Velika Gorica - neovisni forum

Osoblje => O forumgorica.com stranici => Autor teme: Stjepan - Rujan 11, 2009, 12:16:30 poslijepodne

Naslov: Statistika
Autor: Stjepan - Rujan 11, 2009, 12:16:30 poslijepodne
Negdje u ovo vrijeme ili koju minutu kasnije forum je započeo s radom.
Nakon tjedan dana evo pokoje brojke..

61 aktivan član i preko 1200 postova
1362 jedinstvena posjetitelja (najbolji je bio jučerašnji dan s 254 jedinstvena posjetitelja)
112 ih je poslao Google
Posjetilo nas je 11 različitih robota (uglavnom tražilice)
Google je zaguglao 3088 stranica
Forum se dokopao prve stranice na rezultatima Google pretraživanja za forum gorica i slične izraze

Hvala svim posjetiteljima!
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Rožica-ljutibijes - Rujan 11, 2009, 12:20:19 poslijepodne
Ma ja mislim da je statistika dobra. Juuuuupi, tjedan dana. Ma, čestitke i to je to što trebamo - forum.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Alen - Rujan 11, 2009, 12:44:00 poslijepodne
Sretan nam prvi tjedan!
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Goričanka - Rujan 11, 2009, 02:10:07 poslijepodne
Dobra statistika! Dobra!  ;)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: perojosi - Rujan 11, 2009, 03:00:22 poslijepodne
Poštovani Forumaši,

koristim prigodu da Vas sve skupa najsrdačnije pozdravim i zaželim Vam sve najbolje,
raduje me da ste tu i da ste svi Vi i Forum ponovno živi,neznam koji sam po statistici 62-gi moguće ali vjerujem da će Forum ponovo zaživiti kao što je bio i ranije,to se već i vidi nakon tjedan dana od Uskrsnuća Foruma.

Ovo s Forumom me podsjeća na Apostolsko vjerovanje i Isusa Krista koji je.... mučen pod Poncijem Pilatom,raspet,umro i pokopan;sašao nad pakao,treći dan uskrsnuo od mrtvih....odonud će doći suditi žive i mrtve....


Naslov: Odg: Statistika
Autor: Točkica - Rujan 11, 2009, 05:05:22 poslijepodne

Kad vidim ove statistike imam jednu neodoljivu potrebu:

našem dragom Gradonačelniku šaljem veeeeeliku pusu  (http://i165.photobucket.com/albums/u44/koskisa/kiss.gif)  i jedan srdačni "bok"  (http://i165.photobucket.com/albums/u44/koskisa/a7.gif)  uz iskrenu zahvalu što nam je, ukinuvši onaj stari, omogućio da pokrenemo ovaj novi, stvarno slobodni forum.

Vjerujem da je već primijetio da ovaj forum iz dana u dan ima sve više članova nabrušenih pera i ornih za kvalitetne rasprave, u kojima se i on i njegovi potezi kritiziraju jopš žešće i još nemilosrdnije nego prije. Kad nekome na silu pokušaš začepiti usta, dobit ćeš dvostruko natrag!

Evo ovako: (http://i165.photobucket.com/albums/u44/koskisa/2losha.gif)

Naravoučenije svima onima koji slobodnima pokušavaju začepiti usta: "Tko sa vragom (forumom) tikve sadi, o glavu mu se razbijaju!"  (http://i165.photobucket.com/albums/u44/koskisa/a2.gif)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Tur - Rujan 12, 2009, 09:41:15 prijepodne
Čestitke na odličnim statistikama!  ;)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Vegi - Rujan 16, 2009, 01:18:18 prijepodne
polefke deca ,polefke, saka čast robotima al zasad meni forum zgledi kak brbljaonica bez suprotstavljenih mišljenja navek  s jednim te istim geslom, a to je svi za jednog jedan za sve z malo trzavica al ne preveć da se nebi ko kome zameril jer ipak se većina zna i si su prijateli ( ak ne stvarni onda virtualni), nekak onak u stilu trla baba lan, pa sad ak je to zadovoljavajuće vama trenutno aktivnima ok, al ja inspiraciju za nekakve ozbiljnije rasprave, jednostavno nemam.Trenutno forum ima jednu jedinu težinu , a to je razmjena informacija med jenom užom cyber grupom građana, ali komentari u smislu pohvala , pokuda i mišljenja građana , barem za sad još uvijek nemaju težinu ko na starom forumu pa makar ovi dripci kaj su ga ukinuli i čitaju se ovo, al ni to to, ak me hoćete razmeti kaj sem štel reći , bute razmeli. Ni ovo nekakva pokuda pokretačima foruma-njima saka pohvala, neg ovo je čisto prezentacija mog trenutnog osjećaja, pak radi toga najte zameriti. Na kraju, moram reći,nažalost, da  imam i osjećaj da i oni časni profi ljudi , koji bi s nami običnim,  običnim moram naglasiti, građanima , mortik i komunicirali ili jesu komunicirali na bivšem forumu,, o koječemu kaj nas muči uz grad,  a vezani su zaposlenjem uz gradske firme, ne javljaju se  ovdje na ovaj forum, mortik i čitaju ( al egzistencija je jedno, a zajebancija s forumom drugo...si mi to razmemo) i se to skupa nekak mi ne daje motiva i inspiracije za pisanje, osim možda eto ovog posta kojim sam im svima skupa želio zahvaliti na trudu i "bivšem (ciber) druženju. Nadam se da će jednog dana i trenutna  ( HDZ) vlast shvatiti da ukidanje  (slobodne) komunikacije i uvođenje iste strogo kontrolirane ( na gradskom portalu) ne vodi ničem dobrom nego aternativnoj ciber komunikaciji koja im dugoročno , s obzirom na čitanost ovog foruma, ma koliko ga službeno ignorirali , ne donosi ništa dobro.

Ak aktualnoj vlasti išta znaći  IP adresa s koje se javljam, bilježe li je mortik?, analiziraju? li promet ili kaj već tak ( bez udbaških fora) onda će shvatiti da sam službeni gradski portal posjetio jedino u svrhu da provjerim jel kaj riješeno sa službenim gradskim forumom , a se one dobre vijesti , kak i za vladavine črlenih tak i sad jednostavno me ne impresioniraju. Bi se reklo se očekivano i po programu...zavisi ko vlada.
@HDZ
I eto na na krajnjem kraju bum rekel da je  smisao mog postojanja na službenom gradskom forumu bio, med sim mojim kasno-satnim bedastoćama i di koji "pametni" post usmjerenja da znate kak vam obični birači dišu i što očekuju,  a sad je ( s ukidanjem službenog foruma) se to otišlo u niži razred, pak ak vam je to tak lepo sad uživajte i budite sami sebi samodostojni, al najte se čuditi ak sem mortik ja ,samo mali ciber pismeni glasač , nekaj napisal, a ak posle ispadne da moje mišljenje djeli i velika većina ciber nepismenih. Hebiga dečki, posljedice bute snosili sami ( i nažalost svi mi građani) , i ak niš drugo bute se veselili kaj ste nas obične glasače ipak v nečemu zadovoljili, al to samo, ak i kada uspijete dovršiti obećanu autocestu, a i onda bu v pitanju jeste li nas stvarno zadovoljili i zato počnite razmišljati z gornjom glavom jer ak smo mi vaši glasači ov put noge raširili , samo zato kaj drugog izbora ni bilo , to ne znaći da bu tak zanavek. Na osnovu svega, primite se pravog obećanog posla uz što manje ovakvih medijskih zajebancija i u njima prisutnih likova. Eto bi vam ja to onak u svom stilu preporučil prek ovog foruma kojeg ionak ne čitate.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: fitt - Rujan 16, 2009, 10:13:10 prijepodne
Ja sam optimista. Mislim da forum bude ponovno dobio na težini i da bude opet važan faktor (zbog čega je uostalom i ukinut). Ovo je malo dijete, treba ga hraniti, oblačiti i odgajati. Ništa nije izraslo u kratkom vremenu pa nebude ni ovaj forum. Ova mala zajednica raste svakim danom i trenutno se nedostatak "suprostavljenih strana" ni ne primjeti. Kak je GBR našel ovdje interes bude bogme i Ante, pa makar i prije izbora..
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Točkica - Rujan 16, 2009, 01:13:01 poslijepodne

A gdi jesu oni koji drugačije misle? Mi smo jasno rekli na početku da je novi forum otvoren svima, bez obzirana različitost mišljenja, i da će tek kada se takvi okupe na njemu biti doista argumentirane rasprave.

A oni se sakrili u mišju rupu...  Kaj ih je strah?  (http://i165.photobucket.com/albums/u44/koskisa/trema.gif)  Koga? Nas?  (http://i165.photobucket.com/albums/u44/koskisa/bigmouse.gif)  ili se ipak boje "svojih"?
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Goričanka - Rujan 16, 2009, 08:51:05 poslijepodne
Vegi ti jako dobro znaš da se ovde svi znaju s bivšeg foruma i da su to tek virtualna poznanstva, a tak kak se mi znamo, znamo i tebe i ti nas.
Prema tome, ta ti ne stoji izjava.
A ako ti društvo ne paše, ne moraš dojti, nije obavezno.
Obično ljudima smeta kad se svi svade, tebi smeta kaj se ne svadimo  ::)
Segdar sekaj  ::)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: shaka zulu - Rujan 16, 2009, 10:57:51 poslijepodne
Vegica,se znaš,sam pitaš,sam odgovaraš. :D Neznam zakaj si postal takov ciberpacifista a da bi se nekaj premenilo treba je biti aktivista-če te tera tema zanima-otpri,am nisi strajnski ovde.
Ovi,il oni,nisu ni na bivšemu forumu bili preveč aktivni osim da je bilo treba potkajlati pp (političkoga protivnika) il spamati forum za izbore.Tam je prosek bil napisati tri stranice na dan a vevo se broj vrti oko deset,kaj samo za se govori da se sejeno nekaj događa a mislim da je to produkt toga kaj su skoro si,il si,aktivni člani prešli sim.Teško da negdo more nadoknaditi one običaje kaj smo tam ostavili a vrteti "iste spike" se ne splati.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Vegi - Rujan 17, 2009, 10:17:13 poslijepodne
Vegica,se znaš,sam pitaš,sam odgovaraš. :D Neznam zakaj si postal takov ciberpacifista .....

Takev sam po prirodi, mali sem,  bi se reklo  niščetni , ne znam se tući ,mrzim čoprativni pristup i volim samostalnost, navek se priklanjam, u presudnom momentu, onima koji su slabeši i boli me nepravda...jednom rječju moderniji dudek, al svakako sa svim društveno pozitivnim aspektima tog filmskog lika.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: shaka zulu - Rujan 17, 2009, 10:32:41 poslijepodne
...jednom rječju moderniji dudek,...

Dudek,***i te dreve bukove!!!  ;D  ;D  ;D
Naslov: Odg: Statistika
Autor: kuntakinte - Listopad 31, 2011, 10:22:56 poslijepodne
"Najviše Online Danas: 33"
Opa,Miško! Kaj imamo i dežurne ubacivače?
Loš dan,malo prometa a puno posete...  ::)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Jaguar - Listopad 31, 2011, 11:00:12 poslijepodne
"Najviše Online Danas: 33"
Opa,Miško! Kaj imamo i dežurne ubacivače?
Loš dan,malo prometa a puno posete...  ::)

Možda je kriv Denis Latin, istražuje Kara Marka i njegove. ;D
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Sledgehammer - Studeni 01, 2011, 11:57:31 prijepodne
Taj kog bu istražil Denis Latin - taj se pak ničeg ne treba bojati... to su redovita "jaka" istraživanja...  ::) ::) ::)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Jaguar - Studeni 01, 2011, 02:38:06 poslijepodne
Taj kog bu istražil Denis Latin - taj se pak ničeg ne treba bojati... to su redovita "jaka" istraživanja...  ::) ::) ::)

Jeste dabome, zato i unatoč podrški građana RH, koji financiraju HTV je Latinica i Denis Latin maknuti sa HTV-a.
To je valjda svima jasno samo ne Kara Marku i njegovima. 8)
I siguran sam da i ti znaš vrlo dobro kako je Latin u Latinici među prvima otkrivao i ukazivao na afere, zbog čega je u konačnici pored svih događanja na HTV-u maknuta i Latinica. Razlge znamo svi odlično.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Sledgehammer - Studeni 01, 2011, 03:19:24 poslijepodne
Nitko ozbiljan, osim plitkih populista i ljudi kojima možeš prodavati priče kakve poželiš, nije nikada smatrao Latinicu iole ozbiljnijom emisijom, posebice u nekoliko zadnjih godina... počevši od odabira gostiju (koji je znao biti takav da je svih 6 gostiju u studiju zastupalo ISTE interese, naravno one opcije koje su i samom Latinu bliske, pa nadalje...
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Jaguar - Studeni 01, 2011, 03:57:50 poslijepodne
Nitko ozbiljan...

Poput tebe. ;D
Svaki komentar na tvoj zadnji post je suvišan.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Sledgehammer - Studeni 01, 2011, 07:17:52 poslijepodne
Tako je. Zato se ne javljaj, ako nemaš što pametnije za reći osim svojeg mišljenja i svojih sumnji.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Jaguar - Studeni 01, 2011, 07:48:06 poslijepodne
Tako je. Zato se ne javljaj, ako nemaš što pametnije za reći osim svojeg mišljenja.

potvrđuješ da ti ne iznosiš svoje mišljenje, za tebe misli neko drugi a ti samo pišeš, zato se i vrtiš u krug dok sam sebe ne pobiješ, to smo već nebrojeno puta vidjeli i čitali ovdje, moja dosljednost nikad nije bila upitna.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Newbie - Studeni 02, 2011, 11:05:38 prijepodne
Nitko ozbiljan, osim plitkih populista i ljudi kojima možeš prodavati priče kakve poželiš, nije nikada smatrao Latinicu iole ozbiljnijom emisijom, posebice u nekoliko zadnjih godina... počevši od odabira gostiju (koji je znao biti takav da je svih 6 gostiju u studiju zastupalo ISTE interese, naravno one opcije koje su i samom Latinu bliske, pa nadalje...
Slazem se sa ovime, i ja sam to svojevremeno rekao za Latinicu.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: kuntakinte - Rujan 12, 2012, 10:05:27 poslijepodne
Najviše Online Danas: 39
Kaj se des nekaj delilo zabadof?
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Sledgehammer - Rujan 15, 2012, 07:45:00 prijepodne
Računaju se u to i gosti, ili samo članovi?
Naslov: Odg: Statistika
Autor: kuntakinte - Rujan 15, 2012, 12:45:56 poslijepodne
Alles zusammen.
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Sledgehammer - Rujan 16, 2012, 07:05:15 poslijepodne
Onda to i nekaj bog-zna-kaj...  ;)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: kuntakinte - Studeni 12, 2018, 09:05:27 poslijepodne
Citat:
66 Gostiju, 0 Korisnika
Najviše Online Danas: 102. Najviše Online Ikada: 564 (Studeni 08, 2018, 01:35:52 poslijepodne)

Gledim ja ovo več par tjednov...
Kaj su ovo algoritmi, roboti il kakve druge MP3? Po statistike smo otišli v nebo a realno nigdar gorje... Dobro, sad, nigdar...  ;)
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Sledgehammer - Studeni 13, 2018, 07:22:52 prijepodne
Pa realno je to dobra podešenost domene i pojmova na tražilicama, a ona nula je rezultat... ah, sve se zna čija je to zasluga, sve što sam svojedobno govorio - obistinilo se...
Naslov: Odg: Statistika
Autor: kuntakinte - Studeni 13, 2018, 06:53:34 poslijepodne
Veli;

Mjesečni Sažetak   Nove teme   Nove poruke   Novi članovi   Najviše online   Hitova
 2018   16   280   11   564   4900562
 2017   8   148   31   3   4016609
 2016   20   110   42   3   2339546
 2015   38   745   45   43   2596268
 2014   108   1707   26   47   2695599
 2013   191   5403   69   45   2981147
 2012   253   7617   86   54   2562654
 2011   650   13864   408   61   1430887
 2010   976   18152   461   106   0
 2009   591   8710   179   46   0

Ukupno posjeta stranicama: 23523272
Naslov: Odg: Statistika
Autor: Sledgehammer - Studeni 14, 2018, 11:23:15 prijepodne
Kako sa 600-700-900+ pokrenutih tema godišnje spasti na 8-10-15?

Ideologija nije nikada bila dobra za forume, osobito ako je propala, bivša i destruktivna...

BTW, kaj mi veli da je forum sigurnosno nesiguran, kaj nema nitko ni da nekakav update napravi sa certifikatima? Znam da je verzija SMF-a zadnja i aktualna, ali neke druge stvari su zastarjele...
Naslov: Odg: Statistika
Autor: kuntakinte - Ožujak 19, 2019, 09:08:45 poslijepodne
Kaj je pak?
Se spravla kakva revolucija il bombaški proces?
(Čera) Trocifreni broj posetitelov kak da se igra Kup velesajamske gradov.

Negda da smo išli po vatrogasnemi zabavami smo znali reči; `Š zabavu na tere smi mi najboli komadi.