Domaće teme > Gradska poduzeća i ustanove

Cijena grijanja......

(1/1)

tic-tac:
Da li se radi što na smanjenju grijanja za kućanstva.Naime,to je bio jedan od predizbornih aduta našeg gradonačelnika Barišića,pa samo da ga podsjetimo da je zima na vratima i hoće li išta učiniti po tom pitanju!!!

Alen:
Kaže da je počeo razgovarati sa plinarom o mogućnosti da se grijanje prebaci na plin. To je otprilike kao da ja dođem na benzinsku pumpu i porazgovaram si sa blagajnikom bi li ja mogao prebaciti svoj auto na plin.

Stjepan:
http://www.gorica.hr/2009/09/prvih-100-dana-gradonacelnika-barisica/


--- Citat: ---Troškovi grijanja predstavljaju jedan od većih problema za građane Velika Gorice. “Započeli smo pregovore sa zagrebačkom gradskom plinarom o mogućnostima da se velikogoričke kotlovnice prebace na korištenje plina”, izjavio je gradonačelnik. “Isto tako, u dvije zgrade krenut ćemo sa probnim korištenjem kaliometara, a rebalansom proračuna predložit ćemo određena sredstva za subvencioniranje troškova grijanja”.
--- Kraj citata ---


Tur:
Inače ovaj plin teri ja zimlem je poskupel sa 4,10 kn/kg na 4,99 kn/kg. To je nekakova mješavina. I saki mesec je se skupleši. Sad do kad bu cena išla gore ne znam.

Neo:
Nafta opet pojeftinjuje, a plinu cijena raste. Nije mi jasno kako se i kome isplati prepravljati postojeću toplanu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju