Velika Gorica - neovisni forum

Tehnika narodu => Internet i računala => Autor teme: kuntakinte - Veljača 03, 2013, 06:44:28 poslijepodne

Naslov: Bang your friends
Autor: kuntakinte - Veljača 03, 2013, 06:44:28 poslijepodne
Bang your friends
Anonymously find friends who are down for the night

 Kako da se kresnete s prijateljem na Fejsu
NOVA APLIKACIJA
 "Kresnite se sa prijateljima" (Bang Your Friends) je nova Fejsbuk senzacija koja vam omogućava da imate seks sa bilo kojim Fejsbuk prijateljem.
 "Kresnite svoje prijatelje" aplikacija
 Dovoljno je da označite fotke osobe sa kojom bi želeli da spavate i da se nadate da ste i vi takođe osoba o kojoj ona mašta i da će i ona označiti vaše fotke i tada će vas Fejsbuk oboje obavestiti.
 Ukoliko niste te sreće, vaš prijatelj neće saznati da ste ga čekirali i nećete se izblamirati jer neće ni videti vaš zahtev.
 Ovu genijalnu ideju su kreirali studenti iz Kalifornije.
 “Ideja je nastala jedne večeri kada smo razgovarali o tome koliko je koncept onlajn zabavljanja pogrešan. Realno, svi bi radije preskočili ćaskanje i odmah prešli na seks”, ističu ovi mladići.
 Dakle ako nemate vremena da tražite seks drugare po klubovima ulogujte se na Fejs i neka magija počne.
http://www.radio-xxl.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7771:kako-da-se-kresnete-s-prijateljem-na-fejsu&catid=46:zanimljivosti (http://www.radio-xxl.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7771:kako-da-se-kresnete-s-prijateljem-na-fejsu&catid=46:zanimljivosti)

http://aktualno.hr/novosti/30590_Bang+Your+Friends+app+hit+na+Facebooku.html (http://aktualno.hr/novosti/30590_Bang+Your+Friends+app+hit+na+Facebooku.html)

http://www.uproxx.com/webculture/2013/01/bang-with-friends-will-allegedly-help-you-find-friends-who-are-dtf/ (http://www.uproxx.com/webculture/2013/01/bang-with-friends-will-allegedly-help-you-find-friends-who-are-dtf/)

http://www.bangwithfriends.com/ (http://www.bangwithfriends.com/)
Naslov: Odg: Bang your friends
Autor: Zagorec BP - Veljača 04, 2013, 09:05:16 poslijepodne
Ha, ha, ha... Stvarno je tim studentima zabavno.