Svakidašnje teme > Politika

Šatoraši

<< < (3/4) > >>

BobRock:

--- Citat: Master - Lipanj 05, 2015, 10:37:24 poslijepodne ---To nisu šatoraši nego dobrim dijelom 100%-tni invalidi koji imaju pravo prosvjedovat sviđalo se to tebi ili ne.

--- Kraj citata ---
Ne pričaj gluposti. Kakvo pravo na prosvjed? O čem ti pričaš?
Da se vlada stvarno drži zakona onda bi ih već odavno morala istjerat. Tu možeš vladi prebacivat ili zahvalit kaj ih nije protjerala.

Ali ti to očito ne razumiješ ili se samo praviš da ne razumiješ samo da bi bar nekak opravdal svoju zatucanost HDZjom.

--- Citat: ---A od one babe se vidim nisi ogradio znači da je moj zaključak o tebi ispravan.

--- Kraj citata ---
Hahahaha!  :D
 Kaj ti stvarno misliš da bi se svako ovdje na forumu moral ograditi od svih tih gluposti koje ti izvališ ovdje na forumu? Nemoj bit tolko uobražen. Tvoje riječi ovdje nemaju ni mrvicu tolke važnosti kak ti misliš. Čak ni tolko.

--- Citat: ---To izlazi iz tvojih usta.

--- Kraj citata ---
A jel? Ti si sad isto vidovit? Jel možda imaš i ti neku svoju emisiju na TVju u kasne sate???   ;D

Master:
Žalosno je da je jedan jadni ,pristrani jugoslavenčić administrator na ovom forumu,ak ti moje riječi niš ne znače onda kaj ih komentiraš.Bolje ti je da odeš zbarit tu babu ona je ionak tvoj rang... :o

koko-vg:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ravnateljstvo-policije-satorasi-lazu-proglasili-su-cetnikom-policajca-koji-je-1991-imao-3-godine/824554.aspx

... Ovaj dio se, naime, odnosi na pisanje pojedinih ekstremističkih portala, koji su "rehabilitiranim četnikom" proglasili policajca kojeg je, kako se vidi na fotografijama s Markova trga, jedan od šatoraša uhvatio za vrat i gušio.

"Istine radi, na fotografiji se nalazi Stjepan Ursa, policijski službenik iz srca naše Slavonije, strastveni sportaš i uzorni policijski službenik za kojeg kolege i rukovoditelji imaju samo riječi hvale. Čovjek koji je 1991. godine imao 3 godine. Čija obitelj oplakuje svoje stradale u Domovinskom ratu i još uvijek traga za nestalima. Sin dragovoljca i hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata", stoji u priopćenju Ravnateljstva policije...

BobRock:
Šatoraši, razlaz!

Ovu kolumnu završavam čuvenim citatom još čuvenijeg generala Georgea S. Pattona kojim odgovaram na zahtjeve Klemma i Glogoškog:

”Ukoliko si prolijevao svoju krv za ovu zemlju da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta, da je platimo i kupi prnje odavde… idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac!”

Gospodo, razlaz!


Kaj više reći?

koko-vg:
... sasvim dovoljno za one koji znaju što to znači.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju