Autor Tema: Zagrebačka luftbrenza  (Posjeta: 42924 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Zagrebačka luftbrenza
« : Ožujak 03, 2011, 10:21:04 poslijepodne »
Rasprava o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zračnim lukama
...
Zračna luka Zagreb dnevno opsluži oko 50 zrakoplova. Ona ima stajanku kapaciteta 22 mjesta. Za prihvat i otpremu zrakoplova potrebno je u prosjeku oko 30 minuta. Ako se samo sa 10 parkirnih mjesta na stajanci radi, to znači da se u jednom satu otpremi 20 zrakoplova, a 50 zrakoplova u samo 2 i pol sata dnevno. Pa vas ja pitam o čemu mi ovdje pričamo? O vršnim satima između 13 i 15 sati. Pa to su smijurije!

Hoćemo li otvoriti priču o uporabnoj dozvoli i o tome kako Zračna luka Zagreb štiti okoliš i da li se kolektira oborinska voda. Hoćemo li to otvoriti? Hoćemo li otvoriti priču o tome da li će 5700 kvadratnih metara, odnosno 5872 četvorna metra novog poslovnog prostora koji se dograđuje biti premali za funkcije Zračne luke, pa ćemo morati graditi dodatno još jedan terminal. Zašto? Zato jer je stari ružan. Jel' to argument?

Da li znademo što je stvarno usko grlo Zračne luke Zagreb? Da li je itko ikad spomenuo sortirnicu. Da li smo je obuhvatili postojećim projektima koje vodi sadašnje poslovodstvo koje je došlo po vrlo sumnjivim okolnostima na čelo Zračne luke. Mi ovim zakonom uvodimo nekoliko presedana. Između ostaloga i model izvlaštenja protiv kojega nitko pametan nema ništa kad je nacionalni interes u pitanju, kad je javni interes u pitanju, i to vidimo između ostaloga u cestogradnji.
...
http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=258:rasprava-o-prijedlogu-zakona-o-izmjenama-i-dopunama-zakona-o-zranim-lukama&catid=1:latest-news

Ja bi dodal da mi je tičica šapnula da prvi sused našega preeeefinoga vodocrpilišča odmrzava piste tak da je posipa z ureum...jel predviđeno odmrzavajne p* ne dela.
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 5157
 • Karma: +4/-3
 • Spol: Muški
 • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #1 : Ožujak 04, 2011, 02:10:50 poslijepodne »
Pa sortirnica je isti slučaj kao i prihvat zrakoplova - u vršnim minutama prometa je na granici da je premala, inače je, nakon preuređenja, sasvim dovoljna za 98% svih potreba.

BTW, bolje i da s ureom posipaju nego sa soli.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Bilaj

 • Gost
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #2 : Ožujak 04, 2011, 06:49:28 poslijepodne »
BTW, bolje i da s ureom posipaju nego sa soli.

Vidiš to ni ja nisam zanl.
To sam tek nedavno saznal. Kada je zima, doma mi možemo bacati sol, ali ta sol nam ostaje u dvorištu i zagađuje zemlji.  Ali možemo baciti i nekaj uree koji će ak bog da valjda nekaj i ostati do proljeća (barem trunčicu).

a kaj se tiče aerodroma, Hrvatska je baš pravi relikt zaostale zemlje. Ja vjerujem da če napraviti cijelu novu zračnu luku i svašta povezano s njom, ali ono što svi vi (mi) zaboravljamo jest da onima koji žele izgraditi zračnu luku je cilj izgradnja a ne što će ta luka imati i kako poslovati nakon izgradnje. Dal će itko hodati tim hodnicima je totalno nevažno. Dali će letjeti zrakoplovi također totalno nevažno.
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2011, 07:14:40 poslijepodne Bilaj »

Offline Sledgehammer

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 5157
 • Karma: +4/-3
 • Spol: Muški
 • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #3 : Ožujak 05, 2011, 09:32:25 prijepodne »
Naravno da je urea bolja. Kao prvo, urea je u biti umjetno gnojivo, koje će sa kolnika oprati kiše i tako pognojiti bankine uz cestu, pa će se iste lakše i brže zazelenjeti.

Kao drugo, urea ne uništava asfalt i kolničku podlogu, a što sol, kao vrlo agresivan reagens, radi. Zbog toga i mnoge zemlje u EU i ne posipaju ceste sa soli, dapače to je i zabranjeno, jer je dokazano da sol radi puno više štete negoli koristi.

To jedino nije jasno našim cestarima, koji cijelu godinu imaju vremena pripremiti se za zimsku sezonu, a te njihove pripreme se uglavnom sastoje od kupnje parsto tona krupne soli, i time je njihov cjelogodišnji posao "gotov". Još da im te soli ne ponestane nakon samo par oštrijih zimskih dana sa padalinama, nebi čovjek ništa niti rekao, no cijelu godinu gomilaju tu sol i onda se nakon dva dana kada potroše - čude kao pura dreku, kao da ih je to silno iznenadilo, jer očito su "novi" u tom poslu... Urea je skuplja, to je točno, no štete koje ista napravi neusporedivo su veće negolui što je bila prvobitna ušteda kod nabave iste. No kod nas je ionako oduvijek bila politika da sami sebi daju posla za još dugo vremena (i ne samo sebi), tako da jedan "koristan" posao uvelike daje puno posla i cestarima, asfalterima, uređivanju bankina, prijevoznicima, autolimarima...

Kada kiše počnu ispirati sol, ona se taloži u zemljištu pokraj ceste, čini tu zemlju slanom i time jalovom, neplodnom, pa jedino kod nas zna biti ćelavih, zemljanih pojaseva širine i do 7-8 metara uz autoceste, jer je tu zemlja slana i trava neće rasti.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #4 : Travanj 02, 2011, 10:50:26 poslijepodne »
Nove mućke oko Zračne luke Zagreb
USRED NATJEČAJA PRODUŽEN ROK ZA ODABIR KONCESIONARA!

http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=277:nove-muke-oko-zrane-luke-zagreb&catid=1:latest-news

Rapsodija f plevem ide dale.

Nemoj da brigaš
život se stara
dok ima ljudi
biće i para..


Balkan Express - Nemoj da brigaš
wwwg tablice

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #5 : Travanj 13, 2011, 11:32:53 poslijepodne »
Produljen je rok za predaju dokumentacije zainteresiranih koncesionara za zračnu luku
Američkom HAS-u pogoduje se za uzimanje Plesa u koncesiju?
Bit će promijenjeni i uvjeti natječaja pa će HAS moći konkurirati sa svojom tvrtkom kćeri
http://www.vecernji.hr/vijesti/americkom-has-u-pogoduje-se-uzimanje-plesa-koncesiju-clanak-275068

-

Komentari:

11.04.2011. u 08:47h dokad_Imbecilizam? je napisao/la:
Ameri su htjeli napraviti najveći aerodrom u Evropi još 1978 u Zagrebu, jer bi skratio put bez slijetanja u dubaiu....za daleki istok

ali se srbi bunili zašto nije u bg...pa onda onaj kreten tito reče:"tuđe nećemo svoje ne damo

pa se svi aerodromi razviše po europi

bolji je ijedan amer da vodi takav posao, već milion "obrazovanih" hdz majmuna

kad se napravi, vidjet ćete kakav ćemo turizam imati

izgradnja autocesata su služile samo za mužnju love od nas debila

...

11.04.2011. u 08:59h cvrcak2010 je napisao/la:
Dobro ti jutro...izgleda da imamo slicno razmisljanje o nasim "genijalcima".
Sve propalica do propalice.
Prvo sve upropaste, a onda daju u koncesiju ili prodaju.
Na koliko godina je Rijeka data u koncesiju?
30 godina? I to velikoj sili...Filipincima!
Drzava nam stara 20 gpdina...

Zasto ne zamole starog Lee-ja iz Singapura da im da par strucnih savjeta. Boje se batina i konfiskacije. ZATO

...

11.04.2011. u 08:59h Ugo Kajvez je napisao/la:
Ovako se dodvorski svijesno uništava hrvatsku, - dovorivanju, ..... a one koji nude MILJARDE za obnovu i razvoj se odbija zato jer nisu ameri ili iz EU i ugrozili bi zap. interese u novoj koloniji zvana hrvatska .................

...

11.04.2011. u 09:05h cvrcak2010 je napisao/la:
I tko nas unistava?
Stranka koja je od svog nastanka veleizdajnicka.
Ma pokoljenja ce nas se sramiti! I to s punim pravom.
Mi nismo samo zeznuli sebe, mi smo upropastili - njih.

Biti ce poznati kao Hrvati bezzemljasi.

...

11.04.2011. u 09:39h stefj je napisao/la:
Očito treba pustiti Američki kapital u Hrvatsku, onda bi možda Ameri branili svoje interese ovdje, te bi se ponekad ti interesi poklopili s Hrvatskim. Možda bi nešto mogli i profitirati time.
A što se tiće državnih i javnih poduzeća u koje spada i aerodrom - to je takvo leglo nepotizma i nesposobnosti, a služi svemu samo ne svojoj osnovnoj svrsi. Država na ta poduzeća gleda kao na čuvare socijalnog mira i svatko od tih poduzeća ima najmanje 3 puta više zaposlenih nego što je potrebno. I to kakvih zaposlenih - takvih gdje je glavni kriterij rodbina, stranačka ili nacionalna pripadnost i sl. Zadnji kriterij pri zapošljavanju je stručna sprema i sposobnost.
Država se pokazala kao jako loš gospodar, sva poduzeća žive na rubu ili su u gubicima, bez obzira čak i na monopolistički položaj. Pa država je uspjela dovesti i jednu INA-u na rub bankrota.
Jedini način da se stvar sredi je privatizacija ili koncesija ili nešto slično. Na taj način mogu se ta poduzeća dignuti na profitabilnu razinu. Samo tu je osnovni problem da onaj tko je na vlasti ili tko god dođe neće znati napraviti kvalitetne ugovore da bi zaštitili državne ili interese građana.
Zamislite HEP s npr. 1/3 zaposlenih. Koliko hidroelektrana, vjetroelektrana ili infrastrukture bi se moglo napraviti s dijelom te mase love koja se danas mjesečno izdvaja za plaće? Uostalom, isto je i s državom; da ima manje izdatke za plaće, penzije, socijalu, seljake, koliko bi mogli biti manji porezi, koliko bi se moglo više uložiti u znanost ili infrastrukturu? Ili bar koliko bi se manje morali zaduživati...

...

11.04.2011. u 11:25h chemica je napisao/la:
Da pogodim, sav gubitak do kojeg će neminovno doći u ovom poslu ćemo nadoknatiti mi, porezni obveznici. Tako su izgradili onaj nepotrebni istarski ipsilon pa što ne bi i aerodrom. Takvog nečeg se može dosjetiti samo bolesni HDZ-ovski um

...

11.04.2011. u 16:50h papa9087 je napisao/la:
dragi svi - stvari su vrlo često jednostavne kako se i čine.
HAS logično ima najveći potencijal budući da Houston ima perspektivu, kao čvorište Continentala ili United Airlines-a, spojiti HRV direkt sa SAD-om. U interesu im je poslovati sa što širom i boljom mrežom, jer za razliku od Europskih aerodroma koji kupuju kako bi regoinalna tržišta sveli na vazalske odnose promet (Pariški CDG ili Istambulski - npr. Istambul želi kupiti JAT i BG aerodrom kako bi zaposjeo tržište Balkana).
Croatia Airlines je član Star Alliance-a što znači no direkt flights od Zagreba do SAD-a, već via Frankfurt ili Munchen, jer je Lufthansa šef u Star Alliance-u.
ZLZ je prije 1990. imala minimalno 6 direktnih letova do SAD-a i Canade: Toronto, Montreal, Detroit, NY, Chicago i Cleveland i to via JAT, Panam i Air Canada.
Gledajte stvar pozitivno, jer ZLZ je zrela za revitalizaciju (rekord prometa iz 1979 tek probijen 2008, jer 1980-83 - kriza, 80tih Begrad postaje čvorište, 1991 rat i 2004-2011 problemi sa prostornim planom).
Dakle, nije stvar HAS-a, već da je partner iz SAD-a. RAzmislite koji je to tržišni potencijal da ZLZ postane čvorište za Balkan za američke turiste. Naša dijaspora, turisti, tranzitni promet prema ostatku bivše juge...POZITIVNO i progresivno razmišljati... - svako dobro svima :)

11.04.2011. u 16:59h papa9087 je napisao/la:
e da, a natječaj je produljen jer su šeprtlje složile čudne uvjete pa sami sebi moraju uskakati u usta, jer su skužili da im sada uvjeti koje su sami stavili ograničavajući. S jedne strane ZLZ je u natječaju napravila dobar potez sa uvjetom da iz natječaja ispadaju svi koji imaju vlasništvo nad bilo kojim aerodromom u krugo od 400 km od ZLZ (čak je i trebalo to staviti na 800 km po meni), a s druge napravili niz drugih nelogičnih zahtjeva koji sada smetaju i nisu relevantni...
Vjerujem da nije u pitanju nužno korupcija, već nesposobnost i sporost.

Općenito smo majstori u kompliciranju svojih života i radi kojih stranim investitorima idemo na živce.
Npr. jeli itko znao da je 2005. gradska skupština donijela odluku da se zemljište pored Plesa koje je bilo iz planova 1986 i 1995. namijenjeno za pistu #2, te godine, dakle 2005. prenamijenjeno u nešto treće...? Sada neznaju kuda smjestiti tu pistu, jer su se u međuvremenu naguzile neke kuće i naselje se proširilo...eto čisti nemar i zvuzlanost u planiranju.

...
11.04.2011. u 18:26h belicki je napisao/la:
papa

nije to neznanje već upravo suprotno - ZNANJE na kojem se pojedinci bogate na račun građana Zagreba i okolice. (klasika, ->prenamjena->itd, x10 do x50 koeficijent)

http://www.vecernji.hr/komentar/275068/
wwwg tablice

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #6 : Travanj 14, 2011, 12:17:11 prijepodne »
Sindikati oštro protiv stranih investitora u ZLZ

Ulaganje u zračnu luku Pleso jedan je od najambicioznijih projekata hrvatske Vlade od kojih javnost mnogo očekuje. Ovih dana produljen je rok za dostavljanje ponuda za koncesije, za što je navodno najviše zainteresirana američka zračna luka Houston.

No sindikati nisu skloni poduprijeti ulazak stranaca u zagrebačku zračnu luku. Tvrde, bit će to neprijateljsko preuzimanje od kojega koristi Hrvatska na kraju neće imati. Priča o davanju Zračne luke Zagreb u koncesiju najobičnija je varka iza koje se kriju mnogo ozbiljnije i opasnije namjere, upozoravaju iz sindikata.

Činjenica je da se ovdje radi o iluzionističkoj predstavi jer dok se priča o novom putničkom terminalu, ono što se stvarno događa je preuzimanje starog putničkog terminala i poslova koji vrijede oko 400 milijuna kuna godišnje. To, naime, ide u paketu bilo novog terminala ili ne bilo. Društvo koje vodi tu priču dalo je puno mogućnosti koncesionaru da se iz te priče izvuče i da odgađa sve na vrlo dugačak rok. Međutim, preuzimanje postojeće tvrtke kreće odmah po potpisivanju ugovora, tvrdi Ante Dujić, predsjednik Sindikata Zračne luke Zagreb.

Kako to sve nazvati, neprijateljsko preuzimanje, izdaja ili pljačka, pitaju se u sindikatima.

Rok za podnošenje prijava za koncesiju bio je 4. travnja ove godine. No preko noći je produljen do 2. svibnja kako bi se, tvrde mnogi, dalo vremena i pogodovalo američkim investitorima, za koje, kako se po kuloarima govori, lobira i Miomir Žužul. Američka strana javno je u Dubrovniku prije nekoliko dana objavila svoje namjere.

Neki stručnjaci sumnjaju u to da se uopće treba graditi nova pista na Plesu
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=112120&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=8ea88dce34
wwwg tablice

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #7 : Travanj 29, 2011, 10:50:04 poslijepodne »
Zračna luka u koncesiju, radnici na cestu?
Zračna luka Zagreb jedna je od najvećih tvrtki u našemu kraju koja zapošljava velik broj Velikogoričana. S odlukom Vlade RH da se zračna luka da u koncesiju mnogi radnici su se zapitali što će biti s njihovim radnim mjestima. O stavovima radnika o ovome pitanju razgovarali smo s Vesnom Bukovac, predsjednicom upravnog vijeća Sindikata radnika aerodroma Zagreb (SRAZ).
...
http://www.vgdanas.hr/Info/Clanak/2581/zracna-luka-u-koncesiju-radnici-na-cestu.aspx
wwwg tablice

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #8 : Svibanj 11, 2011, 04:53:53 poslijepodne »
Zračnu luku želi preuzet 10 svjetskih tvrtki
http://www.vgdanas.hr/Info/Clanak/2670/zracnu-luku-zeli-preuzet-10-svjetskih-tvrtki.aspx

Nam se ne splati a čem dojde "pajdo" mleko počme teči- tipična hrvacka pripovest...
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 5157
 • Karma: +4/-3
 • Spol: Muški
 • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #9 : Svibanj 11, 2011, 04:59:18 poslijepodne »
Pa skoro idealan smještaj zagrebačke zračne luke, na raskrižju najvažnijih koridora, može loše poslovati i neimati posla samo u režiji poitpunih kretena i nesposobnjakovića. To je posao otprilike kao i posao pogrebnog poduzeća ili mesara - samo kreten ne može dobro poslovati.

No surova je istina da kod nas kjretena ne nedostaje. A još više ne nedostaje onih koji su spremni podrediti kompletan javni interes svih i svakoga za osobni privatni interes. Naravno da uopće ne nedostaje onih kojima je to i takovo stanje normalno, pa u skladu sa time i zaokručuju kojekakve HDZ-e, SDP-e i slične crijevne zapletaje na izbornim listama.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #10 : Svibanj 11, 2011, 05:05:57 poslijepodne »
To je posao otprilike kao i posao pogrebnog poduzeća ili mesara - samo kreten ne može dobro poslovati.

Il lokalno komunalno poduzeče kaj trži vodu i odvaža smetje...i završi v stečaju...  ;D
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 5157
 • Karma: +4/-3
 • Spol: Muški
 • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #11 : Svibanj 11, 2011, 06:03:36 poslijepodne »
Ili i to... nisam htio puno nabrajati, popis takvih bi zauzeo cijeli server...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #12 : Svibanj 29, 2011, 11:44:23 prijepodne »
To je posao otprilike kao i posao pogrebnog poduzeća ili mesara - samo kreten ne može dobro poslovati.

Il lokalno komunalno poduzeče kaj trži vodu i odvaža smetje...i završi v stečaju...  ;D

... ili građevinska firma koja je već godinama podstanar jer nema ni vremena ni novca ni logistike a ni sposobne ljude da naprave svoju zgradu ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Zagrebačka luftbrenza
« Odgovori #13 : Svibanj 29, 2011, 09:06:58 poslijepodne »
E,ali ima viška ljudi i podstanarsku zgradu bez paperov.
Bili su vekši gazde dok su bili na Zamulinomu.
* ga...
wwwg tablice

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7398
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: TRIBINA O UTJECAJU IZGRADNJE NOVE ZRAČNE LUKE PLESO NA OKOLIŠ
« Odgovori #14 : Listopad 27, 2011, 09:34:39 poslijepodne »
POZIV NA TRIBINU O UTJECAJU IZGRADNJE NOVE ZRAČNE LUKE PLESO NA OKOLIŠ 
U izradi je studija utjecaja na okoliš nove zračne luke Pleso (NZL). U okviru izrade te studije predviđena je tribina za građane Mjesnih odbora ; Kosnica, Selnica, Črnkovec i Bapča.

Tribina će se održati u Vatrogasnom domu Kosnica dana 27.10.2011. godine  u 19.00 sati.

Uvodne informacije o samoj studiji dati će dr. sc. Vladimir Lay, vanjski suradnik Instituta Građevinarstva Hrvatske (IGH), te voditelj projekta izrade studije za NZL Zagreb gosp. Domagoj Vranješ(IGH) koji će građanima i predstavnicima predstavit novi projekt.

Svatko od prisutnih građana moći će postaviti pitanja ili iznijeti  svoje prijedloge, sugestije i slično.

Mario Radoš,
Tajnik Vijeća MO Kosnica
 
http://www.mo-kosnica.hr/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

Post festum,prekesno sem videl,ali korisno je znati.
Nadam se da bumo negde prečitali kaj/kak je bilo.
wwwg tablice