Svakidašnje teme > Gospodarstvo

Jesenski sajam poduzetništva i športa

(1/2) > >>

Sledgehammer:
Velika Gorica, parkiralište Tržnog centra, 10.-12. rujna 2010.

Na preko 14000 m2 izlagačkog prostora izlagači će imati priliku predstaviti novitete iz svoje ponude roba i usluga, a u sklopu sajma očekuje se i značajan broj izlagača iz područja auto industrije sa ponudom najnovijih modela automobila.

Ovogodišnji velikogorički sajam ponudit će i nekoliko novina. Jedna od takovih je svakako sajam sporta u sklopu kojeg će se predstaviti razni sportovi sa područja našega grada, te će se i roditeljima i djeci prezentirati sport kao jedan od zdravih razvojnih puteva odrastanja mladih ljudi. Priliku da predstave rad i sportske aktivnosti koje traju tokom cijele godine dobit će predstavnici najkvalitetnijih udruga grada Velike Gorice i Zagrebačke županije, a prezentirani će biti osim nogometa, košarke, odbojke i rukometa, te borilačkih sportova i ostali sportovi registrirani u Velikoj Gorici.

http://www.sporiturizam.hr/upload/sites/774/387262/files/sajam_2010.pdf

Zvuči odlično - hoće li tako i biti? Nadam se da DA, iako su takve pompozne najave bile svake godine i za Sajam auta, pa je najčešće bila pušiona da je bilo šteta benzina do tam...

Stjepan:
To baš i nije najsretnija lokacija. Ako će zauzeti parkiralište, gdje će se posjetitelji parkirati?

Sledgehammer:
Valjda računaju da je Velika Gorica ipak mali grad - pa će svi doći pješke... ili ZET-om koji ionako redovito kruži kroz grad.

JosipJoža:
Ima parkirališta po Gradu, pa malo protegnuti noge do Tržnog centra.
Pohvala za svaku novu inicijativu i događanje u Gradu.

Alen:
Bilo bi jako zgodno kad bi na letku sajma pisalo i tko je organizator pa da se zainteresirani izlagači mogu prijaviti. Mislim, po onome "eradio" i RTL Radiju kao sajamskom radiju mogu si misliti tko je organizator, ali misliti je cvijeće brati , pa to ne daje nikakvu korisnu informaciju potencijalnim izlagačima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju