Velika Gorica - neovisni forum

Osoblje => O forumgorica.com stranici => Autor teme: Stjepan - Siječanj 25, 2011, 07:43:39 poslijepodne

Naslov: Isključenja
Autor: Stjepan - Siječanj 25, 2011, 07:43:39 poslijepodne
Član koko-vg je isključen na 7 dana zbog kršenja pravila Nije dozvoljeno nagađanje o identitetu ili otkrivanje identiteta članova foruma koji su odlučili zaštititi svoj identitet.Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 10, 2011, 11:06:28 poslijepodne
Na 7 dana je isključen tromblon zbog cijelog niza kršenja pravila u zadnjih vrijeme - off topic poruke, pokušaj otkrivanja identiteta člana foruma, vrijeđanje, ismijavanje.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 13, 2011, 12:12:57 prijepodne
Isključenje na 7 dana zbog povrede pravila o privatnosti.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Kolovoz 13, 2011, 02:09:35 poslijepodne
Kak sad? Ne razmem. A kad to isključenje onda stupa na snagu? Ti to samo najavljuješ? Ja sam razumio da ti pišeš kaj se odlučilo i već dogodilo, kad ono niš. Jel more kakvo objašnjenje?
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 15, 2011, 01:36:26 poslijepodne
Dodan je na listu, postoji zapis na ban listi, moram vidjeti što se dogodilo, očito je neki bug ili ban lista ne radi kako piše da radi.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: tromblon - Kolovoz 18, 2011, 08:18:47 prijepodne
Na 7 dana je isključen tromblon zbog cijelog niza kršenja pravila u zadnjih vrijeme - off topic poruke, pokušaj otkrivanja identiteta člana foruma, vrijeđanje, ismijavanje.

štef nisi nimalo fer  >:(
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 18, 2011, 09:10:11 poslijepodne
štef nisi nimalo fer  >:(

Isključenja se komentiraju i dogovaraju s ostalim moderatorima.

Lijepo sam zamolio sve članove foruma da se upristoje, a neki nastavljaju još većim žarom pa će se isključenja nastaviti. Ja sam i još i previše popustljiv.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 18, 2011, 09:28:25 poslijepodne
Zbog konstantnog vrijeđanja i omalovažavanja forumaša.

P.S. 6 opomena u zadnjih par mjeseci.

Naslov: Odg: Isključenja
Autor: koko-vg - Kolovoz 18, 2011, 09:32:18 poslijepodne
konačno malo mira ....
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 18, 2011, 09:35:46 poslijepodne
konačno malo mira ....

Isključenja se ne komentiraju. I za to ide opomena.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 25, 2011, 12:15:55 prijepodne
Isključenje na 7 dana zbog stalnog vrijeđanja i omalovažavanja članova foruma.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Newbie - Kolovoz 25, 2011, 09:40:30 prijepodne
A da se stavi i link na sporne tekstove zbog cega je neko iskljucen ili opomenut... vjerujem da su zanimljivi za procitati :)
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: tromblon - Kolovoz 25, 2011, 10:02:56 prijepodne
da, i mene to zanima. Zbog čega je isključen? koji su to tekstovi, naravno neću ih komentirati samo me zanima zbog čega
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 25, 2011, 10:25:08 prijepodne
Boys... boys!... BOYS!!! Tu ima manje kriterija nego na Haaškom sudu, zato nemojte biti Hlebinci, nek se samo nadajte da bacanje kockice taj dan nebu reklo da je vaša rubriku u forumskom Jambu za precrtati...

Zakaj je isključen?? C'mon!!
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: tromblon - Kolovoz 25, 2011, 10:30:03 prijepodne
Zadnjiih par postova su više nego uzorni pa mi nije jasno, stjepane zašto si isključio mglavovica?
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Kolovoz 25, 2011, 02:05:52 poslijepodne
Dečki, čačkate mečku, jebete po tavanu, bit će frkomuljastično... od toliko tema vi zapeli baš za ovu!!
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Stjepan - Kolovoz 25, 2011, 09:31:46 poslijepodne
Zadnjiih par postova su više nego uzorni pa mi nije jasno, stjepane zašto si isključio mglavovica?

Dobio je opomenu pred isključenje 3. kolovoza i dalje je nastavio po istom tragu. S isključenjem se složio još jedan moderator.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Listopad 24, 2011, 12:42:43 poslijepodne
Isključenje na 3 dana zbog direktnog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Studeni 13, 2011, 08:26:00 poslijepodne
Isključenje na 7 dana zbog direktnog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Studeni 13, 2011, 11:56:14 poslijepodne
Ono moje gore od 3 dana je bilo jer sam "nekome" rekao da je kreten. To je bilo "direktno vrijeđanje".

Sada taj isti "netko" meni veli da sam kreten - no to je valjda sada u redu. Onda bu se javil čuveni moderator BobRock i uvjeraval me kako su to previdjeli, ali" da priznaju da je to bila pogreška moderatora". Trebali su kazniti, ali... eto... "aj em sori, bat jebiga"... da sam ja to rekao, ni ne sumnjam kako bi brzina svjetlosti bila goli drek naspram trke pojedinih forumskih gazdi da mi demonstriraju demokraciju. Kao i sada prema Ulyssesu. Neki doslovno mogu raditi što hoće...

Naravno, neumjereno doziranje osobne "objektivnosti" kroz isprike ne gine. I uvjeravanja kako rade super i najbolje.

Savršenstvo bez mane jaše ponovo... neka nam Bog pomogne!
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Studeni 14, 2011, 11:03:36 prijepodne
Kao prvo - tebi više niko nemre pomoći.
Kao drugo - kršiš pravilo foruma i na forumu komentiraš rad moderatora - za to si sad opomenut.
Kao treće - već sam ti više puta tumačil, da je pretpostavka majka svih zajeba, a ti jako često nešto pretpostavljaš i zajebeš se. Ovaj put pretpostavljaš da ja nisam reagiral na Jaguarovo vrijeđanje, i očito si u tu tvoju pretpostavku tolko siguran da se ideš javno žaliti. Ali i ovaj put si se zeznul. On je bil opomenut. I sad si i ti (samo) opomenut zbog komentiranja rada moderatora. A ulysses nije bio samo jedanput opomenut, i sad se mora malo hladiti. A ak ja nis vidio neki prekršaj onda ga nis videl. Zato sam se unaprijed ispričal u slučaju da nis videl i reagiral, kaj još ne znači da sam išta pogriješio, jer još nis videl nikakav prekršaj na koji sam trebal reagirati. Ak niš ne prijaviš, onda se nemreš žaliti da ne reagiram. Prijavi prekršaj pa tek onda možeš tvrditi da imam različita mjerila. Ovak su tvoje tvrdnje samo neke izmišljotine, baš kao i uobičajeno. A mjere kažnjavanja ovise dakako i o članu kojeg se kažnjava, i o njegovim prekršajima u prošlosti, baš kao i u pravom životu.

Kao četvrto - više neću javno komentirati moje postupke kao moderator. Ovo je bila iznimka. Ak te nekaj zanima možeš mi poslati PM, pa ću ti onda objasniti kaj oćeš. Ali i to će onda direktno ovisiti o tvojoj retorici.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Studeni 14, 2011, 12:43:49 poslijepodne
Oprostite, vaše veličanstvo, no nisam znao da moderatori postupaju ISKLJUČIVO po prijavama (kao što tvrdiš pod točkom 3). To je nekaj novoga, ili?

Tvoja je dužnost čitati i reagirati na sve, a ne čekati da ti neki pakšu stalno zasipava inbox sa svojim infantilnim prijavicama.

Preočito je da se taj institut debelo zloupotrebljava ovdje. Ja nikada nisam bio cinker, druker ili neka druga zaplotnjačka persona (jer da jesam, bio bih visokopozicionirana politička njuškica turopoljskih ravnica, baš kao i oni koji me prijavljuju - cinkanjem i podvaljivanjem se, očito, dolazi jako visoko!), uvijek sam se znao boriti otvoreno sam za sebe, nikada mi nije trebao advokat, pa su mi i ti modusi ponašanja - ispod stola i iza plota, ruka ruku mije itd itd - podosta strani.

Ja se oslanjam, očito naivno, da će netko u ovoj državi raditi svoj posao. Ili barem na forumu.

Tako da

1. Ja pomoć niti trebam, niti je tražim. I kada mi takvi ko ti postavljaju dijagnoze, dapače sam siguran da je sa mnom sve u redu.
2. Oprosti kaj sam se drznuo ponašati onako kako si se ti isključivo ponašao kada sam ja bio moderator, iako je isto pravilo vrijedilo i onda. Jelda nije isti pogled kad stojiš na prvoj i na zadnjoj prečki lojtre? Kak ide ona narodna - "daj čovjeku 5 minuta vlasti..."
3. Oprosti i kaj navodno pretpostavljam .- iako se nema kaj pretpostavljati, treba samo čitati ono na kaj ti se ukazuje, i kaj ti uporno ne želiš vidjeti. Osobno mislim da je to najveći problem ovdje.
4. Ne zanima me ništa, osim da konačno ovdje zavlada jednak pristup svima na forumu, bez povlaštenih koji mogu što hoće i drugih koji ne mogu ništa bez da mu odmah ne skačeš po glavi. Kako ti rekoh na PP - KRETEN je jednaka uvreda bez obzira tko ju izgovara i kome je upućena - pa bi bio red da se u skladu s time i ponašaš. Zato ja NEĆU prijavljivati ništa - posao ti je da to vidiš. Jer ak to vide svi - mogel bi i ti. Ili da ti to napišem Breilleovim pismom?
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: koko-vg - Studeni 14, 2011, 07:14:40 poslijepodne
Vidiš, slažem se s tobom (barem djelomično) u nekim stavovima, npr.  "...daj čovjeku 5 minuta vlasti..."   Dobio si i više od 5 minuta i svi znamo kako je to završilo ...
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Studeni 15, 2011, 10:34:45 prijepodne
Gospodo forumaši!

Zašto služi forum ne treba posebno objašnjavati. Da svi mi ponekad želimo biti u pravu, neki više , neki manje i to je istina. Da je na ovom forumu bilo puno više osoba koje su se uključivale u razne diskusije , i to je istina. Zbog raznih razloga broj aktivnih članova se smanjio. Naravno razlozi su osobni, ali su također i rezultat „slobodnog izricanja kićenih epiteta“ , da ne velim bezobraštine. Nekome to odgovara jer je to njegov način komunikacije, dok to drugi,a ne odgovara.

Neki su pretpostavljam zasićeni istim temama, jednostavno prestali posjećivati stranice, ne zanima ih ili bilo koji razlog. Nikoga ne treba na silu zadržavati na forumu , niti je to namjera! Ali biti namjerno bezobrazan, namjerno izazivati, polako „kuriti“ i slične ljupkosti, samo su pojave koje se mogu izbjeći, ponekad tolerirati ,a sve je to osobna procjena koja može biti dobra ili kriva.

Nisam oduševljen odlukom Stjepana da obavljam sve ove poslove moderiranja, osim onih za koje sam se sam javio. No to ne znači da ne želim pokušati odraditi i ostale stvari po pravilima. Pravila su zato da se krše, naša je poznata krilatica. Tako dugo dok te netko ne ulovi! E onda treba platiti račun.
Dali je pošten ili nepošten, i meni je nekad teško pravilno odlučiti. No jedno je sigurno, favoriti ne postoje niti za to ima potrebe. Naravno , svaki je napad najbolja obrana, pa i onda kada si svjestan da si sigurno u krivu. Posebno kada si kažnjen i sad nekome mudro namještaš da i on bude kažnjen.

Pišite oštro, kada treba, sukobimo se mišljenjima i argumentima,ali upotreba grubosti i bezobrazluka ne pridonosi našoj vjerodostojnosti. Zbog toga nitko neće biti uvrijeđen ili se osjećati pogođen. To mu može biti poticaj da nastavi raspravu sa argumentima i pojašnjenjima.

I da zaključim, bez obzira dali se ti sviđalo nekome, svima ili ne! Postupci moderatora se ne komentiraju i to se sankcionira!
Pročitajte pravila, držite ih se i svima će biti sve u redu.

Takav će biti postupak i tu više nemamo kaj komentirati. Nadam se i dalje dobrom druženju i skrećem pažnju: smanjite tenzije u ovo predizborno vrijeme!!

Hvala.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Studeni 24, 2011, 03:37:31 poslijepodne
Isključenje na 14 dana zbog višestrukog direktnog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Studeni 24, 2011, 08:01:17 poslijepodne
Valjda si mogao i reći TKO je isključen, te dati link koji dokazuje opravdanost "božje ruke bobijeve..."
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Studeni 24, 2011, 10:18:50 poslijepodne
Valjda si mogao i reći TKO je isključen, te dati link koji dokazuje opravdanost "božje ruke bobijeve..."
Kao prvo - sve piše, treba samo čitati. Probaj, možda ti i uspije.
 
Kao drugo, ja nebum nikome dokazival opravdanost, najmanje tebi. Moj posel se može ovdje točno sljediti, i to može svatko kome je to zadatak.

I još nekaj (opet). Rad moderatora se ne komentira. Onaj koji je zgriješio je obavješten zakaj. A ti da pročitaš njegvih zadnjih 3 poruka onda bi i ti znal. Ma znaš ti dobro, čak si ga hvalil za to kaj je napravil, i rekel mu da nema kaj žaliti - valjda jer si znal kaj mu sljedi s takvim ponašanjem. Zato smiri emocije i prestani komentirat rad moderatora. Konzekvencije takvog ponašanja bi ti trebale već biti dobro poznate.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Studeni 25, 2011, 09:17:32 prijepodne
http://www.forumgorica.com/politika/sdp-i-hns-protiv-generala-gotovine-!!!/msg39549/#msg39549 (http://www.forumgorica.com/politika/sdp-i-hns-protiv-generala-gotovine-!!!/msg39549/#msg39549)
 
Forumaš Sledgehammer:
 
Isključenje na 14 dana zbog uvredljivog pisanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Bilaj - Studeni 25, 2011, 09:21:45 prijepodne
Zašto na dva tjedna obojca? Kaj to do nakon izbora?
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Studeni 25, 2011, 09:41:54 prijepodne
Naravno - to se odlično slaže sa Bajićevim "pravnim" onemogućavanjem HDZa u izbornoj kampanji, samo na puno nižoj razini, ali princip je takav - slugani će donijeti pobjedu kukuriku bez da isti bude išta napravio i zaslužio za tu pobjedu...

Takva smo mi zemlja, takvi su to (ne)ljudi...

Ni ne sumnjam da je već isplanirano moje micanje s foruma najmanje mjesec dana prije referenduma o EU - tamo je cenzuraška histerija od vlasti još jača, jer se u njoj pokazuju kao isti (kao da u ostalim stvarima nisu isti) i HDZ i SDP... a onda ni najniže razine neće propustiti urediti stvari svaka na svojem teritoriju, a Kurta, Murta i Pero će isposlovati i da ovaj forum bude "čist" od slobode nekoga da se s njima ne slaže... vjerojatno jasne zapovijedi u tom smislu već postoje.

Sada će uživati u širenju demokracije i širine mišljenja - jer neće biti nikoga tko bi ima zauzimao tu širinu...
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Veljača 14, 2012, 11:40:30 prijepodne
Iskljućenje Sledgehammera na 7 dana.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Travanj 25, 2012, 11:09:53 poslijepodne
Isključenje na 7 dana zbog direktnog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Svibanj 01, 2012, 02:02:22 poslijepodne
Isključenje na 7 dana zbog spamanje foruma neosnovanim prijavama, a zbog istog razloga je već bil opominjan.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Svibanj 21, 2012, 07:50:10 poslijepodne
Isključenje na 7 dana zbog provociranja, omalovažavanja i svađanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Svibanj 22, 2012, 09:50:09 poslijepodne
Zbog direktnog vrijeđanja na 7 dana.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: tromblon - Lipanj 11, 2012, 12:49:45 poslijepodne
Zbog direktnog vrijeđanja na 7 dana.

Stavi link na post kojim vrijeđa!
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Lipanj 13, 2012, 09:57:48 poslijepodne
Zbog direktnog vrijeđanja na 7 dana.

Stavi link na post kojim vrijeđa!
Smiri emocije i pripazi na ton. Onaj koji treba znati, taj i zna kojim postom je vrijeđao. A kod dotične osobe i tak nema puno postova, tak da si stvarno štel saznati kojim postom je vrijeđao to bi lako i sam našao. Ovak ti očito nije stalo da saznaš koji je to bio post, nego samo tražiš konfrontaciju.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Lipanj 14, 2012, 11:00:20 prijepodne
Onaj koji treba znati, taj i zna kojim postom je vrijeđao.

Hm, da, ou jeah, istina... onaj koji treba znati na ovom dorumu dokazano i stvarno "zna"... deja vu nebrojeno puta.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Lipanj 15, 2012, 11:06:18 poslijepodne
Hm, da, ou jeah, istina... onaj koji treba znati na ovom dorumu dokazano i stvarno "zna"... deja vu nebrojeno puta.
Tebi da čovjek i nacrta, i prstom pokaže, ti ne bi shvatio. Nebrojeno puta si dokazao kakvu imaš moć shvaćanja kad se radi o tvojim greškama. Nikakvu.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Lipanj 16, 2012, 02:42:03 poslijepodne
Tebi da čovjek i nacrta, i prstom pokaže, ti ne bi shvatio. Nebrojeno puta si dokazao kakvu imaš moć shvaćanja kad se radi o tvojim greškama. Nikakvu.

Oprosti, ali naspram tebe sam čisti početnik... da ne velim da ja nemam obavezu biti objektivan, dok ti imaš jer si moderator, iliti onaj koji bi trebao biti objektivan i prema svima jednak - pa si manje objektivan od bilo koga ovdje. No činjenica je da ti nemaš blage veze sa objektivnošću, koja kod tebe nastupa nakon što ispucaš kriterij strančarenja, političke orijentacije, osobnog poznanstva i još nekih "detalja"... i reagiraš samo na pozadinska cmoljenja svojih drugara... kada jedni jebu mater i obitelj drugima - to ne vidiš, to ne znhaš, ne shvaćaš i ne tiče te se; kada se vrati sa samo jednom bezobraznom riječi - na zadnjima si, neobuzdan i spreman određivati "pravdu". Jer neki smiju sve, neki ništa. Srami se. Forum nije nikada bio na nižim granama negoli je sada, baš zahvaljujući takvom ponašanju moderatora.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Srpanj 07, 2012, 01:45:23 poslijepodne
Forumaš  @Franjo@, baniran na 7 dana.

Zbog višestrukog direktnog i indireknog vrijeđanja ćlanova foruma. Za iste stvari bio već  opomenut,ali nastavlja sa istim ponašanjem i namjernim pisanjem uvreda, zanemarujući ranije opomene.


Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Srpanj 07, 2012, 02:00:45 poslijepodne
Forumaš Sledgehammer, ban od 10 dana za namjerno vrijeđanje,bez obzira na ranije sankcije zbog istih stvari.

http://www.forumgorica.com/politika/afere/msg45005/#msg45005 (http://www.forumgorica.com/politika/afere/msg45005/#msg45005)


Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Srpanj 07, 2012, 02:09:49 poslijepodne
Forumaš koko-vg, baniran na 7 dana zbog namjernog višestrukog izazivanja i uvreda.

Moderator.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Srpanj 21, 2012, 09:23:43 prijepodne
Forumaš Bilaj isključen na 7 dana zbog klevetanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Listopad 04, 2012, 10:50:00 poslijepodne
Zbog svjesnog, ciljanog, direktnog i posebno vulgarnog vrijeđanja forumaš Sledgehammer isključen sa foruma na 14 dana.
Naslov: Isključenje ulysses
Autor: Mlačanin - Studeni 11, 2012, 08:29:20 poslijepodne
Uvredljivo pisanje, sa sugeriranjem na nacionalnost. Pisanje koje nema veze sa temom.
http://www.forumgorica.com/posavina/hocemo-li-opet-plivati-u-okolici-velike-gorice/msg47023/#msg47023 (http://www.forumgorica.com/posavina/hocemo-li-opet-plivati-u-okolici-velike-gorice/msg47023/#msg47023)


Ban od 5 dana.
Naslov: Isključenje tromblon
Autor: BobRock - Studeni 12, 2012, 10:55:12 poslijepodne
Zbog direktnog vrijeđanje u postu
http://www.forumgorica.com/politika/recesija/msg47016/#msg47016 (http://www.forumgorica.com/politika/recesija/msg47016/#msg47016)
ban od 7 dana.
Naslov: Isključenje mglavovic
Autor: BobRock - Studeni 12, 2012, 11:08:18 poslijepodne
Zbog vrijeđanja u postovima
http://www.forumgorica.com/posavina/hocemo-li-opet-plivati-u-okolici-velike-gorice/msg47068/#msg47068 (http://www.forumgorica.com/posavina/hocemo-li-opet-plivati-u-okolici-velike-gorice/msg47068/#msg47068)
http://www.forumgorica.com/gospodarstvo/da-se-malo-i-goricani-reklamiraju/msg46994/#msg46994 (http://www.forumgorica.com/gospodarstvo/da-se-malo-i-goricani-reklamiraju/msg46994/#msg46994)
http://www.forumgorica.com/gospodarstvo/da-se-malo-i-goricani-reklamiraju/msg46993/#msg46993 (http://www.forumgorica.com/gospodarstvo/da-se-malo-i-goricani-reklamiraju/msg46993/#msg46993)
i za ovakav tip pokušaja vrijeđanja na nacionalnoj osnovi
http://www.forumgorica.com/cuspajz/gradevinski-vg/msg47035/#msg47035 (http://www.forumgorica.com/cuspajz/gradevinski-vg/msg47035/#msg47035)
ban od 14 dana.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Studeni 14, 2012, 09:26:39 prijepodne
Koliko znam, reći nekome da - ako mu se ne sviđa u zemlji koju je odabrao kao prebivačište da ode tamo gdje mu paše - nije nikakvo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, već normalna činjenica koju će ti bilo gdje vani reći u lice svatko.

Mi smo (ne ja osobno) zastranili toliko da je reći istinu nekome u lice postao nemoguć grijeh, a doći i srati po onima koji su tu oduvijek i koji su u tome smislu domaćini nešto najnormalnije.

Sa takovim mentalitetom i nismo za drugo nego da nas pokopaju svi agresorski gadovi ovog svijeta. Napominjem - to nije nigdje nikakva uvreda, već činjenica temeljena na zdravom razumu i kulturi. Niti jedna zemlja si ne dozvoljava da u nju dolaze kojekakvi likovi koji će onda pametovati i držati im bukvice, makar imali i državljanstvo. Koje se, naravno, ne poklanja svakome tko je jednom u životu bio u toj zemlji na proputovanju za vrijeme maturalca. Na taj način "posluje" jedino Hrvatska.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Studeni 14, 2012, 11:23:13 prijepodne
 Izrečeno , odnosno napisano „A, da lijepo sjedneš na traktor i odjebeš u majčicu Srbiju.“ Ima sve konotacije uvrede.
 
 I ovdje se ne radi o nikakvoj istini      (Uvredljivo pisanje, sa sugeriranjem na nacionalnost. Pisanje koje nema veze sa temom http://www.forumgorica.com/posavina/hocemo-li-opet-plivati-u-okolici-velike-gorice/msg47023/#msg47023 (http://www.forumgorica.com/posavina/hocemo-li-opet-plivati-u-okolici-velike-gorice/msg47023/#msg47023)) već se iz samo njemu pozatih razloga razgovor završava sa citatom i namjerom da se  sugovornik uvrijedi.
Iskreno, da je to tebi napisano znam kako bi reagirao.
 
U svakom drugom slučaju tvoj bi komentar imao smisla.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Studeni 14, 2012, 08:02:54 poslijepodne
Ubuduće, da se izbjegne ikakva diskusija o radu moderatora, što znamo da nije dozvoljeno, ovdje će se samo izreći kazna, ali ne i razlog. Onaj koji treba razlog će znati.

Daljnje komentiranje rada moderatora bit će izravno, bez opomene sankcionirano.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Studeni 14, 2012, 08:10:01 poslijepodne
Kako će znati? Time što banirani nema mogućnost uvida u inbox?

Dečki, bojite li se demokracije, glasa javnosti??

Baš vi - koji ste itekako zloupotrebljavali mogućnost pljuvanja po modovima dok to vi niste postali, kojima je puno vremena odlazilo na kritiziranje, prozivanja i čak i pokretanja peticija protiv moderatora?? Sada vam to više baš i nije po volji??

Bolje vam je potruditi se odraditi posao kako treba, jer zabranama se djeca ne odgajaju, niti se išta postiže.

I to vam velim onako - izravno. Kako i vi "volite" reći.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Studeni 14, 2012, 10:48:45 poslijepodne
Kako će znati? Time što banirani nema mogućnost uvida u inbox?
Ak neko iskopća da mu se šalje privatna poruka preko emaila, a poslije se čudi da mu email nije došel, onda nek se upiše na početnički tečaj PCja. Ili nek mu neka djeca objasne zakaj mu nije došel email.

A pošto svatko može čitati forumske postove, dovoljno je da si opet pročita par svojih zadnjih pa bu svaki bar prosječno inteligentan čovjek skopčal zakaj se to dogodilo.

Ak ni tada nebu skužil kaj je pogriješil, jer smatra da je sve u najboljem redu, onda očito ima poteškoća sa shvaćanjem, ali najkasnije kad mu završi sankcija i kad se opet ulogira i pročita svoje poruke na forumu vidjet će zbog čega je sankcioniran. Eto, na kraju ipak sve bude jasno.

Ovo sam sad iznimno na ovoj temi objasnil jer je to dobro znati i za druge forumaše. Svaka daljnja diskusija se briše.
Citat:
Dečki, bojite li se demokracije, glasa javnosti??
Kao prvo mi nismo zmislil ta pravila foruma. Ona su tu bila davno prije nas, tak da to nema nikakve veze sa nama, to su opće poznata pravila.
Kao drugo ta, ili slična pravila postoje na svakom forumu.
I kao treće, ima dobrih razloga zakaj na nijednom forumu javna diskusija o radu moderatora nije dozvoljena. Onaj koji nema problema sa shvaćanjem može si dobro predočiti kaj bi bilo da to nije tak.

I sad se ti praviš bedast i pitaš o demokraciji i glasu javnosti? Na forumu?

Pročitaj si bolje ono kaj si sam pisal o demokraciji na forumu dok si ti bil moderator. A možeš i koju PP koju si meni poslal u to vrijeme.
Naslov: Isključenje Sledgehammer
Autor: BobRock - Studeni 26, 2012, 09:54:02 poslijepodne
Korisnik Sledgehammer je isključen na 10 dana zbog vrijeđanja.
Naslov: Isključenje Master
Autor: BobRock - Studeni 28, 2012, 09:00:30 poslijepodne
Korisnik Master je isključen na 10 dana zbog vrijeđanja.
Naslov: Isključenje Sledgehammer
Autor: BobRock - Siječanj 05, 2013, 02:03:37 prijepodne
Korisnik Sledgehammer je isključen na 4 tjedna zbog nagađanja identiteta ne jednog forumaša, vrijeđanja, komentiranja rada moderatora.
Naslov: Isključenje tromblon
Autor: BobRock - Siječanj 10, 2013, 12:54:46 prijepodne
Korisnik tromblon isključen je na 4 tjedna zbog višestrukog komentiranja rada moderatora i direktnog vrijeđanja.
Naslov: Ban za forumaša koko-vg
Autor: Mlačanin - Veljača 23, 2013, 07:25:50 poslijepodne
Zbog namjernog vrijeđanja i trolanja ,http://www.forumgorica.com/obitelj-i-drustvo/kukavicje-jaje/msg49922/#new , ban za forumaša koko-vg u trajanu od 14 dana.
Naslov: Ban za forumaša koko-vg
Autor: BobRock - Ožujak 30, 2013, 07:43:45 poslijepodne
Ban od 10 dana za forumaša koko-vg zbog provociranja, svađe i direktnog vrijeđanja.
Naslov: Ban za forumaša Sledgehammer
Autor: BobRock - Ožujak 30, 2013, 07:44:53 poslijepodne
Ban od 10 dana za forumaša Sledgehammer zbog provociranja, svađe i direktnog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Srpanj 20, 2013, 12:24:38 poslijepodne
Ban od 14 dana za forumaša Sledgehammer zbog provociranja, svađe, prijetnji i direktnog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Srpanj 20, 2013, 12:27:09 poslijepodne
Ban od 5 dana za forumaša koko-vg zbog provociranja.
Naslov: Isključenje tromblon
Autor: BobRock - Srpanj 27, 2013, 10:47:25 prijepodne
Ban od 7 dana za forumaša tromblon zbog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Mlačanin - Kolovoz 10, 2013, 02:38:03 poslijepodne
Korisnik koko-vg, ban  od 7 dana,zbog komentiranja rada moderatora.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Kolovoz 26, 2013, 08:47:21 poslijepodne
Isključenje od 6 tjedna za forumaša Sledgehammer zbog vrijeđanja, namjere otkrivanja podataka o identitetu i prijetnje fizičkim obračunom.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Studeni 27, 2013, 08:52:34 poslijepodne
Ban od 10 dana za forumaša @Franjo@ zbog vrijeđanja.
Naslov: Isključenje @Franjo@
Autor: BobRock - Svibanj 27, 2014, 10:32:01 poslijepodne
Ban od 14 dana za forumaša @Franjo@ zbog vrijeđanja.
Naslov: Isključenje Sledgehammer
Autor: BobRock - Veljača 08, 2015, 09:46:24 poslijepodne
Ban od 100 dana za forumaša Sledgehammer zbog direktnog vrijeđanja.
Naslov: Odg: Ban za forumaša Sledgehammer
Autor: @Franjo@ - Veljača 09, 2015, 10:09:48 prijepodne


dobro, kolega, koje li ti to pizdarije radis.

cime je zasluzena takva kazna  od 100dana, il ti to onak od oka..skini tu zabranu, inace ce ti forum otici u pm.
jer citati samo tebe na forumu , dobije se proljev .
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Master - Veljača 09, 2015, 01:29:38 poslijepodne
Možeš ti tu kaznu malo obrazložiti ili je tvoj mozak mentalnog komuniste prekrut da skuži da je forum ionako u banani zbog tvoje pristranosti i ideološke obojenosti  ???
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Alen - Veljača 09, 2015, 07:23:57 poslijepodne
Pozdrav svima!

Iskreno, nisam pojma imao da je ovaj forum još uvijek živ (ne sjećam se kada sam se zadnji put prijavio, niti nešto napisao) sve do jutros kada me Sledgehammer napao putem Facebooka. Koliko vidim, očito je bio potaknut time što je kažnjen. U svakom slučaju, odgovorio sam mu i blokirao ga na Facebooku, pa vjerujem da više neće dolaziti do zabuna.

Divim se, i pomalo čudim, Stjepanu koji još ima živaca trošiti svoj novac na ovaj forum. Ja sam već odavno izgubio interes za bilo kakvo bavljenje forumom jer imam puno važnijeg posla u životu. Za svaki slučaj, da bi izbjegao slične nesporazume, molim da se moj korisnički račun ugasi.

Vama koji ostajete želim dobru zabavu.

Pozdrav,

Alen Framić
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Veljača 11, 2015, 08:48:44 poslijepodne
Sleđ je informiran zakaj je kažnjen. Svi drugi ne moraju ništa znati, no ako bi stvarno htjeli znati - mogli bi i sami naći razlog. No očito je da ih to stvarno ne interesira, nego samo traže svađu. Ili ne vide jer je takvo ponašanje za njih već normalno.

Glede foruma - forum nije ničija privatna prčija da bu se neko tu ponašal kak mu se digne - tu ipak postoje neka pravila, pravila koja nisu stroža nego pravila dobrog ponašanja i dobrog odgoja, i ako neko konstantno krši pravila mora znati da ga sljede posljedice. Kad opomene više ne djeluju, onda jednostavno treba biti konsekventan. I ja se trudim biti konsekventan. Ako kazna od x dana ne djeluje, onda bu sledeća kazna 2x, vrlo jednostavno. Pa da vidimo kak bu dalje.

Sleđ je ne jednom bio opominjan, Sleđ je ne jednom bio iz istog razloga kažnjen, i Sleđ točno zna kaj ga slijedi ako nastavi na isti način. I to se dogodilo. I sad se očito neki ovdje čude ko pura dreku.

Men se čini da je upitno dal ovaj forum još i dalje ima smisla. Zato smatram da bi bilo dobro kad bi netno startal neku anketu da vidimo kaj većina ovdje veli: da li ovaj forum još ima smisla?

I to neovisno od toga dal bu BobRock ovdje nadalje aktivan.

Naslov: Odg: Isključenja
Autor: kuntakinte - Veljača 13, 2015, 12:44:47 prijepodne
Števa je gazda. Da Števa veli fajrunt - fajrunt je.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Travanj 07, 2018, 04:59:23 poslijepodne
Men se čini da je upitno dal ovaj forum još i dalje ima smisla. Zato smatram da bi bilo dobro kad bi netno startal neku anketu da vidimo kaj većina ovdje veli: da li ovaj forum još ima smisla?

I to neovisno od toga dal bu BobRock ovdje nadalje aktivan.

U ovom citiranom uspio si postaviti pitanje i dati odgovor.

Lako za mene - no sve što sam davno rekao - obistinilo se, forum je propast jer TI (da ponovim: TI) ovdje radiš budale od ljudi, a ljudi su umorni od tih tvojih partijsko-anarhističkih spreseravanja i oblikovanja foruma kao zajednice komunističke omladine.

Števa je napravio najveći grešku kada je tebe postavio da budeš bilo što i dao ti da tjeraš svoju volju, on nema vremena i neda mu se, to je poznato, ali da bi baš na taj način zabio jedan od zadnjih čavala u mrtvački sanduk ovog foruma - vjerojatno ni sam nije sanjao. No kao kolege po istom poslu i firmi, valjda nema srca zahvaliti ti se na dosadašnjem uništavanju foruma i satrapskom odnosu prema svima koji nisu tvoje ideologije.

Meni su mnogi ljudi sa foruma rekli da sam glup što još uopće pišem na forumu, svi su otišli (a mogu nabrojati barem desetak ljudi koji su nekada bili aktivni na dnevnoj bazi, sada nisu ni na godišnjoj - jasno, osim magistra Markulina...), a i ja sam htio biti pametniji pa isto par godina nisam napisao ništa. Sada uletim tu i tamo, ali sve je to besmisleno, kao i živjeti sa umjetnim plućima - živ jesi, ali tu života nema...

Da li se što može spasiti - pa ja kao jebeni optimist vjerujem da je sve moguće poboljšati i unaprijediti, na tvoju žalost za tebe tada ne bi trebalo biti mjesta u bilo kojoj posadi ovog broda koja bi to radila, jer ekipa koja stvara probleme - ne može biti dio rješenja, no ovaj glup narod to nikako ne može shvatiti, barem ne na državnoj razini...

Otprilike kao što za oživljavanje Hrvatske na bilo kojem pozitivnom planu ne bi moglo biti mjesta u ekipi za HDZ, SDP, HNS, SDSS i sve satrape i fašiste koji su do sada sudjelovali u vlasti i svojim antihrvatstvom i mržnjom svega hrvatskog uništavali, izdavali, prodavali i zatirali sve hrvatsko, a to rade i danas. Jasno, i mentalitet lopova koji su krvavo krvavi ispod kože isto tu ima veliku ulogu. Nekako je kontinuitet unazad 80 godina vrlo jasan.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Snegi - Travanj 07, 2018, 10:56:04 poslijepodne
Hehe odgovor nakon 3 godine, da li znači to da je forum ipak živ? :)
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Travanj 08, 2018, 06:41:29 poslijepodne
Forum je na aparatima.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: BobRock - Travanj 08, 2018, 10:36:06 poslijepodne
Lako za mene - no sve što sam davno rekao - obistinilo se, forum je propast jer TI (da ponovim: TI) ovdje radiš budale od ljudi, a ljudi su umorni od tih tvojih partijsko-anarhističkih spreseravanja i oblikovanja foruma kao zajednice komunističke omladine.

Števa je napravio najveći grešku kada je tebe postavio da budeš bilo što i dao ti da tjeraš svoju volju, on nema vremena i neda mu se, to je poznato, ali da bi baš na taj način zabio jedan od zadnjih čavala u mrtvački sanduk ovog foruma - vjerojatno ni sam nije sanjao. No kao kolege po istom poslu i firmi, valjda nema srca zahvaliti ti se na dosadašnjem uništavanju foruma i satrapskom odnosu prema svima koji nisu tvoje ideologije.
Ti se još uvijek nešto ljutiš? Obično vrijeme liječi rane....
Ajd se malo opusti i budi pozitivniji, život ide dalje.
Naslov: Odg: Isključenja
Autor: Sledgehammer - Travanj 08, 2018, 10:46:13 poslijepodne
Ne ljutim se, ja samo mogu oprostiti, ali puno teže zaboraviti. No to nije bitno ovdje.