ozbiljno trpe prijezir, šikanu glasinama pa i uvrede, ispisivanje poruga i kukastih križeva na zvonu. Kad je moje dijete prvi put došlo iz škole s pitanjem "je li istina da si ti progonitelj i zločinac?" rekao sam: a sad je stvarno dosta. Idemo na sud.
Poznat je i meni slučaj iz Vukovara. Nikad nisam nikoga tužio zbog toga što je o meni pisao ili govorio ali ono što čine Radiković i mjesni gaulajter Šimunović je bolesna, patološka fiksacija.
Takve izmišljotine koje on plasira svojedobno su ljude mogle (a na žalost neke i jesu, recimo Uglješu i Gojka Bulovića) koštati života ili zdravlja. Hvala Bogu da danas više nije takvo vrijeme ali neki ljudi koji informacije primaju u kuloarima ili kavanskim komentarima i pričama doista misle da je to što taj čovjek u četrdesetima, bez dana radnoga staža, govori možda i istina. On znade da svi moji demantiji i reakcije (od kojih se neki protuzakonito cenzuriraju i ispušta se 60% najvažnijega sadržaja, kao u Nacionalu) ne mogu polučiti jednaku recepciju javnosti kao njegove pomno planirane i dirigirano plasirane gadosti.
To je dno dna.
Naravno da me takvi tipovi ne mogu ni zastrašiti niti zaustaviti. Njima je najgora kazna to što sam izabran za zastupnika u Hrvatskome saboru i što tamo ne sjedim zašivenih usta, unatoč trima otvorenim prijetnjama Ivana Šukera da će uništiti i mene i moju obitelj ako ne "začepim". Njih prepuštam svome odvjetniku a ja nastavljam kako najbolje znadem i umijem, svjestan da i ja katkad griješim ali posve otvoren svakome tko me je voljan podučiti da budem bolji.
Goran Beus Richembergh

Od istog autora ima još nekoliko postova: http://pollitika.com/blog/jeb-stuart (http://pollitika.com/blog/jeb-stuart)

Autor uspoređuje Senku Bulić i Josepha Goebbelsa, tako da vam je jasno o kako objektivnim i nepristranim člancima se radi.

Članovi Pollitika foruma (http://ivan-hrvacic.iz.hr/, (http://ivan-hrvacic.iz.hr/,) Željko Peratović http://45lines.blogspot.com/ (http://45lines.blogspot.com/)) su tražili i brisanje njegovog članka zbog nenavođenja izvora i dokumenata za članak http://pollitika.com/pohvala-ludosti (http://pollitika.com/pohvala-ludosti) . Članovi Pollitike su taj članak ocijenili kao srozavanje i neprimjeren članak za stranicu na kojoj se nalazi. Tako da tvrdnja da je izvor pollitika.hr malo na klimavim nogama jer svi mogu objavljivati na tom portalu.

Zanimljivo je i to tempiranje napada na Beusa, dva dana prije izbora (2007.): http://pollitika.com/slucaj-za-eticko-povjerenstvo (http://pollitika.com/slucaj-za-eticko-povjerenstvo)

Izgleda da HDZ i jataci nemaju pojma da svojim napadima na Beusa postižu kontra učinak. Čak i oni koji mu inače ne bi dali glas bi se mogli predomisliti kad vide ofanzivu od strane HDZ-a na njega. :-) Po onoj staroj narodnoj da je neprijatelj mojeg neprijetelja moj prijatelj.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 20, 2011, 03:38:45 poslijepodne
Fala,Števa,tak sem si nekaj mislil...Vic z bradum.
Čini se da je ekipa z moja tv gorica našla novo mesto za čvenk.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 20, 2011, 08:33:15 poslijepodne
Štević, ovo se zove objektivnost
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 20, 2011, 08:45:39 poslijepodne
O čijoj "objekivnosti" govoriš ?  Radikovićevoj ili Beusovoj ? S jedne strane pljuješ po Lučiću kao pijancu a s druge ... Radiković je mala beba ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 20, 2011, 11:33:24 poslijepodne
Znam da je nekom lakše "uterat" metar u guzicu nego centimetar u glavu, ali da ćeš to baš biti ti, nisam znao.
Pročitaj kome sam rekao da je objektivan. Obratio sam se Stjepanu.
Što se tiče objektivnosti Beusa ili Radikovića, moram priznati da sam ipak na Radikovićevoj strani.
Svaka mu čast imao je petlju i nazvao stvari pravim imenom i prezimenom.
Kakve veze Lučić sad ima sa ovim postovima?
Gospodin Lučić pljuje sam po sebi svojim djelima u alkoholiziranom stanju.
Gorički lik, čije ime izaziva podsmijeh i asocijaciju na pivo ili na cijelu lepezu proizvoda renomirane tvrtke BADEL.
Nadam se da će se cijela ova garnitura kojekakvih likova na političkoj sceni uskoro promjeniti, a i ti sa njima.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 21, 2011, 11:15:06 prijepodne
Števa je dal link i datum a i odelal posel mesto Glave da ne mora saki tekst posebno koperati;sad su si na istem mestu.Za lubitele lika i dela,jenoga i drugoga.
Kaj se pak petle dotikavle,bilo bi zanimlivo videti kak bi prešel da je "petlal" po Šukeru...  8)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 21, 2011, 06:46:05 poslijepodne
To misliš na Radikovića ili na Števu?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 21, 2011, 07:58:25 poslijepodne
To kaj ti voliš da ti se porine metar, ostavi za nekog drugog, ne moramo svi slušati tvoje seksualne fantazije ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kuntakinte - Kolovoz 21, 2011, 08:56:11 poslijepodne
To misliš na Radikovića ili na Števu?
Ak mene pitaš,na Radikoviča i Beusa.
To se više nezna do se skem spomina,dejte se ludi malo zorganizerajte; citat,link,@ i tak to.Kak i sindikalne,vatrogasne i druge veselice;najprije se si skupa spominaju pak 4 i 4,onda 2 i 2,da bi se na kraju saki sam spominal.  :D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 22, 2011, 07:40:29 prijepodne
@kuntakinte: a možda je iz vlastite arhive, a ne s weba? :-)

Link je: http://pollitika.com/goran-beus-cenzurira-lokalni-tisak (http://pollitika.com/goran-beus-cenzurira-lokalni-tisak)
Datum: 16/07/2008

GBR je odgovorio u komentaru:

Ovime si za mene dokazao svoju pristranost HNS-u. Ti bi Stjepane trebao kao administrator bti neovisan i nepristran u komentarima, zašto nisi? čemu dupeljublje GBR-u, a sraćkanje po HDZ-u?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 22, 2011, 09:35:00 prijepodne
Ne braneći nikog, ali ovdje je Stjepan samo dopunio post kojim je sve pojasnio.
Da to nije napravio ostalo bi nejasno tko je tvorac onog teksta o Beusu.
Ne vidim njegovu pristranost, ostim da je samo da smjernice otkud tekst.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: tromblon - Kolovoz 22, 2011, 10:06:29 prijepodne
Ne braneći nikog, ali ovdje je Stjepan samo dopunio post kojim je sve pojasnio.
Da to nije napravio ostalo bi nejasno tko je tvorac onog teksta o Beusu.
Ne vidim njegovu pristranost, ostim da je samo da smjernice otkud tekst.


Ovo je odgovor na komentar koji je prenio izvjesni Stjepan; za čudo kako je prenio samo komentar Beusa.... Evo da bude fer ja ću staviti drugi. Očekujem demokraciju  ;D

izvjesni beus!PUČKO

izvjesni beus!PUČKO OTVORENO UČILIŠTE VELIKA GORICA-KULTURNA OSTAVŠTINA JOSEPHA GOEBBELSA
 Grad Velika Gorica već duže vrijeme ima prigovore na pisanje velikogoričkih medija, koji po njima nisu dovoljno'objektivni'. Možda stoga što ne glorificiraju nasilne smjene u dječjim vrtićima i ne pišu o 'veličanstvenom' postavljanju nekoliko klackalica na dječja igrališta. No, ni gradske institucije nisu blagonaklone prema medijima, čemu u prilog ide i slijedeći primjer. Nedavno me nazvao predsjednik Udruge likovnih umjetnika Velike Gorice i zamolio da napišem predgovor za katalog jedne izložbe, koja je nedavno otvorena u Pučkom učilištu. Pošto je Pučko učilište nakladnik kataloga, kazao sam mu da je bolje da predgovor napiše netko drugi, jer da ravnateljica Senka Bulić zasigurno neće dozvoliti da se moje ime pojavi u katalogu. No, na inzistiranje predsjednika Udruge napisao sam predgovor, za koji je autorica izložbe imala samo riječi pohvale. No, moje slutnje su se ipak obistinile. Na dan kada je katalog trebao ići u tisak, telefonski me nazvao jedan od članova ULUVG, te mi rekao kako moje ime, kazali su mu navodno u POU-u, ne može stajati u spomenutom katalogu, već da je ispod mog predgovora potpisao sebe. Kako se radi o povredi autorskih prava, zatražio sam od POU-a da se predgovor ili povuće ili da ga napiše netko drugi. Cijeli je slučaj podigao prašinu, kako u POU-u, tako i među goričkim likovnjacima, te je tajnik Udruge otišao do ravnateljice Senke Bulić, koja mu je rekla kako moje ime nikako ne može stajati u katalogu. Na upit tajnika Udruge, zbog čega, Bulić je odgovorila kako razlog leži u 'medijskim napadima na nju' s moje strane. Gospodična Senka, jeste li čuli kada za Sporazum u Camp Davidu? Znate li tko ga je potpisao? Za vašu informaciju ni više ni manje nego Anwar el Sadat u ime Egipta i izraelski premijer Begin. A znate li što je to Jom kipurski rat? Opet za vašu informaciju sukob u kojem je Izrael hametice potukao egipčane. Nije se radilo o medijskom napadu, već oružanom, pa je ipak gore spomenuti dvojac Sadat-Begin sjeo za stol i potpisao sporazum. Izgleda da Pučko učilište pod vašim ravnanjem više njeguje kulturnu ostavštinu Josepha Goebbelsa, gdje vi i vaš politički mentor Goran Beus radite što hoćete i to ne onako kako odgovara ovome gradu, već onako kako paše vama. A koliko vas vole i cijene vaši vlastiti djelatnici pokazao je i nedavni slučaj, kada je jedan od njih, revoltiran vašim ponašanjem i samostvorenom slikom o vašoj veličini, nazvao policiju i prijavio da su ispred zgrade POU-a nepropisno parkirana vozila vaše privatne scene. A što Gorica o vama misli, bolje da ne znate. Sjećate li se kad je prije 2 godine objavljen natječaj za ravnatelja POUVG? Znate li s kojim su objašnjenjima prijavljeni, a kompetentni kandidati odbijani? Vaš prijatelj Goran Beus odbio je jednog od njih s obrazloženjem da 'čovjek smrdi'. On smrdi, vi mirišete, a poslije mjesec dana nakon što ste postali ravnateljica POU-a za voditelja marketinga imenovali ste, bez natječaja pravomoćno osuđenog dilera sa trogodišnjom srednjom školom. No i vaše vrijeme prolazi.......
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 22, 2011, 11:24:54 prijepodne
ti veliš da si fer ?   vjerodostojan si da strahota ... sve si podkrijepio linkovima odakle si ovo skinuo ... naravno da i ljudi "vjeruju" Bunika čuda radi, a sad ispada da ju dijele po stranačkom ključu a i po zaslugama ... izbori su blizu i svatko u stranci mora odraditi svoj dio posla. Sad još čekamo da izađe novi broj GT-a (iliti na albanskom "opsuj-popljuj") da čujemo nešto novo o El Sadatu, Egiptu, Izraelu, Camp Davidu, parkiranju ispred POU, smradu i narkomaniji ... ovo ni pas s maslom ne bi pojeo ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 22, 2011, 06:00:38 poslijepodne
Jaooooo KOKO otkud ti tolika snaga da braniš neobranjivo.

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 22, 2011, 07:04:33 poslijepodne
Ovime si za mene dokazao svoju pristranost HNS-u. Ti bi Stjepane trebao kao administrator bti neovisan i nepristran u komentarima, zašto nisi? čemu dupeljublje GBR-u, a sraćkanje po HDZ-u?

Sorry, ali vidi se da si novi ovdje.

Jer ako nije pristranost stranci, onda je pristranost ekipi koja laje iza vrata i kuka i prijavljuje postove koji im se ne sviđaju pod tobožnje "uvrede". Ako nije niti to - onda je krivo i potpuno neprincipijelno tumačenje onoga kaj si napisao. Ne brini, istina ti ovdje rijetko koga zanima. Poštenje još manje. Pozitivni principi - ponajmanje... ovdje ti je i otkrivanje nečije partijske funkcije otkrivanje "identiteta", iako je to krucijalan dokaz za sranja te iste spodobe na ovom forumu, koji ima - ili bi barem trebao imati - neka pravila, a od principa barem onaj da smo svi jednaki. A jednaki smo - brus...

Što prije to shvatiš, bit će ti lakše.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 22, 2011, 07:13:31 poslijepodne
sleđ, a kaj se ti javljaš ?  inače si stalno prigovarao svakome tko ispod članka nije naveo link odakle su podaci ... toliko o vjerodostojnosti.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 22, 2011, 07:33:39 poslijepodne
Pa kakve veze ima obveza navođenja izvora podataka sa time?

Nemaš pojma kaj vjerodostojnost uopće je, pa te molim da se ubuduće uzdržiš od komentara tipa "jezik brži od pameti".
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 22, 2011, 07:44:41 poslijepodne
sleđ, već sam pomislil da te morti nisu rusi ukrali, kak si ti pametan ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Stjepan - Kolovoz 22, 2011, 09:20:33 poslijepodne
Ovime si za mene dokazao svoju pristranost HNS-u. Ti bi Stjepane trebao kao administrator bti neovisan i nepristran u komentarima, zašto nisi? čemu dupeljublje GBR-u, a sraćkanje po HDZ-u?

Slaba vam je koordinacija kad me optužuješ za pristranost HNS-u. :-)

Već su oni koji spominju dupeljupce isključeni na 7 dana, a ti i dalje nastavljaš. Ti koji zagovaraš samo jednu i jedinu istinu (onu o kojoj ti trubiš) ne odgovara ti da se čuje druga strana. Očito je da je u tijeku akcija kojom se želi postići to da se upornim pisanjem i ponavljanjem jednih te istih stvari ili istjeraju oni koji misle suprotno ili da se velikom količinom poruka (a često se citiraju veliki dijelovi teksta) poništi učinak njihovih poruka.

Mene zanima i zbog toga sam se prihvatio administriranja foruma da se čuje svačiji glas. Ako želite postići to da se čuje samo vaš glas i da nadglasate sve ostale, to baš neće ići.

Ne držim ničiju stranu, ali normalnim članovima foruma nije interesantno čitati samo to ( i to po 1001 put) kako se Lučić napio i kako je Beus udbaš. Nitko nije uzeo knjigu od Lučića i napisao prikaz o njoj niti je pokušao analizirati Beusov politički put na temelju provjerenih činjenica.

P.S. Ako imate pritužbe na rad moderatora onda otvorite temu tamo gdje to i priliči, u O forumgorica.com stranici.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 23, 2011, 09:44:54 prijepodne
Ne držim ničiju stranu, ali normalnim članovima foruma nije interesantno čitati samo to ( i to po 1001 put) kako se Lučić napio i kako je Beus udbaš. Nitko nije uzeo knjigu od Lučića i napisao prikaz o njoj niti je pokušao analizirati Beusov politički put na temelju provjerenih činjenica.

Ovo je pohvalno da ne držiš ničiju stranu.
Forum je mjesto na kojem se moraju čuti svi glasovi članova(forumaša).
Lučićevu knjigu nitko nije uzeo iz više razloga.
Prvi razlog je taj da se prodaje kao ciganske cipele, od ruke do ruke u britijama od stola do stola.
Drugi  razlog je taj što je pisac Lučić na glasu kao gorički redikul i kao takvu doživljavaju i njegovo djelo.
Većina nas, slobodno se usudim reći 90%, bi radije pročitala lako štivo Nives Celzijus, nego Zdravekovu knjigu.
Nažalost nitko ne želi javno reći da je do toga sam Zdravek doveo svojim ponašanjem.

Što se tiče političkog puta Beusa tu nema tajni kako neki vole zazivati neke udbaške prošlosti i slične stvari.
Gospodin Beus je došao na čelo lokalnog ogranka nakon velikog raskola u HNS-u i nakon sukoba sa Šimom Vatavukom. Šime Vatavuk je istini za volju neuporedivo operativniji i agilniji u političkom smislu, ali tog trenutka Šime nije imao dovoljnu podršku dijela gradskog odbora jer je izmeđuostalog došao iz SDP-a u kojem nije baš mogao prosperirati jer je u to vrijeme SDP-om drmao Trupčević i Rapa.
Nakon tog raskola u HNS-u Šime se odvaja i uz pomoć kapitala Žužića osniva TDS (ovo mi više liči na oznaku na golf automobilima) a Beus nesmetano može djelovati na političkom polju HNS-a.
Beus je dodatno učvrstio svoje pozicije kada mu se priklonila odbjegla vjećnica županijske skupštine (HSU) Đurđa Parać te tako dodatno učvrstio vlast ljevice u županiji ali "podebljao kvotu" HNS-a.
Nakon straha od političkog neuspjeha uspijeva na listi SDP-a ući u GV. Kada je politički ojačao i osnažio lokalni ogranak, odvažio se na lokalnim izborima na samostalan izlazak te tim činom doveo indirektno HDZ na vlast u gradu. Osim što je HNS samostalno osvojo 3 mandata ništa više on politički pozitivno nije napravio.
Kontinuiranim svađama, pa čak i na rubu fizičkog sukoba, svađe sa DC-ovcima su razjedinile koaliciju te je VŠO odlučila napustit koaliciju i prekinuti kohabitaciju gradonačelnika i GV-a.
Nažalost i tu je Beus pokazao svoje lice u punom sjaju kad je kao predsjednik GV-a na svojoj zadnjoj predsjedavajućoj sjednici dozvolio nerede te je čak dozvolio svojim članovima da iniciraju nemire, o čemu je ovdje na forumu bilo govora.
Evo ovo je jedan mali prikaz političkog puta na osnovu činjenica.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 23, 2011, 09:50:25 prijepodne
Ovo je pohvalno da ne držiš ničiju stranu.
Forum je mjesto na kojem se moraju čuti svi glasovi članova(forumaša).
Lučićevu knjigu nitko nije uzeo iz više razloga.
Prvi razlog je taj da se prodaje kao ciganske cipele, od ruke do ruke u britijama od stola do stola.
Drugi  razlog je taj što je pisac Lučić na glasu kao gorički redikul i kao takvu doživljavaju i njegovo djelo.
Većina nas, slobodno se usudim reći 90%, bi radije pročitala lako štivo Nives Celzijus, nego Zdravekovu knjigu.
Nažalost nitko ne želi javno reći da je do toga sam Zdravek doveo svojim ponašanjem.

Sinek, ti si počel zboriti kak narodni tribun. Veliš, VAS 90 %.  Kak si samouvjeren ... kao prvo, vjerujem da nisi ni taknuo njegovu knjigu, a kamo li je pročitao,  a kao drugo skoro ti bu došlo vreme da se naglo otrezniš od ovog podatka (90 %)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 23, 2011, 10:08:16 prijepodne
Sinek, ti si počel zboriti kak narodni tribun. Veliš, VAS 90 %.  Kak si samouvjeren ... kao prvo, vjerujem da nisi ni taknuo njegovu knjigu, a kamo li je pročitao,  a kao drugo skoro ti bu došlo vreme da se naglo otrezniš od ovog podatka (90 %)

Naravno da nisam ni tkanuo njegovu knjigu. Čemu trovanje mojih moždanih vijuga mislima lokalnog redikula koji je predmetom isnijavanja svih birtaških razgovora.
Što se tiče ovog od 90% vjerujem da nisam pogrešio jer očito ne vidiš dalje od svojih ludilom zasljepljenih postova.
Ako ciljaš na izbore za sabor, tu je stvar jasna, ljevica bude pobijedila, ali ovo je ipak loko nivo.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Kolovoz 23, 2011, 10:24:35 prijepodne
Vidiš, sa ovim postom prestajem komentirati bilo što s tobom. Dokazao si da NE MISLIŠ SVOJOM GLAVOM ! Komentiraš čovjeka (u ovom slučaju Lučića) i njegovu knjigu koju nisi ni primirisao, ali ... netko drugi ti je rekao da je to bez veze ... žalosno ...  i veliš, ima vas 90 % ... još više žalosno
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 23, 2011, 10:46:52 prijepodne
Vidiš, sa ovim postom prestajem komentirati bilo što s tobom. Dokazao si da NE MISLIŠ SVOJOM GLAVOM ! Komentiraš čovjeka (u ovom slučaju Lučića) i njegovu knjigu koju nisi ni primirisao, ali ... netko drugi ti je rekao da je to bez veze ... žalosno ...  i veliš, ima vas 90 % ... još više žalosno

Kad ga toliko voliš, sagradi mu spomenik za života i imenuj ulice njegovim imenom.
Lijepo sam ti napisao razloge zbog kojih ne želim tu umotvorinu čitati od goričkog redikula.
Čovjek je evidentno sklon alkoholu, čovjek je sklon svađama, i to je slika koju je samo on i isključivo ON (Lučić) stvorio o sebi.  Što očekuješ da mu se knjiga prodaje kao luda?
Pa to je čovjek ispred kojeg nikad nisam vidio nikaj drugo osim alkoholnog pića, i ti meni pričaš o kvaliteti njegovih dijela.
radije kupim kao što sam rekao umotvorinu Nives Drpić.
Mislim da ne shvaćaš da pričamo o čovjeku koji je sam sebi doslovno dao niz negativnih epiteta svojim ponašanjem u javnosti.
CUGA JE TUGA - to je bio naziv akcije MUP i grada VG.
Jesi pratio tu akciju ?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 23, 2011, 02:35:52 poslijepodne
Evo čitam malo forum i vidim da ste o Beusu i HNS napisali već 21 stranicu, naprosto nevjerojatno, ma bravo na takvoj "kreativnosti i upornosti"
Dolazim do jednog jedinog zaključka da ona narodna ima smisla:
Za dobrim kojnima se prašina uvijek dizala. ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 23, 2011, 03:31:29 poslijepodne
Jel' naglasak na "dobrim" ili na "kojnima"?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: ulysses - Kolovoz 23, 2011, 04:09:37 poslijepodne
Evo čitam malo forum i vidim da ste o Beusu i HNS napisali već 21 stranicu, naprosto nevjerojatno, ma bravo na takvoj "kreativnosti i upornosti"
Dolazim do jednog jedinog zaključka da ona narodna ima smisla:
Za dobrim kojnima se prašina uvijek dizala. ;D

Onda su i Sanader, Paravinja i Behring Breivik "dobri kojni". Za njima prašine koliko te volja.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 23, 2011, 07:20:55 poslijepodne
Čuj ovo, hahahah za dobrim konjima.
Koje ste Vi legende, da mi je samo vidjet profil ljudi kod Vas u stranci
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 23, 2011, 07:44:37 poslijepodne
Možda imaju malo ljudi - ali konja, očito, imaju jako dobrih...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 23, 2011, 10:06:24 poslijepodne
Možda imaju malo ljudi - ali konja, očito, imaju jako dobrih...

Pravi se javio da druge kojnima proziva, u tom smislu te nemože nitko nadmašiti 8)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 24, 2011, 10:35:24 prijepodne
Da, ja sam se javio za to - sa punim pravom i sa stajanjem iza te izjave. I bez kiselog smiješka kao što je tvoj u postu u kojemu si sam svoje pulene nazvao konjima (to je prvi na ovoj stranici).
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 25, 2011, 09:40:39 prijepodne
Bolje da proziva nego da nas pravi konjima
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 30, 2011, 10:41:19 poslijepodne
Evo čitam malo forum i vidim da ste o Beusu i HNS napisali već 21 stranicu, naprosto nevjerojatno, ma bravo na takvoj "kreativnosti i upornosti"

Bolje da mu mi napišemo 21 stranicu nego USKOK
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: kruno - Kolovoz 31, 2011, 09:46:26 prijepodne
Poglavlja biltena od 21 stranice bi se mogla zvati:

- Managerski ugovor Senke Bulić
- TV Gorica
- Trannsparentnost financiranja Goričkog Obzora
- Financiranje Lučićevih umnih kreacija
- Beusova vizija visokog školstva u RH
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Kolovoz 31, 2011, 06:01:07 poslijepodne
Ja bih i dodao ljubavno poglavlje na ljevici.
Halid Bešlić ima jednu dobru pjesmu,,,

DVA JARANA JEDNU ŽENU VOLE,,,

Oni koji se prepoznaju u naslovu ove pjesme nemaju više osmijeh na licima, ili je to možda poveznica stranaka ljevice SDP-HNS.

 :P
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Kolovoz 31, 2011, 10:43:42 poslijepodne
Mile, što je sa onim popisom koji si nam obećao, pa nije valjda toliko dugačak da ćeš ga do Božića pisati. ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 01, 2011, 05:49:00 poslijepodne
Mile obećao, Mile će da ispuni.
Ako sam ti rekao nemoj se bojat da neću ispunit.
Nego Jaguar što kažeš na pjesmu od HALIDA BEŠLIĆA tj. na poruku koji šalje ta pjesma?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Rujan 01, 2011, 10:10:34 poslijepodne
Mile obećao, Mile će da ispuni.
Ako sam ti rekao nemoj se bojat da neću ispunit.
Nego Jaguar što kažeš na pjesmu od HALIDA BEŠLIĆA tj. na poruku koji šalje ta pjesma?

Ne slušam Halida imam nešto drugačiji ukus u glazbi, poruka?
Nemam pojma koju poruku šalje tebi, pojasni nam imamo li to nekog novog Antišu možda? ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 01, 2011, 11:48:33 poslijepodne
Antiša je blijeda kopija Picule  :P
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Rujan 02, 2011, 12:14:47 prijepodne
Antiša je blijeda kopija Picule  :P

Picula bekrija? ;D
Aj popela se žaba na banderu......
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: dadi - Rujan 02, 2011, 08:32:19 prijepodne
Antiša je blijeda kopija Picule  :P


Antiša je za Piculu Doktor političkih znanosti!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Muha - Rujan 02, 2011, 09:54:27 prijepodne
Antiša je za Piculu Chuck Norris ....
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 02, 2011, 10:30:49 poslijepodne
Picula je veći ševac od Antiše.

Ovo bi nam mogla biti reklama za turističku zajednicu,,,,  8)

Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Rujan 02, 2011, 10:34:03 poslijepodne
kaj je vama trojici tak dosadno ??? dajte se prihvatite nekakvog posla, dosadni ste već sa svojim pljuvanjem ...
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 02, 2011, 10:49:12 poslijepodne
Istina boli ?
I treba da boli !!!
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Rujan 03, 2011, 07:54:16 prijepodne
Picula je veći ševac od Antiše.

Ovo bi nam mogla biti reklama za turističku zajednicu,,,,  8)daj mi reci kakva ke ovo "istina" ? 

cijelo vrijeme samo dokazujete teoriju o veličini ljudske gluposti.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 03, 2011, 08:09:35 prijepodne
Da poznaš situaciju u SDP-u znao bi o čemu pričam ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Rujan 03, 2011, 10:47:35 prijepodne
Daj pročitaj naslov teme, pa onda svoje postove o toj temi. Sve se svodi na pljuvanje i omalovažavanje političkih protivnika.  Prešli ste s Beusa i Lučića na Piculu. kakva je situacija u SDP-u ? Nemam pojma niti me zanima isto kao ni u drugim strankama, ali vama nekolicini je očito zabavno svima pokazivati svoj mentalitet, političke uzore te vaše "intelektualne vrijednosti" Žalosno, zbilja žalosno.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 03, 2011, 06:43:18 poslijepodne
Čuj njega, a tko pljuje nego ti, jaguar i ekipa iz HNS-a.
Kad Vam se pokažu malo bolnije stvari poput nepotistčkog zapošljavanja ili recimo preljuba u stranačkim redovima onda je to nečiji loš mentalitet, a to što su čelnici HNS-a ili SDP-a za vrijeme obnašanja javnih funkcija loš ogledni primjer našim sugrađanima onda  je to netko drugi bolestan i slično.
Pa suoči se sa istinom bit će ti lakše.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: koko-vg - Rujan 03, 2011, 09:17:48 poslijepodne
 Što su bliže izbori, postajete sve bezobrazniji.
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Rujan 03, 2011, 10:33:51 poslijepodne
Čuj njega, a tko pljuje nego ti, jaguar i ekipa iz HNS-a.


Mile kad me spominješ već, o kakvoj ekipi iz HNS-a briješ ti i društvo?
Sve što se kometira a ne slaže se s Vama svrstavate u HNS, to dokazuje samo da ste stranački vojnici na ovom forumu i tako i gledate svakoga tko bilo što komentira.

O pljuvanju? Nikada pa ni tad neću prvi početi neracionalnu diskusiju ali ću zato uvijek i na svako pljuvanje nekolicine forumaša ovdje koji nastupaju s punim ustima pljuvačke odgovoriti i to pokušajem iznošenja istine i samo istine, što se tebe tiče ti to radiš malo perfidnije i pametnije, to ti može biti jedan pozitivan kompliment, stoga nemoj prozivati mene, okreni se malo svojim "pajdašima" s ovog foruma, postavi ih pred ogledalo, nek se ljudi malo pogledaju u oči. 8)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 03, 2011, 11:11:37 poslijepodne
Hvala na komplimentu, ali prije nego se dokačim desnice reci ti meni kaj sam ja lagao?
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Rujan 03, 2011, 11:43:15 poslijepodne
Hvala na komplimentu, ali prije nego se dokačim desnice reci ti meni kaj sam ja lagao?

Ja čekam popis koji ste obećali. Ko čeka taj se i načeka.  ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 04, 2011, 12:07:46 prijepodne
Čekam jedan rasplet jednog događaja pa da bude sočnije ;)
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Jaguar - Rujan 04, 2011, 12:15:29 prijepodne
Čekam jedan rasplet jednog događaja pa da bude sočnije ;)

Muče Vas seobe, jesen dolazi, ptice se sele na Jug. ;D
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Mile car - Rujan 04, 2011, 12:35:47 prijepodne
Ne to nego čekad da vidim dali će se dogodit eklatantan primjer nepotizma
Naslov: Odg: Beusova tvornica laži
Autor: Sledgehammer - Svibanj 20, 2018, 11:32:31 prijepodne
Muljaža na hrvatski način. Čovjek promijenio ime i glasao sam za sebe i ušao u Sabor sa jednim glasom !

Sada je dopresjednik stranke GLAS , koja je ušla u koaliciju sa IDS-om i strankom Pametno (čiji je donator i kriminalna ministrica iz afere Borg - Dalićka)
Prvo mijenja ime i prezime, a onda i nacionalnost... što je sljedeće? Spol?

Na velikogoričkom području 2011. bilo je 109 registriranih Nijemaca, ali za prošle izbore za predstavnike njemačke manjine upisana su samo dva kandidata. A na izborima su dobili - jedan glas! Naime, Goran Beus Richembergh glasao je u Velikoj Gorici i izabrao sam sebe – rekao je koordinator za nacionalne manjine Grada Zagreba Imbro Berkeš!

To u ovoj situaciji znači da je on izabran za predstavnika Nijemaca. Njegova ambicije nisu jasne, poglavito jer njegova prošlost ničime ne dokazuje da je on Nijemac. Njegovo rođeno ime je Emir Tahirović, a otac mu se zove Edhem Tahirovć iz Goražda.

Raspitujući se za Richembergha s predstavnicima Narodnog saveza Nijemaca u RH, koji s Goranom Beusom imaju ne baš dobra iskustva: godinama ih je opsjedao pismima u kojima ih je pokušavao uvjeriti da je potomak stare austrijske grofovske obitelji, no oni su i u razgovoru s Beusovom majkom zaključili da je riječ o sinovim fikcijama. Svojedobno se uključio i u rad Židovske općine Zagreb, no njegov stvarni identitet i tamo je bio vrlo brzo otkriven.

Mediji saborskog zastupnika Beusa prozivaju za protuhrvatsko djelovanje još od srednjoškolskih dana, kada je kod majke živio u Splitu. Tada je prijavio dvije djevojke da su gledale operu “Nikola Šubić Zrinski”!! Optužio ih je za ustaštvo! Inače, taj Tahirović je bio i istaknuti špijun UDBE pod kodnim imenom "Odisej", o čemu postoje neoborivi dokazi i preslike njegovih izvješća i dossiera kod UDBE.

U veljači 2008., kad je već postao saborski zastupnik, lokalni mediji u Velikoj Gorici otkrili su još jednu zanimljivost iz Beusove biografije: lažno predstavljanje. Naime, u stranačkim dokumentima HNS-a on je za sebe napisao da ima VSS, no provjerom na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu utvrđeno je da to nije točno: Beus je studij politologije upisao 1985., no već dvadesetak godina ondje se vodi - kao apsolvent.

Bivši HNS-ovac i dugogodišnji saborski zastupnik Goran Beus Richembergh rođen je 31. srpnja 1965. u Splitu kao Emir Tito. Rođen je u obitelji oca Tiro Edhema i majke Marije Beus. Kao dijete dobiva majčino prezime, a s napunjenih 20 godina dodaje si (izmišlja) njemačko prezime Richembergh.