Velika Gorica - neovisni forum

Slobodno => Birtija => Autor teme: koko-vg - Studeni 03, 2013, 03:51:08 poslijepodne

Naslov: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Studeni 03, 2013, 03:51:08 poslijepodne
http://dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/102884-jezivi-detalji-krvoprolica-kod-karlovca-velicao-je-sao-krajinu-a-onda-presudio-dvojici-hrvata.html (http://dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/102884-jezivi-detalji-krvoprolica-kod-karlovca-velicao-je-sao-krajinu-a-onda-presudio-dvojici-hrvata.html)

 Jezivi detalji krvoprolića kod Karlovca: Veličao je SAO Krajinu, a onda presudio dvojici Hrvata
Do krvavog obračuna je došlo zbog svađe oko djevojke, sinoć u Karlovcu ispred narodnjačkog kluba Heart

Do krvavog obračuna ispred narodnjačkog kluba Heart u Vojišnici u kojem su dva mladića, 20-godišnjak i 23-godišnjak iz Gvozda izgubili život, došlo je navodno do svađe zbog djevojke.

Kako dnevno.hr doznaje riječ je mladiću srpske nacionalne pripadnosti čije su žrtve, vjerojatno igrom slučaja, dvojica Hrvata. Ono što nije slučajnost u ovoj priči je Facebook profil osumnjičenog ubojice. Njegovo ime je Boško Šapić, inače iz Topuskog, dok su nesretni mladići obojica iz Gvozda i navodno je riječ o Hrvatima doseljenim iz Bosne. Riječ je o Dejanu Vučkoviću (20) i Alvinu Horvatiću (23). Mladić kojeg se sumnjiči za krvava ubojstva već je i svojim Facebook statusima najavljivao krvavi pohod, pa je tako jedna od objava: "ko se boji noža i pištolja taj i nezna da je tudja bolja tudja sladja a ja sam u stanju ako treba poginuti za nju."

Osim toga profil mladića iz Topuskog vrvi objavama i veličanjima SAO Krajine.

Podsjetimo, u subotu oko 22.25 sati u klubu u kojem su na repertoaru uglavnom "narodnjaci", izbio je verbalni, a potom i fizički sukob 21-godišnjaka iz Topuskog s dvojicom vršnjaka iz Gvozda. Ispred kluba, mladić je potegao nož te izbo suparnike. Navodno je do sukoba došlo nakon što je izbila svađa oko djevojke, no nemamo više detalja o motivima ubojstva. Policija, odnosno županijski državni odvjetnik koji je noćas ispitao osumnjičenika, tek utvrđuju okolnosti ubojstva.

Klub Heart je jutros zatvoren, dok su na mjestu ubojstva zapaljeni lampioni za ubijene mladiće.

Osumnjičenik će, najavila je policija, danas tijekom dana biti prepraćen u pritvor.


navodno ... u Karlovnu ... navodno dva hrvata ... navodno ... navodno ...  i samo navodno  ... na  DNEVNO.HR
Naslov: Odg: Jutarnji komunist "pro(ne)vjereno" (znavodno) ... a nadasve huš.haaški
Autor: Ljudevit Kaj - Studeni 03, 2013, 04:37:31 poslijepodne
Nož Heart(vat)ska ni propala (ili tak nekak)

Gvozdeni nož v srce spred kluba Heart v Srbinmostu.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Zgledi da je v hitrine (i) Jutreni kolumnist komunist napravil teru plavopis(a)nu griješku, odn. malo napuval stvar (broj vubite)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

JUTARNJI DONOSI SVE DETALJE STRAVIČNOG DVOSTRUKOG UBOJSTVA

ZBOG FATALNE VICKY PREREZANO GRLO I ZARIVEN NOŽ U SRCE


Ljubavna mora odnijela dva života.


Autor: Mario Pušić
Objavljeno 2013 11 03, ca. 15:20

VOJNIĆ, Vrginmost - U kafiću Did u Vrginmostu vidjeli su se sat i pol prije tragedije. Boško Šapić(21) došao je do stola za kojim su sjedili Alvin Horvatić(23) i Dejan Vučković(20) i navodno rekao im: Jebem vam mater ustašku, večeras će padati mrtve glave. Posvjedočio nam je to Bojan Vučković(19), koji se u Didu zatekao u društvu brata Dejana.


On je ostao u Vrginmostu, a brat i Alvin produžili su preko "granice", iz Sisačko-moslavačke županije u Karlovačku, u mjesto Vojišnica, gdje se nalazi noćni klub Heart, njihovo omiljeno mjesto za subotnji izlazak u kojem su se redovito opijali uz narodni melos.

Na parkiralištu su te večeri oko 22.25 sati izgubljena tri mlada života, Alvina Horvatića i Dejana Vučkovića, te mladića koji ih je brutalno i do smrti izbo nožem, Boška Šapića.

Policija još uvijek istražuje slučaj, pa detalji koji su prethodili krvoproliću nisu poznati.

Mi smo ih pokušali rekonstruirati na temelju svjedočanstava bliskih osoba ovim mladićima. Ovisno iz čijeg su kruga sugovornici, istina biva ponešto drugačija.

Tako susjedi ubojice kažu da je bio napadnut, te da je nož potegao u samoobrani. Rodbina ubijenih kaže da je Boško bio taj koji je inscenirao napad, kako bi se riješio Alvina, bivšeg dečka njegove djevojke Viktorije, koji se nije mirio s prekidom.

Mještani koji su nedjeljno jutro u kafićima pričali o nezapamćenom slučaju u njihovoj općini, svemu dodaju još malo međunacionalnog naboja, pa kažu da je Srbin Boško ubio dvojicu "njihovih", Hrvata doseljenih iz Banje Luke, ograđujući se da je Vučković "pola-pola". U Vrginmostu, koji je nedavno vratio to prijeratno ime nakon imena Gvozd koji su mu bili nadjenuli doseljeni Hrvati, to nije mala stvar. Ali, svi se slažu da je sukob izbio zbog djevojke. Ona se zove Viktorija Jakuš-Mejarec, njihova je vršnjakinja i živi u Vrginmostu.

Neki naši sugovornici u Vrginmostu tvrde da je " Vickey", kako se djevojka predstavlja na društvenoj mreži Facebook, bila cura od sve trojica mladića, prvo Dejanova, potom Alvinova, a trenutno je u vezi s ubojicom Boškom. Svi oni su poznanici, a ako je suditi po povezanosti na Facebooku, čak i prijatelji. Ipak, Dejanov brat Bojan tvrdi da Dejan nije nikada bio u vezi s Viktorijom, te da je stradao samo zato što se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu. Dok nam Boškova strana tvrdi da je dvojac pratio do Vojnića Opel Vectru njihova Boška Šapića, druga strana kaže da je bilo obrnuto.

Nije nemoguće da su se slučajno zatekli na tom parkiralištu, jer su tamo svi ionako završavali svoje subotnje izlaske. Uglavnom, dva autombila parkirala su se u isto vrijeme na parkiralište noćnog kluba. Iz jednog su izašli Dejan Vučković i Alvin Horvatić, a iz drugog novi dečko njegove bivše cure Boško Šapić. Došlo je do svađe, policija je izvjestila da je u njoj sudjelovalo više osoba.

- Boško je potegao nož i krenuo na Alvina. Moj brat ga je htio spriječiti. Boško je zamahnuo prema Alvinu, ali je zarezo bratov vrat. Dejan je krenuo prema stepenicama kafića i vikao: zovite hitnu, zovite hitnu, držeći se za ranu iz koje je šiklala krv. Iz kafića su istrčali ljudi. On nije izdržao, pao je pred samim vratima. Za to vrijeme Boško je pet puta zario nož u trbuh Alvinu Horvatiću. On je isto pao, ali je pokazivao znakove života. Ovaj mu je prišao i zario mu nož u srce. Umro je na licu mjesta, a moj brat je do dolaske hitne pomoći iskrvario. Iz kafića je izletio zaštitar koji je svladao ubojicu, slomio mu ruke i izbio zube. Zadržao ga je do dolaska policije - ispričao nam je Bojan Vučković.

http://www.jutarnji.hr/zbog-fatalne-vicky-prerezano-grlo-i-zariven-noz-u-srce-ljubavna-nocna-mora-odnijela-dva-zivota/1137333/ (http://www.jutarnji.hr/zbog-fatalne-vicky-prerezano-grlo-i-zariven-noz-u-srce-ljubavna-nocna-mora-odnijela-dva-zivota/1137333/)

Citat:
To me, moram priznati podsjetilo na onaj stari vic, kada je Albanac ubio Srbina, pa ga saslušavaju na Sudu, a on kaže: „Drug sudija, ja sam mu sve tolerisao, i kad mi je opsovao i majka i otac i sva moja familija, a kad mi je opsovao bratstvo-jedinstvo, drug sudija, tad nisam mogao da izdržim”.

http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=42249 (http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=42249)

V germanskomu talu Švicarske v «Crne kronike» se vunatrag par let redovno piše državlanstvo akterov (Švicarec, Kosovski Albanec, Nemec, ...), a negda (pri žmekšemi delikti, ak se dela, na priliku, o Švicarcu strajnskoga porekla, navodi se i zemla porekla. Švicarsko državlanstvo se more kupiti (nema gratis) posle 12 let boravka v Helvecije.)
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Studeni 03, 2013, 04:50:53 poslijepodne
... navodno im opsovao mater ustašku ... po jednima je prvi napao, a po drugima se branio od napada ...

... žalosno da su izgubljena dva mlada života, a i ubojica sam sebe pokopao ... navodno, sutra u DNEVNO:HR možemo očekivati nastavak priče, ali ne ljubavne, sa nesretnim svršetkom, kako tvrde oni koji su upučeni, nego ... navodno sukob isplaniran na relaciji Zagreb-Beograd (navodno)
Naslov: Odg: Jutarnji komunist "pro(ne)vjereno" (znavodno) ... a nadasve huš.haaški
Autor: Ljudevit Kaj - Studeni 03, 2013, 09:41:13 poslijepodne
Ima jena nominalna za(č)koljica...

Daklem, Šapić iliti Ručić, crna (mu) ruka (šapa), je navodno vubil Horvat(ić)a.

E sad, gda Crna ruka vubije H(o)rvata, jel to samo radi lubavne problemov, ili nominalni aspekt isto igra neku, morti i glavnu, prvu (vu prevodu: principijelnu) rolu?

Obadva vubiti dečki (il nijovi roditeli) su kakti z Bosne.
Poradi dvostrukoga vubojstva leta 1914. v Bosne je Crna ruka (nejni crni iliti garavi član Ga(ra)vrilo Princip) izazvala 1. svetsku  vojn(ičk)u.

Crni vrak nigdar ne spi, pak morti ni sad blizu Vojniča. 
Gdo se jemput speče i na mrzlo puše.

A morti bu na kraju (sudski) ispalo kak da je se to bila vola Bož(e)ka, Boška
(ime navodnoga vubojice, Boško, prihaja od rečki Bog), pak vubojica morti nabu ni niš kriv).
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: BobRock - Studeni 04, 2013, 10:44:34 prijepodne

Kaj očekivati ...

Opomena Master!

To više nije šala nego širenje mržnje. Pazi da ti se to ne ponovi.
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Master - Studeni 04, 2013, 11:06:33 prijepodne
Mislio sam na Četnika s obzirom da taj to veliča,ali nema veze.
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: kuntakinte - Studeni 08, 2013, 12:18:18 prijepodne
Dnevno.hr, dnevno.ba, dnevno.rs - iliti zarada na nacionalizmu
http://www.sisak.info/forum/showthread.php?16482-Dnevno-hr-dnevno-ba-dnevno-rs-iliti-zarada-na-nacionalizmu (http://www.sisak.info/forum/showthread.php?16482-Dnevno-hr-dnevno-ba-dnevno-rs-iliti-zarada-na-nacionalizmu)
http://croatiatoday.net/index.php/8-vijesti/532-cudno-neko-bratstvo-i-jedinstvo (http://croatiatoday.net/index.php/8-vijesti/532-cudno-neko-bratstvo-i-jedinstvo)
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Sledgehammer - Studeni 08, 2013, 04:17:35 poslijepodne
Koliko jadan moraš biti da ti kao dokaz biločega služe i pravopisne greške, ili ono"navodno"... pa bolje reći "navodno" (i ne treba detaljno nabrajati imena i prezimena onih koje se navodi) nego izmišljati cijelu priču kao to najčešće rade Jutarnji, Večernji, Index i slični koji sve znaju bez da su izašli iz redakcije...
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Studeni 08, 2013, 08:32:09 poslijepodne
... baš je bilo mirno i sasvim priistojno bez nekih koji misle da su popili pamet cijelog svijeta.
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Master - Studeni 08, 2013, 08:49:39 poslijepodne
... baš je bilo mirno i sasvim priistojno bez nekih koji misle da su popili pamet cijelog svijeta.
Pa zakaj si se onda vrnul ?  :P
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Studeni 09, 2013, 08:01:26 prijepodne
... neko vrijeme nije bilo na forumu nekih svadljivih kreatura, a da su im se pridružile još neke, bilo bi još ljepše.
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Studeni 09, 2013, 08:04:33 prijepodne
 Vrlo važno: Pročitajte koji su planovi za uništenje obitelji od strane Novog svjetskog poretka

"U Norveškoj djeci u jaslicama deci čitaju bajke o princu koji se zaljubio u kralja".
 "U Švicarskoj dječake treba dovoditi u vrtiće u haljinama".
"U Danskoj na banderama stoje oglasi: "Iznajmljuje se konj zbog intimnih odnosa".
"U Njemačkoj u jednom gradiću legalno funkcionira 10 zoo-bordela".
"U Americi se provode izbori ljepote među transvestitima-dječacima od 6 godina".
"U Kanadi su legalizirani eksperimenti na djeci: sterilizacija, lobotomija".
"U Švicarskoj je 30 000 djece oduzeto tradicionalnim roditeljima i već predano istospolnim".
" U Norveškoj će se u školskom programu za prvačiće pojaviti predmet "incest".
"U Kanadi je pedofilija – službeno priznata seksualna orijentacija".
 "2013. god. su u svim školama u Francuskoj zamijenili "dječake" i "djevojčice".
"U Nizozemskoj legalno postoji stranka pedofila, a također je prisutna i infantofilija, onosno odnosi s novorođenima.

U kolovozu ove godine u Rusiji, točnije u Moskvi održana je konferencija pod nazivom 'Uništenje obitelji i spola novim svjetskim poretkom'. Konferenciju je organizirao ruski kršćanski preporod u suradnji s međunarodnim pokretom pod nazivom 'Ruske majke'. Glavna gošća konferencije bila je Irina Berset, Ruskinja koja je 45 godina živjela u Norveškoj i koja je nakon što joj je norveški sud oduzeo djecu jer nije bila tolerantna na pedofiliju potrošila godine istražujući i skupljajući dokumentaciju i razna svjedočanstva kako bi ruskoj tradicionalnoj javnosti prikazala koji je pravi cilj Novoga svjetskog poretka u odnosu na obitelj. Hrvatska je na sreću tek ove godine primljena u Europsku uniju pa stoga malo kasni s mnogim zakonima zapada koji imaju u cilju potpuno uništenje obitelji. U ovom trenutku svjesni smo strašno glasnog napada medija i LGBT manjina na inicijativu 'U ime obitelji' kojom je Željka Markić uspjela preduhitriti sve zle planove koji su se trebali provesti i kod nas, državi članici Eurozone. Pobjeda na ovom referendumu bit će pobjeda obitelji nad izopačenoj stvarnosti koja se dakako krije od javnosti.

U nastavku možete pročitati cijeli govor Irine Bereset koja se svim snagama suprotstavlja Novom svjetskom poretku i njegovim nehumanim planovima.

"Dobar dan,

Zovem Irina Berset.
Ja sam danas ovdje da bih svjedočila o toj kugi trećeg milenijuma, s kojom se susrela moja obitelj na zapadu. I ne samo moja obitelj osobno. Danas, međunarodna organizacija ruskih roditelja – majki, očeva, djedova i baka pod nazivom – "Ruske majke", broji obitelji iz više od 30 zemalja svijeta, koje su nastradale od nasilnog razdvajanja od rođene djece u inozemstvu. Te obitelji su živi svjedoci toga što se događa s ruskom djecom izvan Rusije.

Ja skupljam svjedočanstva i dokumente na tu temu posljednje dvije godine. Za to vrijeme, na raznim jezicima svijeta, meni su slali publikacije zapadnih medija, video-svjedočanstva, TV-reportaže, filmove, knjige, znanstvena istraživanja. Sakupivši te dokumente, ja ću vam u sažetom obliku reći kako se vrši uništenje porodice i spola na zapadu.
Moj zadatak nije bio da ocjenjujem to što se tamo događa. Ja sam se samo trudila da skupim činjenice, dokumente i svjedočanstva. S jednim jedinstvenim ciljem, da privučem pažnju javnosti u Rusiji i ostatku kršćanskog svijeta, ruskih znanstvenika i specijalista, povjesničara, sociologa, teologa, kriminalista, politologa, psihologa i dr., a također, želim privući vašu pažnju, uvaženi gosti današnje konferencije i upozoriti vas o činjenici da je cijeli svijet danas obuhvaćen idejom uništenja prirodnog spola i idejom uništenja obitelji.

Meni je osobno dječja policija Norveške pod prijetnjom pištoljima, odvela u zarobljeništvo moja dva rođena sina.
8. travnja 2011. u moj norveški stan upala su dva suradnika socijalne službe i dva policajca. Ti službenici oteli su moju djecu i odveli ih na skrivenu adresu, skrivajući ih od mene, njihovog roditelja. Pitanje je zašto?
Ja znam zašto. Radi se o tome što sam se ja dan prije toga događaja obratila policijskoj stanici u selu gdje živimo s pritužbom na to da su norveški građani s mojim mlađim četvorogodišnjim sinom, kako mi se tada činilo, vršili nezakonite bludne radnje. Sud Norveške me je tada proglasio netolerantnom ženom prema norveškom moralu. I zato su mi oduzeli djecu. Djecu su predali tolerantnijim roditeljima br. 3 i 4. Ti iznajmljeni roditelji nisu imali ništa protiv da se mojoj djeci u norveškom vrtiću i školi predaju osnove netradicionalnih tjelesnih odnosa.

Kažete da je to nemoguće? Ja također tada nisam znala, ali sada znam, da se u Norveškoj već mnogo godina realizira državni program promjene djece iz običnih dječaka i djevojčica u druge osobe.
Kakve?
To je pitanje nad pitanjima. S gledišta običnog čovijeka, postoje samo dva prirodna spola – muški i ženski. Je li tako?
Ali, sva nesreća je u tome što je za sav ostali zapadni svijet taj pogled davno zastario. Novi moderni psiholozi, sociolozi pa čak i psihijatri prodaju lažnu ideju, da prirodni spol uopće ne postoji i nikad nije ni postojao. Govore kako je to samo jedna od velikih kršćanskih zabluda.
Neljudi tvrde da ustvari spolova ima mnogo više. Prvo je bilo rečeno kako tih spolova ima 6 ili 7. Ali sada, ta je brojka porasla nekoliko puta i broji oko 20 raznih spolova. Ludilo, kažete?

Ne. To je realna druga ideologija. I ta druga ideologija je sastavljena na paradigmi ne prirodnog i normalnog, već nekog "neprirodnog" socijalnog spola. To jest, ona je napravljena na ideji da spol, ne samo da se može mijenjati već se i mijenja isključivo iz nekih čisto socijalnih razloga ili socijalnih uloga.
Autori ideje velikog broja spolova bili su izopačenici. Svaki novi spol oni su počeli povezivati s drugim vidom izopačenosti. Prosto govoreći, izopačenici su predstavili ideju da se spol određuje prema objektu s kojim se vrši tjelesni odnos. Izopačenici su riječ "spol" zamijenili seksualnom orijentacijom.

Ako je izopačenik seksualno orijentiran na djecu, to je njegov spol "pedofil". Ako je izopačenik seksualno orijentiran na životinje to je njegov spol "zoofil". Tako to izgleda u grubo. Postoje među izopačenicima oni koji su odmah orjentirani i na djecu i na životinje. Takve osobe su sami izopačenici nazvali kvir što znaći uvrnut ili izopačen.
Da se ne bi miješalo sa tradicionalnim spolovima, izopačenici su riješili da samu riječ "spol" proglase kao "zastarjelu" i tako su ga izbacili u povijest. Socijalni stručnjaci pojačali su uništenje spola u zapadnoj kulturi nadgrobnim spomenikom, na kome su napisali novi izraz gender.
Osim toga, u engleskom jeziku riječ "gender" još označava potpuno i kategoriju "roda": muški rod, ženski rod i srednji rod.
I eto, ti sotonski "genderi" počeli su se množiti danonoćno i danas ih ima na tisuće. U početku su potrošili 20 - 30 godina na to da bi usadili u svijest čovječanstva i u cjelokupnoj zapadnoj kulturi, zapadnoj glazbi, zapadne književnosti i zapadnoj umjetnosti da su "muškarci" i "žene" izumrli kao dinosauri, a tamo postoje samo "homo", "lezbijke", "biseksualci", "transvestiti" i "transgenderi". Usput, pod parolom "prava čovjeka na izopačenost" – prirodni spol prestao se zvati prirodnim i normalnim
Na taj način proizvedena je "lingvistička čistka", uništenje nas – "muškaraca" i "žena" iz kulturne sredine. Zato nije ni čudo što su se tradicionalni "muškarci" i "žene" u zapadnom svijetu, postepeno počeli promtrati kao rudimenti, ostatci starog, zastarjelog učenja, odnosno ljudi "druge vrste".

Znate li kako nas normalne ljude nazivaju na zapadu?
Već odavno se riječ "prirodno" za sve nas se ne koristi. Umjesto njega ubačena je druga riječ – "straight", što znači doslovno – "pravi". To jest, vi i ja smo "strejteri". Što je to? Ništa. Praznina. "Straight" je zbir zvukova koji ništa ne znače, bez ikakvog smisla, bez korijena, bez materijalnog ekvivalenta. Danas se može zaključiti da se to izvještačeno lingvističko izbacivanje prirodnog spola u zapadnom svijetu izvršilo i uskoro će biti završeno.

Moji zaključci proizlaze iz realnosti. U tolerantnoj Europi, u Kanadi, SAD-u, Novom Zelandu, Australiji, ako budete morali izraziti svoju seksualnu orijentaciju (na primjer u bračnoj agenciji) predložit će vam da postavite kvačicu u polje: "strejter", "homo", lezbijka", "biseksualac", "transvestit" ili "transgender". Danas bismo mi trebali staviti kvačicu u polje "strejter". I ja i vi. Mi prekrasno shvaćamo da mi nismo nikakvi "strejteri", mi smo muškarci i žene. Ali nas i vas tamo nema. Nas su očistili. Lingvistički. Uništili. Satrli. Otpisali...

Uništenje prirodnog spola na lingvističkoj razini – to je bio prvi korak zapada.
Drugi korak zapada je uništenje prirodnog spola u osobnim dokumentima. Da, da. Multitolerantni zapadnjaci su napravili drugi korak za izbacivanje prirodnog spola iz svih osobnih papira. A prije svega iz putovnice.
Do par godina unazad nitko u Rusiji nije primijetio kako je u Australiji i Novom Zelandu, kao probni svjetski projekt bio uveden treći spol.
Što je to? Do tog trenutka u putovnici, u polju " spol", bile su samo dijve mogućnosti – "muški" i "ženski" spol, tj. bila su dva polja i u jednom od njih je stajala oznaka.
A sada ima tri kvadrata. Treći kvadrat obilježen je slovom "X".
Taj treći spol su osim u navedene dvije države, uveli na Tajlandu, a od 1. studenog 2013., to treće polje će se pojaviti u putovnicama, prvo Njemačke, a zatim ubrzo i u zemljama svih drugih država Eurozone.

Nakon toga će u vrlo kratkom roku, to polje "X" spola potpuno izbaciti naš i vaš prirodni spol iz osobne dokumentacije cijelog zapada.
Prvo će svi izopačenici biti zapisani u trećem polju "x". Zatim, oni neće biti zadovoljni time što u njihovoj putovnici stoji apstraktno slovo "x". I onda će izopačenici svih vrsta zavikati na cijeli svijet o svojim tkz. "pravima čovijeka" zbog svog slova, svoje seksualne orijentacije. I onda će se u trećem polju naći slova "l", "g", "b", "t", a zatim i drugih "grupa" seksualne orijentacije, koje se množe ne dnevno, nego satima.

A s obzirom na to da putovnica nije promjenjiva, to će naše i vaše kvadratiće "m" i "ž" jednog dana potpuno izbaciti iz upotrebe. Ili će oni sami nestati kao nepotrebni. Ili će ih izbaciti iz bilo kojeg drugog razloga. Nije bitan scenarij, bitan je kraj – uništenje našeg i vašeg prirodnog spola iz osobnih dokumenata.

Treći ciklus uništenja spola je fizičko poravnavanje. Zapad napada našu djecu, trudeći se da im usadi netradicionalnu orijentaciju od rođenja. Ako roditelji nisu pokorni i protive se tome, zapad je smislio odstranjenje roditelja iz procesa odgoja potomstva. Oduzimanje djece u modernoj Europi i po cijelom zapadu sada je riješeno tako da se obavlja odmah od dna rođenja. Pomoću te jedinstvene kazne, prisilna predaja potomstva državi – likvidirana je kategorija roditelja i uništena je obitelj kao stup društva.

Sada funkciju odgoja djece preuzimaju osobe tolerantne na izopačenosti. Na zapadu su napravljeni posebni programi u tom pravcu za jaslice, vrtići, škole i sveučilište. Čudit

ćete se, ali napisana je i predstavljena nova dječja književnost tolerantna na izopačenosti. Ona je osmišljena za sve uzraste: od nule do 1. godine, od godine do dvije, od dvije do četiri, od četiri do šest, itd.

U prosincu 2012. godine, istaknute feministkinje u Europskom parlamentu dale su prijedlog za izglasavanje zakona koji zabranjuje svu klasičnu dječju književnost u Europi. Takva književna inkvizicija samo što nije uvedena. Istina, nedostajalo im je samo nekoliko glasova pri glasanju u Europarlamentu i svoje su prvo vrijeme neoinkvizitori tada izgubili. Ali zato su u Francuskoj uspjeli. Tamo sada potpuno legalno prvačići u školi uče novu prozu: "Tata nosi haljinu". Ta knjiga je svojevrsna francuska azbuka homoseksualnosti. On priča djeci o tome da Maša nije djevojčica, a Vasja – nije dječak.

O svemu ovome sam prvi put saznala iz pisama Rusa koji žive u Australiji, Švicarskoj, Novom Zelandu, SAD, Kanadi ili u Europi. Ruski roditelji u svojim pismima opisuju, s gledišta ruskog čovjeka, činjenice i pojave suvremenog zapada.
 Evo nekoliko kratkih citata iz pisama:
"U Norveškoj djeci u jaslama djeci čitaju bajke o princu koji se zaljubio u kralja".


"U Švicarskoj dječake treba dovoditi u vrtiće u haljinama". 
"U Danskoj na banderama stoje oglasi: "Iznajmljuje se konj zbog intimnih odnosa".
 "U Njemačkoj u jednom gradiću legalno funkcionira 10 zoo-bordela".
"U Americi se provode izbori ljepote među transvestitima-dječacima od 6 godina".
"U Kanadi su legalizirani eksperimenti na djeci: sterilizacija, lobotomija". 
"U Švicarskoj je 30 000 djece oduzeto tradicionalnim roditeljima i već predano istospolnim".
" U Norveškoj će se u školskom programu za prvačiće pojaviti predmet "incest".
 "U Kanadi je pedofilija – službeno priznata seksualna orijentacija".
 "2013. god. su u svim školama u Francuskoj zamijenili "dječake" i "djevojčice".
 "U Nizozemskoj legalno postoji stranka pedofila, a također prisutna je i infantofilija, odnosno odnosi s novorođenima.
U posljednje se svjdočanstvo ne može povjerovati bez dokaza. Zato smo to provjerili i  na nizozemskom jeziku našli mnoštvo novinskih materijala i TV emisija o krivičnom procesu koji je privukao najviše pažnje 2012./13. godine.

Radi se o tome da je jedan nizozemski homoseksualac koji je živio u istopolnom braku silovao preko stotinu djece. Njegova najmlađa žrtva imala je samo 9 dana od rođenja. A najstarija dvije i pol godine. Dobro ste čuli, riječ je o novorođenčadi i maloj djeci. O masovnoj rasprostanjenosti infantofilije u Eurozoni govori činjenica koju su spomenuli u mnogim medijima čak i na ruskom jeziku, da su kod tog zadržanog infantofila našli gigantske količine neuništenih foto i videomaterijala. Toliko velike količine da njima možete napuniti cijeli interne.

Ali, ono što je još više poražavajuće – tu djecu nije nitko zaštitio. U Nizemskoj je obitelj odavno uništena. Roditelji te djece po zakonima Europe nisu imali nikakvo pravo da svjedoče o nasilju nad svojom decom. Zato što nizozemski sud nije bio sklon da to nazove aktom "nasilja". Jer se sve te žrtve – dojenčad, nisu nikad ni na koji način protivile. Došlo je čak do toga da su stručnjaci ustvrdili da je uzrok toga što se dogodilo "hiperseksualnost" tog homoseksualnog amoralnog subjekta.

Ma kako neverojatno vam to sada zvuči, sve su to činjenice. I sve to možete sami pronaći ako unesete u Google pojmove 'zvijer infatofil' i sl.
Ovi interesi najviše su rasprostranjeni među ženama. Da, da, dobro ste čuli. Pedofilija, incestofilija i infantofilija – to su i ženski poroci suvremenog zapada.

Naime, ruski roditelji koji danas žive na zapadu na udaru su globalne svjetske politike. Njihova svjedočanstva govore o namjernom uništenju tradicionalne obitelji, tradicionalnih vrijednosti, a također i o prisilnoj promjeni spola kod djece – to je upozorenje za Rusiju i ostatak kršćanskog svijeta.

Ja sam pobjegla iz Norveške čim sam mogla. Morala sam ostaviti sve: stan, dom, auto, imovinu i sve osobne stvari stečene tijekom 45 godina života. Od dvojice sinova uspjela sam spasiti samo jednog. Drugog mog sina sada kriju u šumama Norveške na tajnoj adresi. Tajnoj samo za majku, za mene.

Kako i slijedi iz zakona suvremene Europe, tradicionalna majka danas "neprijatelj je broj jedan" za svako dijete. Upravo zato su svi sudovi, uključujući i Viši sud Norveške, ustanovili da lišavaju mene, majku, svim kontaktima s rođenim sinom, oduzetim u Norveškoj. To jest, netolerantinima kako nas nazivaju danas je zabranjeno apsolutno sve: prijepiska, čestitke, telefonski razgovori, čak i skype. Netolerantni čak nemaju ljudska prava. Nikakva.

Već dvije godine nema ni vijesti od svog sina. Kada su ga odveli pod cijevima pištolja u zarobljeništvo, moj Miša imao je samo 4 godine. U tom pedofilnom zarobljeništvu je već dvije godine. To jest, on sad ima već 6 godina. On je u Norveškoj išao u vrtić gdje su mu odgajiteljice, lezbijke čitale bajke o gejevima i transvestitima. A ove godine je krenuo u norvešku školu. Tamo ga učitelji homoseksualci obučavaju azbuci ljubavi na satu pod nazivom "incest".
I to je sve čista istina, nije san i nije horor film.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/103641-vrlo-vazno-procitajte-koji-su-planovi-za-unistenje-obitelji-od-strane-novog-svjetskog-poretka.html (http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/103641-vrlo-vazno-procitajte-koji-su-planovi-za-unistenje-obitelji-od-strane-novog-svjetskog-poretka.html)

Ne znam je li retardiraniji autor članka, stanoviti Z.K., ili ovi koji nasjedaju na ovakve gluposti, pa ih prenose kao senzaciju ?  Zbilja na ovom internetu svatko može svašta objavljivati, a naivno krdo ovaca će nasjedati.  Zbilja žalosno.        ???
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Studeni 19, 2013, 03:40:05 poslijepodne
 SENZACIJA NA DNEVNO.HR ....

Nekoliko stotina kršćana živi spaljeni a mainstream mediji šute?

Zašto ovo ignorirate? Ti kršćani su spaljeni živi!'. U svojoj objavi još je dodao: 'Objavljivanjem ove fotografije želio sam upozoriti svijet na genocid koji je jednostavno ignoriran od strane mainstream medija, kako možete ignorirati tako okrutan i nehuman čin koji se podudara s djelima koja su se događala u nacističkim logorima. Zašto to ne osuđujete?'

Kad Katolička crkva ili netko unutar nje zgriješi, jer nitko nije bezgrješan, o tome bruji cijeli svijet. Mediji kao da čekaju pogreške Crkve ili vjernika kako bi svakim idućim tekstom mogli vjeru diskreditirati, pokopati, unišiti. O progonima kršćana koji traju od vijeka vjekova, jako se malo piše a strašni napadi su svakodnevni i odvijaju se na globalnoj razini. Mainstream mediji šute i skrivaju prave informacije od javnosti. Zapitajmo se zašto? Zašto se samo kršćane uništava na svim razina, intelektualnim ali i doslovno egzistencijalnim? Pravi primjer cenzure medija kada je u pitanju nasilje nad kršćanima odvija se upravo sada. Primjerice, mediji u svijetu u potpunosti su ignorirali strašan zločin nad kršćanima u Nigeriji. Nekoliko stotina kršćana, prema nekim izvorima njih 500, živo je spaljeno u jednom malom mjestu u Nigeriji od strane islamskih terorista. Fotografija koju možete vidjeti gore je prava, nije lažirana što su stručnjaci i potvrdili. Nju je prvi put u javnost pustio španjolski svećenik Juan Carlos Martos na svom facebook profilu a dobio ju je kako kaže od misionara Klaretinaca koji su mu se obratili za pomoć. Nakon što je fotografija koja je ujedno i dokaz brutalnosti nad kršćanima objavljena, ubrzo je od strane facebooka obrisana te okarakterizirana kao pornografija što je dokaz da se cenzura odvija na svim nivoima pa tako i na facebooku. Juan Carlos Martos svijetu je poručio: 'Ovaj zastrašujući događaj je brutalan primjer koliko je teška borba kršćana i muslimana na području Nigerije. Muslimani su toliko odlučni u nametanju svoje vjere, vrše teror po cijeloj Africi, njihov cilj je u konačnici zavladati svijetom'. Carlos Martos proziva udruge i organizacije za ljudska prava te ih pita: 'Zašto ovo ignorirate? Ti kršćani su spaljeni živi!'. U svojoj objavi još je dodao: 'Objavljivanjem ove fotografije želio sam upozoriti svijet na genocid koji je jednostavno ignoriran od strane mainstream medija, kako možete ignorirati tako okrutan i nehuman čin koji se podudara s djelima koja su se događala u nacističkim logorima. Zašto to ne osuđujete?'

Nakon ove objave španjolskog svećenika fotografija je obrisana a on je napadnut sa svih strana. Islamisti su se okomili na njegovu izjavu poričući zločin kojeg fotografija i više nego jasno dokazuje. Ovo i tako nije prvi put da su islamski teroristi provodili strašne zločine nad kršćanima diljem Afrike, no ovoga puta zločin je prevršio sve granice čovječnosti a imaju i podršku medija koji o svemu šute. Žalosno je da ne možemo zaštiti kršćane diljem svijeta od progona koji i dalje traje. Žalosno je da cijeli svijet šuti o zvjerskim napadima na ljude bez obzira na njihovo vjersko opredjeljenje. Ovaj zločin nema veze s vjerom. Ovaj zločin dokaz je velikog zla koje se potpuno neprimjetno uvlači u sve dimenzije društva a mnogi šute, opravdavajući se kako se tu ništa ne može učiniti.

Ponovno se blamiraju i LAŽU, a masa ljudi će popušiti foru i povjerovati. 

Ako vas zbilja zanima što se dogodilo ...

http://www.loonwatch.com/2011/10/fake-nigerian-christians-burnt-alive-photo-resurfaces-on-facebook/ (http://www.loonwatch.com/2011/10/fake-nigerian-christians-burnt-alive-photo-resurfaces-on-facebook/)
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Sledgehammer - Studeni 19, 2013, 03:59:11 poslijepodne
... baš je bilo mirno i sasvim priistojno bez nekih koji misle da su popili pamet cijelog svijeta.

Jasno nam je kakav je tvoj mentalni sklop, od silne demokracije najsretniji si kada sam sebi postavljaš pitanja i sam daješ odgovore na njih... dapače, najsretniji si ispred špigla... to ti i nije neko društvo, ali barem si uvijek u pravu...
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Sledgehammer - Studeni 19, 2013, 04:05:09 poslijepodne
Ako vas zbilja zanima što se dogodilo ...

http://www.loonwatch.com/2011/10/fake-nigerian-christians-burnt-alive-photo-resurfaces-on-facebook/ (http://www.loonwatch.com/2011/10/fake-nigerian-christians-burnt-alive-photo-resurfaces-on-facebook/)

A to je, po tebi, svakako relevantan i objektivan izvor (sudeći po novinarskim imenima, nema sumnje!...  :-X :-X )... nedavne slike kada su pomahnitali muslimani išli klati sve katoličke svećenike nisi komenirao, to je po tebi valjda sve u redu, dokaz miroljubivosti islama i demokratskih načela... ti stvarno u svojoj harangi i mržnji protiv CRkve ne biraš sredstva, ti bi paktirao i sa crnim vragom ako ti to toga trenutka paše, čime samo pokazuješ kako si "vrijedna i objektivna persona"...  ::) ::) ::)
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: @Franjo@ - Studeni 19, 2013, 04:29:46 poslijepodne
neuzvracena ljubav nije bas macji kasalj..

ocito da nedojebanog neki mladi fratar nije vise zelio karati..

ali , ima alternativu , da se presalta na trofazne.
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Sledgehammer - Studeni 19, 2013, 06:00:28 poslijepodne
Ne znam je li retardiraniji autor članka, stanoviti Z.K., ili ovi koji nasjedaju na ovakve gluposti, pa ih prenose kao senzaciju ?  Zbilja na ovom internetu svatko može svašta objavljivati, a naivno krdo ovaca će nasjedati.  Zbilja žalosno.        ???

Ukoliko ti ZNAŠ da su to gluposti i možeš dokazati da su to laži i gluposti, molim da nam daš te dokaze i otkuda ti ZNAŠ da su to laži, a ukoliko nemaš pojma (što je jasno) - molim da začepiš više i ne sereš po svakome tko nešto kaže, tvoj jedini "argument" cijelo vrijeme je samo to što je tebi osobno nešto nevjerojatno (što nije nikakav argument, prije tvoja osobna sramota zbog neznanja pa se čudiš kao pura dreku), no zbog svoje gluposti i neznanja proglašavati nekoga retardiranim - to je već dokaz da si stvarno dno od dna...

Ti si bio u svim tim zemljama i znaš da je napisano na portalu Dnevno - NEISTINA?? Otkuda to znaš??

Ili daj dokaze da ti znaš bolje, ili ne seri više sa uvredama svih koji nisu ograničeni kao i ti. Argumenti se pobijaju kontraargumentima, a ne vlastitom nevjericom. To nije nikakav "argument". Osim ako nisi ovca, dapače krdo naivnih ovaca.
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Studeni 19, 2013, 09:18:42 poslijepodne
neuzvracena ljubav nije bas macji kasalj..
ocito da nedojebanog neki mladi fratar nije vise zelio karati..
ali , ima alternativu , da se presalta na trofazne.

Franjo, imaš li lojtricu ?
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Mlačanin - Studeni 20, 2013, 11:55:58 prijepodne
Molba prije brisanja, ako je moguće pisanje bez ikakvih epiteta i "ljubljenih" izjava!


http://www.magazin.ba/zanimljivosti/poucan-video-zasto-se-ne-treba-raspravljati-sa-idiotima-29593.html (http://www.magazin.ba/zanimljivosti/poucan-video-zasto-se-ne-treba-raspravljati-sa-idiotima-29593.html)


POUČAN VIDEO: Zašto ne treba raspravljati sa idiotima!? (http://www.magazin.ba/zanimljivosti/poucan-video-zasto-se-ne-treba-raspravljati-sa-idiotima-29593.html)Koliko puta ste se našli u situaciji da ste u nešto 100% sigurni ali da ipak budete navedeni da pomislite drugačije?
[/color]U neke rasprave ponekada ne treba ulaziti. Dokazivati da ste upravu nije uvijek najbolji izbor. Nekada je bolje popustiti i zadržati svoje mišljenje za sebe i popustiti u raspravi.Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoju razinu, a onda pobijediti na iskustvo” – Mark Twain.
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: koko-vg - Prosinac 07, 2013, 04:57:46 poslijepodne
Nije nikakva tajna da ljudski rod neumjereno iskorištava prirodne resurse te da je samo pitanje trenutka kada ćemo ostati bez ugljena, nafte i za život neophodne pitke vode.

Iako život bez resursa koji su se ugurali na ovu listu neće biti ugrožen, teško da će biti jednako sladak bez, primjerice, zadnje kockice čokolade ili komadića slasnog špeka, napominje News. Stoga iskoristite priliku i bez grižnje savjesti uživajte u svakom trenutku konzumiranja ovih dobara dok su vam još nadohvat ruke!

1. Čokolada

Čokolada je ukusna i to svi znamo. A da je njena proizvodnja skupa i dugotrajna, činjenice su s kojima je upoznat daleko manji broj ljudi. Kakaovac dozrijeva čak pet godina, a berba je iznimno teška i mora se obavljati ručno pri nesnosnim vrućinama. Može se uzgajati samo u ekvatorskoj zoni, odnosno na području u kojem se nalaze neke od najnestabilnijih zemalja svijeta. Većina svjetske opskrbe dolazi iz zapadne Afrike gdje su poljoprivrednici plaćeni 80 centi dnevno i dječji rad nije izuzetak. Nakon što zakoni koji reguliraju pravednu trgovinu počnu prožimati industriju i prouzroče porast cijene rada, poljoprivrednici će se suočiti s gubicima, što će dovesti do okončanja masovne proizvodnje. Pretpostavlja se da će se to dogoditi do kraja 2020. godine.

2. Špek

Nimalo optimističniji scenariji čeka i omiljeni slani suhomesnati proizvod. Predviđaju ga i Američki ured za poljoprivredu i Britanska udruga uzgajivača svinja. Razlozi? Kombinacija čimbenika kao što su suša, epidemija proljeva među svinjama te rezanje proizvodnje zbog smanjenja gubitaka. Iako to ne znači da će proizvodnja potpuno nestati, cijene će sigurno rasti.

3. Helij

Sljedeći put kada poželite napuhati balon helijem dobro razmislite! Taj je plemeniti plin nužno potreban u proizvodnji mnogih korisnih optičkih i magnetskih predmeta bez kojih bi moderna tehnologija bila nezamisliva. Nestašica će uskoro pokucati na vrata jer je američki Kongres donio odluku da se do 2015. godine rasproda polovica svjetskih rezervi helija koja je u vlasništvu vlade SAD-a. Što će biti tada, nije izvjesno. Jedna od opcija je ''usisavanje'' helija iz zraka, ali on bi tada stajao 10.000 puta više nego danas.

4. Srdele

Srdeloljupci bi se mogli uzrujati, ali Armagedon je odmah iza ugla. Izlov je učinio svoje i desetkovao populaciju ove vrste, a uvođenje ribljih kvoti potez je koji je došao prekasno. Samo je pitanje trenutka kada ćemo kružiti po supermarketima u beznadnoj potrazi za omiljenom konzervom.
Vezani članci

    čokolada
    Loša vijest Cijene čokolade će od siječnja zbog suše rasti do 70% 29.11.2013
    komentari: 0

5. Tekila

Što je dobar večernji provod bez tekile? Ako do sada niste znali, uskoro biste mogli saznati. Zbog bolesti plave agave, koja je 2007. uništila čak 20% meksičkih usjeva, mnogi poljoprivrednici odustali su od uzgoja jer je postao preskup. Nije jeftino čekati čak 12 godina da biljka proizvede fruktozu koja je potrebna za proizvodnju tekile pa se tako očekuje porast cijene ovog alkoholnog pića. Onima koji nemaju u čemu utopiti tugu, uvijek ostaje dobar stari džin.

6. Vino

Dok svjetska potražnja za vinom raste, njegova proizvodnja pada. I nikako na zelenu granu. Rast industrije potakli su i tzv. butik-dobavljači, ali oni nemaju sredstva za zadovoljenje velike potražnje. Ipak, teško da će dobra kapljica nestati tako brzo kao srdele ili čokolada.

7. Kozji sir

Najdelikatesniji od svih sireva također bi uskoro mogao postati luksuzno dobro rezervirano samo za one dubokog džepa. Za moguću nestašicu kriva je Q groznica koja je samo u Velikoj Britaniji 2010. godine pogodila 50.000 skotnih koza i ovaca. Kako je svjetska potražnja za sirom narasla, lako je za pretpostaviti da će se cijene vinuti u nebo!

http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/uzivajte-dok-mozete-ovih-7-stvari-uskoro-nestaje-907252 (http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/uzivajte-dok-mozete-ovih-7-stvari-uskoro-nestaje-907252)

... Tatjana Lisjak, nakon ovoliko senzacija na jednom mjestu, vi još možete samo tražiti da Vam tekstove ovjavljuju na DNEVNO.HR.   

Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: Sledgehammer - Prosinac 09, 2013, 08:35:54 prijepodne
A što je od toga senzacija?? To su činjenice, poznate svakome koga iole zanima ekologija i znanost, što ti svakako nisi, jer da bi ti nešto ovakvo pročitao i vjerovao, prvo za to moraš dobiti dozvolu od prezidija vrhovnog sovjeta SDP-a i upućenih stranačkih sivih eminencija, prvo moraš dobiti dozvolu da išta misliš...

BTW, da bi se zaključile neke stvari uopće i ne treba puno mozgati, logika sama nameće neka rješenja, ali i to je za tebe vrlo sklizak teren...

U biti, jedino što ti znaš je čuditi se kao pura dreku svačemu što je tvojoj mentalnoj "širini" nevjerojatno, a tvoja nevjerica je najčešće i jedini "argument" kojeg imaš da bi omalovažavao i pljuvao druge... koma...
Naslov: Odg: DNEVNO.HR "provjereno" (navodno) ... a nadasve šuškački
Autor: BobRock - Ožujak 15, 2015, 07:07:55 poslijepodne
Dnevno.hr, dnevno.ba, dnevno.rs - iliti zarada na nacionalizmu
http://www.sisak.info/forum/showthread.php?16482-Dnevno-hr-dnevno-ba-dnevno-rs-iliti-zarada-na-nacionalizmu (http://www.sisak.info/forum/showthread.php?16482-Dnevno-hr-dnevno-ba-dnevno-rs-iliti-zarada-na-nacionalizmu)
http://croatiatoday.net/index.php/8-vijesti/532-cudno-neko-bratstvo-i-jedinstvo (http://croatiatoday.net/index.php/8-vijesti/532-cudno-neko-bratstvo-i-jedinstvo)
Ovi na dnevno.hr su stvarno profašističko glasilo, desničari do boli!
Do sad ih nisam posjećival, ali sad kad sam se tam malo razgledal - jadno! S aviona se vidi da su čisti desničari i populisti.

Ali ovo kaj su si sad od onog Milana Butorca preuzeli i dopustili, to je stvarno primitivizam. Valjda im je i takva ciljana skupina korisnika.

Je li organizatorica antibraniteljskih prosvjeda Marijana Mirt 'četnikuša' s kokardom i slikom Draže Mihailovića? (http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/147340-je-li-organizatorica-antibraniteljskih-prosvjeda-marijana-mirt-cetnikusa-s-kokardom-i-slikom-draze-mihailovica.html)

Po komentarima sudeći, sve intelektualci, jedan do drugog.